Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Стојановић: „Задовољан сам“

stojanovic_slavisaТренер Црвене звезде Славиша Стојановић био је задовољан игром и резултатом након победе Црвене звезде над Грасхоперсом.

– Наравно да сам задовољан и срећан због победе. Има много разлога због којих нам је овај тријумф важан, првенствено мислим на самопоуздање. Видело се током сусрета да нам је овај дуел дошао у незгодном тренутку и да у појединим моментима нисмо имали довољно снаге да испоштујемо све договоре које смо направили. Међутим, жеља, хтење и борбеност су пресудили да данас забележимо добар резултат. Настављамо даље, имамо још много тога да исправимо и унапредимо како бисмо спремни дочекали почетак квалификација за Лигу Европе и национални шампионат.

 Пре него што је напустио терен, нападач Црвене звезде и јунак утакмице против Грасхоперса, Филип Касалица претрпео је снажан ударац. Још пре завршетка меча он је превежен у болницу у оближњем месту Бил где ће бити подвргнут снимањима. Постоји могућност да је стрелац јединог гола у дуелу са „скакавцима“ повредио ребро, а коначни резултати знаће се након обављених прегледа.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

40 comments

Ryber Palunko јул 7, 2013 at 23:12

Još jedan plus za nas je činjenica da njima liga startuje već 13. jula, tako da je ovo ono kako izgleda tim koji igra kvalifikacije za LŠ.

Reply
Stokić Mihajlo јул 7, 2013 at 15:37

Гледао сам утакмицу и могу да кажем да сам видео једну нову ЗВЕЗДУ. Без компликовања и са конкретним нападима према напред а не у ширину. Пресинг по читавом терену, и ако тако наставимо са добијеном снагом могло би бити лијепих резултата ове године.
ЗВЕЗДА ШАМПИОН!!!!!
1991. Грасхоперс-Црвена Звезда 1:4
2013. Грасхоперс-Црвена Звезда 0:1
Историја је учитељица живота.

Reply
dexy122 јул 7, 2013 at 14:00

Ja nisam gledao utakmicu. Pratio sam tekstualno, ali kako cujem napadali smo CELU utakmicu, i dobri smo bili takticki. Tako da smo izgleda fizicki dobro pripremljeni. Sad kako to nemam pojma. Znam samo da su neki prethodni trener pricali kako su svi umorni jer rade. Povracaju i tako to, a evo ovi cutali i radili i sada nadigrali Grashopers koji je potpuno spreman fizicki jer njima pocinje liga.

Reply
Alex Lubura јул 7, 2013 at 13:28

Mislim da Grashopers nije pokazao neku igru samo iz razloga
nase trke i kretanja, prvenstveno prvih 45min. Mozemo mi i bolje,
a ovo je pokazatelj da to BOLJE tek dolazi…

Reply
Саша јул 7, 2013 at 11:38

Овај наш тренер исти Ди Џеј Бобо мајке ми! 😆

Reply
Srdjan јул 7, 2013 at 11:17

Aleksandar Lukovic bi mogao na pozajmicu da dodje.

Reply
timmy јул 7, 2013 at 12:41

kurir, xaxax

Reply
Rasni Bogotac јул 7, 2013 at 08:43

Mora se samo paziti da ped registraciju igraca za prevnstvo neko ne pusti menicu,i odose sva pojaca u ku rac…

Reply
Mile Pajic Provo јул 7, 2013 at 07:51

Nadam se da ce uprava pobediti medjusobnu netrpeljivost i sujete i nastaviti u interesu kluba delovanje,treba da prestanu da medijski prozivaju Stojadinovica i da puste coveka da radi svoj posao u kom se odavno dokazao.Ova uprava je najbolja u poslednjih nekoliko godinana i jednostavno mora vratiti nas klub na staze uspeha,poslednji trenutak je sada.Hvala Covicu na naporima da finansijski stabilizuje C.Z.i svaka mu cast na onome sto je uradio za KKCZ u poslednje,samo dve,godine.FKCZ ne sme vise ni jednu godinu izgubiti,jer se desava po skolama da samo polovina dece u razredima navijaju za Zvezdu,sto je nekad bilo nezamislivo.Deca ko deca,vezuju se za uspehe,pogotovo u danasnje vreme brzih medijskih informacija.Treba kao u vreme Zorana Avramovica,pokrenuti akciju edukacije mladih navijaca.I verujte,iz Bosne i Makedonije ako nema barem 2-3 standardna u prvih 11,nema velike Zvezde,tako barem istorija kaze.

