Moja Crvena Zvezda
Европска такмичењаФудбал

Стојановић након Черномореца: Били смо слаби у завршници, заслужен резултат

IMG_6288Тренер, Славиша Стојановић дао је кратку изјаву за РТС након меча са Украјинцима.

„Играли смо у првом делу у складу са договором, пар пута је било мало деконцентрације, али смо стрпљиво чекали шансе. Нисмо имали среће у реализацији и резултат је заслужен. Пенал је био одличан моменат да се поведе, али нисмо успели, а у другом делу нисмо могли да урадимо ништа више. Они су знали искуством да бране резултат и то је било све. Окрећемо се првенству, већ у недељу играмо и концентрисаћемо се на то. Иде сваки пут, из меча у меч све боље и боље. Само стрпљиво и радно, има још много до краја сезоне.“

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

78 comments

Ljubo18 авг 9, 2013 at 16:31

Sve mi je jasno, Vesovic slab bek i Milijas je sporiji, ali ono nikako nije zasluzio.Ne znam koji klipan krenu da ga proziva i svi se nadovezase.Zao mi je sto je ostao utisak da je celi sever skandirao, ali naravno da nije bio slucaj.Inace sam dosta optimistican, velika je ovo razlika u igri nego sa Jankovicem.JEdina enigma mi je ostala neobjasnjena zasto krenusmo sa pesmom ,,Ceda narkoman“.Da ljudi blize istoku ne pocese skandirati ,,Zvezda“, ne znam koliko bi to trajalo.Zaista po meni velika greska za vodju(sinoc PEdja).

Reply
zaz авг 9, 2013 at 13:51

Borha vrati seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!

Reply
Realan Zvezdas авг 9, 2013 at 13:49

Stojanovicu ja se nadam da si sam video par stvari,a to je:
1.Da sa jenim spicom mi ne mozemo da damo gol
2.Da Milijas trenutno nije ni za klupu
3.Da Vesovic nije za beka
Videli smo da Dauda ne moze sam u napadu daj bre Slavisa tandem napadaca Kasalica-Dauda,em sto ce biti bolje em sto ce Kasalica igrati svoju poziciju

Reply
zaz авг 9, 2013 at 13:48

Ninkovica niko ne kapira….ali bas niko…steta sto lazovic ne igra…eto mozda bi i moglo nesto….

Reply
Delija авг 9, 2013 at 12:16

Nisam redovan na utakmicama jer ne mogu to finansijski da ispratim pa nesto i ne mislim da imam neko veliko pravo da komentarisem sever ali moram ovo da napisem…sever je moje najvece razocaranje juce! Kakav crni Ceda,koga je sinoc bilo briga za njega ili taj neki koji ima pedeset krivicnih prijava,nijedna pesma koju je pevao ceo stadion.Tuzno! A igra ko igra,sta reci 🙁

Reply
Apel Stojanovicu! авг 9, 2013 at 10:26

Gospodine Stojanovicu,

za igru u formaciji 4-5-1 su potrebna dva brza bocna igraca, krila sposobna da nanizu dvojicu protivnickih fudbalera, sa tacnim centarsutevima. Ta formacija nije delotvorna ni u domcem sampionatu, u sta cemo se na zalost svi uveriti vec u prvim kolima istog. Bez takvih krila, sve to lici na bezidejna i beskonacna dodavanja koja se svode opet na ulazak u sredinu, gde nemamo dubinu zbog igranja jednog spica napred. Za 4-5-1 potrebni su igrači na krilima profila Perice Ognjenovića, Lazara Markovića, Zorana Tošića…

A sto se tice ucinka sinoc…

Štoperi Martinovic – Lazic, obzirom da su igrali prvu utakmicu zajedno, nisu bili loši. Martinović će biti pouzdan borben štoper i pojačanje svakako. Lazić je budućnost i potencijal koji treba brusiti.

Bekovi Vešović – Mladenović, šta tu reći… Vešo je spreman, borben ali nije bek i ne može da igra to u ovoj formaciji. O levom beku, Mladenoviću, je iluzorno trošiti reči. Da bi igrač bio boem van terena, cirkao alkohol i vodao matore pevačice, on treba da bude igrački gledano Robert Prosinečki. U tom slučaju je to dozvoljeno jer je neophodan. Ovaj mali je bruka CZ, van terena, a na njemu igrač ispod proseka skromne JSL. Dakle učinak bekova (naročito napred) je 0!

