Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Стојановић и Касалица: Нема алибија, идемо на победу

На „Маракани“ је одржана конференција за медије поводом почетка нове сезоне ЈСЛ и утакмице првог кола у којој се састају Јавор и Црвена звезда. Пред новинаре су изашли тренер Славиша Стојановић и првотимац Филип Касалица.

IMG_4326-1„Почетак првенства, тешко гостовање, увек незгодно. Зато идемо мало пре, није баш ни близу. Размишљамо о победи и надамо се најбољем“, изнео је своја очекивања тренер Стојановић

„Сигурно нас очекује тешка утакмица. И у прошлој сезони смо оба пута тешко победили. Јавор је добра екипа, на нама је да одемо и освојимо три бода“, рекао је Касалица

Још су свежи утисци од синоћ, шта би сте тактички променили у утакмици?

„Ништа. Нисмо имали реализацију, али смо добро стајали већи део утакмице. Они су се зналачки бранили. Ми смо покушавали преко бока, где смо центрирали, а они са лакоћом одбијали нападе“, рекао је шеф струке црвено-белих

Повреде играча?

„Није данас било лако погледати медицинску службу. Још увек се не зна тим. Мијаиловић, Милуновић и Касалица су се жалили на повреде, Мартиновићу је разбијена аркада, поред Мијаиловића то је још пет играча.“

Звезда традиционално има проблема у првом колу.

„Упознат сам, проблем је што имамо три гостовања у прва четири кола. Нема алибија, идемо на победу“, јасан је Стојановић

Да ли сте разговарали са капитеном?

„Није му лако, он то није заслужио као капитен. Пустимо да се главе охладе, намеравам данас да причам са њим.“

Да ли очекујете да вам челници клуба ускоро доведу појачања на позицији нападача, централног и задњег везног?

„Имамо доста проблема, али очекујемо брзо, очекивао сам и раније. Примарна је позиција задњег везног, неко ко ће одмах бити појачање. Морамо да појачамо играчки кадар“, објаснио је Стојановић

Разлог за измену капитена – прозивке са трибина, ваша или његова одлука?

„Одговорио сам синоћ на то питање. Нису ни прозивке са трибина, а још мање промашен пенал“, рекао је Славиша Стојановић

Утакмица са Јавором на програму је у недељу, 11. августа у 18 часова.

На терену: Борис М.

[g-slider gid=“69524″ width=“600px“ height=“500px“ random=“0″ watermark=“1″]

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

63 comments

Gagi авг 10, 2013 at 12:04

Ukoliko sutra ne savlada Javor, ovaj tim će samo dokazati da je priča uprave o stvaranju moćnog tima i napadanju titule šarena laža. Mislim da smo po trenutnom kvalitetu tek treći. Žao mi je što će dolazak Ninkovića biti relativizovan, jer on izuzev Daude nema sa kim da igra. Trener forsira pogubnu taktiku i formaciju za koju je očigledno da nemamo adekvatan kadar. U našoj ligi moramo igrati sa dva napadača. Treba nam desni bek, centralni vezni koji je izuzetno pokretljiv, levo krilo sa upotrebljivim centaršutem, desno krilo i napadač koji je dobar u skok igri. Jeste primetili koliko smo inferiorni u skoku, a tek o izvođenju kornera nemam reči. Pa oni nemaju snage da dobace do šesnaesterca.
Nadam se da će se uprava uozbiljiti i dovesti 4 PRAVA pojačanja. Još uvek ima dosta kvalitetnih slobodnih igrača na tržištu, recimo jedan od njih je i Danko Lazović, koji se odlično snalazi i po desnom krilu. Dolazak Milevskog bi mnogo značio, jer je reč o vrsnom tehničaru, igraču koji je dobar u skoku i može sam da izgradi šansu. Pitanje je koliko je spreman i motivisan, ali ukoliko je zainteresovan da oživi karijeru mi smo pravi klub za tako nešto.
Zamislite Pečnik 220 000e a Milevski 250 000e – neuporedivo.

