Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Звезда славила у Крушевцу

najavagostiФудбалери Црвене звезде успели су да тријумфују у Крушевцу резултатом 1-0, а стрелац јединог погодка био је Нејц Печник у 23. минуту.

Црвено-бели нису блистали, Крушевљани су у првих 20-ак минута опасно претили, а само срећа и недовољна концетрисаност Миросављевића сачувала је мрежу Бајковића. Редови Црвене звезде били су потпуно неповезани, домаћи су врло лако пролазили кроз одбрану нашег тима, али је једна акција у потпуности променила ток утакмице. Прво је Нинковић направио мајсторију на левом боку, када је пронашао Мијаиловића, а овај је заврнуо лопту пред гол Напретка, на њу натрчава Печник и смешта је у мрежу.

Овај погодак је пренуо звездаше, заиграли су много боље и преузели контролу игре у своје руке. До краја полувремена створили су још неколико шанси, а и знатно боље су заиграли у одбрани.

У другом полувремену виђена је отворена игра, а у периоду од 55. до 70. минута Звезда је могла и да увећа своју предност, али Оњило, а затим и Милијаш нису искористили своје шансе. До краја утакмице тим са Маракане је успешно чувао лопту и резултат и тиме је дошао до важне победе и нова три бода.

У следећем колу Црвена звезда гостује екипи Радничког из Крагујевца.

[prenos_uzivo prenos=“9″]

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

261 comments

sef авг 25, 2013 at 11:46

lose prvo dobro drugo poluvreme svaka cast BAJKOVICU za odbrane , opet skripi u odbrani nesto se mora menjati

Reply
Dejan BL авг 25, 2013 at 01:51

Bitno je da smo pobedili. Igra nije previse sjajna ali najvaznije je da su upisana 3 boda.

Reply
Ultras авг 25, 2013 at 10:53

To pričamo već godinama unazad….

Reply
gledalac авг 25, 2013 at 00:33

Nagradno pitanje:
„Da li je iko video slican ili bolji potez od Pecnikovog, u zadnje 3 godine u srpskom fudbalu?“
Nagrada: Trening sa Milijasem. 😀

Reply
Ryber Palunko авг 25, 2013 at 00:41

Mezengin gol u kupu, protiv Smedereva. Što se Pečnika tiče, to je igrač s mudima, ono što nam je debelo nedostajalo.
Nagradu uplaćujem u humanitarne svrhe.

Reply
gledalac авг 25, 2013 at 01:10

E stvarno si kvaran 😆 😎

Reply
@ авг 25, 2013 at 00:41

woooooooooooooooooooooooooooooow ono niko nikada nije izveo. Daj sta se lozis kao klinac od 5-6 godina

Reply
gledalac авг 25, 2013 at 01:13

U JSL? U poslednje 3 godine? Ccc…
Mnogo ti gledas top 5 Lige, normalno da cu da se „lozim k’o klinac“ kad su nam najistaknutiji u prosloj sezoni bili Milijas i Kasalica, a ‘de su danas?
Uostalom, ako ti se ne svidja nagrada ili ne znas „odgovor“, nema potrebe ni da komentarises. 😉 😎

Reply
@ авг 25, 2013 at 01:22

Jako si zanimljiv. Trening sa Milijasem. Ajde bez ljutnje ali vidim da spominjes Milijasa u svakom komentaru, pa da ti nije opalio staru pa si ljut na njega ili ti nije dao pare za lizalo ili zvake, jer tvoja mrznja prema njemu prelazi svaku granicu. Znaci bez ljutnje, samo pitam 😉

Reply
gledalac авг 25, 2013 at 01:34

Uopste to nije mrznja lika i dela, vec jednostavno kritika, danasnjeg Milijasa,(u ovom slucaju sala na racun njegovog „zalaganja“) koja mora da bude najostrija, jer je on KAPITEN, a ako se od njega ne trazi najvise ili ako on ne trenira najjace, sta i kako ocekivati drugi da rade i da se ponasaju?
Pitanje moze da bude i za tebe, zasto ti toliko „volis“ ovog Milijasa?
Da nije mozda tebi ipak „dao pare za lizalo ili zvake“, pa je to razlog. Vidm i ja, na svaki moj komentar imas zamerku, ali da si postavio prosto pitanje, bez uvreda i bezobrazluka, uvek bih ti lepo odgovorio, ovako je kasno, a i srecan sam sto se konacno igra fudbal i prepricavaju potezi sa utakmica, a ne zuti kartoni, padanja i „balonjerke“.