Vezni red. Ta trojka Ninkovic-Kovacevic-Milijas bi igrala jako dobro da ima podršku po bokovima, a kako nemamo krila i bekove njima ne preostaje ništa drugo do beskonačnih dodavanja na sredini i pokušaja da se individualno kroz sredinu prođe napred. Kovačević je destruktivac i takav tip igrača ekipa mora da ima. Milijaš ima tačan pas i bez obzira na sporost njegov učinak na terenu bi bio neverovatan da ima koga da proigra. Ninkovic odskace od ostalih prvotimaca, ali nema sa kim da igra. Preostaje mu da sam pokusava da napravi poziciju i da se nada da ćeneko razumeti šta hoće i pravilno se ubaciti.

Krila. Savićević-Pečnik. Ovi momci nisu krila. Vukan je veliki potencijal, sjajan momak, ali nije krilo koje kada se stušti ka golu pravi pometnju u zadnjoj liniji. On je klasičan vezni igrač i tu ga treba koristiti. Pečnik se borio, vidi se da pozicija krila nije mesto gde može da pokaže svoje fudbalsko znanje. I tu je osnovni problem bio. Nismo imali prodore po bokovima, njih dvojice i bekova.

Napad. Dauda je kritikovan, ali moj utisak je da je to jedan jako inteligentan napadač. Tri fantastična odigravanja sinoć (Ninković izbačen u 100% šansu, Vešović u polušansu, i dupli pas, za penal, sa Ninkovicem). Usamljen napred nije mogao da napravi mnogo, bili smo sasvim tupi sa bokova, a lopte u prazno kroz sredinu nije mogao da dobije zbog jakog bloka Ukrajinaca.

PREDLOG.

Ono što predlažem Zvezdinom treneru je Muslinova filozofija Zvezdine igre. Formacija 3-5-2. Tri štopera: Aruho – Martinović – Lazić, tri veznjaka: Milijaš (Kovačević) – Ninković – Savićević, bočni igrači: Vešović – ? (dovesti pojačanje na levoj strani), napad: Dauda – Mihajlović.

Jednino ovakvu postavku vidim kao rešenje za domaće bunkere, a lično imam dobar osećaj za napadčki tandem Dauda – Mihajlović.

Reply
Majstor авг 9, 2013 at 10:50

formacija je odlicna al nema trener hrabrosti za to

Reply
Realan Zvezdas авг 9, 2013 at 14:14

a da formacija bude bez Milijasa molim te ili da se igra ipak sa bekovima,znam da ce biti minusa ali recimo nesto ovako,a bas bi bilo interesantno da mi neko napise neku primedbu na formaciju
Bajkovic
Arauho,Martinovic,Lazic,Mijilovic
Kovacevic
Vesovic,NInkovic,Savicevic
Dauda,Kasalica

Reply
Andrej авг 9, 2013 at 09:47

Dunjic, ko je taj covek da se na severu skandira njegovo ime, sta je on uradio za zvezdu sem sto zivi od nje…

Reply
bane авг 9, 2013 at 09:24

meni samo nije jasno, ko vrsi pritisak i na tebe da mora ovaj staticni, nepokretni, spori, hromi daba Milijas da igra, pa on bre upropasti Zvezdu i u Ukrajinu i ovde, nikada Zvezda ne moze da izvede kontru jer se on uvek trti da on prvi dobije loptu, ja mislim da je vreme da se njemu zahvalite na svemu i da ode iz Zvezde, jer s njim Zvezda nikada nece moci da igra normalan, brz i lep fudbal, kao sto se igra u celoj Evropi

Reply
bensada авг 9, 2013 at 08:07

10GODINA se tapse kome bre kome se tapse posle utakmice ….

Reply
bensada авг 9, 2013 at 08:03

kome tapsu ova deca sa severa…ko njih plac a da tapsu igracima posle utakmice vec 10godina,,,svake godine isto koja titula koja evropa pa jel neko ima oci da vidi nasta je ono sinoc licilo…milijas 5prekida loptu nema snage da sutner…mladenovic pecnik vesovic dauda sta je ono sinocc fudbal…ccc nikad jadniji nismo bili zadnjih par godina ,,zivi bili pa videli…mi u gostima nemA STS DA TRAZIMO…A DECA NA SEVERU TAPSU HE HE ISTOK VODI NAVIJANJE DOK DECA KOJA NI NEZNAJU KO JE NARKOMAN KO DUNJIC TAPSU ..OCAJ OCAJ OCAJ

Reply
jagodina navija za zvezdu! авг 9, 2013 at 01:47

Odlicni Novak
Borbeni Mladja
Dobra partija „Tenka“
Ninkovic Kao i uvek do sada dobar
Zvezdo vreme je!
obavezno prekinuti dominaciju Franjevaca i posle 7 godina se boriti za ulazak u Ligu sampiona:)

