Moja Crvena Zvezda
КошаркаПрипреме

Симоновић: „Све напоре за сада добро подносимо“

Simonovic i CvetkovicКошаркаши Црвене звезде Телеком већ трећи дан бораве на Златибору. На познатој српској планини црвено-бели спроводе базичне припреме и по речима Марка Симоновића до сада све протиче у најбољем реду.

– Направили смо добру подлогу у Београду. Лагано смо се увели у тренинг и на Златибору смо наставили рад знатно већим интезитетом. Из дана у дан тренирамо све боље и јаче и све напоре за сада добро подносимо. Атмосфера је радна, момци су жељни доказивања и то је оно што је најважније – почео је причу Симоновић.

Иако је истакао да је рад на базичним припремама увек веома тежак, на Златибору протиче све у најбољем реду:

– Стручни штаб је урадио сјајан посао, пошто су нам тренинзи од старта били дозирани. Из тог разлога избегли смо упале мишића, јер смо постепено увођени у тренинг. То је јако важно јер се на тај начин смањује и ризик од повреда.

На припремама првог тима тренутно се налази и чак седморица играча из Звездиног омладинског погона. Симоновић има само речи хвале за нове саиграче:

– Момци су заиста сјајни. Послушни су, брзо уче, хоће да раде, а на трчању тешко можемо да их стигнемо – рекао Симоновић и потом похвалио услове за тренинг и одмор:

– Имамо све што нам је неопходно, све нам је на дохват руке и то нам у значајној мери олакшава рад. За сада све протиче у најбољем реду. Врло смо мотивисани за рад јер знамо да на ове сезоне чекају бројна искушења и зато желимо да будемо максимално спремни.

Марко Симоновић тренутно у соби нема цимера:

– Чекам Чарлса Џенкинса да ми се придружи. Одлука стручног штаба је била да пошто је реч о Американцу који нема европско искуство да буде у соби са неким од мало искуснијих играча како бисамо га што пре адаптирали на нове услове. Трудићу се да му максимално помогнем – закључио је Симоновић.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

4 comments

Darko авг 13, 2013 at 12:04

Tako je, Simonoviću, tvoje je da pomažeš u adaptaciji pojačanja. Igrati nećeš, u boga se nadam.

Reply
dexy122 авг 13, 2013 at 00:09

Ajde ti da pokazes svoj pun kvalitet ove sezone, a za ove pacenike dole. Momci, blizi se pocetak sezone a pojacanja jos nema. Mislim, ja vas stvarno ne mrzim. Zabole me za vas, ali cisto vas obavestavam. 😉

Reply
zvezda авг 12, 2013 at 16:39

Izgleda da jesmo.

Reply
crno-bela filijala авг 12, 2013 at 16:13

Jesmo li i u košarci filijala?

Reply

Leave a Comment