@ авг 25, 2013 at 01:41

Mi jesmo pobedili ali ako je ovo tebi pravi fudbal onda mi je jasno tvoje poznavanje istog. Odgovaram tebi na komentare jer ti odgovaras na svaki treci komentar, a ja Milijasa uopte ne gotivim nesto vec sam samo realan, a ti u sve i jednom komentaru spominjes njega i napadas. Danas je lik igrao dosta borbeno i to je za pohvalu. Dobili smo bitku na sredini, jesmo losije usli u mec ali nasi veznjaci su bili solidni, pa tako i kapiten i nevidim razlog za ovaj mec da neko napada Milijasa ili Bajkovica. To je samo mrznja prema nekom od pomenutog dvojca

gledalac авг 25, 2013 at 01:47

Bajkovica u ovoj utakmici nisam pomenuo, a iza svega sto sam rekao za Milijasa stojim cvrsto.
Ako ti ne vidis da mi jedini igramo fudbal u ovoj raspaloj ligi, onda ja sumnjam u tvoje „poznavanje fudbala“. Znas kako mozemo ovako do sutra, tako da cu se sloziti da se ne slazemo. Ti se okreni svom „advokatisanju“, a ja cu mom „poznavanju fudbala“. Laku noc.

@ авг 25, 2013 at 01:50

Ponavljam ako je tebi ovo pravi fudbal, onda si gledao dosta vrhunskih utakmica, nema dalje

JAAAA авг 25, 2013 at 00:42

Svaka mu cast. To i proigravanje nina kod gola ne zna se sta je lepse ali ipak mislim da je dribling dribling i uvek ce ostati

Reply
Lazaris авг 25, 2013 at 00:07

Milijas se mnogo vise bori posle onoga ako je neko primetio.

Reply
JAAAA авг 24, 2013 at 23:36

DA li smo mmi danas igrali sa 2 ili 1 napadacem??

Reply
Ultras авг 24, 2013 at 23:38

Pa sad ako pogledas ucinak nasih napadaca ispada da nismo igrali ni sa jednim 😀

Reply
gledalac авг 25, 2013 at 00:06

U neki mtrenutcima sa dva, a po nekad sa jednim. Nije bilo fiksno, jer je Kasalica mogao da se izvlaci na stranu.

Reply
Ultras авг 24, 2013 at 23:03

Sve je ovo lepo za Rajkovica i manje vise Gogica, ali nama pod hitno treba desni bek!!!Ne znam da li je jos neko obratio paznju, svaki njihov centarsut na drugu stativu gde je Vesovic je 100% sansa da primimo gol i ne ume da pravi ofsajd zamku uvek kasni sa istrcavanjem,mnogo bi bolje bilo da ga koristimo po krilu a ne kao beka. Ni mali Lazic se ne postavlja najbolje i malo se gubi u guzvi tj bezi mu igrac iza ledja…Onjilo za sada veliki promasaj a za Mrdju se nadam da ce uci malo u formu, Kasalica skroz stagnirao, Milijas ima snage za jedno poluvreme…Stojanovic kukavica ne sme da igra sa dva spica bas me je razocarao.Ninkovic drzi skolu fudbala na terenu….

Reply
INĐIJA авг 24, 2013 at 23:04

Milijas ima snage za jedno i neznanje za DVA 😈

Reply
mirko cz авг 24, 2013 at 23:17

Vesovic je zadnje dve utakmice odigrao kao pravi bek,odlican je bio i danas a moze biti jos korisniji u napadu…kao rezerva imamo malog Lukovica kojem treba dati sansu kao sti je i lazic dobio sansu i evo svaku utakmicu je sve bolji.Problem je sto uprava nema poverenja u omladince,ipak bi lukovic bio samo rezerva vesovicu cak i taj koga bi doveli bio bi samo rezerva znaci dzabe bi bacali pare na rezervu.

Reply
Ultras авг 24, 2013 at 23:29

Da li smo gledali istu utakmicu-ce Vesovic jednostavno ne ume da igra odbranu i nema skok igru, ja mislim da je bolje da igra krilo u odbarni je jednostavno rupa.

