Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатДруги пишуФудбал

Касалица и Бајковић после меча у Украјини

Филип Касалица и Бобан Бајковић нису крили незадовољство због исхода меча. Касалица је истакао да је суђење било веома лоше, док је први голман Бајковић напоменуо да у реваншу морају да одиграју паметније.

IMG_4238-1Не знам да ли да коментаришем суђење, мени је дао жути картон за симулирање, а на другој страни у истој ситуацији њима је досудио пенал. Прво полувреме смо одиграли лоше, нисам искористио велику прилику па смо примили два изузетно наивна гола – рекао је Касалица.

Бајковић не крије оптимизам упркос поразу.

На тренутке је било добро, на моменте лоше. Изгубили смо, ништа страшно, можемо да их елиминишемо само треба да будемо паметнији него у Одеси – навео је Бајковић

Извор „Спортски журнал“

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

82 comments

Nikola Delija авг 2, 2013 at 14:13

Penal opste nije postojao,mozda je bilo blagog nekog kontakta,ali slicno je bilo i sa kasalicom,a sudija daje zuti karton zbog simuliranja,Kasalica cak nije ni trazio penal.Citava zadnja linija osim Mijailovica treba da se izmeni.
Ipak solidan je rezultat nema sumnje za prolaz dalje!!!

Reply
gledalac авг 2, 2013 at 14:28

„Blagog“??? Sto se lazemo medjusobom, u redu je ne priznati drugaru ili rodjaku grobaru, ali lagati se ovde medju zvezdasima, to nam ne treba.

Reply
Nikola Delija авг 2, 2013 at 14:55

Isto je bilo i sa Kasalicom!!! Pa??

Reply
gledalac авг 2, 2013 at 16:03

Nije uopste bilo isto. trcali su zajedno za loptom i kontakt je dosao sa strane u zelji da se stigne do lopte, a u slucaju Vesovica: lopte je u vazduhu i ide ka protivnickom igracu, Vesovic se zalece, ne skace na loptu vec na igraca i LEDJIMA udara, zustro, p. igrac je bio u kontaktu sa loptom (glavom pokusao da primi) i lopta je u vazduhu. Po svim fudbalskim pravilima to skakanje na igraca namerno i bez lopte, sa okrenutim ledjima i onom silinom, je bez razmisljanja penal. Sad sto mi hocemo da to ne bude penal to je druga stvar, i ja sam psovao sudiju tada kada je svirao jer nisam hteo da bude 3:1, ali je penal bio. Bilo bi mi draze da smo primili gol iz penala protiv islandjana, a da je Bajkovic odbranio penal sinoc, ali to je fudbal. Nasa jedina sansa je sto ce mozda protivnicki igraci pomisliti da smo mi lak plen i da su oni kao neke „igracine“ (a daleko su od toga, pogotovu onaj bezobrazni Antonov) i da cemo mi (sa velikom dozom poniznosti prema nama samima, ali velikim pozrtvovanjem da se ostavi bolja slika u Beogradu) uspeti da ih prodjemo.

Reply
Mikan авг 2, 2013 at 12:39

Ma nama srbima je uvek deviza bila „zasto jednostavno kad moze komplikovano“ :mrgreen: Salu na stranu,prolazimo ne znam zasto,ne znam kako ali PROLAZIMO.Ne gubite nadu! Svasta moze da se desi,mozda cemo mi njima uvaliti dva komada kao oni nama…iz nicega.Tako da,podrzite ove momke 😉

Reply
lpool авг 2, 2013 at 12:31

Ovaj poraz je direktna posledice neuigrane zadnje linije.. Stvarno se nije moglo ocekivati da ce deca kao sto su Krneta i Lazic uspeti da izdrze utakmice protiv iole ozbiljnijeg protivnika.. Sledeci mec Martinovic i Omega moraju da igraju ali apsolutno moraju i ako nisu uigrani. Razumem i trenera koji je birao manje zlo u ovom trenutku pa je prednost dao uigranijem tandemu nego iskusnijem ali to na marakani ne sme da se ponovi. Verovatno ce biti puna Marakana (sever naravno ali plasim se da ce zapad zakazati) i stvarno mislim da mozemo da zgazimo ove nesrecnike jer ako se malo bolje pogleda njihov tim jedino po brzini iskace onaj dja djedje (takav i nama treba) i naravno boljoj fizickkoj spremi (mada smo im i sada parirali). Na Marakani igramo na noz ! Napravicemo im pakao a i sudijama ako ponovo budu onako bezobrazni ! ! 😈

Reply
: авг 2, 2013 at 12:16 Reply
Kapetan авг 2, 2013 at 12:15

Bio sam u Odesi nisu delije pravile nerede nego navijaci Fratrija prvo su se pobili medjusobno a posle su poceli i sa pandurima. Po mom misljenju sudjenje je bilo katastrofa ako nisu nama dali peneal onda nije trebao ni njima da svira. ZVEZDO SVE STO ZELIM U CETVRTAK JE DA IGRAS I DA SE BORIS ZA GRB I NAVIJACE IMA DA GRMI MARAKAN I NADAM SE POVOLJNOM REZULTATU 2;0

Reply
velemir авг 2, 2013 at 11:58

ljudi uozbilji te se iza sebe imate najvernije navijace!Sve DELIJE na marakanu 110.000 da se onim sabanima noge odseku kad dodju na nas stadion pa oni su samo jedan vestacki klub breee!A mi smo ZVEZDA-SRBIJAAAAA BREEEEE!!!!!!!!!!

