Moja Crvena Zvezda
Обавештења

Трећи рођендан МЦЗ-а!

mczНа данашњи дан портал МЦЗ пуни три године од почетка рада. Прегурали смо много тога, испратили успехе и неуспехе наших клубова и спортиста у претходних 1100 дана, међутим, јасно је да смо, како ми као портал, па тако и наши клубови, у многоме напредовали у овом периоду.

Интересантан је податак да ћемо управо у овом дану, када славимо ову трогодишњицу портала, прославити још један јубилеј – 10.000-ти објављени текст на сајту. У просеку, на нашем порталу можете прочитати десетак текстова дневно, на којима се у просеку остави по око 25 коментара.

Током лета смо изменили/додали много тога на сајту, а са новитетима нисмо, нити ћемо стати. Листа коју пред собом има програмерско-дизајнерски тим је подуга, те вас до краја године очекују заиста бројна унапређења.

Екипу која чини МЦЗ на један интересантан начин представила је Јована:

Има нас довољно за цео један фудбалски тим, плус резервни играчи. Гомила различитих ликова окупљeних око једне ствари… Црвене звезде. Не волимо се баш сваког дана, баш напротив, понекад се „мрзимо“, али данас нам је трећи рођендан па је ред да мало будемо у центру пажње. Кренимо неким редом.

Аца – он иначе не воли да га тако зовемо, неки га зову и Мики, мада он инсистира да буде Ковач. Ради све шта стигне, дефинитивно је најписменији од свих нас, често нас саветује, критикује, а када претерамо, зна и да нас изгрди. Газда форума. Ови са Моцарта воле да преписују његове текстове.

Борис – човек који вероватно не спава јер стиже на све тренинге, конференције, промоције… Апелујем да му додели нека соба или бар кревет у близини Маракане. Све може, све стиже и сви га слушамо.

Лука – „Домини домино“ или како већ каже. Познатији као доминатор, експерт за кошарку, често мења расположење, али му опраштамо. Пише најбоље најаве за баскет и жели да буде црнац.

Драган – наш шеф који стално нешто ради на сајту, али ми обични смртници ту ништа не разумемо. Да нема њега и још пар људи, не би било ни МЦЗ-а. Сви волимо његове уписе на групи, од 20 реченица једва да разумемо две, јер чудан је тај свет програмера.

Мина – верни навијач одбојкашког и женског фудбалског клуба, брза, спретна и окретна, једна од две женске особе у екипи. Течно говори енглески, али јој писање истог није јача страна па га пише „по Вуку“.

Ђики – свугде раде родбинске везе, па и код нас. Млађи брат већ поменутог Аце, део фудбалске секције која вредно ради по цео дан. Има само један мали проблем. Склон је конзумирању алкохола.

Никола С. – уместо да ради као преводилац турских серија он прати женски одбојкашки клуб. Често помаже забушантској ФК секцји, тј. одради већи део посла. Страх и трепет на форуму. Воли жене и алкохол.

Никола М. – један од капитена, задужен за скаутинг, поштовалац лика и дела Николе Микића. Чест посетилац конференција, дневно пренесе све могуће вести, најгласнији навијач на западу. Познатији као Мацан.

Урош – Ђики је једном рекао „Ако икада буде горела Маракана, не зовите ватрогасце него Уроша.“ У кризним ситуацијама, увек у право време на правом месту. Зовемо га Ушћанац.

Ракићко – клипови, клипови, клипови. За сваку победу, пораз, титулу, одлазак он смисли неки занимљив видео. Такође стиже на све тренинге и конференције. Познат по својим хавајским кошуљицама. Понеки га зову и Ненад.

Дејан – пише анализе и највише се нервира током утакмица. Често спомиње ФК Шупља липа, а током целе године „пландује“ на хрватском приморју.

Дражен – још један члан ФК секције задужен за преношење мудрости наших фудбалера. Из Републике Српске родом, што су поједини читаоци умели неретко да му замере, јер не пише на екавици. Каже данашња омладина, ијекавица није српска.. Е мој Вуче Караџићу, ништа ти не знаш.

Владимир – воли да пише блогове. Тренутно повремено одсутан зато што ради на једном занимљивом пројекту, који је наравно у вези са Звездом. Ходајућа енциклопедија СД Црвена звезда.

Ивица – члан фото екипе. И поред фоткања стиже да навија, посебно на Маракани и у Пиониру. Свуда са собом носи апарат и слика све интересантно на шта наиђе.

Лазар – задужен за графику, све нас је одушевио својим идејама. Мислим да има фобију од нотификација када га спомињемо јер нам треба нека графика за најаве. У слободно време смишља надимке члановима екипе.

