Moja Crvena Zvezda
Европска такмичењаКошарка

Жреб ЕЛ (уживо): Звезда на ПАО, Макаби и Каху!

euroleagueЗвезда се враћа у Евролигу након 14 година паузе, а колико тешке препреке је чекају сазнаћемо нешто мало после 12 часова када ће у Барселони бити извучене групе за сезону 2013/2014. Тимови су распоређени у шест шешира, а наш клуб се налази у петом заједно са Арманијем, Стелметом и вечитим ривалом Партизаном.

У осталим шеширима се налазе:

Шешир 1: Барселона, ПАО, Олимпијакос, Реал Мадрид

Шешир 2: Макаби, Ефес, ЦСКА, Монтепаски

Шешир 3: Каха Лаборал, Фенербахче, Жалгирис, Уникаха

Шешир 4: Галатасарај, Локомотива, Будивељник, Бамберг

Шешир 6: Бајерн, Нантер, Стразбур, квалификант

Почетак жреба касни због техничких проблема, али ускоро се очекује њихово решавање.

Проблеми су решени и ускоро се очекује почетак жреба.

Прво су извучени парови квалификација, после којих ће победник заузети место у Евролиги.

Барселона је носилац групе А, Реал групе Б, Олимпијакос групе Ц и ПАО групе Д.

ЦСКА иде у групу А, Ефес у групу Б, Монтепаски у групу Ц и Макаби у групу Д.

Фенербахче је трећи учесник групе А, Жалгирис групе Б, Уникаха групе Ц, Каха Лаборал групе Д.

Будивељник иде у групу А, Бамберг у групу Б, Галатасарај у групу Ц и Локомотива Кубањ у групу Д.

Партизан је у групи А, Армани је у групи Б, Стелмет је у групи Ц, а ЦРВЕНА ЗВЕЗДА У ГРУПИ Д!

Последњи учесник групе А је Нантер, групе Б је Стразбур, групе Ц је Бајерн и квалификант је последњи учесник групе Д.

Дакле, Звезда ће играти у групи са ПАО, Макабијем, Кахом, Локомотивом и победником квалификација.

Финални турнир Евролиге ће се играти у Милану 2014. а тимови који не прођу у ТОП 16 такмичење ће наставити у Еврокупу.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

118 comments

nemanja јул 4, 2013 at 19:45

alo pa bilo ko da nam je zapo svi su isti svi su jaki jaki smo i mi tako da bice ozbiljne tuce mozemo da budemo 1 vi a mozemo da budemo i zadnji tako da sve je u opticaju

Reply
БруталноРеалан јул 4, 2013 at 15:35

Група к’о група ок, очекивано. У коју год да нас баце исто нам је . Пао моћан атлетски тим мало тања спољна линија али зато унутра пакао Гист,Софо,Лазме,Фоцис, смешно је причати да је то само Димитрис . Ту је и Владимир Јанковић син наше легенде Бобана Јанковића .Макаби ће сигурно скоцкати добар тим, увек незгодни са Блатом и његовом комбинованом одбраном. У Кахи доста зависи од останка брата Бјелице али како год биће добри не бринем се за њих сигурно.
Кубањ – Калатес,Kалниетис,Јасаитис,Хендрикс,Марић плус појачања озбиљна екипа али имена и паре не доносе аутоматски резултат, то ми знамо најбоље. Ако Химки прође, мора доћи до неког померања не могу два клуба из исте земље значи ту би могао Бајерн доћи. Све у свему биће лудо и тешко али не треба да се плашимо гро ових тимова је падало у Пиониру, ако екипа доле одради своје и ми горе своје све је могуће .

Reply
gledalac јул 4, 2013 at 15:51

Pa ipak oni znaju najbolje, jer su oni tim parama kupili rezultate! Osvojili Evrokup i direktno se plasirali u EL, pa ti vidi da li mi nesto najbolje znamo. Najbolje da se pravimo da nista ne znamo pa cemo tako nekoga od njih i iznezaditi, setite se sta je bilo sa Galatom kad smo im pretili pred Beograd, pa blago receno pokidali nas, a opet kad smo cutali i bili pokunjeni igrali smo egal i pokrali nas za pobedu. Tako funkcionise i Partizan svih ovih godina pa oni su vecito kukali kako su mucenici i kad su odlazili na F4, ali su tako breme favorita prebacivali na protivnika koji je dolazio sa ubedjenjem lakog posla.
Zato samo strah, strah i strah, jer ce nas on ostaviti budne i na ivici izdrzljivosti i fanatizma. Nije hrabrost ne osecati strah, hrabrost je sta radimo sa tim strahom i kako ga koristimo!

