Moja Crvena Zvezda
ПрипремеРукомет

Припреме рукометашица на Јахорини

Рукометашице Црвене звезде су већ неко време на Јахорини где се спремају за нову сезону. Далеко од градске гужве, на много пријатнијој температури свакодневно вредно тренирају и праве планове за предстојеће утакмице.

На крају сезоне клуб су напустиле три играчице. У питању су Марија Грбић, која ће каријеру наставити у Турској, Тамара Бокарић која је прешла у румунски Роман и Маја Мићковић је отишла у редове Кикинде.

Ступили смо у контакт са голманом наше екипе, Маријом Чолић која нам је сликовито пренела утиске са припрема.

rukometasice
Тренинг на Јахорини

„План управе је био да нас склоне из града, због високих температура. Тако смо завршили на Јахорини. Припремаћемо се у хотелској теретани, у сали на Палама, а тренутно највише тренирамо на ливади до које идемо пешке, тј. планинаримо 40 минута“, испричала нам је Марија.

У клуб су дошле и неке нове играчице, па смо је питали како су се уклопиле.

„Новајлије су се супер уклопиле. Лепо сарађујемо и доприносимо квалитету припрема.“

Према речима наше талентоване голманке, закључили смо да су девојке задовољне овогодишњим припремама.

„Када имамо бар мало слободног времена, свако га користи на свој начин. Неко игра реми, неко пије кафу, а неко пише свом омиљеном сајту (смех). Температура је од 18 до 20 степени, што нам одговара. Увече је доста свежије и веома пријатно. „

Шта вас чека после припрема на Јахорини?

„Чекају нас два турнира, после којих се враћамо у Београд. Сезона почиње средином септембра тако да ћемо сваки тренутак искористити да се што боље припремимо. Хтела бих да се захвалим сајту Моја Црвена звезда који посвећује пажњу мојој екипи. Велики поздрав од рукометашица са Јахорине“, рекла је расположена Марија Чолић.

Пратите припреме наших рукометашица на МЦЗ-у.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

Leave a Comment