Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаФудбал

Човић: Ако би неко ставио 100 евра цену карте, полупали би га као сијалицу!

Небојша Човић
Небојша Човић
Небојша Човић

Вечерас је у емисији код Дејана Анђуса на КЦН телевизији гост био председник нашег кошаркашког клуба и потпредседник фудбалског клуба господин Небојша Човић. Човић је, као што смо од њега и навикли, био врло конкретан и одговарaо на постављена питања без мимоилажења шкакљивих тема.

У уводу емисије Човић је говорио о урађеном у прелазном року, Милошу Нинковићу, тренеру, односима у управи…

Човић сматра да смо довели права појачања, да нам недостаје још штопер или чак два, евентуално још по један играч у везном реди и у шпицу.

Не рачуна се на Асамоу, с’ њим ће бити споразумно раскинут уговор тако да у клубу тренутно имамо 2 странца на које се рачуна. Перуанац Араухо треба сутра да допутује. На питање Анђуса да ли је истина да је Нинковићева плата 280 хиљада, а провизија менаџеру 120 хиљада евра и да ли је то превише, можда чак и више него што Нинковић може да заради негде другде, Човић није негирао наведене цифре, али је рекао да је и то пристојна сума и да нема говора о томе да је цена превисока, већ напротив, знатно снижена у односу на реалну и да ту не постоји ништа дискутабилно.. Провизија иде агенцији која је Нинковића довела у клуб.

Што се тиче доласка Ковачевића, постојала су различита мишљења- Човић је у папирима видео да је он отишао јануара 2012 у Спартак без обештећења, једино је у уговору писало да у случају одласка у иностранство Звезда добије 30% трансфера. Од одласка у домаћи клуб не бисмо добили ништа. На крају се све средило и постигнут је договор да обештећење за Ковачевића буде 85 хиљада евра! Неће се понављати прича са одласком Звездине деце у друге домаће клубове, да би се она потом враћала у Звезду после годину, две дана уз превисока обештећења и неповољне услове.

Потпредседник сматра да се не преклапају улоге спортске комисије и СДа, већ да они и треба да сарађују и заједно доприносе бољитку у клубу. Рекао је да Звезда треба да ради нешто слично као и Партизан, што се тиче иступа у медијима и да треба да буде знатно закопчаније него што јесте и да мање људи даје изјаве за медије, а медији да се не утркују с изношењем вести, нарочито оних негативних само да би повећали тираж, већ да прво провере информације које добију.

Према речима Небојше Човића проблем који је постојао са Драганом Џајићем је превазиђен и да са његове стране више нема проблема ни са генералним секретаром Зечевићем:

Ја радим свој посао и радим онолико колико могу, колико знам и колико сам стручан за фудбалски клуб. Генерални секретар Зечевић је бољи него што је био на почетку, знатно брже ради и постиже се одређена координација и ефикасност у свим стварима.“

У свом опширном излагањ оврнуо се и на обазе и одговнорност тренера:

 Тренер не зна и не треба да зна колике су плате играча и финансијски детаљи трансфера. Тренер мора да сноси одговорност за своје одлуке. Ако нпр имамо понуда од 5 милиона евра у зимском прелазном року за неког играча, тренер каже да се не продаје и да му је неопходан, што је његово легитимно право, али уколико он после не игра онда и за то мора да сноси одговоност, јер цена играча пада и клуб је на губитку. Филип Јанковић је био тарифиран на 3 милиона евра, а сада ћемо добити 300 хиљада евра. Не може нико да постане играч ако не игра и то је најбољи пример. Наравно, направљен је маркетинг, тако се ради у фудбалу и играчи морају да имају подрску клуба у том смислу, али цену играч мора да постигне на терену.

Што се тиче буџета клуба, 1991. Звезда је имала 64% буџета од улазница. Наравно то сада није реално чак и да је пун стадион, али ипак морамо тиме да се водимо. Не сме се ослањати само на трансфере већ клуб мора да обезбеди добар део буџета независно од трансфера играча.