Reply
Anka авг 2, 2013 at 11:34

Muka mi je od vasih negativnih komentara. Evo zasto? Prvo promenjen ceo tim, bolje reci dva tima promeniti njih 18 i dovesti 10 uz KADETE I OMLADINCE dokaz haosa u klubu. Drugo tri nedelje jedan trener vodi tacnije pomocnik Zivkovic, a onda preuzima Stojanovic. Trece, pojacanja dolaze u jeku priprema bolje reci u finisu priprema kada ekipa treba da se uigra sa postojecim kadrom. Cetvrto, Dzajic je rekao cilj titula i jacanje omladinske skole. Cinjenica je fudbalski klub bez omladinske skole ko zena bez gaca! I sta hocete vi? Sve preko noci, e ne moze! Shvatite da ne moze jer ova ekipa jos nije uigrana. Momci su po meni odigrali mnogo bolje i kvalitetnije nego prethodna dva meca. Cinjenica da smo golove primili pacerske (citaj bunarske) jer generalno gledano imamo najmladju zadnju liniju cije neiskustvo protiv kvalitetnog protivnika dolazi do izrazaja. Igraci koji treba da stave prst na celo za ponasanje na terenu su Dauda, Milijas i Vesovic. Vesovic treba da nauci da igra u dva pravca i da igra za tim a ne da mesi u napadu izgubi loptu i svadja se sa sudijom/protivnickim igracima i pri tome pravi debilne faulove! Ako ne zna sta znaci igra na prvu loptu u napadu, uposljavanje saigraca, i igranje na poziciji beka u odbrani onda ne treba ni da guli dres CZV. Milijas, kao i Vesovic nije od juce u klubu, nigde ga nema na terenu i ako ne pocne da odradjuje svoj posao na poziciji zadnjeg veznog bolje ga skloniti iz tima samo smeta i NInkovicu i celom veznom redu. Da nije bilo malog Vukana kao ispomoc Ninkovicu u odradjivanju zadataka na sredini terena bila bi velika katastrofa (citaj Ninkovic bi bio udvojen). U modernom fudbalu na sredini terena trebaju radilice i u odbrani i u napadu! Dauda, ja zaista ne mogu da dokucim njegovu igru doveden je da pravi razliku na terenu, a on nista nije pokazao, istina nije dobijao korisne lopte. Ali ruku na srce on se nije ni otvarao za tako nesto, TREBA MU SE ZAHVALITI.
Iskreno verujem da momci mogu mnogo bolje u revansu ali bez ove trojice! Imali su sansi, nije da nisu, treba da porade na koncentraciji u zavrsnici napada i smirenosti. Kasalica, takodje, da ne srlja jer moze mnogo bolje od onog sto je pokazao. Druge mladje treba istrpeti, neki su prerano usli u prvi tim, i oni ce tek pokazati pravo lice. DA NAM SE NE BI DESILI OUMARU I NEKI NASI PRERANO OTISLI KLINCI. DRAGA MOJA GOSPODO ZA ZAPAZENE REZULTATE U EVROPI TIM SE PRAVI NA DUZE STAZE A NE PROMENOM 15-18 FUDBALERA, JER TO ONDA NIJE TIM VEC PIJACNA RASPRODAJA NOVE LAMPE ZA STARE..Veliki poz za sve Zvezdase i vise vere u momke!

Reply
gledalac авг 2, 2013 at 21:23

Svaka cast, zaista sam prijatno iznenadjen nivoom tvog komentara, svaka rec je na mestu. Bravo.

Reply
Anka авг 3, 2013 at 11:33

Hvala na komplimentima. Potrudila sam se da budem sto realnija i iznesem cinjenice, kako bi se momcima u nastakvu takmicenja i sezone pruzila jos veca podrska. Imamo gomilu golobradih mladica. Zao mi je zbog drugog zutog Mihajlovica, iskreno i ono malo sto je bio pokazao je da ima zicu vrsnog centarfora koji trazi loptu u prostor i uvek okrenut ka golu. Trteba ga istrpeti i sto duze zadrzati, jer takvog nemamo vise od 13godina, cini mi se mozda i vise?