Reply
Srdjan јул 7, 2013 at 10:43

U kom sportu se on dokazao? Nikad u zivotu nije bio sportski direktor covjece o cemu ti pricas. Biti menadzer i sportski direktor su dva svijeta. Sta je Stojadinovic uradio na planu omladinske skole? NISTA! Sta je Stojadinovic uradio uradio na planu skauting sluzbe? NISTA! Doveo je Garida zbog koga je Mijailovic otisao za 500 000 umjesto za 2-3 miliona i pritom je otisao i Garido. Doveo je je Pinta koji je trebao biti trener ove sezone i taj Pinto nakon par dana priprema daje otkaz. Sve su to greske Stojadinovica da ne pricam o izjavama na racun klinaca koji igraju odlicno na pripremama u zadnjoj liniji. Jedini igrac koga je on doveo u ovom prelaznom roku je ovaj francuz ako potpise uopste. Sve ostalo doveo je Dragan Dzajic, Slavisa Kokeza i Nebojsa Covic. Dzajic se dokazao kao verovatno najbolji sportski direktor ikada na ovim prostorima, dok Stojadinovic nikad to nije ni bio do sada. Ti izgleda ne razumijes bas najbolje tu funkciju.

Reply
Mile Pajic Provo јул 7, 2013 at 12:11

Sacekajmo prolece 2014 pa sudimo o radu Stojadinovica.Doveo je i Rakica,a sto se tice Mijailovica on se pokazao u pravom svetlu kada je tuzio klub koji je jedino njemu iz generacije 93 dao sansu,preko koje je stigao do reprezentacije.Garido?Treba za strance,pogotovo iz dalekih zemalja strpljenje i redovna plata.Setimo se kritika od eksperata prema Barkosu a on sada igra za Argentinu u tandemu sa Mesijem.

Reply
Spartanac јул 7, 2013 at 12:34

HOCES MI MOLIM TE OBJASNITI KADA BI TI DAO ZA MICKA,DA SI VLASNIK KLUBA NEKOG,VISE OD MILION EURA,ALI REALNO!!!!!-TO PRVO…
-Drugo…………..Sta je molim te kriv Stojadinovic vezano za Pinta…..i sta je kriv Pinto????TEBI PRAKTICNO PINTO NE VALJA,JER NIJE PRISTAO DA SE VALAJA U BLATU KLUBA KOJI JE RAZOREN I STRUKTURNO I FINANSISKI I MORALNO!!!!Znaci od je los jer je otisao iztakvog kluba!!!!Ma nemoj mi reci…

Reply
delija101 јул 7, 2013 at 03:32

Samo vi nespavajte do posle 12, pa posle sutra nema novih vesti do pola 4 popodne> 😀

Reply
stefan јул 7, 2013 at 03:18

e ljudi je l zna neko sta je sa malim travancicem sto je na probi, dosao iz celika iz zenice… levonog je i kazu da ima strahovito jak udarac…nije na spisku, nadam se da ga nismo otkacili, dobro bi na dosao…

Reply
TENKISTA јул 7, 2013 at 12:04

trenira na marakani sa ostalima…

Reply
Беране ЦГ јул 7, 2013 at 01:34

Marko Vukcevic je desno krilo,po meni dobar igrac,gledao sam ga dosta,samo 20 god,brz,dobar centarsut,u pokretu svo vrijeme. . .volio bih da dodje.

Reply
Dzo јул 7, 2013 at 12:27

Taj iz Buducnosti moze da odigra i kao bek kao na ovoj utakmici http://youtu.be/RRx_wXDeWfU na kojoj je zabelezio dve asistencije kod prvog i treceg gola.Dakle,bek-krilo rodjen 1993 i sigurno bi mogao dok se ne oporavi Lazovic da igra,ako se onaj Pecnik ne dokaze,a mogao bi i Vesovica da menja,jer trenutno nemamo drugog beka sem Lazica,koji igra vise kao centralni bek na ovim pripremama.

Reply
kekek јул 7, 2013 at 01:01

Dolazi i Marko Vukcevic!

Reply
11 јул 7, 2013 at 01:14

On se nudio partizanu…

Reply
Srdjan јул 7, 2013 at 10:44

Pa sta ako se nudio, kada Dzaja obavi par razgovora sa njim doci ce kod nas. Zna se ko je Dragan Dzajic. Nece valjda Djura frizura da dovodi igrace ili Nadj-isijas.

Reply
timmy јул 7, 2013 at 12:42

covjek je rekao da hoce da ide u jaci klub, i time da napreduje u karijeri.

Reply
Coki81 јул 7, 2013 at 00:50

Ako je istina za ovog francuza, ne znam kakav je, ali me raduje da je bio štoper u šampionatima gde se igra brzo, sve pršti od duela, tako da čovek ima puno iskustva…Što se tiče večerašnje tekme, raduje me kako se ,pre svega, kretala odbrana, mada ja sigurno da bi uz par igrača sa iskustvom to bilo mnogo bolje… Jel neko zna ovaj crnogorski reprezentativac Vukšević da li igra desno ili levo krilo? S obzirom da nam je Laza povređen, fale nam krila, bar na toj poziciji… Mislim da bi tim bio zaista kompletiran dolaskom Omege, ovog francuza Tika i jednog krila… E sad. ako prodamo Mudrog, s obzirom da je Rakić povređen, treba dovesti još jednog brzog napadača… Ako se sve ovo ostvari, a realno je, možemo se nadati dobrom… Mada, ruku na srce, ne znam ni dal je Grashopers na početku priprema, i kad se uključuju u evropska takmičenja, delovali su mnogo nespremno… Očekujem naša još duplo bolja izdanja i da pevamo…IDEMO DO POBEDE!