Мора да се направи квалитетна и пре свега искрена анализа рада у омладинској школи. Звездина спортска стратегија мора да буде заснована на омладинској школи, на скаутингу пре свега на домаћим теренима за шта тренутно нема људи и упражњена су места за скауте. Времена када се ослањало на искусно око је прошло, спорт је напредовао и ми морамо да стремимо том напретку. У наредних недељу, две мора да се заврши посао с кадровима у омладинској школи. Мислим да ту већ каснимо, али то се мора што пре средити. Сви морају да раде на томе да омладинску школу врате на старо, јер је Партизан преузео примат када је омладинска школа и избацивање играча у питању.“

Било је речи и о стању у читавом спортском друштву, а и о напретку у враћању дугова према играчима, тренерима и осталим лицима којима клуб дугује-

„Мислим да је реално да се СД издржава и да преко тога штеди 3,4 милиона евра. Можда то тренутно није реално али у перспективи свакако да. 20 милона еввра коста издржавање свих 25 клубова СДа, ако имамо добру производњу и сталне трансфере, није проблем да се то годишње затвори и да претекне преко тога.  Наравно, не само од трансфера. У Црвеној звезди се ради, видећемо којом ће брзином ићи, али сигурно може да се уради. Минус се није преполиовио, али се значајно смањио. Омладинци су исплаћени комплетно, очекује се да се у августу то исто заврши и за сениоре и стручни штаб. Менаџери ће морати мало да поприцекају и надам се да ћемо се договарати људски. Покушава се да се неки дугови у великој мери сведу на банке и на позајмице. Вратио се кредит Марфин баниц, једна партија, покушава се да се затвори Евро банка везана за јемство за Филипа Јанковића. Пребродило се лиценцирање у шта су многи сумњали. Регистровали су се играчи, исплаћена је Слобода скоро све, осим за Максимовича за ког треба да стигне траснфер, Јагодина такође, још неколико рата је преостало за Борац и Спартаку ово сада за Ковачевића у неколико рата такође.“

У другом делу емисије прешло се на питања гледалаца.

Зашто Звезда нема нешто као Земунело што има Партизан иако је раније имало пара, а то је веома битан фактор у Звездином функционисању?

Слажем се, то је јако важна карика у спортској стратегији Звезде. Није дошло до стварања тога у Звезди јер нико о томе није размишљао. До Партизановог Земунела је дошло сасвим случајно. Код Партизана је било спорно да стадион постане власништво клуба, јер припада војсци, па је као компензација тадашњи Телеоптик припао Партизану. У звезди није било ништа спорно око стадиона и ништа се ту није ни урадило, тј није било никакве компензације од стране државе. Било је приче о Обилићевом стадиону, али има још локација, Милиционар на Ади да се стави у функцију, нпр. Да се ту направи омладински  погон. 19,5 хектара око Маракане је извор капитала, потенцијални пословни простори, без померања стадиона и огромне су могућности инвестирања, аомладински погон треба да буде на другој локацији, да не заузима тај простор који носи велике новац. Убеђен сам да је то исправан концепт. Не може фудбал да функционише на нивоу од пре 20 година., мора да се иде напред.“

Колика је истина и да ли је итина у вези доласка Станковића и Пантелића? Зашто се Звезда и Партизан не могу приватизовати? Докле се стигло са враћањем дуга у КК за одблокирање КК Црвена звезда и зашто није продужена сарадња са Радивојевићем?

„За Пантелића, не знам да ли је реално, а за Станковића није реално. КК није блокиран. Функционисе нормално кроз петогодишњи програм, видећемо да ли ће се завршити и пре истека пете године. Биће на адреси Малог Калемегдана, а биће можда и на адреси у Љутице Богдана. Радивојевић није продужио уговор, иако је Звездино дете и носи велике заслуге. Имали смо предлог да буде у млађем тиму уз одређену надокнаду, али он се сам определио да покуша још коју годину да игра на вишем нивоу, а ако то не успе увек може да се врати кући, а пошто је завршио вишу тренерску школу има штофа да буде јако интересантан тренер и о њему се води рачуна и рачуна се у будућности са њим.

Приватизује се хипотетички Звезда. Дође приватник и каже цена улазница је 100 евра. Шта ће бити? Полупаће га као сијалицу! Ми немамо ни средјен закон о прватизацји, немамо ни јасну стратегију бренда, немамо ништа од тога. Много тога стоји на путу што мора да се обави. Није приватизација Звезде исто што и приватизација шећеране. Црвена звезда је клуб од националног интереса и са њом мора пажљиво да се поступа и то није нимало наивно. „

Зашто је Николовски и даље у Звезди када се зна да је Вешићев кадар?

„Николовски није споран и ја ту не видим проблем. Мислим да одрађује коректан посао. Није битно ко је чији кадар већ да ли познаје посао.“

Да ли је Анђус или било ко други тражио паре од доласка тренера у наш клуба, тј проценат од његовог уговора? Шта се догађа са Терлићијем и са Нигеријцем?