Игор – други члан фото екипе. Често трчи са једног краја града на други да би стигао на све догађаје. Није му тешко, он је истрчао полумаратон.

Пеђа – њега разумемо само када напише „Сајт неће радити од тад до тад…“ Члан екипе која уз Драгана одржава све ово, исправља наше грешке, добија нервне сломове кад види какав хаос знамо да направимо али је увек добро расположен. Доручкује по два-три бурека с месом. Уз литру јогурта.

Асен – и он ради нешто што не знамо да објаснимо, али због његовог труда сајт овако лепо изгледа. Ивицин зет, родбинске везе, опет. Окушао се и у глумачким водама на појединим клиповима колеге Ракићка.

Јована – самопрозвани капитен, извежбани преписивач вести. Од те брзине често поједе неколико десетина слова. У ФК секцији познатија као „Микара капитен“, те обожавалац лика и дела Луке Милуновића. Такође прати и МРК.

Уз набројане чланове наше екипе ту и многи други који чине овај портал и форум овквим какви јесу – Алекс и Бјелке, модератори форума, Саша из Тивта, Гвозден и Јоца, који својим блоговима и извештајима доносе један нови квалитет сајту, те нове, тек пристигле снаге, фоторепортер Стефан, Милијана која „стажира“ у ФК секцији, као и Игор Ј. који помаже Лази око графике и прави сјајне позадине за рачунаре и таблете.

Оправдано одусутни у протеклом периоду су Лука М., који је на паузи у раду због обавеза на факултету, као и професор Света, који је паузу узео како би пронашао једну нову енергију за даљи рад.

Велики поздрав свим посетиоцима и члановима од екипе МЦЗ-а! Срећан нам рођендан!

Повезане вести

36 comments

nesa окт 3, 2013 at 13:16

pozdrav za djavola i branka delije

Reply
nesa окт 3, 2013 at 13:13

srecan rodjendan

Reply
Foreign авг 25, 2013 at 22:05

Nek vam je sa srećom u daljem radu i postojanju! Inače mogli bi da razmislite o android aplikaciji jer sam primetio da je sajt veoma nezgodan za telefon dok bi jedna aplikacija rešila taj problem (tipa slično kao blic, ili b92). Takođe, nailazimo na problem dosadnih komentara sa one strane brda, stoga bi mogli uvesti registraciju za postavljanje komentara ili makar da sprečite da se nickovi ne mogu menjati stalno po volji. U interesu bi bilo svima a i mi bi se zbližili kao celina. Takođe imam predlog da postavite biografije svih naših trenutnih igrača i eventualno o njihovoj prošlosti, rezultate svih utakmica naše lige (da ne moramo to da tražimo na drugom mestu) kao i samu tabelu lige. Za sve ostalo sve pohvale! Nadam se da će neko od vas pročitati 🙂 Veliki pozdrav i podrška za one koji prate ostale sportove osim fudbala košarke i vaterpola!

Reply
marko авг 25, 2013 at 21:50

Aj pa srecan ^^

Reply
Dejan CZ авг 25, 2013 at 01:06

Srecan vam rodjendan i neka ovaj moj imanjak malo manje lezi po plazama a vise gleda utakmice ako vec pise analize 😉 . I neka se ostavi svoje pristrasnosti, ostalo pohvala

Reply
moravac авг 24, 2013 at 22:55

Srecan Rodjendan MCZ!!! Veceras se radujemo pobedi u Krusevcu a ako Bog da,slavicemo i titule kako u fudbalu,tako i u kosarci,odbojci,vaterpolu itd. Pozdrav svim DELIJAMA koji ovde dodju da iznesu svoje dobronamerno misljenje.Naravno da se ne mogu sva misljenja poklapati i biti unisona,zato forum i sluzi,da se ukrste misljenja i da svako na svoj nacin pokusa da da svoje vidjenje odredjene teme. Adminima cestitke i molba. Nemojte objavljivati komentare osvedocenih neopranih glodara!!! Do sada vec znate njihove IP adrese,jednostavno ih blokirajte.Nemaju sta traziti ovde. Srecan Rodjendan,jos jednom i zivi,zdravi,debeli i veseli bili!!! Pozdrav braci sa SEVERA!!!