Reply
zvezda po ceo dan авг 10, 2013 at 11:28

Samo slepac ne vidi da nam dauda treba ko lebac, a da je igrao Lazo pocepali bi ukrajince, bar 5 puta bi uleteo u 16 i dao daudi ili ninetu loptu za gol.

Reply
masinac77 авг 10, 2013 at 08:47

Muslin je slobodan!!!

Reply
gledalac авг 9, 2013 at 22:39

Ako izadjemo sa istom zeljom za igrom i pobedom, odnosno golom, kao protiv Ukrajinaca pobedjujemo sigurno, a ako se bude kalkulisalo bice gusto. Ako budemo igrali kao u cetvrtak sigurno dajemo gol ili 2, jer se ipak Ivanjicani ne mogu braniti kao Ukrajinci.

Reply
AcoCzv авг 9, 2013 at 21:46

Bolje vam je da bude jaci na delu nego na recima .. HOCEMO TITULU!

Reply
marko bl авг 9, 2013 at 20:36

samo da kazem da poteze kakve dauda napravi na terenu masa igraca u zvezdi koja igra nije napravila za godine i godine igranja u klubu..jako malo ima pravih lopti ali on se krece on otvara pas on asistira i on ce i da daje golove..samo je abu jaci spic u ligi odmah je tu dauda..decko ce da utrpa 20 komada samo ga hranite loptama kao sto on daje vama..

Reply
redjamo pobede авг 9, 2013 at 20:52

Pitanje je dali je bolji Abu?

Reply
Ryber Palunko авг 9, 2013 at 20:58

Darko Lazović. To je Daudin katalizator. Njih se dvojica kapiraju (u ono malo što su skupa odigrali), kao da su igrali 5 godina skupa. Kako god, slažem se s tobom. Abu-a smo se otarasili (bukvalno je tako bilo), ako to učinimo i s Daudom, onda zaslužujemo epitet ‘magarčina’. A ne bi me čudilo, jer kod nas su mnogi bili ‘drva’, da bi, čim ih se otjera postali sandalovina.

Reply
VOJVODA авг 9, 2013 at 23:59

nadam se da si u pravu

Reply
cvetko авг 9, 2013 at 20:17

U Ivanjici cemo 70 minuta da skndiramo Dunjicu, 15 minuta Kosovu i 5 minuta Zvezdi. Manimo se Zvezde vazno je da politika i biznis cvetaju. SVI SMO MI DUNJICI !!!

Reply
Tadija авг 10, 2013 at 12:30

Тебе нико не тера да идеш на утакмицу и да певаш, иди на исток или запад или остани кући 🙂

Reply
Andrija авг 10, 2013 at 12:58

Sto se Kosova tice, jedan od vidova podrske je i skandiranje na stadionu. Za sva ostala skandiranja, nemam reci i naravno da ih nikada necu ni pevati jer nisam marioneta. Cak i prozivanje partizana, naravno ne govorim o derbiju, ne mogu da shvatim drugacije od toga da neko vise mrzi njih nego sto voli Zvezdu. Sto se mene licno tice ne interesuju me dok ne dodje derbi.

Reply
Alek Zvezdas авг 9, 2013 at 20:02

Samo hrabro u Ivanjici, i da se konacno razbije prokletstvo prvog kola. Igraci moraju da pokazu autoritet na terenu. Sto se tice ovih komentara vezanih za Vojvodinu, citam po portalima, i ne razumem navijace Zvezde koji zele da Vojvodina osvoji titulu. Svaka cast na igri, ali meni je Zvezda uvek na prvom mestu. Samo ti u mome srcu si, jedna jedina nepobediva moja ljubavi!

