Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Оњило: „Задовољан сам дебијем“

1102682_575346512526249_1557967181_oУ протеклој недељи Црвена звезда довела је у своје редове два нова нападача. Поред повратника Драгана Мрђе на Маракану је стигао и Ифеани Оњило.

Најбољи појединац из првог кола одиграног у Ивањици, обавезао се на четворогодишњу верност најтрофејнијем српском клубу. Тренер Славиша Стојановић верује у квалитете брзоногог фудбалера о чему сведочи податак да га је одмах уврстио међу стартере.

– Драго ми је што се мој деби у Црвеној звезди, завршио победом тима. Добро смо одиграли прво полувреме, постигли два гола, што нам је омогућило да мирније уђемо у наставак сусрета. Задовољан сам својом игром и сарадњом са осталим играчима, с обзиром да сам одрадио само неколико тренинга са екипом. Како време одмиче, уиграваћемо се и боље разумети једни друге на терену – рекао је Оњило.

Пред сам крај првог полувремена Оњило је могао да се упише у стрелце. Добро је одреговао на центаршут Младеновића са леве стране, међутим, голман Јагодине, „златни орлић“ са недавног европског првенства, Рајковић, сјајном интервенцијом успео је да сачува своју мрежу.

– Важно је да улазим у прилике, голови ће доћи. Најбитније је да побеђујемо, много више него ко ће постићи голове. Морам такође да истакнем да сам уживао на терену и амбијенту који су направили навијачи. Захвалио бих се публици на аплаузима које сам добио када сам напуштао терен. То ми даје додатну снагу и енергију да наставим да дајем свој максимум на тренинзима и утакмицама – закључио је Ифеани Оњило.

Повезане вести

83 comments

Lazaris авг 20, 2013 at 13:26

Na fm 12 ovi Nigerijci kidaju. 😀

Reply
JAAAA авг 20, 2013 at 13:17

IMA LI ISTINE U TOME DA CE ER SRBIJA BITI NOVI SPONZOR ZVEZDE. Sto se tice ovih igraca iz nase lige ne bih nikoga a kamoli tog Gogica,taj msm ne zna sutnuti loptu kako valja.E sad vise mi se od dvojice nigerijaca svidja MBA,al nzm sta cemo onda kad ssamo 3 smeju igrati.Nadam se kad ode ovaj lopov da ce se to promenuti. bolje dovesti onog malog gosu iz jagodine a sansu dati ahcinu nego tamo nekom gogicu ili vukcevicu a imamo i malog savicevica i sad ako dodju ti nigerijci njega ce najvise ugusiti. I svidja mi se ova formacija 4-4-2 samo mi nije najjasniji vezni red ko gde igra jer bukvalno nemamo krila

Reply
ЦГ авг 20, 2013 at 12:59

Kako mi kasne komentari,je li to samo meni ili jos nekom?

Reply
ЦГ авг 20, 2013 at 12:58

Ne znam koga bi kupili. . .Mozda toj nigerijca,mada je ogranicen broj stranaca.Od domacih Gogica i Vukcevica nikako,cak nam ni Lane ne treba u ovoj novoj formaciji jer nije klasicno krilo.

Reply
Ryber Palunko авг 20, 2013 at 12:08

Domaće igrače ne treba kupovati. S obzriom šta znaju, preskupi su do bola & raspada. Kakav crni Gogić? Onaj šta nam se kreveljio kad je dao gol (nećeš ti uspjeha, ima li ko da nam ga nije dao)? Staro trgovačko pravilo, ‘money for value’, iliti vrijedi li to novac koji treba da platiš. Gogić duplo skuplji od reprezentativca Nigerije, repke koja bi nas oduvala iz sprdačine. Što se tiče ograničenja stranaca, kad se promjeni ovaj ‘udruženi zločinački poduhvat’ od FSS-a. to će svakako biti jedna od prvih odluka (ukidanje iste). Ne postoji veći debilizam neko ukinuti konkurenciju, da bi Ramadani, Stojić i ekipa (Terzić, naravno), a svi pod očinskim skutima Minotaura iz Pazove, prodavali svoje polufabrikante po koliko žele jer nema konkurencije koja bi pokazala da za manje pare možeš dovesti boljeg igrača. Što se stranaca tiče, oni potpisuju na četiri godine i mnogi ostaju toliko, a ne gledaju da čim napune 18, pale vani. Provjerite samo koliko je Kadu odigrao mečeva za nas, a potom pronađite bilo kog srpskog igrača u zadnjih 10 godina da je odigrao više od njega. Ko je sad ‘naše dete’?