Паре од преласка тренера у Звезду неће добити нико!
Ако су неки људи предложили некога за тренера да ли требају да имају проценат? Ја мислим да не. Мени је Воја Драговић, менаџер Славише Стојановића, рекао да он треба да добије 10 %. Ја сам му одговорио тако да се он после тога шалио, иако је мислио озбиљно на почетку. Од тога нема ништа!  Неће добити ништа ни Воја ни Милош ни Јова ни било ко други.

Не знам да ли ће доћи, могуће је да се појаве, али још нема никаквих финансијских параметара и није се до тога дошло, тако да ја више од тога не знам.“

Шта мислите о томе да ли треба спортско друштво да се базира на неколико колективних и индивидулних спортова, а остали да се сведу на аматерски ниво?

Са 20 милона евра колико је потребно, где фудбал узима десетак, кошарка 5,6 а сви остали 4, није то таква сума која није достижна. Морају сви да направе још један корак напред фудбал исто као и остали спортови. Постоје простори у смислу додатних средстава. Од једне пакле цигарета може да се дода још по 4 динара, па нек’ иде динар на културу, динар на здравство, динар на спорт итд. од сваке пакле. Иницијатива потиче из министарства спорта и тај разговор ће бити настављен 23. јула да би се побољшао систем финансирања клубова.“

У вези омладинске школе, како ће се бирати тренери ОШ?

Ако мене питате искључиво по стручности и са биографијом коју сви на УО морају да виде. То мора да буде битан сегмент стратегије, да клуб доводи оне са најбољом биографијом и са највишим квалитетом. Црвена звезда мора да буде клуб са највећим успесима у земљи и да буде конкурентна у Европи. Сазнања о томе да ли игарачи у ОШ играју по квалитету или преко гурања менаџера су шарена, али то ће остати за УО клуба.“

Да ли Звезда чека противника у следећем колу квалификација па ће по томе доводити појачања?

„Има тога, процењује се све, али неће ни ове утакмице са Исланђанима бити тако лаке. Ипак, на крају крајева, политку кроје финансије, велике обавезе и велики дугови не дозвољавају појачања од 800 хиљада евра. Мора се направити добар баланс између спортских мотива и финансијских могућности.“

Повезане вести

34 comments

Saša јул 17, 2013 at 18:27

Шта је сад анђусовци???? Нисам психолог али чим човјек види начин говора, гестикулацију и гримасе овог “новинара“ мора да се замисли да ли је нормалан. Ово је психолошки профил готово исти као Душко Вујошевић. Дубоко сам убијеђен да обојица имају неки жесток психички проблем и то не безазлен. Под руку са њима може да иде онај Анђусов пајтос Милован (чини ми се Јовановић). Особама које у разговору о било коме толико отворено испољавају завист прије свега, мржњу и комплекс је стварно потребна стручна помоћ. Е сад, та прича је веома пријемчива за јавност. Посебно за млађе људе који су по природи бунтовнији и склонији брзим и непромишљеним реакцијама.Све је то веома добро осмишљено Циљ свега је стварање конфузије у звездашкој јавности. Да не причам о материјалу којим се пуни она друга јавност. Ево да се кладимо да ће они и из овога извући закључке о помоћи државе, лоповлуку у Звезди, непоштеном тренеру, мафијашу Човићу…. Да не анализирам много Анђуса али нема особе о којој није говорио и добро и лоше у веома кратким временским интервалима. Сто пута је сам себи скочио у стомак али код нас једноставно пролази пљување. Сад нека се људи замисле да ли треба оволико пажње придавати некоме ко велича способности и поштење неких тамо Зечевића, Бјековића и Ђурића а истовремено ниподаштава свјетски признате успјехе једног Драгана Џајића.

Reply
bane јул 17, 2013 at 13:42

Citam komentare a pre desetak dana pola ovde je citiralo Andjusa i divilo se njegovim emisijama…. gledam sad.. al dobro, tako je uvek ovde… sve za +

Reply
Damir јул 17, 2013 at 12:37

slušam Anđusa još od kad je bio imao sličnu emisiju na radiju fokus i ponekad mislim da je genijalac a ponekad potpuno suprotno.Inače se predstavlja kao veliki zvezdaš i sigurno je da je „informisan u struci“ ali jednom je pre dve godine mislim na gostovanju Duleta savića u njegovoj emisiji na fokusu izjavio nakon prozivanja slušalaca da forsira zvezdu u emisijama da je on u stvari OFK-ovac isl. Volim njegove emisije !

