Moja Crvena Zvezda
Други пишуФудбал

Араухо дебитује у Крушевцу?

arauhoДуго је младо појачање Црвене Звезде чекало на прилику да заигра у црвено-белом дресу. С обзиром на то да је управа клуба урадила све што је било до њих и да би у уторак Мигел Араухо требало да добије све потребне папире, од сада ће млади Перуанац зависити само од тренера Славише Стојановића.

Према речима портпарола клуба, Марка Николовског, а како преноси Спортал, обештећење је исплаћено његовом бившем клбу, Спорт Хунају. Због разлике у времену, сертификат би требало да стигне у уторак око 20 часова, тако да ће овај млади дефанзивац дебитовати можда већ у недељу у Крушевцу.

Такође, Николовски је најавио да ће утакмица са Напретком почети са 10 минута закашњења, као део протеста фудбалског клуба Црвена Звезда који захтева смену Томислава Караџића.

Вест можете коментарисати на нашем форуму.

Повезане вести

28 comments

Petak 13-ti авг 21, 2013 at 08:23

U koliko je sati tekma u nedelju?

Reply
Ja авг 21, 2013 at 13:00

Ja mislim u 17.
Ps:U Grckoj sam ako ima neko link da mi posalje bio bi mu neizmerno zahvalan. 😀

Reply
gledalac авг 22, 2013 at 23:37

U 19:00 h.

Reply
Antilopa авг 21, 2013 at 00:37

Lepa vest, nadam se da ce nas prijatno iznenaditi. 😉

Reply
YO авг 21, 2013 at 00:26

Meni se kašnjenje ne sviđa kao strategija ali valjda uprava zna bolje. Veliki je rizik jer zavisimo od toga koliko će nas klubova podržati. Srećom, prevario sam se za prvo kolo (gledajući domaćine mečeva), mislio sam da ćemo jedino mi i možda Novi Pazar kasniti. Za drugo kolo nam je raspored domaćina povoljniji pa se nadam da bar pola mečeva zakasni. To bi bilo neophodno jer ako mislimo da teramo i sa 15 minuta zakašnjenja, to je već oduzimanje bodova po pravilniku, i onda nema nazad.

Reply
vracarac авг 20, 2013 at 23:17

pritisak je dobar i legitiman. Tole je vec napravio veliku gresku jer je javno izneo optuzbe i insinuacije za koje nema dokaze, a ukoliko dovoljno klubova i pojedinaca zatrazi vanrednu sednicu, on je mora sazvati, a tada je to stvar i van te sednice na nekim drugim mestima. sada ce oni pokusavati sa svojim placenim internet navijacima , a preko svojih placenih adminova zurnala, novosti,monda…, naravno i preko onih „objektivnih“ novinara i spikera sa arene i SOS-a, mozda bi trebalo drzati jaci i masovniji pritisak na svim forumima i svuda

Reply
Alexis авг 21, 2013 at 00:29

To za vanrednu sednicu si u pravu, i kad je sazove (a mora), sve ovo što si naveo a što je angažovano u njegovu odbranu, neće ga spasti. Jedino što nisi u pravu je da nema dokaze za tvrdnje o našima iz uprave – za Kokezu i Tončeva svi znaju da je istina što je rekao, a za Čovketa i Kosovo još niko ništa nije dokazao, jer je prejak i prepametan za njih.

Reply
goksili авг 20, 2013 at 20:37

imam samo jedan predlog,ne ici na utakmicu reprezentacije protiv ustasa,kada bi bio prazan stadion nadam se da bi lopovu naizad bilo jasno .

Reply
Darn авг 21, 2013 at 00:32

To bi stvarno bilo dobro, ali je neostvarljivo. Jer to je reprezentativna utakmica, i išli mi ne išli, biće slična poseta.