Reply
Ivan авг 24, 2013 at 22:09

Od rodjenja Tvog nije pros’o bez citanja mog ni dan ni godina…

Reply
Miljak авг 24, 2013 at 18:54

hvala vam za 3 godine preciznog informisanja pez previse spekulacija inace sajt koji je sluzio za proveru tacnosti informacija
SVAKA VAM DALA

Reply
Ja авг 24, 2013 at 20:05

Vode iz bokala 😆

Reply
Kartmen авг 24, 2013 at 17:20

Ima li kakve zarade,koliko daje Telenor 🙂 i kad će ta torta :mrgreen:

Reply
sof авг 24, 2013 at 16:37

http://www.mondo.rs/a608942/Sport/Fudbal/Ko-dovodi-Vukcevica-Stojadinovic-ili-Kokeza.html
Смејурија, не зна се ко пије а ко плаћа

Reply
Nebo авг 24, 2013 at 16:46

Pa zar Vukcevic nije potpisao za Olimpiju?

Reply
šimin авг 24, 2013 at 17:53

To nije taj, tamo je otišao Marko, ovo je Nikola.

Reply
Čoki81 авг 24, 2013 at 18:23

Zato i gubimo trku za nekim igračem…DOKLE BREEEE!

Reply
bojan62 авг 24, 2013 at 18:24

igrac ce doci kad svi budu glasali za njega…ako se ne sloze nece doci…ne znam sta nije jasno!!!

Reply
Teks Viler авг 24, 2013 at 15:50

Srecan rodjendan i da zajedno slavimo titule,najzad.

Reply
INĐIJA авг 24, 2013 at 15:04

Zivi bili, veliki porasli!

Reply
dexy122 авг 24, 2013 at 14:53

Srecan rodjendan! Ne znam sta bih bez vas. Osecam se kao da vas poznajem. Samo kod vas pre nego sto citam neki clanak, citam i ko ga je napisao. 😀 Samo tako nastavite.

Reply
torh авг 24, 2013 at 14:53

KO CASTI ?

Reply
Nikola M. авг 24, 2013 at 14:54

Ovaj sto je objavio tekst… :mrgreen:

Reply
Rakićko авг 24, 2013 at 14:59

Dragan, samo što on još to ne zna… 😀

Reply
ЦЗХН авг 24, 2013 at 14:47

Срећно свима и да трајете још дуго.Посебно хвала људима који се труде око тзв.малих спортова.Живјели!!!

Reply
Nenad авг 24, 2013 at 14:42

Sretan Rodjendan i da nastavite da radite jos sto godina

Reply
АцоЦзв авг 24, 2013 at 14:36

Срећан рођендан, а највећи поздрав за мог имењака Ацу!

Reply
Столе авг 24, 2013 at 14:24

Срећан рођендан, само наставите тако! 🙂

Reply
милпар авг 24, 2013 at 13:56 Reply
Goran авг 24, 2013 at 13:26

Srećan ti rođendaaaan sunce moje maloooo 🙂

Reply
sof авг 24, 2013 at 13:20

Све најбоље, само тако наставите, најобјективнији сте за разлику од разних улизица.

Reply
grobar realan авг 24, 2013 at 13:14

čestitam vam rođendan i želim sve najbolje od srca u radu! vaš portal mi se sviđa jer je objektivan i dozvoljava svima bez obzira na mišljenje da učestvuju u komentarima… samo napred!

Reply
ACA авг 24, 2013 at 13:00

Sve pohvale za vas portal. Uvek ste tu da ispratite svaki dogadjaj. Srecan rodjendan!

Reply
Samo ti авг 24, 2013 at 12:57

Neka torta nesto nista a?

SRECAN RODJENDAN, DA SLAVIMO ZAJEDNO JOS DUGI NIZ GODINA!!

Reply
MILAN KG авг 24, 2013 at 12:52

srecan rodjendan!!!!!! imam jedan apel da banujete, blokirate ili sta vec grobare koji upadaju i slobodno ostavljaju komentare ovde.

Reply
grobar realan авг 24, 2013 at 13:17

zbog čega? situacija u našem fudbalu je takva da sada samo skupa možemo kao nacija da oteramo svu bandu iz naših najvećih klubova a potom i saveza… ako tebi smeta istina ( a ako sam šta napisao da nije istina demantuj me!) onda je to tvoj problem i tu diktatura tj odstranjivanje nas sa ponekad različitim mišljenjem nije problem već takvi kao ti koji od mržnje ne vide realnost…

Reply
Goran авг 24, 2013 at 13:25

Nema šta da tražiš na našem sajtu jer logično je da je ovo sajt posvećen SD Crvena Zvezda. Ako si za akcije za smenu ljudi i FSS možeš to da podržavaš na ostalim sajtovima. Nema logike da ti budeš ovde.

Reply
Tole dozivotna авг 24, 2013 at 14:26

Tebe ili neko plaća iz uprave ili ne vidiš istinu

Reply
Čoki81 авг 24, 2013 at 12:51

SREĆAN ROĐENDAN!!!

Reply

Leave a Comment