Reply
zvezdas авг 24, 2013 at 23:33

slazem se sa tobom,samo po meni on ne moze ni krilo jer jednostavno decko nema fudbalsko znanje i kvalitet

Reply
Ultras авг 24, 2013 at 23:36

Mozda kada bi imao bolji pregled igre i kada bi trenirao centarsut, mozda bi i bilo nesto od njega 😛

zvezdas авг 24, 2013 at 23:44

mozda ali mozda 😀

Reply
mirko cz авг 25, 2013 at 00:22

Ocigledno nismo gledali istu utakmicu niti istog igraca,daleko od toga da je vesovic rupa ima neke mane ali takvima kao tebi uvek je potreban neki igrac da ga vredjate…vesovic je bek i skok igra nije bitna koliko je bitna brzina…a posto igra ofanzivnog beka cesto ulazi u protivnicku 16-terac danas je imao nekoliko dobrih prodora i samo tako treba da nastavi i bice ekstra a ti bolje otvori oci pa ces videti da je i odbrani dobar.

Reply
@ авг 25, 2013 at 00:43

Sta ce isfrustrirani likovi, danas Bajkovic nije gresio, Mladja kasno usao, Krneta nije igrao i ostalo im je da vredjaju Vesovica i Milijasa. E moji zvezdasi, ajde oladite malo

Tole dozivotna авг 24, 2013 at 23:02

jedva smo dobili ove dileje,svaka utakmica 1:0,2:1…

Reply
superheroj авг 24, 2013 at 22:50

Dobro je to.Kako smo igrali pod Saletom Jankovićem ovo je ko pjesma.

Reply
Zarko авг 24, 2013 at 22:43

Stvarno tuga gde se god pogleda,.. Igra, navijači, trener, Još jedna godina bez titule… Igra, jer novi prvoligaš iako tek ušao u superligu, a mi kandidati za titulu, igra bez problema sa nama u svim elementima fudbala. Navijači, kojima su bakljade i prekidi važniji od podrške klubu, bez obzira na sve kazne, naročito u Evropi . Trener, koji dozvoljava da igramo sa igračem manje i to kapitenom, Kapiten je ukapirao da kad je već spor, kad već ne može stići ni jednu loptu jer na svaku kasni,da se bar bacaka po terenu i kao uklizava. A navijači više aplauza , kako se zaboga bori za Zvezdu a on samo nemoćan kao igrač, nego za prave fudbalske potreze od kojih zavisi naš opstanak Više nema ni prekide, nema ništa.., Sa Milijašem u ekipi samo je pitanje utakmice kad će nas njegova igra koštati novih bodova, i to postaje pitanje svih pitanja.

Reply
marko авг 25, 2013 at 02:56

slazem se zarko za milijasa ne klize on jer je borben nego zato sto je nemocan i kod gomile prijema vec u startu gubi loptu pa trci i baca se..to je sve pola kartona..milijas igra danas jako los fudbal..mnogo je spor nesiguran bez kondicije i nemocan..ja bi ga na klupu..

Reply
dux авг 24, 2013 at 22:41

http://images.static-bluray.com/reviews/6825_4.jpg
Novak ‘the Sandman“ Martinovic . Tesko gostovanje,vazna pobeda..jos Kg pa malo da predahnemo. Periodi u kojima igramo dobro imaju sve vecu minutazu.

Reply
veliki pravi zvezdas авг 24, 2013 at 22:40

Bravo za pobjedu Crveno beli igraci samo treneru Crvene Zvezde gdje su igraci poput Omege i Arauha u nasoj Crvenoj Zvezdi ,zasto Miric je ubacen opet da igra zasto ne povedes na neku utakmicu Cikica da vidimo zasluzuje li dres nase Crvene Zvezde i zasto se ne dovede kodicijoni trener Crvene Zvezde evo predloga Zirojevic i Radakovic treneru Crvene Zvezde Stojanovicu ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ 😀

Reply
STARA ŠKOLA авг 25, 2013 at 11:24

Nemoj više da ideš, molim te, ostavljaj komentar na svaku vest 🙂 🙂 🙂

Reply
branko авг 24, 2013 at 22:40

DAJTE POKUŠAJTE DOVESTI LUKOVVIĆA IZ RADA ILI PAVLOVSKOGIZ OFKE I BILO BI DOBRO

Reply
gledalac авг 24, 2013 at 23:00

Lukovic je vec u Vojvodini, mislio sam da se za’ebavate kad pricate o tom igracu 😯

Reply
maxa авг 24, 2013 at 23:15

lekovic je u vojvodini,levi bek,ovaj je krilo

Reply
gledalac авг 24, 2013 at 23:31

Izvinjavam se stvarno sam ih pomesao, taj Lukovic je „Litvanac“, jel tako?