Reply
Foreign авг 9, 2013 at 22:05

Nek’ pobedi najbolji 🙂

Reply
cigan Krusevac авг 10, 2013 at 06:13

nEK POBEDI ZVEZDA ZVEZDA ZVEZDA ZVEZDA ZVEZDA

Reply
dusan авг 9, 2013 at 22:28

a nama ostalima ovde zvezda nije na prvom mestu, nego dolazimo ovde i ostavljamo svaki dan nekoliko komentara zato sto nemamo druga posla. svi ovde zele da zvezda osvoji titulu, a oni koji kapiraju da ce to biti tesko bi vise voleli da ako zvezda ne osvoji da osvoji vojvodina. sta ti tu nije jasno? i jos nesto, iznenadilo bi te da sam i ja zvezdas iako se ne potpisujem kao „dusan zvezdas“.

Reply
dusan авг 9, 2013 at 18:48

slabi smo i sa ovom selekcijom igraca i ovim sastavom nemamo nikakve sanse za uspeh. potrebno je nekoliko igraca – spic, centralni i zadnji vezni, bekovi… grbic je bio u pregovorima sa zvezdom – zavsio je u partizanu. to je odlican igrac. sto se tice milijasa on u ovakvom stanju ne znaci nista, ali je onakva reakcija juce bila bespotrebno ispoljavanje nagomilanih frustracija. ne mozemo da igramo u formaciji 4-2-3-1 jer nemamo kvalitet za to. treba igrati manje zahtevne formacije poput 4-4-2 ili 3-5-2. forsirati savicevica i ovog malog zadnjeg veznog koji je dosao iz partizana.

Reply
realno авг 9, 2013 at 18:30

Javor je favorit ovi nasi su istroseni i nemaju motiva za igru na tradicionalnom gostovanju u Ivanjici jos kad krenu oni njihovi crnci da trce ,a nasi prazni igram kladionicu na Javor sada sam video da su doveli neke crnce 3-4.Super su ekipa i Bogija imaju na klupi :mrgreen: MILIJASU MARS IZ ZVEZDE I POVEDI MLADENOVICA I VESOVICA SA SOBOM.

Reply
lemi авг 9, 2013 at 18:19

Nemamo nijednog krstenog beka

Reply
redjamo pobede авг 9, 2013 at 18:18

Ovo ne pisem zato sto volim Zvezdu nego à bi neki shvatili u kakvojnsmo situaciji.
Mi smo u velikim dugovima, nista novo? Pa covek kada cita komentare pomisli kao da imamo budzet Reala.
Ako zelis da od 0 evra napravis ekipu sposobnu za titulu onda je neizbezno da ti dolaze nespremni i da se kasni sa transferima.
Interesuje me koliko je ljudi svesno da je moralo da se ceka i da se kocka sa evropom da bi napravili tim?
Dauda je sinoc objasnio. Martinovic je lider u odbrani kakvog bi svaki trener pozeleo i uz njega ce Lazic, Krneta à nadam se i Omega(ne znam mnogo o njemu) biti sigurniji.
Svi smo bili slozni à Aca tenk treba da se vrati, sad nekima ni taj potez uprave nije dobar.
Pecnik je u losoj kondicji ali je odlican fudbaler i to ce dokazati.
Zvizdanje coveku koji je kao igrac najvise dao Zvezdi u najtezim vremenima je bruka, ali ko Sam to ne moze da shvati tesko mu je i objasniti.
U svetu se desava da bogatasi kupe klub i menjaju grbove i ko zna. Zato privatizacija nikako.
Tvrdim da imamo Tim za titulu à sad je pitanje koliko ce mi da ga podrzimo

Reply
AcoCzv авг 9, 2013 at 21:50

Ko je menjao grb, koliko je seika dolazilo i ostalih bogatasa (siti ,celsi,monako) pa nisu promenjeni grbovi, ostalo se slazem a i da kazem za milijasa ne znam sta da kazem nekad je igrao dobro sada katastrofa, od sada cu samo da gledam emisiju secanja na SOS-u!