Reply
velemir авг 3, 2013 at 18:19

SVAKA CAST ANKAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reply
ShaunteR. авг 2, 2013 at 11:33

JOS DAVNO KO DETE JA NASO SAM PUT DA BUDEM UZ TEBE I SRECAN I LJUT A MNOGI SU HTELI,DA SRUSE,NAM SVE,A LJUBAV KA TEBI,JOS JACA JEEE OOOO <3 <3 <3 <3 <3

Reply
emontije авг 2, 2013 at 10:36

prelazni rok – ne racunajuci nesretnog ninkovica:

rakic – najgori igrac mlade reprezentacije
garido – sta je to?
pecnik – koliko kosta da ga vratimo?
dauda – ne, uopste nemamo takvih u srbiji (ironican sam za pametnije)
aca tenk – garido je bio jos i dobar za njega
milijas – pominjem ga jer su ga zadrzali

mijaliovic – spreman je odlicno

spajic, pantic, micko – no comment

da ne komentarisem ove nove stopere.

Stojadinovicu, Bunjevcevic bi ti pozavideo!

Reply
Zdravko авг 2, 2013 at 10:10

Zaista mi nije jasno sta ce Omega i Martinovic kada su starteri Krneta i Lazic?

Reply
dvoglavi arapin авг 2, 2013 at 09:40

Kakav je ovaj Kasalica simulant, to je strasno. U nekim situacijama kad postoji sansa da sutne on obavezno padne. A Vesovic samo srlja, ko bez glave. Nema napretka u njihovoj igri od kako su dosli, limitirani igraci….

Reply
strucnjak авг 2, 2013 at 07:45

bice bolje dogodine! Bruke, 99% nas nije ni culo za taj cedomorac, kakav cedomorac, znaci sa realom, barsom i slicnim bilo bi 10,11:0!

Reply
boki авг 2, 2013 at 07:13

Gledam sinoc onog malog Rajkovica decko brani odlicno kupi lopte istrcava prati igru a nas Bajko nikako da se pomjeri sa crte mozete lupati minuse ali imamo loseg golmana los pregled igre los izlazak sa gola nesigurnost na visoke lopte

Reply
Teks Viler авг 2, 2013 at 06:39

Da li su ono navijaci Zvezde,da li oni zele dobro klubu?

Reply
gledalac авг 2, 2013 at 14:32

Molim te, nemoj tu patetiku prodavati ovde! Jok necemo dobro Zvezdi, pa i Ninkovic hoce dobro Zvezdi pa opet covek kaze da ne moze vise ovako, a mi treba da cutimo i gutamo. Ne razumem ovakve ljude, cemu potreba reklamiranja visokog zvezdastva na zvezdaskom portalu?

Reply
Teks Viler авг 2, 2013 at 15:53

Nije patetika,vec cinjenica da nije Zvezdas onaj ko svom klubu pravi stetu,finansijsku pre svega.

Reply
gledalac авг 2, 2013 at 16:07

Joj izvini, toliko je komentara na racun zvezdastva nekih forumasa da sam kod tebe umesto „ono“, procitao „ovo“, izvini molim te, Stvarno sam pogresno procitao, ogresih se o tebe bezveze. Izvini.

Reply
MILAN KG авг 2, 2013 at 04:54

Da li prosli oni ili mi u sledecem kolu ce biti „odran ko macka“da se ne lazemo. Trener snosi odgovornost stavio raspalog krnetu i malog lazica koji prvi put igra seniorsku utakmicu. imao je Omegu, Martinovica. sve dok su tu propaliteti tipa Kaslica,Vesovic,Krneta… nema od nas nista secate se sta je Kasalica promasio u bordou sa 3 metra slicno kao sinoc on je „smrt“ za protivnike tipa bsk,donji srem,itd. Nama je cilj broj jedan titula!!! sve je podredjeno tom cilju ako neko misli da ovaj tim moze u le blago njegovom mozgu, po meni treba dovesti desnog beka krilo prodati Milijasa ako je moguce, forsirati Savicevica prodati Daudu, dovesti spica ono je necuveno njega zabole q…c pretrcao je 10 metara i primio jednom loptu vidi se da jedva ceka da ode i neka se to desi sto pre ubedjen sam da su igrali Omega i Martinovic, i jedan solidann napadac da bi ih dobili sa dva gola razlike e sad jbg sta bih bilo kad bih bilo ja sam ubedjen da bi ih dobili.Uprava je najodgovornija jer nije u stanju da doivede stopere i to je jedan od uzroka poraza meni je krivo da nam ove mizerije daju 3 gola smesni su a stvorila se fama kao da su barselona ili sta ja znam. Ne mogu da verujem da u mom okruzenju postoje ljudi koji veruju da je Andjus doveo Stojanovica?! to nisu klinci vec ljudi od 25 do 35 godina ja sam ga u jednom trenutku smatrao za ozbiljnog coveka kada je poceo da pljuje stojadina,da hvali Kokezu,Tonceva, Covica… znao sam da ce ih posle odredjenog vremena napasti jer je u pitanju covek bolesnog uma doslo mi je da razbijem monitor kada sm gledao emisiju od utorka kada je govorio sve najgore o Covketu,Kokezi Toncevu dodje mi da sednem u kola da doddjem u bg i da ga olesim!!! ali kad razmislim to mi ne treba u zivotu da robijam za budalu i jos da mu platim otstetu. cudi me zasto ga ne tuze ? on ih naziva kriminalcima „mafijaskim pudlicama“i nikom nista bas me zanima dokle ce ga tolerisat? poruka za sve kojima je zvezda u srcu ljudi ne ocajavajte izgubili smo bitku ali ne i „rat“!!! pravi „rat“ pcinje 10 avuguta u Ivanjici rat za titulu!!!!!!! ne dozvolimo da se ostvari pedesetogodisnji san svih FRANJEVACA, da nas prestignu po broju titula i sebe proglase za najtrofejniji Srpski klub!!? KRAJNJE JE VREME DA SE KA TITULI KRENE!!!!!!!.

