Moja Crvena Zvezda
Европска такмичењаФудбал

Савићевић – Имамо снаге за преокрет

savicevicУтакмица у Одеси била је тек трећа у којој је Вукан Савићевић био стартер. Од тога, два пута када је добио прилику од старта млади фудбалер се уписао у стрелце.

Огроман потенцијал који поседује временом ће од рођеног Београђанина ако настави да се развија у правом смеру изградити велекиог фудбалера. Креативан, луцидан, продоран, брз, хладнокрван у важним тренуцима, одговоран у игри, све су то особине „десетке“ коју навијачи црвено-белих дуго чекају да виде на терену Маракане.

– Уверен сам да дешавања на терену не одговарају коначном резултату. Одиграли смо на моменте врло добро, посебно у другом полувремену. Ушли смо мало стегнуто у дуел, искрено имао сам трему у првих десетак минута, требало ми је мало да се опустим и добијем на самопоуздању. Мислим да су то видели сви који су гледали сусрет у Одеси – рекао је Савићевић.

У ситуацији код постизања гола, Вукан је одреаговао маестрално. Одлично постављање у казненом простору, пуна концентрација у пријему након што је Дауда прескочио и рутинска реализација у ближи угао.

– Аби је мало закачио лопту која је променила смер, што је збунило противничког играча, наместио сам се и видео празан простор поред голмана и погодио – описује гол презимењак славне Звездине „десетке“.

Реванш у Љутице Богдана на програму је за седам дана, и без обзира на разлику од два гола, у табору најтрофејнијег српског клуба сви су уверени у пролаз даље.

– Украјинци су екипа против које итекако може да се игра. Пред нашим навијачима и уз пуну агресивност, сигуран сам да можемо до преокрета. Уверен сам да је кључ у првом голу, односно вођству после кога ће се много тога окренути на нашу страну. Уздамо се свакако и у гротло нашег стадиона из кога многи нису успели да се извуку – закључио је Вукан Савићевић.

Повезане вести

14 comments

velemir авг 3, 2013 at 18:13

dosta pesimizma svi na stadion,nestedite grla niti dlanove jer jedna je ZVEZDA BREEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reply
aardvaark авг 2, 2013 at 21:17

Ma, tebi kapa dole za igru i trud, ali ono čega se ja plašim je da ćeš i u revanšu morati sve sam…

Reply
veliki pravi zvezdas авг 2, 2013 at 20:46

Svaka cast za tvoju igru Savicevicu samo reci malo kapitenu Crvene Zvezde Milijasu da se pokrene i ne samo to da bude brzi da ne ostavlja rupe u sredini i odbrani Crvene Zvezde reci igracima na sredini Savicevicu da se nadopunjujete da vam je sto vise dolje lopta ne gore nikako i samo hrabro u Beogradu Savicevicu pa da nasa Crvena Zvezda bude opet u LE ,imate moje povjerenje Savicevicu samo napred Crveno beli 😀

Reply
Miljan - KRNETIN FAN авг 2, 2013 at 20:05

Ma ti nisi problem ali vecina drugih jeste

Reply
Vlada авг 2, 2013 at 19:42

Ja verujem u ove momke!

Reply
CzvBoys авг 3, 2013 at 09:00

Verovao sam i ja 6 godina u njih,ali me zabole sad.Kad su sebi dozvolili toliku bruku da 6 godina ne mogu biti prvi a imaju najbolje navijace onda nek se zapitaju.Ovaj mali je jedini koji je pokazao da vredi nesto dok su ostali bili dno dna. Kad toliko ne mozes titulu da uzmes onda se zapitas da li uposte treba i da igras fudbal…Isto kao da su Barsa i Real sa nama u prventvu pa ne mozemo da budemo prvi,sve i da oni igraju kojim slucajem u nasoj ligi 6 godina bez titule bi opet bila bruka a kamoli ovako kada su u ligi Donji Srem,Radnicki Nis i ostali.BRUKA.

Reply
Delije Crvenka авг 2, 2013 at 18:32

Veliki potencija i jako jako dobra osoba koja koliko se secam nema ni menadzera.Samo malo vise mu treba davati sansu pa i kad ne odigra dobro,decko je polako poceo da pokazuje m*da,oslobodio se

Reply
redjamo pobede авг 2, 2013 at 18:10

U sledecem mecu ti, Mihajlovic, Kovacevic i Ozegovic kao Zvezdina deca resavajte stvari

Reply
Laki авг 2, 2013 at 18:01

Vukane,molim te nabaci jos 5 kila misica,pa da mi budes omiljeni igrac!
Odlican,al mora malo jaci u duelu

Reply
DS авг 2, 2013 at 17:50

Ja sam najsrecniji kad vidim da Savicevic igra..,decko je bolji od Pecnika..,odlican igrac.

Reply
Djole- Jagodina авг 2, 2013 at 17:33

Vukane ti si igrac kakav nam treba i koji ce resiti utakmicu u Bg samo se lepo spremi i 90 minuta igraj za svoju dusu a ti znas kako.Vidi se kvalitet koji posedujes i ako ti se pridruze u borbi i ostalih 10 nema straha od prolaza dalje!!!!

Reply
boki авг 2, 2013 at 17:27

I jos nesto ne mozemo nego MORAMO treba vjerovati u sebe pa sta je Murinjo rekao Drulovicu srce na teren

Reply
boki авг 2, 2013 at 16:46

Decko je veliki pontencijal i treba sto vise da igra jer samo kroz utakmice ce najvise napredovati

Reply
torh авг 2, 2013 at 16:33

Dobar momak , a i dobar fudbaler . Sinoc me odusevio , na smirenosti kod gola , i uopste na igri . Njega i treba trpeti i kada nekad i ne odigra dobro , jer je od retkih koji je ostao u Zvezdi . ❗

Reply

Leave a Comment