Reply
Saša јул 17, 2013 at 11:58

http://www.sportal.rs/news.php?news=105559
A ha ha koliko sam samo puta postovao da je Anđus neviđen šljam, talog, mulj. Valjda je sad svima jasno i onima kojima nije bilo. Svi motivi njegovih nastupa su otkriveni. Pravi dilove da bi se negde ugradio, a onda na emisiji mešetari, mulja, spketkari, ogovara. Emisija mu je oružje za napad ili osvetu, a navodno on to sve radi iz sportsko patriotskih motiva. Koliko poznaje sport pokazuje to da čak nije ni znao za Stojanovića, već da je za njega saznao od TAKSISTE. Običan pajser koji ništa drugo ne zna da radi sem da se muva po Beogradu i umišlja da je mnogo bitan lik, a da je njegova emisija koja je alat njegovih spletki suvo zlato nacije kao i on sam.

Reply
Darko јул 17, 2013 at 11:48

Andjus je krava koja da 25 litra mleka, pa onnda sutne kofu i prospe mleko.

Reply
miksa јул 17, 2013 at 11:19

U emisiji u kojoj je gostovao Mladenovic, Andjus je rekao da je bio samo kurir izmedju jedne oosobe i Dzajica, a sada pominje Kokezu. Ma covek je prolupao skroz.

Reply
Nenad јул 17, 2013 at 11:02

ode Rakoč

Reply
milenko јул 17, 2013 at 10:45

Ti si doktor samo napred

Reply
falko јул 17, 2013 at 10:33

Sinocnu emisiju sam gledao celu, i mogu reci dve stvari:
-KCN ne treba da dobije frekvenciju sa onakvim kvazi novinarom koji nema elementarne kulture
-emisija i pojavljivanje Covica samo je stetilo Zvezdi
Vodjenje emisije uzasno.Skakanje sa teme na temu, zaboravljanje pitanja gladalaca.Tuzno.Andjus je kontra primer od Tegeltije.Tegeltija je grobar ali njihov prljav ves ne iznosi, a Andjus bi sve da iznese.Steta je sto takav lik kao on uopste ima kontakte u Zvezdi jer nam samo steti.Recenicom da ce se pretvorit iz mace u tigra sve je rekao.Sta bi taj tigar doprineo?Samo podsmehu grobara.Ne znam sto je Covic bio sinoc u emisiji…
Ne znam sto je svim sportskim novinarima u Srbiji vazniji zvezdin stoper nego Partizanov eventulani ulazak u Ligu sampiona…..Takodje znam da roditelji daju pare da bi njihova deca igrala u mnogo manjim klubovima od Zvezde i Partizana….U siromasnim zemljama je to tesko spreciti….

Reply
Nenad јул 17, 2013 at 11:06

sjajan komentar

Reply
Cira јул 17, 2013 at 10:25

Molim one koji su predlozili koga Zvezda da dovede,a doticni je doveden da se prijave kako bi im Zvezda isplatila menadzersku proviziju…
NECUVENO…ovo je dokaz kakav se sve olos vrzma oko naseg kluba.
Ako je istina da je jedan covek koji nema veze sa fudbalom i Zvezdom doveo trenera,onda smo stvarno zreli za katanac.

Reply
Saša јул 17, 2013 at 18:37

Слажем се с тобом све осим око довођења тренера. Ево као старији одлично памтим како је рецимо један Роберт Просинечки дошао у Звезду. Довео га је за руку теча из Косијерића. Човјек који нема везе са фудбалом. Не мора то ништа да значи. Некад се потрефи да је пун погодак а некад промашај. Не знам да ли ти је познато да је својевремено Мирослав Илић (ни он није фудбалска личност) нудио Звезди Христа Стоичкова? Шта мислиш да ли је тадашња управа погријешила? Можда је и ово са Стојановићем грешка а можда и није….

Reply
sof јул 17, 2013 at 10:14

Ne znam stvarno da li je dobro ili lose sto Andjus otkriva u svojim emisijama sta se desava u Zvezdi i upravii, jer kod drugih klubova ne znamo sta se desava. Ali sta sve sve cuje, mene je sramota kakav je cirkus kod nas i sve to izlazi u javnost, i jos ovaj glupi Andjus pominje Vucica a prosle godine o njemu nije lepo govorio, mislice ljudi da nam daje pare iz budzeta drzave a ustvari ja i dalje mislim da dolaze iz sumnjivih izvora ali ne od drzave.