Reply
Delije Crvenka авг 2, 2013 at 02:55

Vi bre pisete gluposti,mislio sam bice bolje kad se ohladim al ne.Prvo krneta i lazic ne mogu da igraju totalno ne sigurni omega i martinovic u bg-u pod hitno,drugo nismo bili losi penal nad vukanom a potom i kasalicom nije dosudjen ako kazete da nije bilo penala ok al zasto je bilo za cernomorec?!Sudija katastrofa,odbrana katastrofa napad ok,SHVATITE SVI,DA JE KRNETA DOBAR OSTAO BI ODAKLE JE I DOSAO NECU NJEGA U TIMU ON NEZNA

Reply
Delije Crvenka авг 2, 2013 at 02:58

A sto se tice navijaca pa jel treba svi da gledamo kako nas sudije jeeee,steta sto nisu prekinuli,totalno ne postovanje uefe za fer pley za sta su se inace i zalagali

Reply
navijaci nula авг 2, 2013 at 07:32

Prijatelju nisu navijaci tu da odredjuju jel sudija u pravu ili nije, pa svi smo mi pristrasni, i uvek ce sudija biti kriv ako ne sudi sumnjive stvari.. Na zalost, navijaci nisu svesni koliku pomoc oni daju navijanjem, a koliko sve to pogaze jednim ekcesom..

Reply
Marko авг 2, 2013 at 02:44

Od mene imas dozivotno crveni karton za onaj promasaj sa 3 metra!

Reply
marceloo авг 2, 2013 at 05:10

ne ka.i

Reply
Dragan Kg авг 2, 2013 at 01:56

A zasto da bude prazna Marakana u cevrtak? Tamo je bilo i navijaca iz Moskve, kako mi da ih kontrolisemo? Oni su organizatori, znaci oni treba da brinu o bezbednosti.

Reply
DEX-66 авг 2, 2013 at 01:19

kamo srece da nas izbace..prvo nemamo nikakvu upravu i igrace a drugo i najbitnije..koji su to navijaci gde god idu prave sranja biju se..pale ..prave nerede..to su GOV..A od ljudi..ja nemam reci za takav olos narkomanski

Reply
marceloo авг 2, 2013 at 05:09

sta kritikujete sad juce ste svi dizali u nebesa, adigrali su sasvim ok i bio bi i pozitivan razultat da nismo bili tanki na stoperskim poicijama

Reply
otpisani101 авг 2, 2013 at 01:15

lupajte minuse coveku sa potpisom cira,na zalost sve je tacno…nedeljama i nedeljama citamo o pojacanjima a kvalifikacije za ligu uefa pocele…i sve dok se sastaje upravni odbor da jednoglasno odlucuje o svakom igracu ponaosob , a pola njih nema pojma o fudbalu i pola od njih ne prica sa drugom polovinom , mi ce mo primati od prosecne ekipe 3 komada a pojacanja ce stici za javor iz ivanjice…zivecemo u nadi da ce mo ove godine uci u ligu evrope jos nedelju dana i onda ce se pricati kako je cernomorec evropski vrh…videlo se danas da je cernomorec sasvim prosecna a nama izgovori poput sudije,klime dugackog puta vise ne piju vodu…cinjenice su da sem sanse kasalice i gola savicevica nismo vise imali nijednu sansu za gol…cinjenice su da nam je odbrana konfuzna i panicna,napad gotovo da ne postoji i samo je srednji red kako-tako odigrao…mi tesko stvaramo sanse,tesko dajemo golove i mnogo lako ih primamo…daj boze da u revansu nasi fudbaleri nas iznenade i konacno odigraju utakmicu na renomeu zvezde i izbace ukrajince…

Reply
Milan авг 2, 2013 at 00:35

Citam sad da je moguce da zbog nereda bude prazna Marakana u cetvrtak?(naravno ja to ne zelim) Pa jel moguce tako nesto da nam desi u ovom trenutku ?

Reply
alo авг 2, 2013 at 00:51

a gdje si to procito

Reply
Milan авг 2, 2013 at 00:55

Komentarisu ljudi na vise sajtova

Reply
aleksandar sd авг 2, 2013 at 01:12

Na kojim to sajtovima?