Reply
mirko cz авг 24, 2013 at 22:37

Zelje su nam uslisene bar kada je rajkovic u pitanju,nisam verovao da ce ovako brzo da ga dovedu,izgleda da uprava ipak nije tako kilava samo kad hoce…. 🙂

Reply
JAAAA авг 24, 2013 at 22:36

E ovako. ONJILOO za sada totalni promasaj. COvek ko da igra beka 10 faulova napravi covek a ne spica. kretnja 00000 ceka loptu ne zna da potrci. PECNIK. svaka cast pokazao zelju i volju i znanjee njbolji zvezdin igrac vcrs uz nina koji je i vcrs majstoriski odigrao. MIJAILOVIC svaka cast coveku trudio se trcao dokle je mogao i lepo u 80 min covek vidi d anmz vise i lepo trazi zamenu,svaka cast za gest. Kad mi milijas uradio tako nesto. Alergican sam na njega postao ,samo lik bunari AGILITY 0, prekidi 0,sut nemamo posle prekida i njegovih majstorskih centarsuteva,covek ne moze da se pokrene ,lose doda loptu i postane ne potrci da je vrati,ja to nmg da shvatim. Lepo MILIJASA U STARO GVOZDJE I DOVESTI ONOG MBIA KAKO VEC PA DA IGRAMO SA 11 IGRACA.

Reply
INĐIJA авг 24, 2013 at 22:30

Potpisali veznjak i osamnaestogodisnji golman. Gogic i Rajkovic (clan tima koji je nedavno osvojio Evropu).

Reply
INĐIJA авг 24, 2013 at 22:34

Sa ovim informacijama sam brz ko Sone na terenu!

Reply
gledalac авг 24, 2013 at 23:01

Ali si ipak „agilniji“ 😉

Reply
INĐIJA авг 24, 2013 at 23:03

sumnjam i u to!!!! 😀

Reply
aleksandar kg авг 24, 2013 at 22:29 Reply
V.P. авг 24, 2013 at 22:33

Pocinje da se radi kao u KK…Tisina,tisina pa opa pukne neka bomba..(Ovo se odnosilo na Rajkovica) 🙂

Reply
aleksandar kg авг 24, 2013 at 22:42

I odmah treba maloga forsirati da brani….Ok Bajkovic je tu, ali koliko ume da povadi, toliko ume i da za***e, a ovaj mali puca od samopouzdanja, tehnicki je dobro obucen, lud je k’o i svaki golman, i ne primecuje se to da ima 18 godina…..Stvarno BRAVO za Upravu sto ga je dovela 🙂

Reply
Luka авг 24, 2013 at 22:25

Koliko sam uspeo da vidim, veliki vecina onih napada Napretka iz prvih 20 minuta je bila preko rupe koju je iza sebe ostavljao Milijas. Ali bar se trudi posteno i to je za svaku pohvalu. Kovacevic je sasvim solidan igrac, ume i odlicno da povuce kontru, ali i da izgubi loptu na najgori nacin po nas. I mislim da je ovo bila najubedljivija igra ovog tima od pocetka sezone. Jos me je jedino Mrdja iznervirao, prvo na debiju a evo i danas. Onaj iz Napretka mu uzeo loptu u 100% sansi kao da sam je ja drzao. Jovanetic je ocajan sudija. Ne znam sta radi u TSL… Ja se idalje secam ovoga: http://www.b92.net/news/pics/2010/05/6562716624be7ae7c4739c504131502_200x268.jpg

Reply
Ryber Palunko авг 24, 2013 at 22:29

Je li ovo ono kad je Krstajić pokušao ubiti Kadua u šesnaestercu?

Reply
Luka авг 24, 2013 at 22:38

Da xD ali to doticnom nije penal…

Reply
gledalac авг 25, 2013 at 01:43

Minusi na ova tri komentara su jasan dokaz da nas partizanovci prate i pate 😀
Pojavljuju se oko 2 sata posle ponoci, jer „konataju“ da tada nema nikog. Posto na njihovim vestima svi „lezu“ oko 19h, kao neke kokoske (bez uvrede za te zivotinje 🙂 ). Jer ko misli da u toj situaciji (prekrsaj nad Kaduom) nije bio penal, moze samo da navija za Partizan, prosta logika. Tuzno je to sto cekaju 2h da ih ne bi svi napadali i prozivali, ipak su oni „zasticena“ vrsta.