Reply
Dimitrije јул 17, 2013 at 10:00

Koliko ja znam, predsednik vaseg kluba (Djura frizura) je po zanimanju taksista i prodavac semenki, ne zna recenicu da sastavi. Pre nego sto komentarises trn u tudjem oku, izvadi balvan iz svoga…

Reply
CABKE јул 17, 2013 at 09:31

Zamolio bih sve da ignorisu ovake bdl. Nisu vredni kucanja cak ni pogrdnih reci.

Reply
Vuco јул 17, 2013 at 08:46

E klinac bolje gledaj tvoj gradjanski zagreb koji se gasi u kosarci a i u fudbalu slicno evo ivanov ti bezi jer mu dugujete 150k a gde su ostali igraci. Pukli ste po svim savovima.

Reply
aston јул 17, 2013 at 08:26

jel ima link emisije

Reply
josif јул 17, 2013 at 07:49

Dokle smo mi spali da nam taksisti i novinari reketari dovode trenera a da se pri tome nepita predsednik i sportski sektor.E moja Zvezdo nasta si spala.Kako stoje stvari ni ove godine od trofeja nista a za Evropu i ne razmisljamo,u startu sam rekao da 1.8 miliona evra koliko je kostala licenca trebalo je usmeriti u drugom smeru ovako smo platili pare za dve utakmice a nemamo tim,pa koja ozbiljna ekipa dovodi skupe igrace u napadu a nema igrace da zakrpi odbranu,nemirise na dobro.Pozz.MKD

Reply
Perverzija јул 17, 2013 at 08:19

taksista-citaj Andjus…..

Reply
Djordje1989 јул 17, 2013 at 06:49

U sta verovati..
U bolje dana uvek ,al kako…

Reply
Popaj јул 17, 2013 at 03:54

E sad, evo slike i prilike i neka se dobro razmisli. Ja sam dosta skeptican oko ove price izmedju Andjusa i Stojanovica. Kako je moguce da jedan novinar dodje kod Vucica i moli ga da urgira kod Kokeze i Tonceva da novi trener bude Stojanovic, i Vucic kao iz topa to prihvati i ostvari zelju Andjusovom prijatelju. Nije mi to uopste logicno, ali ok, ima vremena, saznacemo sve. Nisu ovo cista posla, ima tu dosta ucenjivanja i neizmirenih racuna.

Reply
MILAN KG јул 17, 2013 at 03:24

Andjuskazedaje fudbalska Majka Stojanovicu!!!!!!!!!

Reply
MILAN KG јул 17, 2013 at 03:22

evo deoemisije koji je to BOLESNIK!!!!! https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=uOR4RWePBzM#at=736 Covic ga je spustio

Reply
JedinoSever јул 17, 2013 at 02:51

Jel ima neko link za celu emisiju?

Reply
JedinoSever јул 17, 2013 at 05:04

Nasao sam. Hvala.

Reply
dexy122 јул 17, 2013 at 02:50

Na pocetku mi se svidjao Andjus. Posebno kad je pravio celu tu kampanju u vezi dovodjenja Dzaje. Budimo realni, on je to sve i poceo. Od kako je njegova emisija prekinuta pa ponovo nastavljena, promenio se. Ne voli Dzajica i Stojadinovica jer mu se ovi nisu javili kada je ostao bez posla. Svi smo mi primetili da nije bas sve u redu u upravi. Ali radi se, svako radi po malo, i meni kada Covic kaze da je sve u redu, ja verujem. Andjus kad zamrzi nekog nema mu spasa. Sad pljuje Stojadina i svako „njegovo“ pojacanje. Sto je neko rekao, mozda je i od njega trazio novac pa mozda i od Dzaje, samo mu ovi nisu dali pa ih sada pljuje.

Reply
sof јул 17, 2013 at 10:28

U toku emisije Covic je pecnuo Andjusa i pomenuo neki sastanak u hotelu M, ali Andjus se tada uznemirio i nije hteo nista da govori o tome. Tek kada se javio neki momak na telefonsko ukljucenje on je progovorio. Covic je znao za taj sastanak sa Stojanovicem. IZgleda da je su sve to Anjusu smestili namerno. Ali mnogo se neozbiljno radi kod nas kad je Kokeza hteo Bekvalca za trenera koja glupost. Ovaj Stojanovic je dobar strucnjak i dar sa neba, svaka cast Andjusu sto se njega setio, ali je sramota sto je trazio pare.

