Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Црвена звезда – Јагодина (ФОТО)

Фудбалери Цвене звезде су приказали два лица на утакмици против Јагодине. Колико су били добри у првом, толико су били лоши у другом делу игре.

Ипак, уписани су први бодови у новој сезони, а овај сусрет испратио је наш фоторепортер Игор Вујановић.

Напомена: десни клик на слику и одабир опције – view image – приказаће вам целу слику.

[g-slider gid=“70092″ width=“600px“ height=“500px“ random=“0″ watermark=“0″]

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

18 comments

NESA DEBELI авг 19, 2013 at 11:15

Vratio je u igru KRNETA kojeg je neopravdano u Ivanjici ostavio na klupi i sve što sada treba je upariti ga sa Omegom da bi Crvena zvezda dobila stabilnu odbranu. Uz podršku Lazića i Martinovića imao bi rešenja u zadnjoj liniji koja bi trebala doneti stabilnost u nastavku sezone.
LAZIC:
Dečko koji je preko noći dobio previše medijskog prostora koji bi mu mogao više štetiti nego doneti koristi. Iako je odigrao korektnu utakmicu, kada se vrati snimak iz 69. minuta i šanse Jagodinaca gde Ninković uklizava, Krneta trči na crtu, Milijaš pokušava zatvoriti prostor a mladi Lazić stoji sa rukama na kukovima čekajući rasplet situacije stiče se utisak da je prerano „poletio“. Pogotovo kada se u miru odgleda utakmica i pogleda se koliko je grešaka iza njega popravio baš često osporavani Krneta. Komentatori i novinari prečesto rade grešku kada preko noći naprave od mladih igrača „zvezde“ nazivajući ih prerano novim ljubimcima „Severa“. Treba „stati na loptu“ i ukazati na greške, pohvaliti ono dobro i dopustiti da se Zvezdino dete polako razvija, a ne „gurati pod tepih“ ono loše i preuveličavati ono dobro. Prvo poluvreme je odigrao dosta dobro i borbeno, dok se u drugom usled loše igre Mladenovića poptuno izgubio i nije znao gde treba da stoji i kako da zatvori prostor. Loše je čuvao protivničke igrače, dok je prostor veoma loše zatvarao. Do sada najlošija utakmica u Zvezdinom dresu
KRNETA
: Kako vreme odmiče dečko koji je bio nepravedno zanemaren čak i na utakmici protiv Javora, postaje stub odbrane. Čitavu utakmicu je odlično zatvarao prostor, pokrivao leđa Laziću i ispravljao njegove greške i sav „prljav“ posao preuzeo na sebe. Ovu utakmicu odlično je stajao na terenu i odradio svoj deo posla besprekorno. Sa više utakmica u nogama dobio je sigurnost koja je nedostajala, dok talenat i kvalitet sigurno ima.

Reply
fratria авг 18, 2013 at 19:56

Ruski Pervij tv kanal danas iznosi da je moguca pozajmica Aleksandra Lukovica u Zvezdu ,pozajmica bi ila do zime a onda bi za otkup morali da damo e iskreno nemam pojma koliko,ovo za pozajmicu sam skonto ali brojeve ne mogu da im skontam

Reply
fratria авг 18, 2013 at 19:58

jos nesto pogledajte koreografiju spartaka posvecenu delijama…

Reply
slobal авг 18, 2013 at 22:05

Zamisli tu odbranu Bajkovic-Vesovic-Martinovic-Lukovic-Mijailovic… Auuuu, pa to je mnogo ludo :)…

Reply
miksa авг 18, 2013 at 19:26

Prvo poluvreme bez greske, osim jos 2-3 gola . Mnogo lepsa igra i cini mi se lakse za igrace. Drugo poluvreme kao da su povukli rucnu. Razumem taktiku, ali umesto jos 10-15 minuta pritiska i jos 1-2 gola, mi strepimo da ne primimo opet neki fuserski gol. Vidi se da igraci nemaju snage, ali zasto se ne radi vise na kondiciji. Zvezda mora da gazi! Da pokaze svima svoju snagu, pa i predsedniku jagodinaca da lupa u svojim izjavama i da mu na taj nacin zatvori usta i da zna gde mu je mesto. Da mu nije Zvezde ne bi imao travu na terenu, vec bi igrali na ledini. Sreca njegova sto se raspala bivsa drzava, jer bi njegov klub igrao u 3-4 ligi.