Reply
aaa авг 9, 2013 at 01:43

Da pocnem od navijanja koje je bilo katastrofa , radi 5 vodja koje ne vole cedu i druze se sa dunjicem upropastili su navijanje za 39 725 navijaca i nisu stvorili pritisak na protivnika .
Ninkovic dobar ali ni on nije 100% spreman zadnjih 15min je jedva loptu predavao .
Stoperski tandem dosta bolji nego do sada i mislim da ce biti dobar u ligi .
Nedostatak krila definitivno najveca boljka tima sto ne bi bilo tako strasno da bekovi znaju da centriraju jer su imali sansu za 50 centarsuteva i 20 kornera bez sanse .
Ne mogu da shvatim da su jos fizicki slabi kao da nisu trenirali par godina pa im treba 5 meseci da dodju u formu , sve ih poslati pored redovnog treninga da trce jos 1h jer nije ovo fuca ispod zgrade vec su placeni za to i moraju da snose odgovornost za fizicku spremu .
Napadaci neprimetni sem dve asistencije Daude .
Milijasa mi je glupo da komentarisem , mislim da treba da trpi fudbalske kritike a ne vredjanje jer je dobar covek i ucinio zvezdi vise nego jednom a vidimo gde su stankovic i ostali veliki zvezdasi.
Ne treba ocajavati i proglasiti prvenstvo izgubljenim ili ne bitnim ispale su iz evrope i mnogo skuplje ekipe , ja sam vec u nedelju u ivanjici.

Reply
Zvezdaš авг 9, 2013 at 08:33

Potpuno se slažem… prozivaju Čedu i ne znam još koga umesto da navijaju i podrže klub odnosno da izvrše pritisak na protivnika!????? Nije bilo ni koreografije koja je zaštitni znak nas navijača.

Reply
Rape Delija авг 9, 2013 at 01:24

Milijas nam kvari igru, pa video sam bas extra drugo poluvreme bez njega sve same sanse!

Reply
Vlaja авг 9, 2013 at 00:36

Nisu nama toliki problem igrači, ni za ove Ukraince ne igra Mesi i Ronaldo. Ne vidim razlog zasto nismo krenuli sa 2 spica. Jednostavno igru koju već godinama forsiramo, sa jednim napadačem nas dovodi ovde gde jesmo. Izlazi Dauda, ulazi Mihajlović. Smešno. Dauda ima poteze, zna da igra, ali ovakva taktika iz njega ne izvlači taj kvalitet. Milijaš nije u formi, ide na klupu. I Kasiljas je bio rezerva u Realu. Neću odmah da kritikujem trenera, ali sam se i razočarao. Kaže fali mu špic. Špic ne stvara šanse, nego ih realizuje, a mi ne stvaramo prilike. Plašim se da i ove godine ne ostanemo bez trofeja. I, svaka čast Vojvodini, žao mi je što Nikolić nije došao kod nas.

Reply
Spartacus авг 9, 2013 at 01:53

A koga bi ti stavio u tim umjesto Milijasa?

Bas kao da imamo izbora… Pucamo od kvaliteta, imamo toliku sirinu u ekipi da bi ladno mogli jos jedan ekstra tim sastaviti od rezervista. :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Reply
miksa авг 9, 2013 at 00:34

Sta reci?! Losa igra, sve na silu. Nema akcije, poigravanja, a trener vrsi pogresne izmene. Zna se sta je i ko trener. Savetuje igrace da ne piju pivo i gazirane sokove i da ne izlaze na splavove. Pa Branko Stankovic je sa aerodruma vracao Milka Djurovskog sto se nije podsisao, a mogu da zamislim sta bi bilo za pivo i splavove. Umesto slovenca, on izvodi Daudu. Ninkovic, Dauda, Kovacevic i Lazic-Martinovic su bili OK, ali sta to vredi kada ostali nemaju veze. Bekovi bez centar-suta, Vesovic nijedno dodavanje kako treba, Mlladenovic da ne pricam. Pa decko ne moze da dobaci do peterca. Slovenac zalutao, umesto da odigra dupli pas sa Ninkovicem on sutira nebu pod oblake. Moraju da shvate da ne igraju navijaci, vec oni. Mnogo nam nedostaje Lazovic. Mali Lazic neka odigra jos 2-3 utakmice ovako ima da ga prodaju (samo ne znam ko iz uprave, posto se svi bave trgovinom). Neka jednom preseku i konacno nam saopste kakvi su planovi kluba, a ne da svako od njih ima neki svoj plan. Kazete da je Asamoa los i da su trebali jos davno da ga najure. Pa koliko je to igrao da bismo videli o kakvom se igracu radi. Vidite da nemamo krilo, niti imamo brze igrace. Malo neznanje, malo neimanje srece i opet nam ostade da se zanosimo sa prvenstvom, a i tu ce da bude tesko, sa bilo kime da igramo, jer svaki klub ima jednog coveka cija se zadnja postuje, a kod nas nema toga ko nebi bio zbunjen. Bez obzira na sve, ne zbog ovih koji su u upravi, ne zbog igraca, ja cu i dalje voleti ZVEZDU, jer nema velike ljubavi bez velike patnje.