Reply
БруталноРеалан јул 4, 2013 at 16:22

Ниси ме скапирао, дефинитивно . Прво ЕК и ЕЛ су небо и земља. .Поштујем их наравно, али сложићемо се да не могу бити у истој равни са институцијама као што су Пао и Макаби колико год пара имали . Друго под то ‘ми то најбоље знамо’ сам мислио на наше многе пређашње сезоне где смо улазили са доста пара и звучних имена па се завршавало како се завршавало. И треће нисам рекао да треба да претимо било коме то је смешно, али такође још нисам видео да је неко страхом добио било кога, пре бих рекао да су се комшија плашили многи баш зато што су били храбри и дрски у спортском смислу . Поздрав.

Reply
gledalac јул 4, 2013 at 16:31

Kao sto ja tebe nisam „skapirao“ ni ti nisi mene, al’ nema veze. Krivo mi je samo sto nisi shvatio deo koji se ticao „straha“ jer je on mozda i najvazniji za napredak nas kao drustva, al’, opet kazem, nema veze, javice ti se 😉 aj uzdravlje!

Reply
ZVEZDA JE ZIVOT јул 4, 2013 at 14:56

Mozemo do top 16 !!!!!

Reply
miljan... јул 4, 2013 at 14:54

cemu kukanje?hteli smo evroligu tu braco moja nema slabih timova.sreca nas nije pogledala,na izvlacenju 4 i 6 sesira,ali ostalo je ok.pao nije tim kao proteklih godina,makabi nit smrdi nit mirise,kaha mislim da ce ubedljivo biti poslednja,glavni igraci im odlaze,dosao im trener koga uopste navijaci ne vole,tako da oni zauzimaju poslednje mesto.sad lokomotiva je puna para sa njima ce biti gusto.a kvalifikant ja mislim da ce nam doci turski banvit,isto paklen tim.ja mislim da ce makabi biti ubedljivo prvi,kaha poslednja,a mi izmedju 2-5mesto.dovesti jednog pleja i 4,i tim kao bonbona.kad ce taj oktobar,da pokazemo ko su najbolji navijaci u evropi!!!!!

Reply
gledalac јул 4, 2013 at 15:12

Nije to kukanje, svi smo mi zadovoljni sto igramo EL i sto smo u konkurenciji sa takvim timovima, ali niko ne moze da mi kaze da treba da bude zadovoljan ovakvim zrebom jer smo realno mogli da prodjemo bolje (najbolji primer „vecito srecni“ Partizan) i to sa pravom mozemo da tvrdimo. A bespostedna borba i ponos sto predstavljamo srpsku kosarku se naravno podrazumevaju, kao i to da ni ostali akteri nase grupe sigurno nisu zadovoljni, kao ni mi. Eo.

Reply
gledalac јул 4, 2013 at 14:43

Grupa je najteza moguca koju smo mogli da dobijemo, ko kaze drugacije se ne razume ili na prati kosarku, uopste!

Ni jedna od ekipa iz grupe se nije pocela pojacavati (jer su cekali zreb) samo mislim da je PAO produzio saradnju sa Gist-om i jos jednim igracem (al’ nisam siguran), Maccabi se kao „raspada“ (po nekim strucnjacima), ali je ih pitam da li misle da ce „ponos Izraela“ dozvoliti da se „bruka“ u ovakvoj grupi.
Laboral Kuxca je mozda nasa jedina „sansa“ i tu pre svega mislim na odlaske igraca (Bjelica izmedju ostalih) i na trenera Skariolu, koji se nije pokazao u najboljem svetlu u EL.
Sta reci za Lokomotivu, svi smo ih videli u Evrokupu, tu vidim sansu jedino ako im se raspadne centarska linija (Maric izmedju ostalih) ali tesko jer su Rusi hteli na sve nacine u EL i to su ostvarili osvajanjem evropskog takmicenja 😯 znaci sipaj (pare) i ne zali sistem!
A kvalifikant od sve prilike Himki ce biti, najrealnije sanse imaju, mada bih voleo Rigu umesto njih ali tesko. Sta reci za jos jedne „naprzene“ Ruse, pa jel moguce!!!

Ako kojim cudom prodjemo u TOP 16, pa to ce biti ravno ulasku na „Fajnal For“ 😆
Ali generalno ne verujem koliko smo kao sportsko drustvo baksuzni kad su u pitanju zrebanja za Evropu, u bilo kom sportu. Prosto to je statisticki ne moguce, a ipak se desava. :facepalm:

Reply
mirko cz јул 4, 2013 at 15:46

Reci mi kako ce himki u nasu grupu kade vazi pravilo da ne mogu iz iste zemlje 2 kluba u jednu grupu,himki i kuban ne mogu zajedno pa ce biti rotacija sa grupom B gde je strazbur,himki tamo a strazbur kod nas….ima li ovo logike?