Reply
gledalac авг 20, 2013 at 13:48

Jao nemoj te reci na engleskom, za neke su mnogo komplikovane! A jos se i pravis vazan, sram da te bude, da te bude, sram, da te bude! 😀
Inace, van ove posalice, skroz si u pravu i zagovornik sam iste ideje. Sva ta ogranicenja su poturili pod krilaticu: „Sve je to zbog razvoja srpskog fudbala!“, ne daj Boze, da smo se mi (menadzeri, biznismeni i co.) „omrsili“ o ta pravile, neeee. To je eto princip slobodnog trzista, samo nije bas skroz slobodno, ali „kapirate“ foru. Strasno, ispod Albanije, Paname i ZRO smo na rang listi, a on NAS proziva za uspehe u Evropi, e to vam je deco klasicno ispiranje mozga ili kako oni to vole da kazu, „spinovanje“ informacija!

Reply
Ryber Palunko авг 20, 2013 at 14:49

Jbg, kakva je ovo demokratija, ne možeš se više ni ku*čiti, a o soljenju pameti da ne govorim 🙂
Gdje je ono vrijeme, kad ja didu objašnajvam kad su živjeli dinosaurusi, a on meni:’O, milog didovog sveznanika! Da se na dida, a da kako drugačije!?’

Reply
Ryber Palunko авг 20, 2013 at 11:57

‘Bem ti sve, ovaj će pola popiti!

Reply
mariachi авг 20, 2013 at 12:14

vec je popio 😆

Reply
Ryber Palunko авг 20, 2013 at 12:20

Brate, zar me moraš podsjećati? Koja su ga samo đubrad 0tjerala (naravno da podneseš ostavku, kad te stoka pritjera uza zid)!? Sjeti se samo plaćene hajke po novinama, odmah po okončanju sezone, kao da najgori ološ?
Eeeee. sveta auto-bomba.

P.S.
Anđuse, ako čitaš ovo (a glavu dajem da i postuješ na MCZ)..

Reply
DEKS авг 20, 2013 at 08:53

svi za zvezdu!!!!!!!!!!

Reply
Teks Viler авг 20, 2013 at 07:48

Respekt Kokezi ali puna podrska Stojadinu.

Reply
Јоца авг 20, 2013 at 02:41

Делије, знам да није овде место за ово али ако неко жели да се игра и разоноди нек се региструје:

http://www.erepublik.com/sr/referrer/RudarCZV

Reply
mariachi авг 20, 2013 at 12:13

Uzmi igraj se sa venerinim bregom, batali igrice 😎

Reply
aleksandar kg авг 20, 2013 at 01:41

Onjilo nam da gol, sutra odmah u Zvezdu, Gogic da gol, Kokeza hoce da ga dovede, do kraja prelaznog roka ima jos dva kola, ne bi me zacudilo da dovedemo Mirosavljevica iz Napredka ili Spalevica iz Radnickog…….. Je***ti sunce zarko jel ima nas klub skauting sluzbu??? Mnogo se istripovao onaj glavonja Kokeza, misli da je neko veliko fudbalsko m**o, a ne zna covek gde bije……Sjajan rezon za dovodjenje igraca ima, kao kad neki seoski preuzme neki lokalni gastarbajter, pa pocne da pravi tim za visi rang…..
PS: Da se razumemo, ovo nema veze sa Onjilom, decko je dobar spic i ako je doveden.

Reply
Alex Under авг 20, 2013 at 01:39

Mene najviše brine što vidim da se ovi u upravi i ne brinu mnogo, verovatno rezonuju „dok sam tu, tu sam, a kad odem, vidite se vi šta ćete sa dugovima“…
Ovo pominjem jer vidim da mnogi misle da smo se izvukli a mi smo još daleko od toga – ogromne su pare u pitanju.

Reply
aleksandar sd авг 20, 2013 at 01:31

Ovaj Mba bi pravio dar mar sa Ninkovicem… ako moze za 100 000 mi smo ludi ako ga ne dovedemo. Sta ovak Kokeza glumi tu vise kakav Gogic bre.

Reply
Brana авг 20, 2013 at 07:13

Gogic je smesan!