Reply
Casper авг 9, 2013 at 00:59

Ja ne sto su svi protiv pecnika kad je on veceras bio najbolji pored lazica i ninet

Reply
357 авг 9, 2013 at 01:04

Slazem se da je Pecnik viceras dobro odigrao

Reply
laki авг 9, 2013 at 00:32

Krneta nije zasluzio da mu vise Krneta napolje…
a ne kapiten tima…kako god da je igrao,verujem da bi ga trener svejedno izbacio…
ali zamislite kako bi ste se vi osecali,ko da mu nije dovoljno tesko,ko da je namerno masio

Reply
Nemanja авг 9, 2013 at 10:16

Pusti ti Krnetu na miru.
Nije ni igrao sinoc,tako da ga bez razloga uvlacis u polemiku.
😉

Reply
3za3 авг 9, 2013 at 00:25

ceo fudbal se sastoji od dva iole brza krila koja znaju da centriraju i dva iole nazovi napadaca i ostatka koji moze da uopste trci 90 min….sve ono sto mi nemamo…

Reply
3za3 авг 9, 2013 at 00:20

Ma i da nisu problem igraci,ja nisam odavno video nespremniju ekipu,ja sam za kraj znao vec na pocetku,toliko su me ubedili!

Reply
Marv авг 9, 2013 at 00:16

Prosto neverovatno da mi vec godinama nemamo ekipu koja moze da trci celu utakmicu, pa ko da sad duze traje utakmica pa ne mogu… sezdeseti minut 0:0, ja vec vidim da je to kraj, a ima jos pola sata i trebaju nam samo 2 prokleta gola… jel problem kondicionni trener ili su igraci pijandure i pusaci, stvarno neverovatno…

Reply
branko авг 9, 2013 at 00:15

UPOZORAVAO SAM DA NA VRIJEME TREBA DOVESTI IGRAČE.MOGLI SU DOVESTI DESPOTOVIĆA I PUŠKARIĆA IZ SPARTAKA AKO VEĆ SE NNEMA ZA STRANE IGRAČE.NEBI VEČLERAS NI MURINJO POMOGAO.ŠTETA PRED TOLIKIM NAVIJAČIMA,NEKAD PADAO REAL A SADA STRAHUJEMO OD PROSIJEČNIH KLUBOVA KOJI SU OD OVOG IGRAČKOG KADRA ZVEZDE IPAK JAČI I SVE JE BILORIJEŠENOU PRVOJ UTAKMICI U PRVOM POLUVREMENU

Reply
dejo авг 9, 2013 at 00:03

Treneru Crvene Zvezde Stojanovicu gdje ti je ofazivnija Crvena Zvezda koja je trebala da igra u najmanju ruku sa dva spica zasto nema Arauha u timu nase Crvene Zvezde treneru Crvene Zvezde Stojanovicu zasto nema Omege u timu Crvene Zvezde treneru morao si da trazis puno vece zalaganje kod nekih igraca pogotovu na bekovskim pozicijama i trebalo bi da konacno trazis resenje na mjestu kondicijonog trenera Crvene Zvezde evo predloga Zirojevic i Radakovic treneru Crvene Zvezde Stojanovicu ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗

Reply
sof авг 8, 2013 at 23:46

Дауда је у првом полувремену уз Нинковића био наш најбољи играч, не знам зашто је измењен, зашто је извиждан. Створио се мит да се не залаже, јесте да није дао голове али Он је најбоље играо са Лазовићем али ми тренутно немамо крило, Печник имитира крило а није за ту позицију. Спор је као Сутлијаш
Сваки офанзивни играч који је код нас лош, он оде и обавезно експлодира код других,
Нинковић зна фудбал, игра лепо за око али није он голгетер као што сви очекују од њега.

Reply
maxa авг 9, 2013 at 00:15

ni meni nije jasno zasto se zvizdi daudi,sasvim korektno je odigrao,borio se,namestio ninetu zicer,ucestvovao u akciji kod penala,drvetu vesovicu namestio situaciju jedan na jedna,dosta dobar danas,ne ne znam zasto zvizduci a jos manje zasto je zamenjen.