Reply
Aleksa авг 24, 2013 at 22:23

Umete li vi da uzivate u pobedi.. Stv ste dosadili vise. Samo kukate ko neke babe 👿

Reply
VOZDOVAC авг 24, 2013 at 22:22

Ma LAZIC na k l u p u!! Tj . negde na pozajmicu!

Reply
Gagi авг 24, 2013 at 22:20

Nije mi jasno ubacivanje Mirića a na klupi ima Milunovića, pa nije valjda da Ronaldo ima prednost u odnosu na njega :facepalm:
Trener mora da obrati pažnju na odbranu, ne deluje to baš najbolje, treba probati pozajmiti Lukovića i uz njega upariti Arauha, da sazreva sa odličnim i iskusnim štoperom, Martinović ne uliva poverenje, a izleda da će Omega ove sezone biti navijač sa tribina. Kakva je onda svrha njegovog dovođenja ❓ 🙄 Ne treba nam desni bek nek pokriva to Martinović povremeno, ne treba nam ni zadnji vezni, nek pokriva to neki od naših klinaca ili Jokić, pa makar takvih profila igrača ima koliko hoćete, a i ovaj iz Budućnosti je mlađa verzija Milijaša. Treba usmeriti svu energiju i sredstva na dovođenje Lukovića, Laneta i centralnog veznog iz Nigerije, Sunday Mba. Sa ta tri igrača ubedljivo osvajamo titulu, potpisujem. ❗

Reply
Guerrini Shampion авг 24, 2013 at 22:19

Potpisali Gogic i Rajkovic iz Jagodine!!!

Reply
delijaMNE авг 24, 2013 at 22:27

Lupajte vi covjeku minuse…Ali oni dolaze!!!

Reply
Ryber Palunko авг 24, 2013 at 22:33

Ma lupaju mu zbog Gogića, pa kasnije neće da prihvati plus za Rajkovića:)

Reply
Guerrini Shampion авг 24, 2013 at 22:34

Ma neka ih…ko da meni nesto znaci dal je lupio neko minus ili plus…Ja sam samo preneo vest…

Reply
Ryber Palunko авг 24, 2013 at 22:42

Ma nije to brate, od kad nema legendarnog Brade, ne vjerujemo više Bogu ocu za pojačanja!

Reply
Gagi авг 24, 2013 at 22:34

Rajković je fantastičan posao a Gogić i nije bio toliko neophodan.

Reply
gledalac авг 24, 2013 at 23:04

Ako bude igrao umesto Milijasa (sto se naravno NIKADA nece desiti, ‘ebiga 😈 ) onda je „neophodan“ 😀

Reply
zvezda po ceo dan авг 24, 2013 at 22:17 Reply
JAAAA авг 24, 2013 at 23:37

Alal vera. Odavno nisam video ovakav potez pogotovo u nasoj ligi

Reply
sof авг 24, 2013 at 22:14

Нинковић је геније, али је велики проблем што се превише ослањамо на њега у свакој акцији. Печник је врло интелигентан играч, али и даље велика енигма он може много боље, има неке „рупе“ у игри. Али њих двојица убедљиво најбољи вечерас и наши носиоци игре увек.
Оњило врхунска незналица од 450 000 е + 30%, Мрђа и Дауда су Дрогбе за њега. Ожеговић је иначе дао гол за Вождовац, брука какав Оњило брее. Код нас никако шпицеви да дају неки гол. Не можемо освојити титулу зато што годинама немамо расног нападача.
Одбрана нам је криминална, Лазић врло лош и није толико бољи од Крнете као што се велича. И нек се јаве они „инсајдери“ што су најављивали појачања да кажу зашто не играју Омега и Араухо.
Углавном ми играмо много боље, али и даље је највећи проблем панична и спора одбрана, која не зна да брани прекиде.
Много је лоше што делије ложе ту децу да се хулиганишу, почели су навијачи више штете да нам наносе.