Reply
redjamo pobede авг 9, 2013 at 23:25

Hull city i ime i grb. À ti prodaj Zvezdu

Reply
Aleksandar-MKD авг 9, 2013 at 18:18

После синоќне утакмице незнам шта да кажем !!!
Једино сада што ми пада на памет је да се отрезне играчи за првенство, јер ове године како знамо и умемо морамо да будемо прваци.
Посебно мора да се добију прва четири кола где на три утакмице гостујемо.
1. Јавор – Црвена звезда
2. Црвена звезда – Јагодина
3. Напредак – Црвена звезда
4. Раднички 1923 – Црвена звезда
Битно је да од првог кола будемо први како би порасло самопоуздање екипи и навијача. Среќно !!!

Reply
Dusan авг 9, 2013 at 18:15

treba nam dobar napadac

Reply
sof авг 9, 2013 at 18:14

Иако ми тренутно немамо најјачу екипу, треба да искористимо то што ће се Војводина и Партизан пласирати у ЛЕ и очекивати да у ЈСЛ понегде киксну
Наш је проблем што за већину играча немамо уопште адекватне замене, танка нам је клупа и замене су за Доњи Срем.
Неколико играча из првог тима уопште не игра на својим примарним позицијама, стално лутају и насилно се приучавају за те позиције а не иде им. Осим Лазовића немамо ниједно крило и о томе нико не размишља. Тражимо задњег везног, зар није доведен на ту позицију мали Јокић?
Селекција играча је ужасна

Reply
redjamo pobede авг 9, 2013 at 18:22

Da taj Tun nema pojma. Tesko da ce Partizan proci à i Serif ce namuciti Vojvodinu. Ali oni nisu nas problem, mi Idemo korak po korak do titule

Reply
delijaMNE авг 9, 2013 at 18:06

Je**la vas VOJVODINA… Idite na njen sajt pa komentarisite!!!!

Reply
Guerrini Shampion авг 9, 2013 at 17:50

Zasto ne probati u formaciji 3-5-2…na primer:

………………………………………………….Bajkovic…………………………………………………………
………………………………………………………………………………………………………………………….
……………………..Arauho………………Martinovic…………………….Lazic………………………..
………………………………………………………………………………………………………………………….
……….Vesovic……………………………………………………………………………….Mijailovic……..
………………………………………………………………………………………………………………………….
………………………………………………….Kovacevic………………………………………………………
………………………………………………………………………………………………………………………….
……………………….Ninkovic……………………………………….Savicevic……………………………
………………………………………………………………………………………………………………………….
……………………………..Mihajlovic…………………….Kasalica………………………………………

Dakle da objasnim:
Posto nam bekovi u nasoj ligi moraju biti ofanzivni najbolje bi bilo da igramo sa tri stopera,i smatram da tako ne bi imali puno problema u odbrani…Bekovi bi probajali po strani i imali vise ofanzivne zadatke,i imali bi samim tim manje zadataka u odbrani…Kreatori bi bili Nine i Vukan koji bi uposljavali kroz dubinu brznog Kasalicu,a takodje i na stranu bi slali lopte Vesovicu i Mijailovicu koji bi slali upotrebljive centarsuteve Mihajlovicu…U ovoj formaciji ozbiljnu ulogu,radilice, imao bi i Aca Tenk…
Ali svakako treba to sve skockati,i to sigurno nije lako…
Naravno,ovo uzimam u obzir ukoliko ne bi doveli nikog…

Reply
Laki авг 9, 2013 at 18:12

Ja sam negde slicnu formaciju ostavio,al mislim daje to nemoguce,nemamo bas toliko dobru odbranu.niti su uigrani..ako smo primili 30 golova sa 4 odbranbena igraca,sta ce tek biti sa 3
Inace je odlicna formacija za ovu nasu ligu gde svi bunkere igraju

Reply
gledalac авг 9, 2013 at 22:45

To sam ja ostavio, na temi pred put u Ukrajinu. Kako svojatate to je strasno, evo dokaza:
http://www.mojacrvenazvezda.net/68824/2013/08/03/stojanovic-verujemo-da-prolazimo/#comment-237067

Reply
Guerrini Shampion авг 9, 2013 at 22:53

Ko svojata?