Reply
PEĐA J7 авг 18, 2013 at 17:22

http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/dauda-se-zahvalio-navijacima-na-podrsci-141594.html

Dajte na utakmicama da pruzimo decku jos vecu podrsku…Verujte nismo imali boljeg CF 10 godina. Videlo se protiv Jagodine kad je povukao i izbacio Onjila, bice oni sjajan tandem.
A evo trudi se i sam da bude ortak sa navijacima. TO TREBA CENITI!!!

Reply
sale авг 18, 2013 at 18:45

da bude ortak sa navijacima???stvari za dodvoravanje navijacima su cista glupost..jel neko primjetio da Ninkovic posle oba gola nije imao potrebu da kao neke ulizice odma trce na sever,jer ne zeli da dokazuje ljubav prema klubu ulizivanjem i recima kao mnogi,nego radom i igrama..mogu reci da me taj potez odusevio jer se vec dugo vremena obezvredjuju ostale tribine…

Reply
milovan авг 18, 2013 at 15:26

Kad ce biti kompletno navijanje 😀

Reply
Rakićko авг 18, 2013 at 17:52

Do večeras će biti jutjubu.

Reply
Spiritus авг 18, 2013 at 13:53

Evo i mog nekog vidjenja utakmice sad kad su se slegli utisci. Prvo, 4-4-2 ( 4-1-3-2 ) pun pogodak ! Vidi se da znamo da igramo ovu formaciju, za razliku od 4-2-3-1 kad se ne zna ko kuda tera.
Bajkovic ponovo prima gol iz peterca ?! I ponovo pokazuje da nije golman ni za klupu Zvezde. Pod hitno dovesti malog Rajkovica ! Decko me je sinoc odusevio. Skinuo nam je dva ili tri cista gola. Veliki sam kriticar Vesovica i Mladenovica ali moram da priznam da su sinoc odigrali korektno. Posebno isticem Vesovica koji je cak imao i jedan ili dva solidna centarsuta.Krneta nema sta da trazi u Zvezdi za razliku od Lazica koji je odigrao odlicno i ako ga istrpimo bice on veliki igrac. Ninkovic je pokazao klasu, Pecnik nit smrdi nit mirise … Kovacevic odlican, Milijas se dosta sinoc trudio i nije bio uopste los. Onjilo solidan a Dauda jeste da ne daje golove ali mnogo radi za ekipu. Sve u svemu, bolje nego sto je bilo. Ali mora jos puno bolje ! A mislim i da moze. Ocigledno je da svim igracima mnogo vise odgovara ova postavka igre. Nekako mi se cini da su lakse igrali. Ono sto je jos uvek ocigledan problem jeste fizicka sprema. Nedopustivo je da recimo igraci Jagodine imaju snagu za 90 minuta a mi prestajemo da igramo fudbal vec na poluvremenu … Mora da se poradi na spremi. Trcanje i teretana !!! I jos dva ili tri pojacanja obavezno ! Golman, desni bek i igrac za sredinu terena. Eventualno krilo. A da ! , Mrdja je objasnio sinoc sta znaci biti pravi napadac i koliko se lako stvaraju sanse kad imas napadaca koji zna da se krece. Imao je prakticno tri kontakta sa loptom i tri puta je bio u gol sansi. Od toga se dva puta ubacio iza ledja odbrani ! Jeste da nije dao gol, ali i to je mozda razumljivo obzirom da nije dugo igrao … Vazno je da se stvaraju sanse, a golova ce biti.

Reply
neco peco авг 18, 2013 at 16:25

meni se cini da Krneta igra prilicno zadovoljavajuce nego da su ga novinari uzeli na zub i onda svi ponavljaju. Nije da tu nema problema al nema kikseva. Po njegovoj strani se ne napada previse nego po lijevoj gdje su upareni Lazic i Mladenovic. Bekovi su mozda i veci problem u odbrani nego stoperi dok su juce u napadu bili zadovoljavajuci. Nadam se da ce desni bek doci a Mladenovic malo grijati klupu. Mislim da treba da se uigra ovaj nacin igre kao i igraci izmedju sebe, kretanja i da nadodju dva spica sa Milijasem i Ninkovicem. Mi imamo problem nagomilanih igraca i sto danas Kasalica, Milunovic, Savicevic nemaju mjesto da igraju u prvih 11 ili nikako. Malo me nervira sto Pecnik igra od korica do korica i jos sam skeptik prema treneru al se jos nadam da grijesim! Drugo poluvrijeme je njegova taktika, svjesno povlacenje i idenje na kontre i nije mi drago da se takva igra igra na Marakani protiv ikoga!