Reply
gledalac авг 24, 2013 at 22:23

„enigma“, „genije“, „Ozegovic dao gol za Vozdovac“ (inace isto igraju Vozdovac i Zvezda i isto timovi igraju protiv njih, pa to moze da se uporedi, sto nije dao gol u Banatu? Idi navijaj za Vozdovac i Ozegovica.), Zvezdin navijac izjavljuje „ne mozemo osvojiti titulu…“ 😯 Bravo. Zbog tebe cu poceti da volim te „sportske insajdere“, jer su gori ovi kao ti „upravni i politicki insajderi“…
Ali si rekao za kraj nesto pametno (tako uvek radis, svega da ima, pa da moze svako da se pronadje u nekom delu komentara, zaista politicki, cestitam buduci predsednice FSS!).

Reply
sof авг 24, 2013 at 22:42

Није исто Звезда и Јавор па смо довели Оњила??????!!!!! Какве има везе што је то Вождовац. Ове године ми се чини да ће ЈСЛ бити много квалитетнија и неизвеснија него пре. Али ок, послали смо доста младих играча на позајмице ваљда ће неко од њих бити у будућности носиоц Звездине игре.
Али ти си 100% човек из клуба задужен за коментарисање и „смиривање страсти и критика“ што се тиче Звезде 🙂

Reply
gledalac авг 24, 2013 at 23:08

Kako „neizvesnija i kvalitetnija“, kad Zvezda MORA da „trpa boraniju sa 5 komada“?!
Da jesam, hoces da te ubacim preko veze, treba nam jedan takav „diplomata“, ali bez diplome, ako je moguce? Sto bi rekao jedan „pametan“ covek: „Stanislave, preterano se’es!“ 😀

Reply
sof авг 24, 2013 at 23:41

Неизвеснија и квалитетнија у смислу да Партизан и Звезда неће „лако“ освајати поене са „малим“ клубовима. Видео си какав су отпор пружили Пазар и Раднички Ниш. Исто и Воша у прва 2 кола није победила. И кажи овим из клуба да имамо превише играча преко 30 на платном списку, нек се уразуме и нек продају неког.

gledalac авг 25, 2013 at 00:10

Slabo mene slusaju 😉
Zato su me i bacili ovde da se patim s’ tobom 😛
Ponavljas se, normalno da sam razumeo sta si TI mislio, ali TI nisi „provalio“ moj sarkazam u toj recenici, ‘ebiga 😎

DEJAN DELIJA авг 24, 2013 at 22:12

Odbran nula.Treba hitno nesto menjati !!
PROBATI !
Sa dva stopera, nemoze Lazic da iznese pritisak , mlad neiskusan .
Opano uvek po go a i nema jos snage!

Reply
Dusan авг 24, 2013 at 22:11

U nasoj zvezdi da nema Ninkovica…mi gol ne bi dali!!!

Reply
AcoCzv! авг 24, 2013 at 22:10

Sasvim solidna igra, BRAVO momci samo tako nastavite!

Reply
NAJBOLJI SMO авг 24, 2013 at 22:09

Zveda ce biti PRVAK . Oba pehara uzimamo!
Obrana lose nema dugog pasa ka krilima posle iznosenj lopte!!!
UPLASENI!!

Reply
BANE авг 24, 2013 at 22:00

Moramo uigrti odbranu ovo neide POGUBLJENI SU , trener mora da promeni nesto SKRIPI, MENJAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A vezni red se nevraca!!
OCEO SIGURNIJE
ODBRANA NESIGURNA!!!!!!!!!

Reply
mariachi авг 24, 2013 at 21:59

Mene samo nervira sto se drugo poluvereme samo branimo. Protiv jagodine smo primili gol. Jbt, ako hoces da sacuvas rezultat ne moras da se branis samo kontrolises igru tj umrtvis a ne da igramo bunker!

Reply
gledalac авг 24, 2013 at 22:26

Pa i kontrolisali smo igru u drugom poluvremenu, nisu imali ni jednu sansu (osim sudijskih), sve smo sekli na pola ili na 25-30 m.

Reply
mariachi авг 24, 2013 at 22:33

Da, ali meni je licilo da igramo bunker 😐

Reply
psihijatar авг 25, 2013 at 00:10

Loše ti se činilo.

