Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавања

Даме у пуном броју

376054_521278401266394_1050059667_nУ пуном замаху су и одбојкашице Црвене звезде. У дворани на стадиону „Маракана”, први тренер Ратко Павличевић извршио је прозивку, којој је присуствовало дванаест првотимки.
Међу њима и два велика појачања, Адела Хелић и Јелена Трнић. Павличевић је најавио план припрема и додирнуо сезону, у којој ће његова екипа бранити дуплу круну.

Почели смо без кадетских репрезентативки, које ће по повратку из Тајланда добити нешто дужи одмор. Кренућемо у лаганом ритму. У сваком случају, Звезда ће и у наредној сезони имати добру екипу, респектабилну на домаћој сцени, способну да се бори за трофеје. Амбиције су ту, доброг рада и мотива сигурно неће недостајати и то је гарант резултата.

Звезда је остала без Ане Бјелице и Јоване Стевановић, а Јадранка Будровић је добила исписницу, слободна је у бирању нове средине.

Да, стигле су Адела Хелић и Јелена Трнић из суботичког Спартака, којима неће бити лако да надоместе Анин и Јованин одлазак. Наравно, пружићемо им сву подршку и надамо се најбољем. Будровићева је добила исписницу, а на њено место ће доћи јуниорска репрезентативка Катарина Чанак.

Сезона почиње средином октобра, али по Павличевићу, Звезда би требала да покаже право лице тек у 2014. години.

Некако је логично да најбоље играмо онда када се буду делили трофеји. Сезона је дуга, биће успона и падова, имаћемо и обавезе у Лиги шампиона, иако смо, по ко зна који пут, добили јако тешку групу. Али добро, као и увек, то такмичење ћемо искористити за стицање искуства. Значи, најбоље ћемо играти од јануара!

Припреме ћете обављати у Београду?

Ту смо до даљег. Играћемо сигурно на турнирима у Суботици и на нашем Меморијалу Драгана Шакоте, али о тачном плану припрема и пријатељским мечевима знаћемо нешто више до краја овог месеца – рекао је Павличевић.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

5 comments

dexy122 авг 22, 2013 at 22:40

Najjaci klub u nasoj ligi nam je filijala. hahaha Spartak napravi dobru igracicu. Zvezda je dovede. Institucija. Nego… Cini mi se da su i Topalovici osnovali zenski odbojkaski klub. Ako se ne varam. Bice zanimljivo. hahahahaha

Reply
INĐIJA авг 22, 2013 at 22:46

Nisu postojali vec dugo dugo u odbojci, pa se sad stopise sa Megavizurom (valjda sa njima, je#em li ga).

Reply
dexy122 авг 23, 2013 at 00:07

Onda po njihovoj logici. Oni nisu Partizan vec Mega Vizura. Ako smo mi u kosarci FMP. hahaha

Reply
Goran авг 23, 2013 at 11:02

Oni su se fuzionisali sa gmo Mega Vizurom u obadve konkurencije ali da slucajno osvoje sad neki kup ne bi ni v od Vizure spominjali 🙂

Reply
INĐIJA авг 22, 2013 at 21:35

Koji me samo ponos obuzme kad god se pomenu odbojkasi, odbojkasice, rukometasi ili vaterpolisti! Ne zbog titula vec zbog ponasanja srca koje imaju svi od uprave pa do igraca na terenu!

Reply

Leave a Comment