Reply
goksili авг 21, 2013 at 13:35

znam da jeste,i ja bih isao ne igra se cesto protiv gamadi sa one strane grane,

Reply
Darn авг 21, 2013 at 17:04

Baš tako, a pogotovo mi je krivo sad kad vidim da ni ustaše nisu bili ništa posebno nego da smo ih mi jeftino propustili u baraž…

Reply
PEĐA J7 авг 20, 2013 at 16:31

Mislim da ovo sa kasnjenjem ne vodi nikud.
Ono qovedo nece da ode ni puskom da ga teraju.
Zvezda treba kao klub od ugleda, stare slave, da posalje dopis u UEFA, i da zamoli da se oni angazuju oko uvodjenja regularnosti u FSS.

Uz pismo poslati i kompilaciju svih namestaljki za partizan u zadnjih 7 godina, bice jasno kao dan. Od ofsajda Milijasa, preko nesviranih penala nad Kaduom i Lazeticem kad se resavala titula, pa onda pljacke Vose u kupu, sve do utakmice sa N. Pazarom, i nema sta…

Da li je moguce da ne mozemo da ga najurimo vise ?!?!?!

Reply
Crvena Bela krv авг 20, 2013 at 15:40

Pa dobro dragi Zvezdasi, ja potpuno podrzavam svaki korak koji klub uzima za isterivanje djavola (Karadzica), mada kao i iprethodni prijatelji izneli da nesto sumnjam da ce on tek tako da ode, zato sto imam utisak da on ima Misiju da ako nista drugo ne ucini sa reprezentacijom barem da zadrzi Partizan na prvo mesto a istovremeno da uvuce Zvezdu u vece nevolje. Ja sam uveren da kada bi se Partizan suocio sa problemima i terrorom koj FSS demonstrirs zadnjih par godina mozda cak ne bi ih gledali ni 5000 hiljada ljudi i to neku Evropsku tekmu inace na prvenstveniim utakmicama kao u pozoristu bi bilo. Eh, moji dragi Zvezdasi ovo je jos jedan pokazatelj koliko je Zvezda voljena od svojih navijaca a istovremeno i koliko je voljen Partizan od svojih. Plasim se najgoreg, a to je da ne krenu ovi krvopivci od FSS da kazne nasu Zvezdu sto bi zaista izritiralo sve Zvezdine navijace pa da se krene na stvarni 5 Octobar ispred FSS. Pozdrav i srecno u Krusevcu.

Reply
Goran авг 20, 2013 at 15:31

Naravno da treba da se podrži 10 minuta zakašnjenja jer ako samovoljno istupimo iz lige slede sankcije UEFA. Mi smo tu da podržimo upravu ma kakva ona bila, a Karadžić ne može da izbaci pola lige.

Reply
Јоца авг 20, 2013 at 14:42

Делије, знам да није овде место за ово али ако неко жели да се игра и разоноди нек се региструје:
http://www.erepublik.com/sr/referrer/RudarCZV

Reply
Milojko Pantić авг 20, 2013 at 14:40

Ništa neće da reše sa tim kašnjenjem. Lepo treba bojkotavi utakmice, pa neka lepo svi koji se slažu sa nama ne dolaze na stadion sve dok se Karadžić ne makne. Jedino rešenje. Preslabi smo mi da ga smenimo.

Reply
INĐIJA авг 20, 2013 at 13:43

Kakva smejurija sa ovih 10 minuta kasnjenja, ne znam sta hoce da postignu kad znaju da ce ih sledeci put sa 15 minuta kasnjenja go#no bez trunke srama debelo kazniti i mozda cak izbaciti. Ne bore se ove bitke na terenu nego van njega, a da bi istu dobili treba samo da budemo slozni, a ne da se covic slika sa karadzicem, kokeza sa djuricem, bogdanov sa zekanom ITD ITD… http://i822.photobucket.com/albums/zz146/arbeitmann2/slika.jpg

Reply
Collonelo авг 20, 2013 at 13:46

To i meni nije jasno.Sta tu ko p****** bojkotujemo?Zabole njih dal ce Zvezda da pocne na vreme ili ce da kasni 30 min zbog bojkota ! Kakav je to crni bojkot?Ako smo vec krenuli idemo do kraja a ne ovako ko teletabisi !!

Reply
INĐIJA авг 20, 2013 at 13:50

Ili ce da biju bitku kao sto rekoh na visem nivou (Covic i kompanija), ili da prekidamo sa igranjem utakmica. Ovo ne vodi nikud, osim ako je sve vec rezirano sto je vrlo moguce ako uzmes u obzir kakav je to sve soj ljudi.