Reply
gledalac јул 4, 2013 at 15:55

Nece biti nikakvih rotacija (to je bilo prosle godine jer su ulazila 2 kvalifikanta u regularni deo sezone) jer ove godine samo 1 ekipa ulazi kroz kvalifikacije i nije posteno prema ostalim ucesnicima regularnog dela koji su vec „preziveli“ zreb da im se on ponavlja. Ovo nisam izmislio ja vec mnogo strucniji i upuceniji ljudi.

Reply
mirko cz јул 4, 2013 at 16:36

A pravilo da ne mogu dva kluba iz iste zemlje u istu grupu se ne primenjuje u tom slucaju…mislio sam da je logicno da bude rotacija sa grupom b…ali nema veze,ko god da nam dodje nece mu biti lako sa nama

Reply
Realan Zvezdas јул 4, 2013 at 14:22

vrlo teska grupa,nema ekipa koje je ne moguce pobediti,a nema one koju cemo lako pobediti,sve u svemu vrlo ujednacena grupa

Reply
Niksicki Ciganin јул 4, 2013 at 14:13

Uopste nije laka grupa , izdvajaju se Pao i Makabi ali nisu nepobjedivi u Pioniru . Veoma izjednacena i teska grupa i nece biti lako proci to je sigurno . Nerealno je ocekvati da cemo sve utakmice dobiti u Pioniru moguce je da neku izgubimo , vidjeli smo kako smo prosli protiv Galate ali sad nam je skoro pa duplo jaci tim . Nema izgovora , nadam se da cemo biti medju prva 4 i proci dalje . Komsije mnogo bolje prosle jer ce lagano da se nose sa Nanterom i Budivelnikom .

Reply
JAAAA јул 4, 2013 at 14:09

Grupa sve u svemu ok. Mozemo do cetvrtog mesta uz dobru igru kod kuce,i da nekog dobijemo u gostima. Mislim da ce u ovoj grupi kaha i kvalifikant biti poslednje 2 ekipe. Iz kvalifikacija vareze ili banvit(lagano ih mozemo dobiti taj vareze je gubio od onih sto smo im dali 100+ poena). tako da mislim da od bil;o kog kvalifikanrta da smo bolji,takodje i od kahe(po meni najlaksi protivnik iz 3 sesira). e jedino nas ZAJEBA lokomotiva. Ali ruski klubovi su ti cudni nikad se sa njima ne zna kako ce odigrati. Bolje oni nego galata. Macabi ok dobijamo ih kuci,nije to onaj stari makabi.. A sa pao imamo sanse kuci da se nosimo. sve u svemu uz 2 pojacanja na 1 i 4 bice to dobra ekipa nadam se dovoljno dobra za prolaz u top 16.

Reply
dexa7 јул 4, 2013 at 14:03

Teska grupa,ali verujem da mozemo svakoga dobiti u Pioniru,u gostima sta uradimo uradili smo.Zanimljivo ce biti protiv Kahe u gostima, tamo obozavaju naseg kapitena Igora :mrgreen:

Reply
BORISGL јул 4, 2013 at 13:57

Zasto skoro svi govorite da se borimo za 4. mesto…Sada ce Covic da se baci na posao i dovede pleja i 4. koji ce da uzdrmaju EL…Kakav PAO,Makabi…?!
Samljecemo ih u PIONIRU,GARANTUJEM,uopste nije nista teza grupa,ocete CSKA,BARSU??
Jedino sam se iznervirao zbog Lokomotive iz Kubana…Puni su para,imaju timcinu!

Reply
Realan Zvezdas јул 4, 2013 at 14:25

brate mi ipak ne mozemo nikom da pretimo,moramo biti realni i racunati na 4 mesto a ako nasi kosarkasi nesto vise uspeju onda jos bolje,ne mozemo od njih traziti da budu prvi

Reply
Zvezdas S. јул 4, 2013 at 14:43

Druze mi nepretimo nikome,ali moramo da verujemo u sebe.Nasa ekipa je sad vec za svaki respekt,,uz dolazak jos dva pojacanja,bicemo ekipa za strahopostovanje.Idemo u Top 16.Nek mi lupaju minuse ali ja sam ubedjen da prolazimo grupu.Hteli smo Evro ligu,onda treba da igramo protiv najboljih.Partizan je pre par godina izbacio Panatanaikos iz grupe,koji je bio prvi favorit.Zasto nebismo i mi napravili neki iskorak i iznenadili nekog od favorita,na papiru.

