Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаКошарка

Чемпион спонзор наредне две године, дресови у слободној продаји

1008214_10151486285920952_1330637107_oКомпанија „Sport Vision“ д.о.о која је званични заступник бренда „Champion“ на простору бивше Југославије и КК Црвена звезда потписали су двогодишњи уговор о техничком спонзорству. Нови договор позиционира „Champion“ као официјелног и ексклузивног снабдевача дресова за мушки Кошаркашки клуб Црвена звезда.

Овим партнерством омогућиће се и продаја реплика дресова и мајица за навијаче на свим просторима на којима „Sport Vision“ има заступништво за овај бренд. Поред тога, ова сарадња пружиће подршку стратешком развоју бренда „Champion“ кроз кошарку на нашим просторима, а Кошаркашком клубу Црвена звезда донети реномирани и препознатљив бренд, као и најквалитетнију опрему препознату у многим НБА клубовима и националним кошаркашким селекцијама Италије и Грцке.

Генерални директор „Sport Vision-а“, г.  Александар Рашковић приликом свечаног потписивања уговора рекао је:

Ми смо изузетно задовољни потписивањем овог стратешки веома важног спонзорства са КК Црвена звезда, једном од најважнијих клубова у Србији, а надамо се од ове сезоне и у Европи. Фасцинатна историја Црвене звезде врло је слична историји бренда Цхампион. Настао је почетком 1919. године и воден је истом страшћу, жељом и посвећеношћу у остваривању циљева. Управо су ово били кључни разлози због којих смо препознали КК. Ц.Звезда, као носиоца бренда „Champion“ . “

Генерални директор компаније „Sport Vision“ најавио је да ће званична презентација дресова бити половином септембра.

Председник КК Црвена звезда, Небојша Човић је овим поводом изјавио:

Желим да изразим задовољство и захвалност због одлуке да „Champion“ и Спорт Висион буду уз Кошаркашки клуб Црвена звезда. Сарадња са великим и успешним организацијама нам је драгоцена и само такве желимо да имамо у својој породици. Сасвим је логично да се клубови и компаније које имају амбиције да буду најбоље, не само у својој земљи, већ и на ширем подручју, препознају и сарађују. Убеђен сам да ћемо и ми и „Champion“ од ове сарадње имати добре и успешне резултате у будуцности. “

Са циљем да заједно са Црвеном звездом направе корак даље у позиционирању бренда „Champion“ како у Србији, региону, тако и у Европи, кроз такмичења на којима ће овај клуб наступати, компанија Спорт Висион верује да ће заједно остварити, како они комерцијалне, тако Звезда спортске резултате и циљеве.

::::::::::::::::::::::::::::::::::
О „Champion-у“

„Champion“ је настао 1919. године у Северној Каролини, Сједињене Америчке Државе. Имиџ бренда дефинисан је америчким атлетским наслеђем и репутацијом. У широкој палети производа за мушкарце и жене у разилчитим спортским категоријама, Цхампион нуди иновативност и одржава постојан квалитет. „Champion“  је и глобални партнер ФИБА, међународне кошаркашке организације и званични је спонзор Националних Федерација Италије и Грчке. Цхампион је такође и званичан партнер ЦЕВ, Европске одбојкашке Федерације.

О „Sport Vision-у

Компанија „Sport Vision“ са седиштем у Београду, Србија, водећи је мултибренд ланац спортске опреме у Србији, Босни и Херцеговини, Хрватској, Бугарској и осталим земљама у региону западног Балкана. Компанија има више од 150 продавница у региону и запошљава 1200 људи. Код водећих светских произвођача спортске опреме као што су Нике и Адидас, Спорт Дирецт и Пентл група, „Sport Vision“ има статус стратешког партнера за територију Источне Европе.

[g-slider gid=“66613″ width=“600px“ height=“400px“ random=“1″ watermark=“0″]

 

Повезане вести

12 comments

DELIJE Trebinje јул 13, 2013 at 10:05

Ovako da li zna neko hoće li se prodavati dresovi u prodavnicama „SPORT VISIONA“ u Republici Srpskoj ?

Reply
dušovadnik јул 12, 2013 at 17:41

Drugorazredni proizvođač opreme oblači „večito drugog“.Svlačiće ih institucija!Razmislite,zašto je ovaj Rašković supertalentovanog Šalića dao Instituciji a ne FMP-u?

Reply
INĐIJA јул 12, 2013 at 20:54

Cmok!

Reply
CEBEP јул 13, 2013 at 01:22

Au, koliko franjevaca kuca Moja Crvena Zvezda, bolest.

Reply
Ja јул 12, 2013 at 16:34

Tezak ti kompleks imas kada ti je sajt “Moja Crvena Zvezda“ u favoutrits i kada komentarises svaku Zvezdinu objavu!

Reply
INĐIJA јул 12, 2013 at 21:01

Cobani buda#e 😆

Reply
Ja јул 12, 2013 at 13:16

Koja simbolika!
Nadam se da ce mo da kidamo u ovim dresovima

Reply
DEX-66 јул 12, 2013 at 12:59

COVICU legendo…ugasi grobare i debelu svinju(vujosevica)

Reply
DEX-66 јул 12, 2013 at 13:07

koji je taj majmun grobarski koji daje minuse

Reply
Jovan јул 12, 2013 at 12:21

Samo se nizu novi sponzorski ugovori, to volim da cujem 😀 🙂

Reply
Tole dozivotna јул 12, 2013 at 12:17

to bre

Reply

Leave a Comment