Reply
gledalac авг 10, 2013 at 02:01

Laki. A i ti si mi „pope“ sumnjiv 😀

gledalac авг 10, 2013 at 02:04

Pa ti si objasnio formaciju kao sto sam ja napisao, samo ukratko, e znas sta, pa stvarno niste tacni 😀
Ali drago mi je da vam se svidja, mada nije to igra samo sa 3 defanzivna igraca, to je „switch“ 3-5-2 u 5-3-2, to si propustio da napises 😉

igordelija авг 9, 2013 at 17:48

Treba da vas je sramota ko god je tjerao milijasa sinoc kad je evandro promasio penal nikom nista a milijas kad je promasio svi drvlje I kamenje sto se ne sjetite kako je citav tim hranio prosle sezone zato sto nije bilo plata mi srbi smo najveci bjednici sve dobro zaboravimo

Reply
Darko Ča авг 9, 2013 at 18:08

Ko je cepn’o minus, stvarno je pi_ka ! ! !

Reply
CzvBoys авг 9, 2013 at 17:48

Eto,kada sam Vam govorio da je ovo jedan od najlosijih prelaznih rokova u zadnjih nekoliko godina svi ste lupali minuse.Lupajte ih i sad,ali ja sam realan i govorim ono sto vidim i ono sto nam nedostaje. Dzaba sve to kad niko ziv iz uprave ne vidi da mi nemamo bekove(ni levog ni desnog), da nemamo ni krila(ni levo ni desno)..iako su bas krila i bekovi najvazniji za moderan fudbal kakav mi ne igramo vec godinama!Da li je moguce da u nasoj Zvezdi ne postoji strucnjak koji moze da prepozna i uvidi nase nedostatke kojih je mnogo?Sta radi sportski direktor? Kada je dolazio nudio je kule i gradove a sada..?Sta se sada desava? Da li je moguce da Slavisa Stojanovic poziciju zadnjeg veznog smatra najkriticnijom pa mu zato treba igrac na tom mestu? Da li on stvarno ne vidi ili se pravi lud,ono sto svi mi sa strane vidimo? Kako vas nije sramota? Dokle cemo se zavaravati i vrteti u krug.Kada cemo se pogledati u oci i reci da smo mi krivi za ovo sto nam se desava!?Ljudi,mi smo ispali od slabije ekipe,oni nisu nista bolji od nas..ali oni nemaju upravu kao sto mi imamo pa da dovodi igrace 5 minuta pre utakmice,uz to najgore od svega nijedan od trojice igraca koji su dovedeni pre utakmice sa Cernomorcem u Ukrajini nije ni igrao.Vec smo utakmicu poceli sa dva golobrada momka koji nemaju ama bas nikakvog iskustva igranja u Evropi,i naravno,sta biva posle…primimo 3 gola(tj. 3 autogola uprave) i sledi ispadanje.Sad nam je djavo kriv! A to sto najkriticnija pozicija u timu pre toga nije bila resena,a to je poziciji stopera!Pa zar ih iskustvo od prosle sezone nista nije naucilo!?Ja stvarno ne mogu da verujem…Pocinje prvenstvo i vec se pribojavam prve utakmice sa Javorom,jer sa ovakvim igrackim kadrom nisam siguran da smo favoriti protiv bilo koje ekipe u prvenstvu! Poruka za upravu,igrace i trenera:UGLEDAJTE SE NA VOJVODINU!Toliko.U zdravlje braco!

Reply
igordelija авг 9, 2013 at 18:07

Stvarno da se na vojvodinu ugledamo pa oni prosle sezone od nekihiz luksemburga izgubili Ovo je jedna utakmica dobili bursu pa sad ko da je real I protiv NAS I groblja se brane 90 minuta

Reply
CzvBoys авг 9, 2013 at 18:58

Jeste drugar,na Vojvodinu da se ugledamo!Jer od te iste Vojvodine gubimo sluzbenim rezultatom,tu isto Vojvodinu ne mozemo da dobijemo 2 godine unazad! Ta Vojvodina je dovela 2 puta bolje igrace ovog leta nego mi,i jos ce da dovedu,dok nasa cenjena uprava dovodi poluigrace! Toliko.