Reply
aardvark авг 2, 2013 at 00:55

Moguće je, a moguće je i gore od toga. Moli boga da nas ne izbace na tri godine iz Evrope, jer smo već višestruko opominjani.
U najboljem slučaju, rebnuće nas dobro po džepu.

Reply
sof авг 2, 2013 at 01:06

Сигурно због нереда добијамо новчану казну, велика вероватноћа да ће трибине на Маракани бити празне. Треба само да молимо бога да нас не избаце скроз из такмичења е ту бисмо начисто наје$али, јер смо стално под опоменом.

Reply
vanja авг 2, 2013 at 01:25

Ja bih se zakleo da sam vidio onu bud.lu od ivanova i dokle takvi da nam kaljaju ime kluba i da zbog takvih trpimo razne kazn, sramota za nerede.

Reply
Mani авг 2, 2013 at 10:16

Bogdanov 🙂

Reply
Mani авг 2, 2013 at 10:15

Ne daj Boze, ali nebi me ni cudilo posle onih desavanja na tribinama. E te junacine bi tukao dan i noc a onda sve u mardelj mam.cu im bezobraznu!!!!

Reply
Cira авг 2, 2013 at 00:21

Slusam ove nase igrace IDEMO DALJE…na osnovu cega? Neslozna uprava je dovela do toga da igramo sa neiskusnim klincima na dve najvaznije pozicije u timu…uprava i struka koja nema oci i pored toga sto nama treba golman,a ne leptir drze uporno na golu polugolmana Bajkovica.Slepa uprava uporno gradi iluziju da su Vesa i Mladenovic odlicni bekovi,a imali su bezbroj prilika da dovedu prave,jeftine bekove.Nesloga i nesposobnost ubi nas klub…neki taksista nam dovodi trenera…dovode se igraci koji nece ni da trce,a kamo li da daju golove…Sto babica kilava deca…sa pravom me zezaju grobari i kazu mi da ne prolazim pored marakane dok traje prelazni rok…mozda me uzmu u tim.Tim je trebalo praviti na kraju prosle sezone,a ne u jeku kvalifikacija za LE…i sta sada,opet obecanja…lagacete nas po novinama jos nedelju dana,a onda suocenje sa istinom…sudija,sreca ili nesto trece bice glavni krivac za ispadanje od sasvim prosecne ekipe…
a Zvezda i mi…pa i sledece godine se igraju kvalifikacije…

Reply
aardvark авг 2, 2013 at 00:50

Otkud ovom čoveku minusi, ljudi? Je li možda nešto rekao što nije 100% tačno? Ako vas boli što kaže da ga stoka zeza, e pa, boli i njega, i mene, ali to je tako!
Pročitajte ovo što je napisao još jednom, dosta smo lagali sami sebe.

Reply
Delije Crvenka авг 2, 2013 at 03:04

prelazni rok je do 31.avgusta dakle dotle se pravi tim,bajko jeste kiksara al nas izbavi u mnogo situacija pa reci mi koji golman nije gresio u svojoj karijeri,odbrana je suplja,a na osnovu cega idemo dalje………..jesi li ti gledao mec?na osnovu jer su ista ko i mi i na osnovu jer je nasa odbrana gresila a penal NE POSTOJI

Reply
bane 76 авг 2, 2013 at 05:17

Prosli put sam se slozio stobom u vezi Babovica kad si pisao… Sad nisi u pravu mi nemamo na gomili 2-3 mil € pa da do pocetka priprema dovedemo sve sto nam treba i zavrsimo posao. Znas kao i svi ovde para nemamo jurimo samo slobodne igrace a oni odugovlace i tek ako nista bolje nemaju potpisu za nas…
I ono glavno iz uprave su vise puta rekli pa i sam Dzajic da nam je prioritet prvenstvo i titula a u evropi sta se uradi i za to se pravio tim a ne za evro kupove… TITULA NAS SAMO VRACA U ZIVOT!!!

Reply
Cira авг 2, 2013 at 11:06

Bane titula? Sa cim ? Gledas li ti Vojvodinu?Partizan je sa Mitrovicem ubica…i opet kazem sto budemo realniji manje ce da boli.

Reply
dejca авг 2, 2013 at 06:41

Tako je Ciro!!!!!!!! Imam par istih komentara na nekim vestima!!!!