Reply
PEĐA J7 авг 20, 2013 at 11:50

http://www.youtube.com/watch?v=2hXV2zrghtw

http://www.youtube.com/watch?v=qPdDJ8RkYbU

Sunday Mba je zver od igraca, pogledajte golove i umece sa loptom. Pa ovakav igrac bi sa Ninkovicem pravio LOM…Kokeza opusti se, gledaj Slagalicu, pusti Stojadinovica da dovede ovu zivotinju. 🙂

Reply
bensada авг 20, 2013 at 12:37

ovaj covek kosta kao 4 olive hehe

Reply
JACZ авг 20, 2013 at 01:06

izbacite mi komentar za malog igora maksimovica…

Reply
krvavi zvezdas-DE авг 20, 2013 at 00:35

pogledajte ovog nesrecnog Kokezu..zapeo da dovede ovog Gogica iz Jagodine..coveka udari lopta i dade nam go pored kilavog Bajka…strasno..lepo sam reko da posle Onjila,sad Gogic uvaljuje nam Koki..a Stojadin naso dva crnca kao stene za jeftine pare..ovde se nezna ko koga..ko je bre ovaj Kokeza..covek dovodi igrace pa jel je to njegov posao,covek nikad nije pre ni gledao fudbal a sad je on glavni za dovodjenje igraca

Reply
bensada авг 20, 2013 at 00:39

ma kakav gogic isti k kao i miric .na takvima samo gubimo..dovodi covek gogica

Reply
marko авг 20, 2013 at 00:41

a kako bi ti napravio da igraju 4 stranca u protokolu..to jest 3 na terenu jedan na klupi..sada ih imamo 5 plus 2 nigera to je 7..ne branim kokezu niti zelim ovog gogica debelguzana primitivca..

Reply
krvavi zvezdas-DE авг 20, 2013 at 00:50

slazem se brate..al Stojadin nasao dva reprezentativca ko od stene odvaljeni.on zeli jednog od njih dvoje..pa onaj jedan sto je visok i brz drzao bi celu odbranu a doso bi za platu od 7.000e…sta ce nam ovaj matori od 27g Gogic..znaci Kokeza zeli njega da bi se ugradio i sledece godine ga prodao..ovaj Kokeza gori nego Lukic

Reply
marko авг 20, 2013 at 01:07

u ovom komentaru se dosta slazem..samo ti kazem da poslozi ih po terenu i bar trojica ne mogu na teren..

Reply
PEĐA J7 авг 20, 2013 at 11:54

Ovaj Sunday Mba je zver, prosto ne mogu da verujem da uopste mozemo i da razmisljamo o njegovom dovodjenju.
Na kupu Afrike je dao gol Obali Slonovace, povuko loptu sa svoje polovine, prosao kroz 3-4 igraca i lobovao golmana sa 17 metara na kraju…Ozbiljan igrac, DOVODITE GA ODMAH!!!

Reply
bensada авг 20, 2013 at 00:52

aruho je buducnost to smo culi a nesretni omega se nece naigrati koliko ja vidim u zvezdi….to su dva mesta

Reply
JACZ авг 20, 2013 at 01:05

ja bih samo da dodam da gogic ne zna ni da pliva 😀 pre nedelju dana u akva parku sam ga bas ispratio… salu na stranu, nije on za Zvezdu. Mada nisam ni za nigerijce… nek igra ovaj jokic ako je zadnji vezni, ako ne nek dovedu nekog iskusnog ali domaceg i to je to.

Reply
PEĐA J7 авг 20, 2013 at 11:56

Pogledaj malo klipove sa utakmica kupa Afrike kako je igrao Sunday Mba, pa onda kazi da li bi ga doveo…Obalu slonovace je prolazio sam ceo tim, i dao gol, dao prelep gol Burkini Faso imas na YT, a imas i ovde linkove ostavio sam u prethodnim komentarima…
Ovakve golove moze da da samo KLASA!

Reply
JACZ авг 20, 2013 at 17:01

neka je i dobar kao sto pricas, a sta cemo sa strancima onda?

Reply
krvavi zvezdas-DE авг 20, 2013 at 01:06

kako se ovaj nesrecni Kokeza ne uhvati da dovede malog Rajkovica golmana koji ce da vredi milone ..a on zapeo za nekog Gogica od 27g..pa zar je to nasa buducnost..strasno

Reply
JACZ авг 20, 2013 at 02:04

posto sam jagodinac, pouzdano znam da od Rajkovica nema sanse 🙂 jedino ako vucic ne naredi! 🙂

A inace izbacio sam komentar o malo Igoru Maksimovicu rodjenom 1999. godine trenutno igracu partizana…

http://www.sportal.rs/news.php?news=94228

mali, dodje mi drug jer je zaista dobar momak i ako je 6 godina mladji, je OKORELI ZVEZDAS, iso sa mnom na tekme vodio ga, i jebi ga nismo imali da mu obezedimo tj njegovima stan i klincu 150 evra mesecno… i cale mu je Zvezdas, ali jebi ga njegovi prihvatili partizanovu ponudu i to je. Mali inace ne moze da prezali sto nosi ono crno belo govno ali se nada, isto kao i ja, da ce za koju godinu u Zvezdu isto kao i Jokic… Inace nevidjeni talenat u poslednjih 10 godina sigurno, barsa ga zadnjih godina zvala na treninge u one njegove kampove… I da mali je spic i za njegovo godiste je zmaj i mnogo jak, izgleda kao da ima 16 a ne 14 godina 🙂 Znam da nema veze sa temom ali morao sam ovo da podelim sa vama 😀