Reply
gledalac јул 4, 2013 at 14:53

Vera u sebe i realna situacija moraju ici ruku pod ruku da bi se bilo uspeno u (bilo kom) poslu. Zato smatram da treba stati sa pojacanjima (mozda jos samo najperspektivniji i Srbije na popunama u timu) i okrenuti se uigravanju i osvajanju ABA Lige tj. osiguravanju EL i sledece godine, mi ipak moramo da znamo svoje mesto na evropskoj kosarkaskoj sceni, a mesto nam nije u onakvoj „grupi smrti“ (mislim nista nije definitivno osim da se umre, ali je grupa nesto najblize smrti). Samo treninzi i uigravanje i potenciranje ABA lige, a u EL „revolveraski“, pustiti Rakocevica i Schilb-a da se raspucaju, Blazica staviti na pleja nek probija i izbacuje na 6.75 ako nema polaganje, na „4“ staviti Savovica koje ce dati sirinu i sut za tri (jer covek nije teska 4-vorka) na centra staviti Bobija da otklanja pritisak sa vanjske linije u napadu i pikati zonu u odbrani dok se protivnik na raspuca, onda ubaciti (brata) Raska da se covek „bije“ sa centrima, a na 1 i 2 Nelsona i Lazica da igraju „coveka“.
Ukratko jel’ da? 😆

Reply
BORISGL јул 4, 2013 at 13:48

Nije mi jasno sto grupa smrti?!PAO je najlaksi protivnik iz prvog sesira,oni su bez Diamantidisa jedna velika 0,on ih vuce celu sezonu,daje poene,razigrava,ostali su 0…Iz drugog sesira dolazi Makabi,to je tim koji konstantno igra EL,i ima dosta jaku ekipu,ali ne kao nekih prethodnih godina,njih mozemo lagano u Pioniru!Kaha Laboral je jedan tim koji je takodje igrao dosta puta EL,imaju iskustva,ali mi to kod kuce sigurno moramo dobiti.Lokomotiv Kuban…joj joj joj…Imaju dosta jaku ekipu,puni su para i bice veoma tesko protiv njih,takodje mislim da uz podrsku DELIJA,u Pioniru lomimo ih…I poslednji protivnik dolazi iz kvalifikacija…Svi su veoma dobri,jedino se pribojavam Himkija,puni para,solidan tim…U svakom slucaju,moramo dovesti pleja i 4…Najvise bi voleo da dodje Bo Mekejleb,pre svega strasan igrac+uteramo glodarima 😆
NAJVECA RADOST NASA JE KAD’ POBEDIMO !
I FELL DEVOTION !
SAMO NAPRED MOMCI,OCEKUJEM DA BUDETE U PRVIH 4,100 % !

Reply
Ryber Palunko јул 4, 2013 at 13:48

Ma sve je OK! Ako su nam grupe teške (nama, navijačima), eno nam Evro-Kup. Važno je da smo tu i da iz godine u godinu rastemo. Sve ostalo je čist ćar.

Reply
Igor јул 4, 2013 at 13:43

Meni je svejedno sa kim igramo. Na papiru smo od svih slabiji, ali papir neigra ulogu u Pioniru. Zvezda ooooo oooooo ❗

Reply
BORISGL јул 4, 2013 at 13:50

Od koga smo slabiji?PAO ima samo Diamantidisa,koji razigrava ekipu…Ako se on zaustavi,70 % napada PAO je zaustavljeno…
Makabi vise nije sto je nekada bio…
Lokomotiv najveci problem,puni su para…
Kaha Laboral,to moramo dobiti
kvalifikant…????

Reply
Igor јул 4, 2013 at 13:55

Pogledaj samo protiv koga smo igrali Evro Ligu, pa uporedi te ekipe protiv ovih. Realno smo slabiji, i na papiru cemo biti uvek slabiji npr. od Makabija jer oni imaju para koliko hoce. Ali to nije nikakav izgovor da ih ne dobijemo u pioniru, sa 200% truda.

Reply
Igor јул 4, 2013 at 13:55

Mislio sam na evro kup 😉

Reply
Nebojsa јул 4, 2013 at 14:34

Da, samo treba zaustaviti Diamantidisa, nista lakse???!!!

Reply
bice 'beno јул 4, 2013 at 14:35

Hoces ti da zaustavis Diamantidisa?! ❓ ❗ A ja te pitam sa cim nas tim ne odgovara Makabiju sa Bobijem,Savovicem i Raskom koji su spori igraci.Videces da cemo bolje igrati protiv Marica i Kalatesa pa i PAOa nego protiv Makabija i Kahe koji forsiraju brzu kosarku 😡 Jos ako nam dodje kvalifkant koji takodje igra run and gun bice Rakoce igraj odbranu Simonovicu i Lazicu nemojte da sutirate reklamu i da se derete na sudiju. 🙄