Reply
navijaci nula авг 2, 2013 at 07:39

Ne bih se slozio da su ti klinci losiji od Omege, od Martinovica.. Oni se jos nisu dokazali,realno Omega je igrao prosle godine za tim koji je primio najvise golova, pa samim tim to mu i nije plus 😉 Martinovic je igrao za Steauu koja je po mom misljenju u rangu Zvezde, a igrao je vrlo malo…

Reply
Cira авг 2, 2013 at 11:03

Da se razumemo ne zivim ja od pluseva ili minusa dobijenih na komentaru…jasno je meni da ovde moze doci svako,deca,ljudi koji nemaju pojma o fudbalu,likovi kojima nije ni vazan rezultat,vec izivljavanje po tribinama,ali svacije je pravo da pokaze svoj stav i iskaze svoje misljenje(osnovna tekovina demokratije)
Skupljani su igraci sa koca i konopca i jos nisu skupljeni…e za to sto jos nemamo ekipu ili jos gore sto nemamo kakvu-takvu spremnu ekipu je kriva UPRAVA i samo NESLOZNA UPRAVA
O igrackim kvalitetima pominjanih pojedinaca sam vec rekao svoje skromno zapazanje,a ko to ne vidi on je zaista slep.
P.S. Za minuse se ne sekirajte,jer ne mogu oni da lupaju toliko minusa koliko ja mogu da govorim istinu.

Reply
Dragon авг 2, 2013 at 11:47

..e baš zbog svega što si napiso nam se dešavaju takve situacije koje izgledaju slučajne kao penal juče ili penal protiv bordoa…pa samo da se to nije desilo…al se desilo i oni prolaze mi ostajemo na mestu ispadamo i u g***ima do guše..jer se broji rezultat…a naši igrači samo pričaju..mada su juče nešto i pokazali..

Reply
ZVEZDA JE ZIVOT авг 2, 2013 at 00:18

jeli sutra izvlacenje potencijalnog protivnika u pllay-off-u ???

Reply
CZ авг 2, 2013 at 02:37

Ne,nego dan posle revans utakmice.

Reply
Srdjan авг 2, 2013 at 00:08

Smorili ste sa tim oko Milijasa i njegovom platom. Trenutno nije u pravoj formi ali je covjek odigrao korektno proslu sezonu, dao je 9 golova ima je vise od 10 asistencija, resio je jedan derbi. Igrali su i mnogi drugi u Zvezdi za veliki novac i nista nisu pokazali, vracali su se mnogi pocev od Milovanovica, Kovacevica, Djordjevica i nisu ama bas nista napravili dok ej milijas realno sa 30 godona korektno odigrao povratnicki sezonu i bio mozd ajedini koji s evratio iz inostranstva a da je u Zvezdi odigrao na zadovoljavajucem nivou. Zasto se niko ne zapita kkao Vesovic ispada u odbrani, zatso kasalica ne zna da pogodi gol sa 5 metara? Ali ne Milijas je dezurni krivac, on je spor on nam usporava igru, kao igarli smo brzo dok on nije bio tu. Niste ni svesni koliko ne znate, danas je upravo milijas sa Kovacevicem i ninkovicem dobio bitku na sredini terena ali sta vredi kada Kasalica na 0-0 ne pogodi zicer kojim bi jendom nogom bili u 4. kolu. Ali ne Milijas je za sve kriv…

Reply
gledalac авг 2, 2013 at 00:29

Ccc… Ne vredi! Mislio sam da posle vecerasnje „predstave“ Milijas nece imati „advokate“, ali su me surovo razuverili. Ne mogu vise. 🙁

Reply
aardvark авг 2, 2013 at 00:52

E i ja sam mislio da večeras neće imati obraza niko da ga brani, ali eto – neuništivi su…

Reply
nenad milijas авг 2, 2013 at 01:43

Vi kao da vas nosi vetar čas na jednu čas na drugu… Znači da imam više vremena zapisivao bih vam prethodne komentare i pokazivao kako vi ustvari menjate mišljenja… Srdjane svaka čast na komentaru, samo malo udjite u statistiku i pogledaj te da je čovek zaslužan za preko 100 golova koje je zvzeda dala, odlučio derbi joj da samo tad mogu naći komentare kontam da je bio iniesta u tom trenutku…. Sami sebe pljujemo …

Reply
delija101 авг 2, 2013 at 03:52

Statistika ne igra fudbal!

Reply
navijaci nula авг 2, 2013 at 07:55

Milijas je zasluzan sto nasa igra uopste postoji, cisti lopte, preseca paseve.. Plejmejker je zavisan od saigraca, ako oni ne trce i on je nemocan, ako vi ocekujete od Nenada da trci a igra centralnog veznog, vi onda pojma o fudbalu nemate, daleko je od forme, pije i pusi, ali je koristan i nimalo bled kakvim ga predstavljate, imamo slab tim ljudi to je problem, nekada smo bili jaki, ali nekada nije samo fudbalski visak ostajao u Srbiji, tako da ce nam biti jos gore, jer ima igraca kao Milijas, koji su pristrasni pa ostaju, pa makar i za velike pare… Sto da ne, on ih je zaradio.. Samo bih voleo da shvatite da covek igra takvu poziciju da individualno ne moze nista. Ista stvar sa Stankovicem u reprezentaciji pre par godina, svi ga pljuju a ne vide da je on bio mozak te reprezentacije..