Reply
dexxy авг 8, 2013 at 23:43

Nista mi ovde nije jasno … kao ne mozemo da se uigramo, neko stalno stize, dolazi, odlazi, e pa drugovi Manekeni okan`te se sprdnje i ugledajte se na Vojvodinu koja je razbila Bursu, i tvrdim da ako prvenstvo bude regularno necemo ove sezone uzeti titulu ni mi ni Glodari vec Vojvodina. E Zvezdo, Zvezdo pala si na najgore grane …

Reply
torh авг 8, 2013 at 23:43

Ovo veceras nije bilo toliko lose , koliko zna da bude . Samo mi nije jasno kako mogu sve one zicere da promase … Vesovic 100 % sansa , Nine isto , Pecnik na pocetku predriblao sam sebe . I da Milijas nije izbacivan zbog penala , to je kap koja je prelila casu , i da se zna da je Sever prvi krenuo sa povicima …. Uopste se ne radujem igranju sa Javorom , Cukarickim …. Ma da kad pogledamo to i jeste nas nivo

Reply
milos авг 8, 2013 at 23:25

ima istine sto kaze planeta sta je trener kriv toncev dovodim stankovica pantelica lukovica lazes onaj kako se zove toncev dovodim skupog zadnjeg laz dzajic pricam sa lanetom laz decko je odmah rekao ne svi ste vi u upravi lazovi zvezda jedino sto ima to su navijaci i nista vise

Reply
Lose авг 8, 2013 at 23:20

Kakvi smo mi jadnici. Kukamo kad su nam pali u Bordo i Ren pa izgubimo jer nismo bili nosioci, sad opet nismo bili nosioci ali kako smo se nadali dobijemo veoma slabog protivnika prosecni Cernomorec. Euforija, ludilo, vracamo dug od Dinama iz Kijeva pre 10 godina. Cvrc, ni ovu privilegiju nismo iskoristili, napunili nas kao nezdrave u prvoj utakmici a u drugoj se realno nisu ni trudili, mi smo imali neke polusanse koje nisu bile ni malo opasne osim one Ninkoviceve. Imali smo i poklonjen penal, al eto, to je realnost. BRUKA I SRAMOTA! Iz sezone u sezonu imamo sve gori koeficijent i sve goru ekipu!

Reply
Luka авг 8, 2013 at 23:14

Svake godine ista prica,DOKLE VISE?!
Sad sledi kiks u Ivanjici,pa za 2-3 kola jos neki kiks i onda menjamo trenera i sve jovo nanovo,pa vezemo neku pobedu i priblizimo se glodarcicima(ili Vosi ) i sledi euforija i dodje derbi ,nakantaju nas i krece prica FK SLEDECA SEZONA.
A navijaca na stadionu nikad vise, sramota sta nam uradise od Zvezde braco Cigani.Previse sam utucen i mozda vam se cini da mracim ali kad god sam bio optimistican mi smo popusi*i

Reply
srky авг 8, 2013 at 23:14

mislim da je najbolje da se pred pocetak sezone Slavisa Stojadinovic i njegov pulen pecnik spakuju ivrate tamo odakle su dosli,a Uprava Zvezde
sazove hitan sastanak upravnog odbora i da se vidi sta dalje,ima jos vremena da se stvar vrati na normalu,ali sa ovakvom trenutnom situacijom ,stavr je veoma ozbiljna

Reply
Rambo sa Balkana авг 8, 2013 at 23:12

Džajo, šta sad majke ti??? pa jel ima para za 9 igrača

Reply
piki авг 8, 2013 at 23:04

ja vise nisam pametan ……. svake godine smo sve gori, za ove 4 utakmice ni jedna moderna akcija, igra minus nula…..crno nam se pise PRIVATIZACIJA NAM JE JEDINI SPAS

Reply
Planeta авг 8, 2013 at 23:04

Dzajo preterao si vise. Legenda si kluba ali si u isto vreme i najbolji sportski direktor istocne Evope i najgori predsednik Crvene Zvezde posle Vladana Lukica! Imas drugi mandat i opet nista od Evrope, opet si pre mesec ipo izgubio titulu a toliko bedan tim imas da je neizvesna i ova. Idi iz kluba dok si jos legenda.

Reply
Planeta авг 8, 2013 at 22:59

Ne razumem zasto pljujete trenera! Nije on sam dosao nego ga je neko doveo, nije lud covek da odbije Zvezdu. On je za mene ostavio najveci utisak, najvise se nervirao, skakao, psovao igrace, apsolutno profesionalno i kapa dole. To sto on ne zna da radi svoj posao to nije njegov problem, naso je posao i to je to, to je problem Dzajica, Kokeze, Tonceva, Covica!!

Reply
sava Vas nece óprati авг 8, 2013 at 22:56

Ocemo KRNETU!!!!!