Reply
Miljak јул 4, 2013 at 13:28

Zasto kukate ???
PAO je mozda najlaksi protivnik iz prvog sesira iako sam prizeljkivao Olimpiakos jer bi evropa u tom slucaju Videla CRVENO BELO LUDILO :mrgreen: :mrgreen:
Nazalost dolazi nam PAO ali cemo u gostima imati pomoc navijaca Olimpijakosa skoro sigurno
Drugi sesir najaci je CSKA pa su onda Efes i Makabi dok je Montepaski realno tu najslabiji
Treci sesir realnovdobili smo najlakseg moguceg rivala !!!
Cetvrti sesir DOBILI SMO NAJTEZEG MOGUCEG PROTIVNIKA razlog:
ekstra ekipa – PUNI PARA
sesti sesir realno najslabiji protivnik je nanter mali klub koj je porodican klub Bayern je sa Karijem i par pojacanja ozbiljan protivnik ovde ce nanter i strazburg ako nebude iznenadjenja biti timovi za popravljanje kosgetarskog ucinka naravno oni ce za zvezdu biti jaki protivnici verovatno nakraju kvalifikant nece biti sa nama u grupi jer ce biti iz Rusije ili odakle vec … 😕
Mislim da smo odlicno prosli moglo je i bolje partizan recimo je bolje prosao jer ima slabije protivnike za prolaz dalje

Reply
mirko cz јул 4, 2013 at 13:50

Slazem se da je partizan bolje prosao jer ce se boriti sa budivelnikom za to 4. mesto a mi se borimo sa lokomotivom kuban koja je mnogo,mnogo jaca…medjutim mi imamo sta da trazimo u utakmicama kod kuce i moze da u pioniru padne i makabi i pao tako da ne bi me cudilo da cak budemo i treci u grupi…ali u svakom slucaju cak i da ne uspemo nastavicemo takmicenje u Evrokupu pa ko zna,obzirom da imamo jak tim imali bi i tu neke sanse

Reply
Realan Zvezdas јул 4, 2013 at 14:27

da na to sam zaboravio,imacemo pomoc na gostovanju od strane nase brace,mozda cak i protiv Lokomotive mozda imamo podrsku od Spartakovih navijaca

Reply
Miljak јул 4, 2013 at 15:09

sobzirom da je mrznja PAO-Olimpiakos velika imacemo veliku podrsku a to sa navijacima spartaka sumnjam da ce ih se vise od 100 cimati da ide 😐

Reply
Bone Crusher јул 4, 2013 at 13:23

Caha Laboral nije vise isti tim kao pre. Rusi igraju mnogo po principu toplo hladno uvek moze da se desi ,kao sa Krsticevom ekipom ako se secate, da uloze 50 miliona i raspadnu se za par meseci. Uvek cu radije njih nego neke stabilne evroligaske ekipe koje imaju iskustvo u tom takmicenju. Cak i usrani Bamberg a da ne pricam o Bajernu sa Pesicem.

Reply
vlada јул 4, 2013 at 13:21

ljudi opusteno 😛 grupe jesu teske , ali ovo je evroliga… u slucaju da himki bude pobednik kvalifikacionog turnira , on ide u neku drugu grupu a nama dolazi ekipa koja je bila u 6. sesiru , posto 2 ekipe iz iste zemlje ne mogu biti u istoj grupi … ❗

Reply
David јул 4, 2013 at 13:23

e to me raduje 😀

Reply
car Dusan јул 4, 2013 at 14:28

Jesi 100% siguran u ovo za Himki?

Reply
Delija89 јул 4, 2013 at 13:19

Kakav osecaj… Posle toliko godina gledat zreb.:D Ove godine smo iskusniji,nadam se da ce krcat Pionir biti iskoriscen u pobednickom pravcu…

Reply
Petak 13-ti јул 4, 2013 at 13:16

Moglo je i bolje,ali moglo je i gore.

Reply
Ja јул 4, 2013 at 13:12

ZVEZDO ZGAZI IH SVE!

Reply
bojan62 јул 4, 2013 at 13:09

Jel se zna nesto o SEZONSKIM KARTAMA?

(kada pocinje prodaja,koja je cena)

Reply
Zvezdas S. јул 4, 2013 at 13:07

Prolazimo dalje,ubedjen sam sto posto.Pobedicemo u Beogradu sve ekipe sem mozda Panatanaikosa.U gostima ce mo bar jednu do dve utakmice dobiti.Ja iskreno volim sto je jaka,grupa tu je prava prilika da pokazemo i dokazemo kolko vredimo.