Reply
gledalac авг 2, 2013 at 14:35

„Cisti lopte, preseca pasove“…??? Sad sam sve cuo 😯

Reply
Larionov Fetisov Makarov Krutov Kasatonov авг 2, 2013 at 00:04

kasalica je u sansi trebao da ide glavom na loptu a ne nogom,a bajkovic je kod prvog gola trebao da izadje na loptu,bio je blizi.to treba dodati uz njihove izjave.

Reply
aardvark авг 2, 2013 at 00:08

Dobro se neko setio da im kaže! Svaka čast.

(A ko je na golu – Tretjak ili Miljnikov?)

Reply
Larionov Fetisov Makarov Krutov Kasatonov авг 2, 2013 at 00:32

neka bude vladislav tretjak.

Reply
alo авг 1, 2013 at 23:54

Stojadinovic bi trebao dostojanstveno da se povuce on je unistio i ono malo tima sto smo imali.

Reply
marakana авг 1, 2013 at 23:50

sada ce dan-dva analiza poraza u medijima a onda krece podizanje tenzije, bice 2-0, 3-0, price o pojacanjima, lane, milevski, lukovic,..pun stadion, ekipa spremna kao nikad do sad . svake godine ista prica, a naravno onda se okrecemo prvenstvu.

Reply
БруталноРеалан авг 2, 2013 at 00:00

Наравно, стари добри рецепт. Ко каже да су отишли Лукић и Весић?

Reply
DEX-66 авг 1, 2013 at 23:48

nisu krivi igraci..to je njiva realonost…kriva je uprava sto hoce sa jednim jajetom da napravi tortu..bedno i jadno.. dovedu 7 pojacanja a osim Nineta sve promasaji…bolje da su dovele za te pare dva skupa igraca a da vrede nego 6 a ni jedan nije ni za beogradsku ligu..valjda im je sad jasno da pojacanja nisu vredna ni pomena…samo nam cupaju zivce

Reply
aleksandar sd авг 1, 2013 at 23:42

Mi da damo 2 gola a da ne primimo ni 1 to nema sanse,mislim ima ali smo nesposobni da ne primimo gol.. Tako da i ako povedemo oni ima da nam metnu na brzaka i onda ima da se vucemo celu utakmicu i na kraju ce biti nismo imali srece,sudija nas ostetio,bilo je toplo vreme,sudbina,teske noge,nismo bili dovoljno pametni kao u prvih 20 minuta..Mislim dajte, recite javno nemamo kvalitet i dovidjenja, nas nivo je da se kidamo sa Ivanjicom tako je kako je, koliko para toliko muzike.

Reply
aardvark авг 1, 2013 at 23:48

Eto, sve si rekao. Problem je što ta istina boli, i nema nas mnogo koji je možemo progutati. Zato će većina opet da se zavarava pred revanš, nesvesna da se ništa ne menja čak ni u sumanutoj varijanti da prođemo dalje.

Reply
aleksandar sd авг 2, 2013 at 00:10

Svake godine ista prica, moj deda je isao na Zvezdine utakmice 30 godina i kaze da nikad u zivotu nije video goru Zvezdu nego sad i da je ovo najgora od kad on zna za sebe. Koga naci da ulozi novac,verovatno ima neko,ali kad ce to doci ne znam,ovako ima da se vucemo i da se sramotimo ko niko, narednih godina necemo biti nosioci ni u 1. kolu. Neka privatizacija kao sto je uradjeno sa Jatom, dati 49% vlasnistva seiku i to je jedini izlaz, neka se zove Etihad arena(ovo je samo predlog ima mnogo nacina) i zdravo dokle vise da zivimo u proslosti,svi klubovi u svetu se modernizuju samo mi ostadosmo u proslom veku. Jedan Cernomorec ima stadion ko svemirski brod. Dokle vise ovako? ne znam.

Reply
aardvark авг 2, 2013 at 00:47

Apsolutno mu verujem da za sve to vreme nije video goru Zvezdu od današnje. I sigurno da postoji neki način da se bar krene u oporavak, bilo šta od toga što si naveo ili nepto sasvim drugo, nije ni bitno. Ovako, još dve-tri godine, i epilog bi mogao biti najgori mogući…

Reply
vanja авг 2, 2013 at 01:35

Sigurno ti je deda imao zdravstvenih problema kada au nam u ekipi bili djordjevic,savio,ignjatijevic,guma… Trener kristic. E to je najgora Zvezda u njenoj istoriji. Ovo danas je bilo sasvim ok ali bez stopera i sa vesovicem koji ne korist mozak ispalo je lose.

