Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Вешовић: „Екипа је много зрелија“

VesovicПартија Марка Вешовића против Грасхоперса пример је како брзоноги Црногорац треба да игра у дресу Црвене звезде.

Вешовић је сјајно искористио своју брзину и технику, грешака малтене није ни било, селекција потеза је била много боља и одмах је било јасно да Вешовић ове сезоне може да има и годину своје каријере.

Не бих ја ишао тако далеко у очекивањима и прогнозама. Јесте било добро против „скакаваца“, али цео тим је био на нивоу. То не значи много јер тек нас чека уигравање по свим линијама тима и питање је да ли ћемо опет играти у том саставу. Задовољан сам својом партијом јер нисам грешио као што сам знао у прошлости и био сам користан за тим – каже Вешовић.


Утисак је да брзоноги десни бек има много већу зрелост него прошле године.


Екипа је зрелија, не само ја. Стигли су Мијаиловић, Печник, Нинковић, да се није повредио и Ракић. Све играчи који имају велико искуство и знају да „стану“ на лопту. Уз Милијаша много значе „клинцима“ а и мене чине смиренијим, сигурнијим. Ипак, видећемо како ће изгледати у сезони кад будемо играли за бодове и кад комплетирамо тим.


Долазак Ковачевића посебан је плус за екипу.


Невероватно користан играч. Много лопти је покупио против Грасхоперса и заиста нам значи на терену. У потпуности је надокнадио одлазак Срђана Мијаиловића, односно донео је и квалитет више.


Вешовић нема дилему кад је у питању почетак сезоне.


Морамо да кренемо и Европу и национални шампионат победама. Ова екипа мора од старта да покаже да ће наредне године много тога бити другачије.

Повезане вести

7 comments

dexy122 јул 8, 2013 at 13:14

Vesovic nije desni bek, ali ponekad odigra bolje u odbrani nego u napadu. Sigurno mu fali centarsut, jer je katastrofalan. Odlican prodor ima, u stilu Darka Lazovica. A vidi se da voli da radi na sebi jer je bio mozda najbolje fizicki pripremljeni igrac od svih sto su bili na pripremama u Sloveniji, tako da verujem da ce i taj centarsut da poboljsa.

Reply
milos јул 8, 2013 at 11:19

Kada vidim ovog coveka ili cujem za njega uvek mi se smeje. Ali avaj, u takvoj smo situaciji, a ti momak izvini, jer ono sto ne moze da ti se ospori je trud i pozrtvovanost (to medjutim nekada nije dovoljno)

Reply
Marko јул 8, 2013 at 11:07

Ja nisam preterano zadovoljan partijama Vešovića na poziciji beka.Uradi dosta toga dobrog ali mu na kraju uvek zafali završni pas ili dobar centaršut u odbrani se još uvek pronalazi i često ispada iz linije.Voleo bih kada bi smo doveli još jednog desnog beka,u Blicu je juče pisalo da se možda vraća Mikić jer je nije pronašao klub…

Reply
VLAJKO^^ јул 8, 2013 at 11:29

Jednostavno Vesovic nije desni bek i treba naci nekog ko igra tu poziciju

Reply
Dragon јул 8, 2013 at 11:00

..manje priče…više rada..ajde

Reply
Srba јул 8, 2013 at 13:45

Aloooo kada planirate prestati sa tim otrcanim komentarima „manje price vise rada“. Nadjite mi jedan klub ciji igraci ne daju interviju. Uostalom nedaj Boze da razne novine ne izbacuju intervijue sa nasim igracima, jer to bi znacilo da vise nikome nismo zanimljivi ili da uopste ne postojimo cim se ne pise o nama. Zato vise ne smarajte sa tim jer ponavljam igraci svakog ozbiljnog kluba daju interviju za razne novine. Ne idu oni u redakcije sa zeljom da pricaju vec ih novinari startuju

Reply
Dragon јул 8, 2013 at 20:35

..nek ne obecavaju kule i gradove pa jim posle svi drugi krivi za rezultate sem njih samih..a nemoj molim te da mi pricas sta i kako..vec njih treba naucit..skok pa hop..

Reply

Leave a Comment