Reply
STEFAN авг 20, 2013 at 00:16

http://www.telegraf.rs/sport/808109-arapi-spasavaju-zvezdu-placaju-64-miliona-evra-za-zemljiste-oko-marakane

Pa da li je ovo moguce? Mozete uloziti ali kupiti zemlji i praviti neka sra+a NE !!!!!

Reply
bensada авг 20, 2013 at 00:44

sta ne../ jel bi voleo da dodjes na marakanu udjes u trzni centar popijes pice kupis nesto a onda lagano udjes na stadion i gledas zvezdu u lsampiona ili bi da drvis ovde o gogicu kokezi i ostalima gledas jagodinu javor i pisas u smrdljivom wc na marakani,,,sta ne?

Reply
MILAN KG авг 20, 2013 at 01:30

sta bi ti hteo da drugi daje pare da da nasi trose jesmo narod..jedno je sigurnoovakvo stanje ne vodi nikuda presipanje iz supljeg u prazno. mora da se nadje neko resenje inace cemo svake godine ispadati u avuustu a ligu sampiona mozemo da snjamo daj boze da je ovo tacno da bih nesto dobio moras da se zrtvujes samo da ne bude kao sa gaspromom milioni a mi grcamo u dugovima i memamo pare za adekvatna pojacanja.

Reply
STEFAN авг 20, 2013 at 02:02

Pazite.Ako je rec o Zvezdinom gradu, nema problema…Ali ovde toga nece biti… Poslovni prostor, razumete.Boli njega ona stvar za Zvezdu.On ce tu da gradi za njega, ne za Zvezdu.Zar nije bolja ideja Zvezdin grad, gde bi i mi imali para kao blata, gde bi mi uzimali pare od kirija i slicno…Ovde je sasvim druga stvar.Oni ce da daju 63 miliona i cao djaci, a kroz Zvezdin grad bi imali mnogo mnogo vise… Recite mi grad koji ima 14 hektara praznog prostora u samom centru, ej bre, to je bogatstvo…Nema ni jedan jedini grad na svetu to.Ogovorno tvrdim.A vi sto ste videli 63 miliona pa rekli, sto da ne, ja sa vama nemam sta da pricam…

Reply
ZvezdaRs авг 20, 2013 at 00:15

Ne vezano za temu !
Novi grafit u Zvorniku !
RS NAVIJA ZA ZVEZDU !
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1174586_167646993422435_1620874309_n.jpg

Reply
STEFAN авг 20, 2013 at 00:12

Mislim da ove stvari o Krneti pise sam on ili njegov cale..TRECE NEMA !!!

Reply
sremac авг 20, 2013 at 09:30

Koliko ja procita, ….. ono sa zvezdinog sajta skinuto samo kopiranjem.
A vi ste nesto pobrkali!!

Reply
ЦГ авг 20, 2013 at 00:01

Mene nisu odusevili nesto posebno ni Vukcevic iz Buducnosti ni ovaj Gogic. . .

Reply
Čoki81 авг 19, 2013 at 23:55

Što kaže jedan lik na mocartu, potpuno se slažem…apsolutno ispaštamo zbog sporijeg rada naše uprave, mnogo je tu nestručnih ljudi, kasno se dovode igrači, ali ljudi pustite Stojadina da radi svoj posao, pa ako je pravio greške, najurite ga… Ne može ovako da radi uprava ozbiljnog kluba… Mnogo su izgleda bukvalno shvatili tu komisiju koja donosi odluke…ovde zasigurno mogu da potpišem da jedino Čović radi svoj posao i to dobro…jbt, ispaštaćemo zbog nečijih hirova… Još 10 dana do kraja prelaznog roka i još se nisu opametili…

Reply
MILAN KG авг 19, 2013 at 23:06

http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:449830-Prelazni-rok-se-blizi-kraju-a-Zvezda-jos-trazi Nervira me ovo razvlacenje zbog ti takozvanih komisija i verifiksovsnjs ns uo smo ipali iz evrope dva meseca nimo mogli da dovedemo stopere prvenstvo pocelo mi i dalje nemamo kompletan sastav a tarzimo rezultate titulu…. mnogo je to neozbiljno sad ima da se „natezu“ za beka i veznajke do sudnjega dana.