Reply
Mani авг 8, 2013 at 22:56

Mladenovic i Pecnik su mi zivce pokidali!!! Od Milijasa stvarno nisam ocekivao onako sramotno izveden penal… Dokle ce igrati Dauda a gola nije dao ni ne seca se?! Sansa Ozegovicu i Mihajlovicu a ovaj neka je zasluzi sa klupe, i treneru ako budes ovako igrao sa jednim napadacem kao veceras i u nasoj sugavoj ligi, bolje odma idi iz kluba!!! Nista, slabi smo i mi i Partizan, ali mislim da su oni jos slabiji od nas ove sezone, a Vosa je druga dimenzija!!! Bice borba za titulu veca nego ikad i sad je moramo jednostavno osvojiti jer je mnogo laksi put do evrope, pa makar i do grupa LE, necemo dorasti jos godinama za LS, pa da vise probijemo taj maler u Evropi, a za to nam treba TITULA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reply
Planeta авг 8, 2013 at 23:02

O kakvoj ti to Ligi Sampiona pricas? Pa mi imamo toliko bedan koeficijent da ni iz kvalifikacija u Ligu Sampiona ne mozemo do playoff-a za Ligu Evrope! Mi ne bi bili nosioci ni u 3.kolu za Ligu Sampiona gde bi nas izbacio ko stigne.

Reply
Planeta авг 8, 2013 at 23:06

Mi bi se tek obrukali u kvalifikacijama za Ligu Sampiona jer nam je koeficijent katastrofalan. To sto je Partizan bio nosilac u drugom i trecem kolu ne znaci da bi smo i mi bili jer imamo mnogo slabiji koeficijent. Mi recimo ne bi bili u grupi povlascenih u 3.kolu za razliku od Partizana, a ne znam ni dal bi bili u 2.kolu povlasceni.

Reply
Planeta авг 8, 2013 at 22:55

Najgora utakmica koju sam ikada gledao! Promasen poklonjen penal, bezbroj unistenih akcija, nemamo pas, trcanje slabo, dodavanje u noge Ukrajincima, centarsut jadan, ne znamo sta hocemo, nema ubacivanja, krativnost 0, suteve u gol bi odbranili i oni petlici sto pocinju da brane, Pecnik veze nema, Milijas se osramotio za ceo zivot, Dauda izgubljen u prostoru, Mladenovic trcao kao muva bez glave a ne ume da centrira i svako mu je oduzeo loptu obicnim remplovanjem, Vesovic nista nije smeo da uradi, Ninkovic me totalno razocarao, dzaba njemu onaj dribling dok trci i onaj okret dok je u duelu kad masi vec drugi put klasican zicer, toliko slabo sutira da golman ima dovoljno vremena da razmisli gde ce otici lopta…Jedini koji je nesto odigrao kako treba je bio mali Lazic i to je to, ostali il se nisu videli ili su se obrukali. RASULO I KATASTROFA!!!

Reply
Samo ti авг 8, 2013 at 22:58

A dal’ nisi malo preterao???????
Ne kazem da je bilo super, ali..

Dauda da bi davao mora da dobija lopte, a vcrs njegova svaki njegov pas sansa za nas.
Ninkovic- Decko ima fudbal u malom prtsu, samo ta realizacija.
Mladja-Kakav je bio, vcrs solidan.
Lazic i Martinovic- Dobri.

Da smo prosli sve bi drugacije pricao, e moj ti….

Reply
madmix авг 8, 2013 at 23:08

Ajde navedi sta je Dauda lose uradio veceras,sto je izvizdan kod izmene?

Reply
bane 76 авг 8, 2013 at 23:17

Jel ti dovoljno szo nije

Reply
bane 76 авг 8, 2013 at 23:20

Jel ti dovoljno sto nije nijedan duel dobio i slovima nijedan… covek je totalno nezainteresovan i odsutan,ne otvara se nema zara nikakvog.i ti pitas sto su mu zvizdali…

Reply
madmix авг 9, 2013 at 15:19

sta li si ti gledao i o kakvim duelima pricas-dobio je 4 lopte i sve cetiri pretvorio u odlicne asistencije,pogledaj malo snimak pa onda komentarisi!

zvezdas авг 8, 2013 at 23:12

dauda namestio dve najbolje sanse pa ti vidi…

Reply
AcoCzv авг 8, 2013 at 22:50

vi STE SRAMOTA! BILO BI MI DRAGO DA VAM DELIJE NISU NI PEVALE 2 POLUVREME JER NISTA NISTE NI ZASLUZILI NISTE ZASLUZILI 40 NAVIJACA A KAMOLI 40 000

Reply
Laki авг 8, 2013 at 22:48

Najmanje trener kriv iskreno,jedino ajde sto nije krenuo sa 2 napadaca.
Necu pricai o ne uigravanju ekipe,to je sad manje bitno
Nasi su stvarali sanse,masali iste,Ukrajninci samo jednu sansu,veci smo posed imali(to je sad manje bitno,al ajde)
Milijas ne zasluzuje pljuvanje zbog penala
Zbog igre svakako,ali penal je mogao svako da promasi.
U principu solidan tim za JSL,al ne moze ovako uvek,uvek je solidan tim,uvek ispadnemo ,i uvek smo drugi.