Reply
Tole dozivotna јул 4, 2013 at 13:03

tako da sta god uradimo dobro je

Reply
Tole dozivotna јул 4, 2013 at 13:03

Ipak je najvaznije uspostaviti kontinuitet,tj. osvojiti ABA ligu i tako svake godine igrati EL

Reply
Kapetan јул 4, 2013 at 13:02

Koj duuel ima da bude KKCZ Rasko vs KKPao SCHORTSANITIS

Reply
BORISGL јул 4, 2013 at 13:54

Marjanovic ?! :DDDDD

Reply
ALO LJUDI јул 4, 2013 at 12:59

Pa sta je sa vama ? Vi bi ste hteli da ucestvujemo u najjacem Evropskom takmicenju u kosarci i da nam dodju laki protivnici…U Evroligi toga nema,tu su najbolji timovi Evrope,jaki protiv jakih pa da se vidi ko je bolji,nema slabih protivnika !

Reply
ALO LJUDI јул 4, 2013 at 13:26

Jednostavno,svi smo kukali za Evroligom,sad kad smo usli u to takmicenje trebamo da kukamo zbog jakih protivnika,sta da se radi svi su jaki.Ali jaki smo i mi i nemamo razloga za plakanjem,idemo u TOP 16 !

Reply
Ja јул 4, 2013 at 12:56

Jaoooooooooj kako teska grupa! 😥

Reply
Tole dozivotna јул 4, 2013 at 12:52

Groblje imalo srece nanter i budjiveljnik su ekipe sa kojima se bore za 4. mesto

Reply
David јул 4, 2013 at 12:52

ljudi ja racunam da mozemo iznenaditi Kahu

Reply
Raka јул 4, 2013 at 12:52

Grupa A je ubjedljivo najjaca, zatim nazalost nasa grupa, da dodam da je jako lagano bilo za namjestiti grupe, sto je trener Olimpijakosa sebi i uradio posebno se vidilo onda kada je izvlacio Bajern a sto se tice nase grupe ovakos toje stvari
1.Panatinajkos (bez imalo rasprave bice prvi u nasoj grupi jednostavno imaju strasnu ekipu i imamo minimalne sanse da ih pobijedimo u Beogradu)
2.Makabi (vjerovatno ce zavrsiti kao drugi u nasoj grupi, sto se njih tice imamo dosta vece sanse protiv njih u Beogradu nego protiv Panatinajkosa)
3. Ce biti kvalifikant (maler je sto smo izvukli ovu ekipu bice najvjerovatnije Himki pun kao brod, ali nas nece dobiti u Beogradu dok mi nemamo nikakve sanse u gostima)
4.MI (vjerujem da smo jaci od Lokomotive dosta to cemo i pokazati dobicemo ih u Beogradu a imamo i kakve takve sanse tamo)
5.Lokomotiva ce biti 5 imaju pare pitanje je koliko mogu napraviti, jedno je sigurno jaci su Caje
6.Caja je najslabija u nasoj grupi, razlog tome je i kriza finansijska a i igracki kadar koji se osipa ovde treba traziti sansu u gostima.

Eto to su neki moji zakljucci prosli smo bolje od Partizana ali ne puno bolje. Dobili smo najslabiju ekipu iz treceg sesira ali i najjacu iz poslednjeg sesira.

Reply
Tole dozivotna јул 4, 2013 at 12:54

Lokomotiva je osvajac EC prosle godine,a bice jos jaca,uzasan zreb.Nisam negativac ali najgori moguci prozivnici iz 4 i 6 sesira

Reply
PredragKS јул 4, 2013 at 13:00

Himki ne moze kod nas zbog Lokomotive. Ako Himki prodje, dolaze nam Bajern ili Strazbur.

Reply
Raka јул 4, 2013 at 13:08

Odakle ti ta informacija, nisam upucen sa tim u svakom slucaju mi je drago ako je tacno?

Reply
PredragKS јул 4, 2013 at 13:18

Ja mislim da ne mogu dve ekipe iz iste drzave, da budu u istoj grupi. To je rekao voditelj zreba.
U emisiji pred zreb su na sportklubu rekli da Himki ima finansijske probleme i nisu favoriti.
Po meni najvece sanse ima Banvit.

Reply
gledalac јул 4, 2013 at 15:03

Realno nismo bolje prosli od Partizana jer se oni za 4 mesto bore sa ukrajincima i francuzima ( Buivielnik i Nantare, ili kako ti vec), tako da i da puknu po 40+ razlike od CSKA, Barselone i Fenerbahce-a opet im je dovoljno da pobede glavne konkurenta za 4. mesto sa po „pola kosa“ (1 poen 😀 ) i prosli su u TOP 16!
E aj sad reci kako smo bolje prosli?

Reply
Predrag јул 4, 2013 at 12:52

Po meni smo upali u najtezu grupu 🙁

Reply
Zvezdas јул 4, 2013 at 12:51

To je grupa u kojoj svako svakog moze da dobije,ali bas zbog toga gotovo sigurno da bi sve pobede na domacem parketu bile dovoljne za prolaz dalje,a zna se ko ima najbolje navijace.