Reply
Laki авг 9, 2013 at 17:36

Treba da se zadrzi odrana 2 sezone,pa da u nasoj bunker ligi igramo u formaciji 3-1-2-2-2 odnosno 3 odbranmbena,jedan zadnji vezni,2 centralna ,2 krila i 2 centarfora
kakavno 4-5-1,mi igramo sa jednim centarforom…

Reply
STARA ŠKOLA авг 9, 2013 at 17:28

Vidi da opet zaigramo 4-5-1, jer je vrlo opasno napasti tim kakav je Javor!

Reply
igordelija авг 9, 2013 at 17:38

Sta lupas pa koja je formacija bila kad smo bili prvaci evrope ko jos igra 4-4-2 taktika je dobra da igraci valjaju

Reply
STARA ŠKOLA авг 9, 2013 at 18:01

Nije lepo reći nekome da lupa, naročito na ovakvom sajtu. Da hoću sa nekim da se posvađam otišao bih na ružnal ili mondo, ovde dolazim da komentarišem normalno. Odavno je bila 1991-a, a 4-4-2 sada igraju svi. Ni tada nismo igrali klasičnu 4-5-1, Binić je bio kao drugi napadač. Ne postoji napadač(sem Drogbe) koji može sam da igra protiv 4 igrača odbrane, a mi upravo to pokušavamo sa Daudom. I to u našoj ligi, gde svi igraju bunker.

Reply
maxa авг 9, 2013 at 18:07

442 danas ne igra niko,navedi samo 2 tima od 50 najjacih koji igraju tu formaciju.99 % formacija je 433 ili 4231,ne racunajuci italiju gde igraju 352.

Reply
hoces jos авг 9, 2013 at 18:24

Mancester,PSZ,Salke,..

STARA ŠKOLA авг 9, 2013 at 18:27

Igrao je Mančester kod Fergusona npr. ne znam da li će nastaviti. A nabroj ti meni koliko ekipa igra sa dva krila, a u klubu nema nijednog krilnog igrača?

maxa авг 9, 2013 at 19:59

mancester ne igra,igra sa van persijem a to sto ti vidis velbeka ne znaci da je on spic nego da je kvalitetan igracsposoban da igra povucenije,ista situacija kao sa runijem,nije igrao spica zadnjih 3,4 god.psz pogotovo ne igra sa 2 spica igra sa ibrom a po krilima deluju lavezi i pastore,odnosno sada ce cavani, a salke igra samo sa huntelarom tako da si dsamo nabrojao timove a nisi obrazlozio,verovatno zato sto ni ne znas ko sta igra.a sto se tice ovoga koliko timova igra bez krila pa ne igra ni jedan u bilo kakvoj formaciji,klasican primer ti je celzi kome u veznom redu igraju lampard,ramires,oscar,azar i mata,pa mi sad kazite ko je tu krilo-niko.olako pominjete formacije,da li po vama formacija 442 znaci da nema napada po krilu ili sta,stvarno mi nije jasno.razlog sto danas 99%timova ne igra 442 je sto u ostalim sistemima imate igraca vise u veznom redu,a mi pogotovo ne mozemo igrati 442 jer nismo najjaca trkacka ekipa,a da ne spominjem Milijasa.previse sam napisao ali sumnjam da cete shvatiti.

igordelija авг 9, 2013 at 18:23

Ok izvinjavam se sto Sam rekao da lupas ali uzmi pa nadji 4-4-2 u nekom timu jel igraju to man utd barsa real psg juve napoli arsenal celzi valensija bordo Milan Roma lacio niko to ne igra problem je sto je nama odbrana tanka pa ne mozemo 3-5-2

Reply
hoces jos авг 9, 2013 at 18:26

Mancester,PSZ,Salke,Galata..Sve 4 4 2 Nemamo mi kvalitet da igramo sa 1 napadacem.