Reply
neco peco авг 19, 2013 at 22:23

cini mi se da imamo jedan problem o kome niko ne pise, bar sto se tice nasih sajtova. Nejedinstvo uprave i razilazenje istih jako usporava nas klub i puno stetno djeluje po sve. Mi smo do sada trebali da rjesimo bitan dio prelaznog roka i da sad kupujemo samo ako se nesto pokaze super kvalitetno za malo para. Njihovim svadjama, mimoilazenjima se sve pokopava. Nekako na kraju sve ispadne da na nesto lici al vrijeme gubimo i nemamo uigranu ekipu i to smo platili vec. Ako Stojadinovic ne radi kako treba onda ga smjeniti ili mu vratiti ovlastenje! Ne moze deset ljudi odvojeno da radi i pregovara svak za sebe! Cini mi se da na kraju nece da daju jedan drugom iz nekih inata i principa. Cini mi se da je vidljiv napredak uprave al mi se cini da je za to zasluzan Vucic a ne oni. Gdje je puno djece, kilava su djeca a desnog beka nema!

Reply
Estella Roha авг 19, 2013 at 23:30

Verovatno je Vučić zaslužan i za vazduh koji dišemo,treba i na tome da smo mu zahvalni.Njegov čovek u klubu je Kokeza,koji je ruku na srce zalutao u fudbal,pa samim tim i u i Zvezdu,baš kao i Tončev,Antić i gomila partijskih ljudi.Svaku Stojadinovićevu ideju degradiraju svojim kontra merama,tj. dovođenje polovnjaka iz naših klubova.Onjilo je koštao kao ovaj odlični dvojac iz reprezentacije Nigerije,kome treba da aplaudiramo na takvom trgovačkom umeću?Dokle će više amateri koji su vezani za politiku da se uče na našoj Zvezdi,ovo je više retoričko pitanje,iz očaja.

Reply
neco peco авг 19, 2013 at 23:36

Vucic je spasio zvezdu bankrota i sastavio je gomilu ljudi i svako od njih ima dio posla koji radi. Neko je unio pare u zvezdu, nisu same usle. Ekipa ljudi nije losa al ocigledno je da je previse klanova. STO SE TICE ZVEZDE DANAS, VUCICU HVALA NA SVEMU. Al sad dalje neko mora da bude precednik i neko mora da bude sportski direktor! Da preuzme odgovornost i donosi odluke.

Reply
Ryber Palunko авг 19, 2013 at 23:46

Je li to onaj što je KK Groblju obezbedio 2.7 miliona od Gasproma? Ma, je..š Vučića.
A bankrot nam još visi nad glavom. Odakle ti uopšte ideja da smo spašeni? I visiće narednih nekoliko godina. To su stvarni novci i onaj kome smo dužni, neće ih zaboraviti.
A, da, uletiće superheroj Vučić…pa naravno. Tako su prije nekoliko godina Lukića kovali u zvijezde, kao da se Hristos po drugi put spustio međ’ stado. Nećemo valjda opet isto, kovanje u nebesa, a onda svako čudo na tog isto. Malo odmjerenosti, druže.

Reply
Estella Roha авг 20, 2013 at 00:05

Spasio od bankrota,hm..ko nam garantuje da ćemo biti spašeni sa 40-ak miliona evra duga,na nečiju časnu reč?Prestao sam da verujem u bajke jer me surove činjenice i životno iskustvo vraćaju u stvarnost.Koliko god se činilo da imamo plan za izlazak iz stanja nesolventnosti,čini mi se da smo prepušteni stihiji i ad hoc rešenjima.Nema tu previše organizovanosti,krećemo se po inerciji.Svako vuče na svoju stranu,sam si to potvrdio.Krucijalna stvar je donošenje zakona,po kojem bi se znao konačno status kluba:privatni,akcionarsko društvo ili kombnacija državnog i privatnog kapitala,sve je bolje od postojećeg nedefinisanog stanja.
Još nešto što posebno boli,Zvezda više nema igrače koje može da proda po značajnijoj ceni.Spajićev transfer,koji je beznačajan i za balkanske prilike,vrhunac je naše omladinske škole.Domaći klubovi nam škart robu prodaju kao da su biseri svetskog fudbala,a ne običan škart.U tim okolnostima, samo svež novac donosi promene na bolje.Možda Vučić sredi nešto kod braće Arapa,ne bih se bunio :mrgreen:

Reply
Spartanac авг 20, 2013 at 00:05

Veliki je problem sto se u Srbiji u proteklih 20 godina stvorio bogat stales ljudi koji su mahom seljoberi koji su se nafatirali para sto uz inflaciju devedesetih sto uz spregu sa politicarima…..rec je o ljudima koji nemaju obrazovanje i kulturu poslovanja…….ljudi koji funkcionisu po principu ja Mrko sredim tebi da neka opstina angazuje Bekutu da peva,a ti meni sredis da dobijem poso’ da asvaltiram neki put…….e …..takvi,ljudi cije je obrazovanje jedva osrednje su i u Zezdi….imaju pare i hoce da kao elektricari,pekari ,susteri u hauzmajstori,NARAVNO SA KUPLJENOM DIPLOMOM MEGAFRENDA I PARE DOVEODE IGRACE U ZVEZDU!!!!!!!!Tako nam je i u celoj zemlji…..mahom struka popusta nad svojeglavim i prostim lopovima/bogatasima ove zemlje….. 😥

Reply
pera авг 20, 2013 at 03:24

Ako si analizirao srpsku društvenu stvarnost pogodio si druže. Ovako je propala država Srbija. Glavni problem države Srbije su deca funkcionera komunizma kojima su roditelji pokupovali diplome po Prištini, Blacu na visokim školama za ovo ili ono pa i Megatrend a onda svojim vezama postavili na bitna mesta u državi da je na našu žalost vode sa tih pozicija. Tako je i u sportu koji je odraz stanja društva. Ko pokrene promene u smislu postavljanja obrazovanih i svetski priznatih ljudi taj će pomoći Srbiji a i našem sportu.

dux авг 19, 2013 at 23:57

Sportska komisija je trenutno rak rana naseg kluba…

Reply
Banjica авг 19, 2013 at 21:44

Ajmo u pobedu!

Reply
MAKSA авг 19, 2013 at 21:43

Jovane Svaka CAST na pokazanom na terent!
Samo jos jace , !

Reply
MAKSA авг 19, 2013 at 21:39

Mi smó NAJBOLJI.

Reply
TAMAN KAKO TREBA авг 19, 2013 at 21:28

Ma bolje kiks na pocetku nego na kraju.
mi smo PRVACI

Reply
PETAR ZRENJANN авг 19, 2013 at 21:22

BAJKO LOSE
VESOVIC 6
KRNETA 8
LAZIC 6,5
OSTALI SVI 7

Reply
Miljan - KRENETIN FAN авг 20, 2013 at 00:06

J.bo te Krneta!

Reply
PETAR ZRENJANN авг 19, 2013 at 21:12

imamo tim za EVROPU .
MALO KASNO ALI IDUCE GODINE LS!!!!!

Reply
marko авг 19, 2013 at 21:10

DO TITULE IDEMO!!!!!!!!

Reply
AJMO CV авг 19, 2013 at 21:08

Ma samo gaziii!!!!!!!!!

Reply
marko авг 19, 2013 at 20:49

kakav rezon ima ovaj sinisa mihajlovic nije ni cudo sto smo tu gde jesmo..kako ga nije sramota sopstvene gluposti..to jest glup i ne zna da je glup ali on je i pokvaren..voleo sam ga kao brata ali mi se vec odavno gadi..za robija hrvata bi i krv dao za ovog mihu nista..to jest robi veliki zuti je polutan.. 😀

Reply
marko авг 19, 2013 at 20:36

kupite vi malog golmana pa vracajte sjaj klubu..odmah reagujte jer decko ce biti klasa..

Reply
Djole-Jagodina авг 19, 2013 at 21:37

U Zvezdi je vec jedan Jagodinac bratanac naseg Miloja !!!!A i ovaj je dobar golman a jos bolji decko!!!!

Reply
A авг 19, 2013 at 20:09

Onjilo nista pokazao nije…….
Par puta je bas traljavo sutirao i tako upropastio zrele prilike za gol…
Vreme ce pokazati da li je taj igrac za Zvezdu ili nije?!