Reply
aleksandar sd авг 2, 2013 at 03:04

Nemoj da lupetas nego u prvi razred da ucis kako se sta pise.

zvezdas авг 1, 2013 at 23:31

ja bih im pred revans samo pustio snimak utakmice sa dinamom iz tbilisija od pre 4 godine,samo da vide kakav pristup mecu treba da imaju ako zele dalje…naravno cernomorec nije dinamo,to ne moze da se uporedi ali ako budu pristupili utakmici kao ta ekipa koja je kvalitetom realno losija od ove sadasnje uz punu marakanu verujem da ce srusiti ovaj cernomorec bez problema

Reply
gledalac авг 2, 2013 at 00:12

Ali tad je trener bio bivsi igrac (koji krade loptu igracu da ne izvede aut, kakav car 🙂 ), koji voli fudbal vise nego ‘leba da jede i koji je sa onakvom ekipom i spicem iz 3. Lige uspeo da bude ispred Partizana na polu-sezoni. A i tad su igrala Zvezdina deca (Bogdanovic, Perovic i slicni) pa je ipak Zvezda najvise zaradila na Lekicu, na igracu iz 3. Lige koji je ipak voleo taj posao koji radi (fudbal) za razliku od nase „dece“. Sta su ucinili pomenuti Guma i Perovic za Zvezdu-nista, Guma bar cuti, a Perovic uzima sebi za pravo da govori protiv kluba. To necu razumeti.
Za ove izjave igraca posle utakmice, mogu da kazem samo da su razumljive, nece oni izaci i reci nemam snage da trcim pa pokusavam na foru da dobijem faul, ili uhvatila me panika da ne primimo gol pa sam se zaleteo u igraca previse grubo, znaci ocekivano su rekli „pokrali su nas, volite nas i dalje“, ali ne shvataju da kako god da odigraju uvek ce imati podrsku, jer mi ipak volimo nas klub, ali isto tako molimo te igrace da nam vrate golovima, nicim vise.

Reply
nenad milijas авг 2, 2013 at 01:35

Lekara brattt… kako je čovek igrao srcem. Zvezdi dao mnogo, zvezda njemu dala još više. 😀

Samo se setim kako je ljubio grb i skakao kad su prosli ma odma se najezim, takav spic nam treba da zubima ide na loptu. (nemam ništa protiv daude al ono što je uradio na tri utakmice je presmešnooooo) 😀

Reply
gledalac авг 2, 2013 at 01:46

Kol’ko je njemu bilo krivo sto je dao autogol na Marakani protiv Tbilsija, da je morao da postigne het-trik 🙂

Reply
Estella Roha авг 1, 2013 at 23:27

„možemo da ih eliminišemo samo treba da budemo pametniji nego u Odesi“,reče Bajko.E,moj Bajko,trebalo bi svima izvršiti lobotomiju da bi se desile neke promene 😥 .

Reply
nellle авг 1, 2013 at 23:27

Izgubljena ZVEZDINA generacija 95. (opravdano pobegli iz kluba : Suljagic (golman – Studgart), Simic (Bazel), Jankovic (Parma), Sakic (Cukaricki), Maksimovic ( bez kluba – Omladinska reprezentacija), Milutinovic ( negde u Spaniji)
Ostali neutesni „OPTIMISTI“ : Karaklajic (krilo), Jovanovic(bek), Jaksic (bek), Stojkovic (vezni) – Pokusao da ode i Karaklajic ali ima ugovor ostali ga nece ni docekati, a koliko ja znam SVI odlaze do decembra.
Da bi Stojadinovic , na knferenciji za stampu, golobradog Arauha(18) predstavio kao Zvezdinu (skupo placenu) investiciju za gore unistenu besplatnu CZV buducnost. Cak je doveo i mladjanog Jokica, inace njegovog igraca, zamislite iz Partizana. koji je poslw dva dana i bez priprema vec u 22 igraca. „Pojacanja“ prvog tima necu ni da pominjem.
Ali citam naslovnu stranu ZVEZDA SRBIJA, kaze Ninkovic “ Dosao sam po titulu“ Mislim da za istu treba da se potrci a ne da se dodje ……. MOLIM VAS DAJTE SANSU NASOJ DECI |||||

Reply
Djape Delija авг 2, 2013 at 03:51

evo ti nasa deca, da smo izbacili nasu decu lazica i Krneta sad bi slavili pobedu a, ne tugovali zbog poraza, dosta vise sa tom nasom decom, Zvezda nema sistem da bi mogla da baca u vatru klince od 17,18 god i tacka!

Reply
Marko авг 1, 2013 at 23:26

Realno nismo nesto, preterano bili bolji od Ukrajinaca 🙁 ali zar jedna ZVEZDA treba da se izvlaci na sudije 😛 mi smo ovo trebali da ‘ladno dobijemo (u najmanju ruku 0:2). A ne da kenjamo kako su nas sudije zajebale…..jesu nas sudije ostetile ali ako cemo mi da samo to forsiramo onda nema nista od naseg fudbala, pustimo po strani i ocekujmo pobedu u Beogradu na prepunoj Marakani 😉

Reply
aardvark авг 1, 2013 at 23:26

Ne znam da li da se smejem ili da plačem slušajući vas. Ovaj se žali na sudiju iako svi dobro znamo da mu se cela igra svodi na to da odglumi penal ili faul za crveni karton, a ovaj drugi kaže da nije ništa strašno što smo izgubili!?
Pa i nije – za onoga kome uopšte nije stalo. Meni, nažalost, jeste.

Reply

Leave a Comment