Moja Crvena Zvezda
Архива

Ninkov ne produžava ugovor, Stojković zamena

Pavle Ninkov

Veliki broj navijača već mesecima postavlja jedno isto pitanje – zašto rukovodstvo kluba ne ponudi produžetak ugovora kapitenu Ninkovu? Odgovor je dao menadžer igrača, Nenad Asanović, koji je istakao da tako nešto dolazi u obzir samo kada bi naš klub ponudio zaista veliku količinu novca, što je jasno da se neće desiti.

„Ne razmišljamo u tom pravcu, Ninkov 99 odsto odlazi. Onaj jedan odsto ostavljam za „bezobraznu“ ponudu, jer u životu nikad ne znate šta može da se dogodi. Uglavnom, vreme je da Nine ode, napravi iskorak u karijeri i to u nekoj od najjačih zapadnih liga“, rekao je Asanović za „Novosti“.

Zamena Stojković

Filip Stojković

Na desnom boku nakon odlaska kapitena šansu će dobiti mladi Filip Žule Stojković, koji je finiš prethodnih priprema proveo sa prvim timom. Filip ima 18 godina i obzirom na veliki talenat nema sumnje da je Crvena zvezda dobila pravog naslednika Ninkova na mestu desnog beka.

U ekipi će ostati i Mikić, koji je tokom proleća igrao mnogo bolje nego tokom prve godine na Marakani, a moguće je da pristigne još jedno pojačanje na desnom boku, pominjao se Petković iz OFK Beograda.

Pored Stojkovića, u prvi tim će od leta zasigurno i Goran Čaušić, talentovani igrač sredine terena. Robert Prosinečki je pratio igre mladog plejmejkera te se uverio da poseduje kvalitet da od leta bude uz prvi tim. Čaušić je dobio priliku da igra i na utakmici u Atini protiv Olimpijakosa.

Повезане вести

15 comments

Comments are closed.