Reply
vlll јул 4, 2013 at 12:51

vi ste prsli? nama laksa grupa? u svakom slucaju ne bismo ni mi ni oni mogli da pobedimo bilo koju ekipu iz 1. i 2. sesira.. kaha laaboral i fener su ujednaceni, dok je budjivelnik daleko slabiji od lokomotive, a tek nanter koliko je slabiji od kvalifikanata… tako da je njima mnogo laksi put do top 16 nego nama..

Reply
vanja јул 4, 2013 at 12:51

Realno samo iz prvog sesira nismo izvukli njjaceg sve ostalo je katastrofa ali nema predaje, krvav rad i svi padaju u pioniru… Zvezda ooooo

Reply
Dudu јул 4, 2013 at 12:49

Kolko su jaki ovi timovi iz EL tek sad vidim ,grupa je teska ali moze da se prodje barem to 4 mesto

Reply
aleksandar sd јул 4, 2013 at 12:49

Ovo je evroliga gde god da se padne teski su timovi nema sta da se bira… Boricemo se za to 4 mesto…zavisi ko dodje iz kvalif…

Reply
Ultras јул 4, 2013 at 12:47

Naravno kao i po običaju opet smo izvukli najtežu grupu :facepalm:

Reply
DSCU јул 4, 2013 at 12:47

Za vas koji tvrdite da smo dobili laksu grupu i smejete se jsd partizanu! Oni su dobili mnogo laksi posao od nas! Jer nije vazno koga izvuces iz prva tri sesira, tu protiv svih, objektivno, na kraju nemam sta da trazimo i bicemo losije plasirani, vazni su protivnici iz 4 i 6 jer se sa njima borimo za to jedno mesto. A mi smo tu dobili osvajaca evro kupa i kvalifikanta, gde su potencijalni protivnici Ljetvous i ekipe tog ranga. Tako da.. Ali idemo da poginemo pa sta bude 😀

Reply
Tole dozivotna јул 4, 2013 at 12:51

uze mi rec iz usta

Reply
braconii јул 4, 2013 at 12:51

Komentar na mestu.

Reply
... јул 4, 2013 at 12:47

Ma naucice ih Nelson,Rakocevic,Blazic,Silb,Savovic,Katic i Bobi kako se igra kosarka 😎

Reply
Tole dozivotna јул 4, 2013 at 12:46

joj Kuban,nismo mogli goru ekipu iz cetvrtog sesira

Reply
David јул 4, 2013 at 12:44

a kako je Partizanu legla grupa :mrgreen: CSKA i Barcelona,najgore izvukose

Reply
Vladimir јул 4, 2013 at 12:45

Mi imamo lakšu grupu,ali ni nama baš nije svejedno :mrgreen:

Reply
bane јул 4, 2013 at 12:49

nemamo laksu grupu uopste

Reply
Milan PVCZ јул 4, 2013 at 12:44

Odličan žreb! Navijao sam da budemo u Grupi C ili D. Imamo realne šanse da se nadjemo medju 16

Reply
Milan PVCZ јул 4, 2013 at 12:50

E sad još da nam se lepo namesti žreb i da recimo sa Kubanom igramo prvu utakmicu kod njih! Mislim da će oni dosta kupovati i da neće biti uigrani kao mi i da bi mogli na startu da napravimo brejk. To bi nam leglo ko budali šamar 😆

Reply
vanja јул 4, 2013 at 12:43

Steta sto je kvalifikant her ce to biti vrlo jaka ekipa, sve u svemu idemo u top 16 😉

Reply
Samo ti јул 4, 2013 at 12:43

AUUU MUKUU TI, NAJGORA GRUPAAAAA!

ALI IDEMO BREEE, NEKA SE NAS PLASEEEEEEEEE 😈

Reply
Maksa јул 4, 2013 at 12:42

Dobro, bolje nego grupa „A“ ,ja sam zadovoljan samo se plasim kvalifikanta.

Reply
Bone Crusher јул 4, 2013 at 12:41

Fenomenalan zreb… Ja sam prezadovoljan…

Reply
bane јул 4, 2013 at 12:40

Group D : PAO, Maccabi Tel Aviv, Laboral Kutxa, Lokomotiva Kuban, Crvena zvezda Telekom, Winner of qualification … mogli smo mnogo bolje proci… bice tesko..