Reply
MA SAMO TAKO авг 19, 2013 at 18:21

Vratio je u igru KRNETA kojeg je neopravdano u Ivanjici ostavio na klupi i sve što sada treba je upariti ga sa Omegom da bi Crvena zvezda dobila stabilnu odbranu. Uz podršku Lazića i Martinovića imao bi rešenja u zadnjoj liniji koja bi trebala doneti stabilnost u nastavku sezone.
LAZIC:
Dečko koji je preko noći dobio previše medijskog prostora koji bi mu mogao više štetiti nego doneti koristi. Iako je odigrao korektnu utakmicu, kada se vrati snimak iz 69. minuta i šanse Jagodinaca gde Ninković uklizava, Krneta trči na crtu, Milijaš pokušava zatvoriti prostor a mladi Lazić stoji sa rukama na kukovima čekajući rasplet situacije stiče se utisak da je prerano „poletio“. Pogotovo kada se u miru odgleda utakmica i pogleda se koliko je grešaka iza njega popravio baš često osporavani Krneta. Komentatori i novinari prečesto rade grešku kada preko noći naprave od mladih igrača „zvezde“ nazivajući ih prerano novim ljubimcima „Severa“. Treba „stati na loptu“ i ukazati na greške, pohvaliti ono dobro i dopustiti da se Zvezdino dete polako razvija, a ne „gurati pod tepih“ ono loše i preuveličavati ono dobro. Prvo poluvreme je odigrao dosta dobro i borbeno, dok se u drugom usled loše igre Mladenovića poptuno izgubio i nije znao gde treba da stoji i kako da zatvori prostor. Loše je čuvao protivničke igrače, dok je prostor veoma loše zatvarao. Do sada najlošija utakmica u Zvezdinom dresu
KRNETA
: Kako vreme odmiče dečko koji je bio nepravedno zanemaren čak i na utakmici protiv Javora, postaje stub odbrane. Čitavu utakmicu je odlično zatvarao prostor, pokrivao leđa Laziću i ispravljao njegove greške i sav „prljav“ posao preuzeo na sebe. Ovu utakmicu odlično je stajao na terenu i odradio svoj deo posla besprekorno. Sa više utakmica u nogama dobio je sigurnost koja je nedostajala, dok talenat i kvalitet sigurno ima.

Reply
laki авг 19, 2013 at 18:17

Samo da Djuru ne uhapse…
A sto se Onjila tice,vidi se da Dauda bolje funkcionise uz njega 😀

Reply
maxa авг 19, 2013 at 21:24

ma da,dauda je juce dao 3 gola i imao jos 5 sansi.nije se video…ne znam sta je razlog jer je dobar igrac

Reply
Teks Viler авг 19, 2013 at 17:04

Juce u nekom bivsem sportskom listu izasao clanak o Draganu Todicu-Todi.Voleo bih kada bi ovde neko napisao nesto o Todi i njegovoj legendarnoj,ogromnoj ljubavi prema crven-beloj boji.

Reply
Joksa авг 19, 2013 at 19:39

Bravo druze!!!
Legendarni vodja navijaca do 90-ih.
Crni predmet, olovku, flomaster… uvek je uzimao sa maramicom.
Voleo je Zvezdu vise od porodice. Ako si zeleo da znas da li prica istinu, obavezno je bilo pitanje „Zvezde ti“?
Mislim da je prvi poceo sa stajanjem na sipki i koreografijom.
Strasno je bio sujeveran kada je Zvezda bila u pitanju, nas tri klinca je vodio da razapinjemo neke crvene koncice u tunelu neposredno pred pocetak utakmice Zvezda-Real, koji su prethodno tretirani kod neke vracare…ha,ha,ha.
Kada je 81. dobio 5-icu na loto-u trazio je odobrenje od mesne zajednice da svoju zgradu na Pevcu ofarba u crveno-belo. U tom vremenu(stariji se secaju) to je bilo nezamislivo. Posle duze borbe, sprecili su ga.
Da oni koji ga ne znaju ne pomisle nesto pogresno, radi se o normalnom, pametnom coveku.
Ali coveku koji je bukvalno ziveo i voleo Zvezdu!!!
Dragan Todic Toda nije igrao u Zvezdi, ali joj je neuporedivo vise dao od mnogih koji su igrali u njoj!
Legende ne treba prepustiti zaboravu, a on to jeste!
Verujem da ce vrlo rado dati intervju, isto tako tvrdim da ce taj intervju imati istorijsku vrednost uz jako puno humora i dogodovstina!

Reply
ЦГ авг 19, 2013 at 15:36

Ubijace Onjilo i Dauda,a i Mrdja.

Reply
Delije-Vranje авг 19, 2013 at 17:34

Dauda i Onjilo tandem 999 😀

Reply
PEĐA J7 авг 19, 2013 at 18:45

Ha ha ha jos ima pistolj, jako kvalitetan CZ 999 (novija verzija prvobitnog CZ 99), a nama ovo CZ naravno odlicno ide uz Crvena Zvezda!!! 😀 😀 😀

Reply
Samo ti авг 19, 2013 at 15:16

http://www.sportal.rs/news.php?news=107563
Braco sta je sa ovim Mihajlovicem, sta ima toliko protiv nas?

