Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаФудбал

Црвено-бели увеличали јубилеј у Слатини

SlatinaФудбалски клуб „Слатина“ из истоименог села код Чачка, ове године обележава велики јубилеј, 60 година постојања. Тим поводом данас је одиграна пријатељска фудбалска утакмица између екипе домаћина и Црвене звезде.

Пре почетка сусрета најбољем српском фудбалеру свих времена Драгану Џајићу поклоњен је дрес Слатине из 1953. године уз овације преко три хиљаде окупљених навијача.

Слатина-Гледалаца: 3.000. Судија: Бојан Буројевић (Чачак). Стрелци: Л. Тутуновић у 24. (из једанаестерца) за Слатину, а Ђорђевић у 29. и Луковић у 75. минуту за Црвену звезду.

СЛАТИНА:Милићевић, Марјановић, Капларевић, Бојовић, Андрић, Богићевић, Јеличић, Илић, Л. Тутуновић, Курћубић, Томовић. Играли су још: Штављанин, Белић, А. Тутуновић, Драгићевић, Глођовић, Друловић, Гарић, М. Павловић, Н. Павловић.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Весић, Ненадић, Ђорђевић, Ахчин, Мирић, Ђуричковић, Караклајић, Чикић, Грујић, Б. Јовановић, Маринковић. Играли су још: Тркуља, Митровић, С. Јовановић, Луковић, Главан.

Што се самог меча тиче повели су домаћи после једанаестерца у 24. минуту који је скривио Караклајић. Само пет минута касније Никола Ђорђевић је искористио кикс одбране Слатине и изједначио. До одласка на одмор могла је још неколико пута да се затресе мрежа голмана Милићевића, међутим није било промене резултата.

До тријумфа црвено-бели су стигли у 75. минуту, када је Стеван Луковић из слободног ударца са 20 метара савладао Штављанина. Прилику да се наметну тренеру Стојановићу добили су млади првотимци и већина је коректно одиграла овај контролни сусрет. За нијансу у односу на остале истакли су се пре свих Марко Грујић, затим, Ахчин, Стојковић и Луковић. Такође, дебитовао је и млади црногорац Главан, који се налази на проби. Игра на позицији штопера и у наредним данима биће познато мишљење стручног штаба о његовим квалитетима.

Повезане вести

9 comments

Tole dozivotna јул 11, 2013 at 13:53

bruka sto igramo na tim livadama

Reply
M.V.P . јул 11, 2013 at 15:17

A ostali tereni u jsl su kao bolji, sta?

Reply
Rechke јул 11, 2013 at 15:30

Zvezda je otišla da uveliča jubilej lokalnog kluba, šta je tu bruka?!

Reply
Rechke јул 11, 2013 at 15:31

Zvezda je otišla da uveliča jubilej lokalnog kluba, šta je tu bruka? Izuzetna prilika za promociju, i prilika da ljudi van Beograda vide Zvezdu i naše legende. Juče je dolazak zvezde u 2 čačanska prigradska naselja i sela predstavljao događaj za pamćenje!

Reply
Tole dozivotna јул 11, 2013 at 16:02

Izvinjavam se na ovako ostrim recima,ali ocigledno da je komentar napisan u afektu,pozdrav

Reply
Rechke јул 11, 2013 at 13:09

Zvezda je u Slatini privukla 3000 ljudi, a potom na truniru u Atenici oko 1500, i pored nezapamćenog nevremena kojeje pogodilo čačanski kraj. Džaja gospodin, baja, Stojanović deluje ok, ali najupečatljivije od svega je bilo videti stotine klinaca koji teško da se sećaju poslednej titule, a kamo li najvećih naših uspeha kako se guraju da vide, pozdrave i slikaju se sa Džajom i igračima. E to je veličina Zvezde. Neopisiv osećaj je bio videti sve to

Reply
На северу од 1982. јул 11, 2013 at 11:24

Караклајић је остао? Није отишао у Спартак као део трансфера за Ковачевића? То није лоше ако је тако.

Reply
Dragon јул 11, 2013 at 10:56

a gde je Travančić?? 😯

Reply
Raksi јул 11, 2013 at 12:30

Otiso u drva!!! ➡ ➡ ➡

Reply

Leave a Comment