Reply
AcoCzv авг 8, 2013 at 22:51

DZABE I TRENINZI I SVE KAD ONI POSLE TRENINGA 3 PIVA POPIJU. PA ONDA KUKAJU , JEDINO SU SE NINKOVIC I MARTINOVIC BORILI ALI DZABA

Reply
laki авг 9, 2013 at 00:21

Lepo zaposliti nutricionistu,pa onda Mladji lepo samo hrana sa proteinima,J E B O masti i ostalo,krkaj meso i u teretanu,da nabije misicnu masu
Sva hrana bez glutena,bez alkohola,gaziranog

Reply
madmix авг 8, 2013 at 23:11

Brate kako ne shvatate-mozemo da igramo i sa tri spica-bez brzog i dubinskog pasa nema nista od napadaca.Sta bi se promenilo da smo igrali sa dva spica?

Reply
aardvark авг 8, 2013 at 22:47

Nisam zadovoljan trenerom ni u prvom ni u drugom meču. Kukavički odabir prvih 11, zatim loše, nepravovremene i pogrešne izmene, uz teatralnost kraj aut linije, ukazuju na još jedan promašaj na klupi. Neka bude da grešim, ali bojim se da neće…

Reply
dusan авг 8, 2013 at 22:46

ukoliko ostanu ovi igraci mi nemamo sta da trazimo protiv vojvodine i partizana. golmana nemamo, odbrana je tragicna, sredina slaba, o napadu zaista ne treba trositi reci. imamo dva igraca – ninkovica i lazovica koji je tesko povredjen. ove godine ce nam problem biti i ofk beograd i jagodina i ko zna ko sve ne. hocemo titulu! u cemu i sa kim?

Reply
Laki авг 8, 2013 at 22:49

Aj mi reci molim te sta je Bajkovic sad uradio?
Imali su jedan sut u okvir gola,odbranio je,precizno ispucavao.Sto je do njega bilo,odbranio je
Tamo ni za jedan gol nije kriv,imao je samo onaj jedan kiks protiv IBV

Reply
piki авг 8, 2013 at 22:56

precizno ispucavao pa pola lopti je bacio

Reply
Planeta авг 8, 2013 at 23:08

Pa pogresice nesto na sledecoj utakmici ili za dve utakmice, znas ti kakav je Bajko.

Reply
DPCZ авг 8, 2013 at 22:56

Jagodina je bolja od Partizana. Igrali su dobro sve pohvale, samo fali zavrsnica i da se unapredi pas i centarsut. Treba da se uigraju jos. I zasto sad hejtate Milijasa? Prethodnih 20 penala je dao, dao evro golove covek je u godinama i mene je srce zabolelo kada je Sever poceo da vice “ Milijas napolje “ zao mi ga je nije to zasluzio nadam se da ce nastaviti ( iako mislim da ce otici :'( )

Reply
piki авг 8, 2013 at 23:01

sta ti lupetas pa milijas je obicna baba mozda jaka rezerva i to mozda niko ga ne krivi zbog penala ali to je kap koja je prelila casu.j agoru zvezdu u zivotu nisam gledo *osim u subotici@ postali smo banana ekipa i ove godine ce nam drugo mesto biti san

Reply
dusan авг 8, 2013 at 23:04

deckic, moras da naucis da se ponasas. ljudi imaju neko misljenje. eto vidis da cak i ti imas neko misljenje, i kazes igrali su dobro sve pohvale. ako je tebi ovo dobro to znaci da ne znas mnogo o fudbalu. ko su internet navijaci a ko nisu? evo cak i ti koristis internet.

Reply
aleksandar sd авг 8, 2013 at 23:16

Vidi se da ti imas pojma, sta su trebali da mu aplaudiraju mozda i da mu skandiraju Miki majstore? Cuj da se uigraju? pa prvenstvo je u nedelju sta tu ima da se uigrava vise? kasno je sad za to, to je kriva uprava sto je odugovlacila sa pojacanjima.

Reply
Nesha авг 8, 2013 at 22:44

Ti si bre slab u glavi. Igraci ti nemaju kondicije za vise od 20 minuta. Kao da leba nisu jeli pet dana, jedan centarsut nije presao visinu od metar i po, a oni koji su presli otisli su nebo pod oblake. A TI JURIS REZULTAT SA JEDNIM NAPADACEM, NA KOJOJ SI TI DROGI COVECE!?

Reply
Samo ti авг 8, 2013 at 23:01

Alo bre ti sta ti je kriv trener????

Kad je dobio stopere, gde mu je taj napadac?