Reply
David јул 4, 2013 at 12:39

joj Vujcic namjerno nije htio nas u grupu C :mrgreen:

Reply
vanja јул 4, 2013 at 12:38

Samo ne A

Reply
bane јул 4, 2013 at 12:38

Group D : PAO, Maccabi Tel Aviv, Laboral Kutxa, Lokomotiva Kuban, CRVENA ZVEZDA

Reply
bane јул 4, 2013 at 12:39

jos samo da nam ne dodje kvalifikant ovde

Reply
David јул 4, 2013 at 12:42

dosao je kvalifikant

Reply
bane јул 4, 2013 at 12:46

znam nazalost

Reply
Zvezdas јул 4, 2013 at 12:36

Grupe C ili B ajde,ajde,daj,daj,daj :mrgreen:

Reply
bane јул 4, 2013 at 12:36

najbolja grupa b po mom misljenju

Reply
Maksa јул 4, 2013 at 12:36

Ne vezano za temu, ako neko ima link od novog dresa neka ga ostavi… Hvala.

Reply
David јул 4, 2013 at 12:34

daj nam grupu C!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reply
bane јул 4, 2013 at 12:33

koji smo maleri igracemo u a grupi 😀

Reply
Aleksandar јул 4, 2013 at 12:28

Dajte PAO da se igraamooo :mrgreen:

Reply
car Dusan јул 4, 2013 at 12:21 Reply
David јул 4, 2013 at 12:20

ja bih volio Pao,Efes,Unikaha,Budiveljnik i Nanter 🙂

Reply
David јул 4, 2013 at 12:13

Nikola jesam li se ja mozda nesto zamjerio tebi pa mi komentar uvijek ceka moderaciju? 😛

Reply
BORISGL јул 4, 2013 at 12:09

Pa da li je moguce…Kad god igra ZVEZDA,uvek neki tehnicki problemi 🙁

Reply
ratko јул 4, 2013 at 12:13 Reply
Maksa јул 4, 2013 at 11:58

Na papiru mozemo svakoga da bijemo kod nas sto je dovoljno samo po sebi za top 16. Iz prvog sesira licno mislim da mozemo Barselonu i tamo da pobedimo ali otom potom, voleo bih Olimpijakos da izvucemo. Ravnodusan sam, kakva god grupa da upadne imperativ je top 16 faza. Ja verujem u nas i ako izvucemo najteze rivale mada licno prizeljkujem Olimpijakos ili Barselonu, Makabi, Kahu, Galata… Iz cetvrtog mislm da bi Bajern bio topovsko meso za nas.

Reply
Sava јул 4, 2013 at 12:17

Preterao si sa optimizmom.

Reply
Maksa јул 4, 2013 at 12:21

Znam ali, kada Covic kaze da je imperativ ulazak u top 16 onda imamo pravo na optimizam. Naravno, znam ja da je tesko.

Reply
David јул 4, 2013 at 11:56

zasto moj komentar ceka moderaciju,vi mrzite pohvale? 😆

Reply
Maksa јул 4, 2013 at 12:01

Hahahaha mora da si nesto opsovao 😀

Reply
David јул 4, 2013 at 12:08

evo sta sam rekao:svaka cast MCZ sto ste se potrudili da pratite zdrijeb uzivo.E sad mozda oni mozda misle da bi MCZ mogli biti inicijali neke psovke 😆

Reply
David јул 4, 2013 at 12:10

opet su stavili moj komentar na moderaciju 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

Reply
Драган јул 4, 2013 at 13:34

Сумњив си систему 😛

Reply
nenad milijas јул 4, 2013 at 14:30

Moji komentari isto uvek budu na tome i onda čekam 😀

David јул 5, 2013 at 00:10

Nikola izgleda nesto ljut na mene 😀

Zvezdaš јул 4, 2013 at 11:52

jel neko zna gde se moze gledat zreb el

Reply
Simic79 јул 4, 2013 at 12:04

SportKlub

Reply
David јул 4, 2013 at 11:51

svaka cast MCZ sto ste se potrudili da pratite uzivo zdrijeb

Reply
bojan62 јул 4, 2013 at 11:45

ima neko link gde moze da se gleda prenos?

Reply
Bane јул 4, 2013 at 11:49 Reply
bojan62 јул 4, 2013 at 11:49

mozda ovde bude prenosa izvlacenja

http://www.navidiku.rs/tv-uzivo/arena-sport-1

Reply
Filip јул 4, 2013 at 11:54

to je bre arena na sport klubu je prenos

Reply
DelijaPG јул 4, 2013 at 11:45

Ajmooo Zvezdoooooooooo

Reply
Zvezda Velikan јул 4, 2013 at 11:50

Uopste mi se ne svidja ovogodisnji dizajn dresa! Gori je nego prosle godine. Previse komplikuju sa tim dizajnom i s time ide na gore… Najbolji je onaj iz 1991 godine, najprostije uradjen a izuzetan je!

Reply
Vladimir јул 4, 2013 at 11:57

Meni se sviđa……nije da sam nešto oduševljen,ali je bolji nego onaj Leđein 🙂

Reply

Leave a Comment