Bilo mu lepo kad je Zvzeda od njega stvorila imе, uhhh kako me nerviraaaaaaaaaaaaa

Reply
M.V.P . авг 19, 2013 at 16:44

Mora da „igra“ kako tole „svira“ inace, ni ja ga vise ne podnosim, ocima ne mogu da ga gledam, a nekad sam ga gotivio…

Reply
Popara авг 19, 2013 at 17:11

Zvizduci protiv MIhajlovica i Toleta protiv Hrvata!

Reply
bensada авг 19, 2013 at 17:45

covek ima principe hehe to je ok…scepovic…kao velikog strucnjaka u stranu njegova igracka karijera…kakve veze im scepovic sa fudbalo..kad vec ima rec i principe neka odgovori koji su to njegovi kvaliteti…brzina,go igrac,sut..sta taj decko ima za jednog spica..hehe pa normalno da brani lopova kad su se preko fss ogradili napravili ugovor istalili ust ih j…malo ima stalno…

Reply
da se zna!!!!NAPOK NEKO KO GLEDA SNIMAK UTAKMICE BRAVO ZA KOMENT. авг 19, 2013 at 15:12

Krneta:
Kako vreme odmiče dečko koji je bio nepravedno zanemaren čak i na utakmici protiv Javora, postaje stub odbrane. Čitavu utakmicu je odlično zatvarao prostor, pokrivao leđa Laziću i ispravljao njegove greške i sav „prljav“ posao preuzeo na sebe. Ovu utakmicu odlično je stajao na terenu i odradio svoj deo posla besprekorno. Sa više utakmica u nogama dobio je sigurnost koja je nedostajala, dok talenat i kvalitet sigurno ima.

Vratio je u igru Krnetu kojeg je neopravdano u Ivanjici ostavio na klupi i sve što sada treba je upariti ga sa Omegom da bi Crvena zvezda dobila stabilnu odbranu. Uz podršku Lazića i Martinovića imao bi rešenja u zadnjoj liniji koja bi trebala doneti stabilnost u nastavku sezone.

Lazić
: Dečko koji je preko noći dobio previše medijskog prostora koji bi mu mogao više štetiti nego doneti koristi. Iako je odigrao korektnu utakmicu, kada se vrati snimak iz 69. minuta i šanse Jagodinaca gde Ninković uklizava, Krneta trči na crtu, Milijaš pokušava zatvoriti prostor a mladi Lazić stoji sa rukama na kukovima čekajući rasplet situacije stiče se utisak da je prerano „poletio“. Pogotovo kada se u miru odgleda utakmica i pogleda se koliko je grešaka iza njega popravio baš često osporavani Krneta. Komentatori i novinari prečesto rade grešku kada preko noći naprave od mladih igrača „zvezde“ nazivajući ih prerano novim ljubimcima „Severa“. Treba „stati na loptu“ i ukazati na greške, pohvaliti ono dobro i dopustiti da se Zvezdino dete polako razvija, a ne „gurati pod tepih“ ono loše i preuveličavati ono dobro. Prvo poluvreme je odigrao dosta dobro i borbeno, dok se u drugom usled loše igre Mladenovića poptuno izgubio i nije znao gde treba da stoji i kako da zatvori prostor. Loše je čuvao protivničke igrače, dok je prostor veoma loše zatvarao. Do sada najlošija utakmica u Zvezdinom dresu.

Reply
PEĐA J7 авг 19, 2013 at 15:17

ALO da li si pri sebi?
Nema vesti na portalu, na kojoj nisi pisao „ODU O KRNETI“…
Smaras vise, decko je obicna kiksara, partizanov otpad – a za nas kao dobar.
Da je srece, da je Zvezda ona stara, on bi mogao na Marakanu samo sa uredno kupljenom ulaznicom, kao i jos bar 10 prvotimaca, trenutno…

Reply
... авг 19, 2013 at 19:12

Ocigledno je da se pojavilo par likova koji smaraju sa Krnetom. Nemam apsolutno nista protiv tog momka, niti mi smeta sto je bio u Partizanu, ali jednostavno on nema kvalitet da bude stub odbrane. Moze biti u klubu kao rezervna opcija, ali ako je on prvi stoper tesko nama.

Reply
Ultras авг 19, 2013 at 15:07

„Pred sam kraj prvog poluvremena Onjilo je mogao da se upiše u strelce. Dobro je odregovao na centaršut Mladenovića sa leve strane, međutim, golman Jagodine, „zlatni orlić“ sa nedavnog evropskog prvenstva, Rajković, sjajnom intervencijom uspeo je da sačuva svoju mrežu“.Jel vi nas zezate pa ono je bio čist ZICER a Onjilo je baš traljavo šutirao i obrukao se!!!

Reply

Leave a Comment