Najvise me nerviraju sto krive trenera, ne brukajte se ljudi…

Reply
Nesha авг 8, 2013 at 23:23

Sta nije mogao da igra 4-4-2?? Nije imao igraca za to??

Reply
maxa авг 8, 2013 at 23:28

najjaci su likovi kao ti koji kladim se loptu u zivotu nisu sutnuli an non stop ponavljaju jedne te iste floskule,2 najcesce su:nemaju kondicije i sto se ne igra sa 2 napadaca.svako ko je gledao vcrs mogao je da vidi da se trkacki odradio dobar posao,90 min se napadalo bez prestanka,pa ovi nisu centar presli u 2.poluvremenu.sto se tice igre sa 2 napdaca mislim i da bi se majmunu do sad dalo objasniti neke stvari:igra sa 2 napadaca nije ofanzivnija od formacije 433 ili 4231 ali vama ne vredi govoriti.daj nek mi neki ekspert od vas nabroji 2 kluba od 50 najboljih u evr.koji igraju sa 2 klasicna spica,ajmo eksperti.

Reply
mare авг 8, 2013 at 22:42

Dobro smo igrali, puno promasivali. Kada se sve sagleda mislim da nismo zasluzili da ispadnemo, ali sta je tu je. Sada se mozemo usredsrediti na ono najvaznije, a to je titula. U nedelju odma da dobijemo Javor i prekinemo taj post u prvom kolu.
Bajko- bio siguran
Vesovic- los
Martinovic- doneo sigurnost, mislim da ce biti ok pojacanje
Lazic- solidno igrao, ali nekad bezveze pogresi
Mladenovic- solidna partija, mozda nagovestaj boljih igara?
Kovacevic- odlican, velika zelja i trud, lepo predaje loptu saigracima
Ninkovic- solidan mec, steta sto se ispromasivao
Milijas- 30. avgusta mu istice ugovor i nadam se da ga nece produziti
Pecnik- za razliku od prvog meca dobar, fali mu kondicije
Savicevic- mozda i najbolji, bas kao i prvi mec
Dauda- dobra partija, kada je asistirao Ninetu je pokazao da je klasa, samo mu treba gol
Kasalica- nije bio bas zapazen
Mihajlovic- kao i Kasalica
Milunovic- kao i Kasalica i Mihajlovic
______________________________
Stojanovic- mislim da ovaj covek ima dobru viziju i da cemo igrati dobro u prvenstvu. Treba mu dovesti bar jedno krilo, drugo cemo nekako zakrpiti dok se ne oporavi Laza
______________________________
OBAVEZNO POBEDITI JAVOR!

Reply
Realan82 авг 8, 2013 at 22:47

Vesovic nike bio los to je blaga rec bio je ocajan

Reply
Dača авг 8, 2013 at 22:41

Ti si bio slab, pogotovo u Ukrajini kad smo izasli na teren bez centarfora, sramota nevidjena, a danas nisi smeo da zaigras sa Daudom i Mihajlovicem…Pogledaj Marka Nikolica kako sa 2 napadaca napada Bursu, i kod kuce i na strani, a onda pri vodjstvu jos uvodi i Kaludjerovica…pogledaj, analiziraj, mozda i naucis nesto….a sto se tice tvog zemljaka Pecnika- tu nemas sta puno ni da analiziras, na klupu sa njim a Milunovica u tim…
P.S. evo i jedna pohvala za tebe- svaka cast sto si izveo Milijasa, samo nadam se da ga skoro necu ni gledati, bar ne u crveno-belom dresu

Reply
car Dusan авг 8, 2013 at 22:39

Била једном једна Звезда… 😥

Reply
NIKOLA авг 8, 2013 at 22:39

a sad OCEMO TITULU!!! Da se prekine crni niz prvog kola ! Pozdrav iz Crne Gore!

Reply
rskrajina авг 8, 2013 at 22:39

steta sto ispadamo…al sta da se radi..idemo dalje..prvenstvo je mnogo vaznije

Reply
Vatreni navijac авг 8, 2013 at 22:38

Kriv je onaj koji izvodi iz igre 2 najbolja na terenu Daudu i Savicevica.
Kriv je onaj zbog koga je svaka akcija slucajna i neuigrana.
Kriv je i onaj koji je zaduzen za kondiciju igraca.
Toliko…samo realno kazem… 💡

Reply
lleemmii авг 8, 2013 at 22:44

hahahah
Savicevic najbolji na terenu
druze o cemu ti pricas 😛

Reply
Laki авг 8, 2013 at 22:52

Kondicioni trener je kriv za kondiciju
Trener je kriv za izvodjenje ove dvojice,ali ti ne znas ko je bio umoran,sta ovo sta ono.
A akcije,kako akcije mogu biti uigrane?
postoje kombinacije od po 3-4 pasa,al nikako akcije

Reply

Leave a Comment