Reply
jagodina navija za zvezdu! јул 7, 2013 at 01:03

Voleo bi da prodamo Mudrinskog i igru gradimo na pokrentne tj brze napadace (Milunovic,Kasalica,Dauda).Mudri je veliki Ciganin i veliki profesionalac bice mi zao ali realno nema on taj kvalitet za Zvezdu..bilo bi dobro da uzmemo neku kintu za njega:)

Reply
jagodina navija za zvezdu! јул 7, 2013 at 01:04

Zaboravio sam da stavim i Mihajlovica 🙂

Reply
Maksa јул 7, 2013 at 01:11

Tog koga si zaboravio je ujedno i najbolji od pobrojanih… Problem je sto nasi napadici sve odrade kako treba ali taj zavrsni udarac nikako da proradi. Mozda ovaj Dauda pokaze nesto, u pocetku je delovao napadcki kao rasni golgeter ali je posle stao, verujem da je izgubio motiv zbog novca… Videcemo ga sad.

Reply
jagodina navija za zvezdu! јул 7, 2013 at 01:53

Upravo to:)
Apsolutno se slazem sa tobom:)

Danijel јул 7, 2013 at 09:36

Mihajlovic je bio najgori juce, vise je Mudrinski pokazao i Ozegovic nego on. Znam o cemu pricam bio sam na utakmici… Lazic i Krneta odigrali odlicno, kao i Vesovic, Mijailovic i Kovacevic… A Mudrinski je za Mihajlovica na ovoj utakmici bio igracina!

nikola јул 7, 2013 at 00:42 Reply
alo јул 7, 2013 at 00:42

Bravo Stojanovicu

Reply
delija јул 7, 2013 at 00:22

stojanovicu uvek igraj sa dva spica danas se pokazalo odlicno

Reply
emirko svemirko јул 7, 2013 at 00:16

Stize neki francuz a tu je i Omega. Osvojicemo sve jer ti si samo MALI partizan!!! 😀 😀 😀 😀 😀 😀

Reply
jagodina navija za zvezdu! јул 7, 2013 at 00:41

Nema potrebe da ih spominjes ovde 😉

Reply
milos јул 7, 2013 at 00:15

http://www.telegraf.rs/sport/344965-zoran-stojadinovic-lukic-doveo-60-fudbalera-a-58-puta-pogresio-u-izboru posle samo 6 meseci on nije u stnju da dovede igrace a o njegovoj nezavisnosti u dovodjenju igraca glupo je i govoriti…

Reply
Maksa јул 7, 2013 at 00:14

Kolije nas ovako prokleo da nam se redovno desavaju ovakve povrede i to obicno budu kljucni igraci! Na pripremama se povredjujemo da je to strasno, samo molim Boga da bude povreda lakse prirode. Nego ako neko zna voleo bih da mi da odgovor hoce li zreb za trece kolo kvalifikacija biti poludirigovan? Sobzorom da cemo imati najveci koeficijent medju nepovlascenim timovima, sto bi u perspektivi znacilo da bi dobili pet, sest mogucih rivala sa slabijim koeficijentom iz grupe povlascenih. Hvala u napred za odgovor, ukoliko neko odgovori.

Reply
delija јул 7, 2013 at 00:24

samo da znate kako su grashopersi igali prljavo pogotovo gashi sto je povredio kasalicu masakr.ali to je sudija pustao

Reply
Maksa јул 7, 2013 at 00:34

Strasno!!! Smrde meni ti svajcarci, ja sam mozda jedini ovde pisao kako je odlazak na taj turnir greska. Skoro je reprezentacija takozvane drzave Kosovo igrala turnir na tlu Svajcarske i intonirala se njihova himna, sto po statutu FIFA nije dozvoljeno i niko nije nikakve konsekvence preduzimao. Da ima imalo morala u ovoj drzavi i savezu ne bi ni jedan nas klub isao u Svajcarsku.

Reply
delija101 јул 7, 2013 at 03:35

Prokleli nas navijaci Bajerna za sva buduca pokoljenja. 😀

Reply
MILAN KG јул 7, 2013 at 00:14

http://www.zurnal.rs/2013/07/07/dzajic-krade-vukcevica-partizanu/index.html imacemo mocan tim!!!!!!!! treba dovesti mlade koji imaju potencijal sigurno stize jos pet ili sest igraca.

Reply
Ja јул 7, 2013 at 00:06

Jaooj ne samo povreda! 🙁

Reply

Leave a Comment