Moja Crvena Zvezda
Архива

Milanoviću tri trofeja

Aleksandar Kočoski, Dušan Kostić, Tomislav Kukanjac, Zorica Bjelić, Ana Avramović, Bojan Mihajlović, Slavko Balandžić i Srđan Milanović (sleva)

Odbojkaški savez Beograda, u saradnji sa Upravom grada Beograda, nagradio je najuspešnije trenere mlađih kategorija za takmičarsku 2009/2010. godinu. Tim povodom, za osam laureata, upriličena je mala svečanost, u pres centru Sportskog društva Crvena zvezda.

Aleksandar Kočoski iz beogradskog Asa bio je najuspešniji trener pionirki, a najuspešniji trener pionira je Bojan Mihajlović iz obrenovačkog PRO TENT-a. U konkurenciji kadetkinja, najbolji trener je Srđan Milanović iz Crvene zvezde, najuspešniji trener kadeta je Slavko Balandžić, stručnjak za mlađe kategorije u Partizanu. Srđan Milanović je najuspešniji trener i za kategoriju juniorki, a Tomislav Kukanjac iz Crvene zvezde najbolji je trener juniora. Milanoviću je uručena i treća nagrada, za uspeh koji je prošle godine ostvario sa ženskom reprezentacijom Beograda, kada je osvojen tradicionalni Trofej Beograda. U istoj kategoriji nagrada je uručena i Dušanu Kostiću, koji je lane, predvodeći mušku prestoničku ekipu, stigao do titule.

Srđan Milanović, trostruki laureat, našalio se juče na svoj račun, kako reče dobitnik je glavne nagrade, s obzirom da je poneo priznanja u tri kategorije.
– Hvala Odbojkaškom savezu Beograda što misli na trenere, vrlo je važno da znamo da neko prati naš rad i ono što sa decom postižemo. Trudimo se da od njih napravimo dobre igrače spremajući ih za mlađe reprezentativne selekcije, a želeći da ih kasnije vidimo i u seniorskom timu – rekao je Milanović i čestitao kolegama na postignutim rezultatima i nagradama.

Ispred Odbojkaškog saveza Beograda juče su se nagrađenima i predstavnicima medija obratile Ana Avramović, član Upravnog odbora OSB i Zorica Bjelić, sekretar OSB. Najuspešnijim trenerima mlađih kategorija u Prvenstvu Beograda za takmičarsku 2009/2010 godinu uručena je novčana nagrada u iznosu od 10 000 dinara.

Повезане вести