Reply
sof авг 20, 2013 at 14:10

Све нешто верујем да Толе неће отићи и да је сва ова халабука око нечег другог што ће се десити. Мислим ко је кандидат за председника ФСС? Како све ово циркуски изгледа кандидати су кими и богданов. Спомиње се нешто као Џајић, али он не одлучује ни сада у Звезди, а камоли у ФСС. Наивно се размишља да ако оде Толе дође неки звездаш на чело ФСС и ми одмах освајамо титулу, па то се неће десити. Надам се да су наши довољно паметни да поставе неког угледног партизановца који није у последње време имао додира са српским фудбалом нпр Пеђа Мијатовић али он неће доћи сигурно, јер наш фудбал је максимално корумпиран и сви намештају.

Reply
Vuco авг 20, 2013 at 17:00

Pre neki dan sam rekao da si latentni grobar a ti si u stvari petokolonas i to onaj najgori glodarski. Idi na njihov sajt pa tamo predlazi crnogorskog grobara za fss. A mi cemo ovde posle 8 godina tiranije glodarske voline da predlozimo zvezdasa istaknutog i postovanog na celo fss-a jer je na nas red po pravu reprociteta a ne nekog radovca,ofkovca i ne daj boze novog pacova.

sof авг 20, 2013 at 21:37

Vuco, то је твој аргумент да сам „гробарски шпијун“ Е па иди онда на Б92 и напиши неки коментар против партизана, неће ниједан пустити као што нису ни мени.

Darn авг 21, 2013 at 00:38

E, to je to. Treba ih karati pametno, na njihov način. Baš tako, grobara na čelo FSS, ali nekog ko je van svega ovoga (dobro si se setio onog smeća Mijatovića). To bi nam dalo legitimitet, a ne Terzić i bratija, pa da sve ostane isto.

Бранимир авг 21, 2013 at 12:35

Надаш се неком другом угледном партизановцу? Он ће као бити бољи од било ког Звездаша? Какав ти је то нада? Да те није гдје сунце опалило? Који ти је мој? Мајке ми, ниси нормалан.

ZIVKO авг 20, 2013 at 14:24

PA bas i treba 5 po 5 i da probaju da nam oduzmu bodove, pa znas li ti koji ce tu haos izbiti? I na koji drugi nacin mislis da protestujes,kad je covek okruzen svime i svacim…

Reply
INĐIJA авг 20, 2013 at 14:29

Trebalo bi to preseci i uopste i ne poceti sledecu utakmicu uz saglasnost vecine klubova. To bi bilo nesto konkretno, a ne ove gluposti po 5 minuta.

Reply
Goran авг 20, 2013 at 15:28

U pravu je uprava za akciju 10 minuta zakašnjenja jer da smo izašli sami iz lige možda bismo imali posledice i kod UEFA, a ovako ne mogu da izbace pola lige. Po mom mišljenju ovo je odlična akcija. Kao što smo videli oni polako gube strpljenje, tojest Karadžić i to je legitiman pritisak na njega da konačno ode.

Reply
pera авг 20, 2013 at 20:13

Pogodio si druže. Tole je u panici pa to ti je kao da pijancu oduzmeš flašu iz ruke. Napraviće on još ovakvih grešaka u koracima. Kod smene treba postaviti čoveka van Zvezde i Partizana ali koji će jasno preuzeti odgovornost za regularnost a mnoge mešetare poput bata Djore i njemu sličnih uvlakača Toletu i bratiji najuriti jednom zauvek. Zvezda ima mnogo kvalitetniji tim jer su oni prodavši Lazara Markovića prolupali. Nemaju kapacitet za takmičenje pa u Nišu nisu loptu pipnuli. Nemaju po9 linijama tima nijednog igrača koji pravi razliku. Kad bi im se normalno sudilo teško da bi bilo koga u ligi mogli da pobede. Dali su dušu djavolu uzevši pare to je to. Sve marifetluke i kombinacije Toleta neuništivog treba preispitati.

Reply

Leave a Comment