Reply
dexy122 јул 17, 2013 at 10:48

Pa da. Verovatno je Stojanovicu rekao to ovima u upravi, jer je Covic znao za pretecu poruku. Sad koga bi postavili za trenera da njega nije bilo, stvarno ne znam. Mislim da je ovo najbolje resenje, i zahvalan sam Andjusu na tome, kao i na onoj kampanji za smenu Vesica. A i sto se toga tice Covic je prethodni put kad je bio kod njega rekao da on zna da je Andjus neko vreme bio za Vesica i Lukica.

Reply
poli јул 17, 2013 at 01:43

Covic je doktorski odgovarao Andjusu da je ovaj u jednom trenutku ispao mnogo smesan.

Reply
torh јул 17, 2013 at 01:28

Vrlo zestoko je bilo kod Andjusa posle onog ukljucenjaa u vezi sa trazenjem para od Stojanovica !! Ne znam cemu potreba za dizanjem tenzije 48 h pred prvu utakmicu !!

Naizgled mirna emsija pretvorila se u antologijsku pošto se u program uključio gledalac i doslovce pitao voditelja Anđusa „da li je tačno da je od trenera Crvene zvezde Slaviše Stojanovića tražio 15.000 evra?“
„Nije 15 nego 12, jer je to 10 posto od 120.000, ali bolje da ćutim. Ako hoćete da otvaram tu temu, od male mace pretvoriću se u tigra“, predočio je Anđus.
Sve je to slušao potpredsednik Nebojša Čović koji je konstantno pre uključenja blago provocirao voditelja, rečima da večeras nije tako duhovit i da je možda danas uradio nešto loše.
Vidno uznemireni Anđus, imao je ekspresan odgovor.
„Kada je tako, ići ću do samog kraja. Predsednik Dragan Džajić je za novog trenera Crvene zvezde predlagao svoje zlatiborske kombinacije, Kokeza je želeo Bekvalca… A, Slaviša Stojanović je predložen od strane mog kućnog prijatelja taksiste Miška, sa kojim sam se našao u jednom restoranau i koji mi je dao CV Slaviše Stojanovića. Onda sam ja te papire predao Kokezi na sastanku u restoranu „Gala“. Zatim sam otišao kod gospodina potpredsednika Vlade Aleksandra Vučića koga poznajem i predočio mu tu mogućnost. Tek posle toga Slaviša Stojanović je pozvan da dođe u Beograd.“
Sa širokim osmehom na licu Čović je pratio izlaganje voditelja i ponovo imao upadicu.
„Znamo i da si mu poslao preteću poruku pre nekoliko dana. Imam je u telefonu“
Usledio je Anđusov odgovor:
„Poslao sam mu poruku da ne zaboravi ko su mu pravi prijatelji i da se ne priklanja novim prijateljima, a ja sam mu fudbalska majka…“
Voditelj čije će priznanje nesumnjivo dovesti do reakcije beogradske policije, imao je rezon za svoj postupak i sastanak sa Stojanovićem u hotelu „M“.
„Taj čovek, Miško, koji je taksista, predložio je Stojanovića za trenera i pripada mu menadžerska provizija bez obzira što nije menadžer. On je taj posao odradio. E, sada pošto je to odradio na reč, možda Slaviša ne treba da mu da proviziju“, nemirnim glasom govorio je Anđus.
Velika bura danas će za posledicu imati zvaničnu reakciju čelnika Crvene zvezde, a očekuje se i da policija reaguje po službenoj dužnosti. Za danas je zakazana i konferencija Slaviše Stojanovića povodom utakmice drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope sa islandskim IBV na kojoj će svakako biti reči i o njegovom susretu sa Anđusom i Miškom na sastanku u hotelu „M“.

Reply
Vracarac јул 17, 2013 at 01:59

Delije, sada ponovo razmislite o Andjusu, ko je i sta su rezultatu njegovih prica…

Reply
dexy122 јул 17, 2013 at 02:44

Svi mi znamo da Andjus nije odlican novinar. Ja sam ga licno pratio jer je jedini smeo da kaze sta se desava u upravi, ali u zadnje vreme to vidimo i bez njega. Dodajem, mozda da nema takvih kao on i da se problemi resavaju u nasoj kuci, mozda bi sve bilo bolje.

Reply
Nenad јул 17, 2013 at 08:29

zato je popio krivičnu prijavu

Reply

Leave a Comment