Reply
gledalac авг 18, 2013 at 16:52

A prvo poluvreme nije njegova taktika?? 😯
2. poluvreme je rekao da smo se svesno povukli samo zato sto je Dodic to prokomentarisao i dao mu alibi, jer ne sme covek da kaze da nas je Jagodina pritisla, jer umeju i imaju sa cime da pritisnu. Napomenuo je da je izveo 2 napadaca bas zbog te „inicijative“, jer je hteo sredinu da ojaca, gde su se Jagodinci razigrali. I dalje sve te „takticke“ zamisli diktira fizicka sprema i neuigranost tima. Mislim da ce to biti sve bolje i bolj, jer mi se cini da konacno igramo „smisleniji“ fudbal, nego prethodne, pa bar, 3 godine. Voleo bih da se istrpi trener do kraja, jer bar nije kukavica da napusti klub ili digne ruke, zato sto mu nije po volji, to mora da se ceni. A i voli rad, sto se vidi.

Reply
JedinoSever авг 18, 2013 at 18:31

Trener mora da se istrpi, bez daljnjeg. Nijednog igraca (sem Pecnika) koje je hteo uprava mu nije dovela. Definitivno fizicka sprema I neuigranost su nam najveci problem. Cinjenica je da smo sa Radakovicem igrali I produzetke I protiv Bordoa bez problema.

Reply
Jovan авг 18, 2013 at 10:57

Zamolio bih vas da mi posaljete fotografiju, ako je to moguce, sa jucerasnje utakmice. Jedan od vasih fotoreportera je slikao mene, moju devojku i bebca u mom narucju, njih 2 imaju strumfeta majice na sebi, slika je sa Zapada. Vidim da je objavljena foto sesija sa utakmice, a te slike na zalost nema, a voleo bih da je posedujem ako je to izvodljivo.

Hvala unapred.

Reply
Драган авг 18, 2013 at 14:35

Послато 🙂

Reply
zvezda po ceo dan авг 18, 2013 at 16:35

Hoce li biti strucne analize? 🙄

Reply
NESA DEBELI авг 19, 2013 at 11:22

Vratio je u igru KRNETA kojeg je neopravdano u Ivanjici ostavio na klupi i sve što sada treba je upariti ga sa Omegom da bi Crvena zvezda dobila stabilnu odbranu. Uz podršku Lazića i Martinovića imao bi rešenja u zadnjoj liniji koja bi trebala doneti stabilnost u nastavku sezone.
LAZIC:
Dečko koji je preko noći dobio previše medijskog prostora koji bi mu mogao više štetiti nego doneti koristi. Iako je odigrao korektnu utakmicu, kada se vrati snimak iz 69. minuta i šanse Jagodinaca gde Ninković uklizava, Krneta trči na crtu, Milijaš pokušava zatvoriti prostor a mladi Lazić stoji sa rukama na kukovima čekajući rasplet situacije stiče se utisak da je prerano „poletio“. Pogotovo kada se u miru odgleda utakmica i pogleda se koliko je grešaka iza njega popravio baš često osporavani Krneta. Komentatori i novinari prečesto rade grešku kada preko noći naprave od mladih igrača „zvezde“ nazivajući ih prerano novim ljubimcima „Severa“. Treba „stati na loptu“ i ukazati na greške, pohvaliti ono dobro i dopustiti da se Zvezdino dete polako razvija, a ne „gurati pod tepih“ ono loše i preuveličavati ono dobro. Prvo poluvreme je odigrao dosta dobro i borbeno, dok se u drugom usled loše igre Mladenovića poptuno izgubio i nije znao gde treba da stoji i kako da zatvori prostor. Loše je čuvao protivničke igrače, dok je prostor veoma loše zatvarao. Do sada najlošija utakmica u Zvezdinom dresu
KRNETA
: Kako vreme odmiče dečko koji je bio nepravedno zanemaren čak i na utakmici protiv Javora, postaje stub odbrane. Čitavu utakmicu je odlično zatvarao prostor, pokrivao leđa Laziću i ispravljao njegove greške i sav „prljav“ posao preuzeo na sebe. Ovu utakmicu odlično je stajao na terenu i odradio svoj deo posla besprekorno. Sa više utakmica u nogama dobio je sigurnost koja je nedostajala, dok talenat i kvalitet sigurno ima.

Reply

Leave a Comment