Moja Crvena Zvezda
Архива

Ninkov u Francuskoj, Belgiji ili Danskoj

Pavle Ninkov - uskoro oproštaj od Marakane

Pavle Ninkov, kapiten Crvene zvezde nalazi se blizu realizacije inostranog transfera. Već više od godinu i po dana, kada god se približi prelazni rok, Ninkov figurira kao igrač koji će napustiti Marakanu, ali je uvek ostajao i bio nezamenljiv duž desne aut linije. Ovoga puta stvari se očigledno menjaju.

Ninkovu ugovor sa Crvenom zvezdom ističe u januaru 2012. godine, i klub mora u predstojećem prelaznom roku da pronađe kapitenu inostrano uhlebljenje kako bi i klub nešto zaradio. Trenutno kao najozbiljniji kandidat za Pavlov autogram figurira francuski Okser koji je obezbedio opstanak u francuskoj Ligi 1, a u Ninkovu vide pokretačku snagu u borbi za Evropu u narednoj sezoni. Kako se nezvanično saznaje Okser je spreman da izdvoji 1,5 milion Evra za Ninkova.

Pored Oksera i francuski Lil je zainteresovan za Zvezdinog kapitena. Eventualnim prelaskom u Lil Ninkov bi naredne sezone igrao i u Ligi šampiona, pošto je Lil vrlo blizu osvajanja šampionske titule.

Od ranije postoji interesovanje i belgijskog Anderlehta, a zainteresovanost je pokazao i šampion Danske elipa Kopenhagena.

Izvesno je da će Ninkov tokom narednih meseci promeniti sredinu, a gde god da ode, svi mi kojima je crveno-bela boja u srcu bićemo uz njega.

Повезане вести

13 comments

Comments are closed.