STARA ŠKOLA авг 9, 2013 at 18:37

Druže, igraš onako kakve igrače imaš. Mi nemamo krilne napadače, ni dominantnog špica. 4-3-3 nam se pretvori u 4-5-1, i onda gubimo napadača, jer se izgubi protiv 4 odbrambena, gubimo Vukana, Pečnika, Kasalicu, Milunovića jer ne znaju da igraju na krilu, gubimo Tenka jer krpi propuste u veznom redu, odbrana paniči jer ulaze protivnički veznjaci iz drugog plana. Izgubićemo nekog od pomenutih igrača, bez njegove krivice.

czv авг 9, 2013 at 18:35

Cini mi se da je i Real pre Murinja igrao 4 4 2 i Juve igra stalno,Milan je tradicionalno igrao u rombu.Ja u ovom timu od kvaliteta vidim Pecnika,Daudu,Lazovica,Martinovica,Bajka,Ninkovica ,a od potencijala Aruha,Milunovica i Acu Tenka i Vesovic da nauci da centrira.Milijas nema kvalitet za Zvezdu i gusi igrace.Mladenovica,Milijasa terati puskom.

Reply
czv авг 9, 2013 at 18:39

Ja bih iskreno umesto Grilijasa doveo njega nazad http://www.transfermarkt.co.uk/en/burzanovic/profil/spieler_35895.html

Delija_101 авг 9, 2013 at 21:45

4-2-3-1 se sada igra u u 4 od pet najjacih liga!

Reply
nele авг 9, 2013 at 17:26

deja vu ili ipak nesto drugo…. ❓

Reply
igordelija авг 9, 2013 at 17:26

Jedan je nenad milijas nas kapiten nedaj se miki ono sinoc su bili oni fol navijaci koji dodju na utakmicu jedno godisnje

Reply
torh авг 9, 2013 at 17:25

Pitanje za Kasalicu : Matori kako bilo na Blaywatchu ?

Reply
maxa авг 9, 2013 at 17:40

je moguce da si poverovao u to???zalosno ,ali stvarno.jbg izgleda da nam nije svima mozak jaca strana,tako da ti ne zameram previse.

Reply
torh авг 9, 2013 at 17:46

Care znam da nisu bili , sam Kasalica je to rekao . Ali dal je tebi normalno da nas posle sinocne tekme tako zajebavaju

Reply
Real 007 авг 9, 2013 at 18:03

Jesi li ti Kasalica? 😀

Reply
maxa авг 9, 2013 at 18:09

da,ovo ti odgovaram sa blaywatcha,konobarili su me pustili da prenocim jer sam bio suvise pijan da vozim 😀

Reply
Miljan авг 9, 2013 at 17:17

E vi nasi ljubimci!!!
Umesto sada da se radujemo nekom slabijem klubu u play off-u i da se spremamo za zavrsni mec kvalifikacija za LE mi cemo cekati mec sa Javorom da bi vas gledali!
Kaso juce si me mnogo razocarao, ocekivao sam mnogo od tebe pogotovo sto si bio odmorniji od svih na terenu 🙁
I da jos ovo da vam kazem, sada i najveci optimisti mogu da se oproste od Artema jer covek sigurno nece doci da se lomi po ovi nasim livada uz zvuk krava i ovaca sa livade pored!
Joooj kako mi je krivo… BILI BI SMO NOSIOCI U PLAY OFF-U!

Reply
aardvark авг 9, 2013 at 17:16

Primarna je pozicija zadnjeg veznog? Pa, to je jedino što nam ne treba, koliko ja vidim. Oba beka, oba krila, još jedan špic, valjda?

Reply
maxa авг 9, 2013 at 17:42

kakva oba beka covece,samo desni.a zadnji vezni je neophodan,jer umesto Ace nemamo zamenu

Reply
BBRS авг 9, 2013 at 17:12

HOĆEMO TITULU

Reply

Leave a Comment