Reply
marko авг 24, 2013 at 21:58

Veceras smo bili dosta borbeni,jako puno uklizavanja,duela,sto se toga tice svaka cast momci,to je ono sto mi trazimo…E sad,kad je napad u pitanju,definitivno igraci moraju da budu skoncentrisaniji ,ne smiju da budu opusteni kao Onjilo npr, jer ovo nije Javor pa da se bori da rezultat ostane 0-0. Ako dodje Vukcevic bice odlicno,jer je on takodje igrac koji se ne plasi jakih duela i igra sto se kaze ,,muski“ . Odbrana mora bolje ,Lazic dosta dobar,kod Martinovica se vidi da mu treba dati malo vremena da se privikne,svi mi znamo da je on odlican stoper,igrac koji je igrao dosta dugo u Steaui,Vesovic dobar,Mijailovic takodje…Sve u svemu moramo pocet da dobijamo sa vise od jednog gola razlike,kako bi i ostali vidjeli da je ovo ozbiljan tim,da imamo napokon odlicne igrace…

Reply
Gagi авг 24, 2013 at 21:57

Primetan je izvesni pomak u igri. Večeras su igrači dosta dobro trčali, uklizavali i borili se i to je putokaz za ubuduće. Posle dužeg vremena delovali smo organizovano, bilo je dosta dobrih proigravanja, ostaje žal što nismo postigli drugi gol, jer smo u drugom poluvremenu potpuno kontrolisali utakmicu. Što se tiče pojedinačnog učinka:
Bajković-korektno obavljen posao, Mijailović-može se već sad reći pravo pojačanje, samo da ga ne sputaju povrede, Vešović-odličan danas, vidi se da dećko podiže nivo igara od kad se trener oglasio da mu treba zamena, Martinović-mislim da mora bolje, u par navrata nije stigao da isprati Mirosavljevića, nije baš impozantan u skoku, deluje tromo, sve u svemu prosečna partija, Lazić-sasvim solidan, nije mnogo grešio a nije se nešto preterano ni isticao, Kovačević-standardno, mada mislim da ovaj igrač može još bolje, veoma je dobar sa loptom, veliki potencijal, Ninković-doktor fudbala, uživanje je gledati ga, Milijaš-kapiten se dosta trudio uklizavao, napravio je dosta faula na sredini, nesporna je borbenost i želja, ali vidi se da ga lopta ne sluša, dosta loše izvodi prekide, mislim da je korisnije da ide kod prekida u šesnaesterac, makar zbog visine, retko se odlučuje za šut sa distance, ostaje nada da će postepeno podizati nivo igre, treba da bude pokretljiviji, popravi prekide i češće šutira sa distance, Kasalica-dečko nije krilo, učestvovao je u par dobrih akcija, imao i onaj šut, moglo je to bolje, Pečnik-neobičan ali veoma kvalitetan igrač, dao je gol pa ga jedno vreme uopšte nije bilo u igri, da bi poslednjih pola sata odigrao odlično, danas uz Ninkovića najzapaženiji, odlično prati igru i lako ulazi u šanse, a što je najvažnije daje golove, Onjilo-danas je bio dosta borben, oduzeo je par lopti, vidi se da nema neku zavidnu tehnika, mislim da nedovoljno koristi skkok igru, uopšteno igrač sa dobrim fizičkim predispozicijama koje zasad ne koristi na pravi način, bojim se da neće opravdati epitet pojačanja. S druge strane Mrđa pokazuje da se na njega može ozbiljno računati, očekujem da iz meča u meč bude bolji.

Reply
joda023 авг 24, 2013 at 22:04

gagi brate šta je bilo organizovano i povezano u večerašnjoj utakmici?

Reply
Gagi авг 24, 2013 at 22:09

Pa brate, složoćeš se da je bilo bolje nego na početnim utakmicama, podsećam te da su Onjilo i Mrđa izbačeni 1 na 1 ali su im uklizali štoperi u zadnjem trenutku. Bilo je dosta šansi i polušansi, sigurna i zaslužena pobeda.

Reply
joda023 авг 24, 2013 at 22:15

slažem se delimično. mene samo brinu te jednostavne situacije kratkih pasova na par metara. neshvatljivo mi je da ne mogu da dodaju loptu kad su otvoreni, a blizu jedan drugome.

Reply
BANE авг 24, 2013 at 22:05

Mora KRNETU UBACITI sad sa MARTINOVICEM , razumem da ga cuva jer je Martinovic sklon povredi ali jedino tako mozemo pojacati odbranu gola!

Reply
aaa авг 24, 2013 at 21:56

onjilo gori od asamoe nema ni tu brzinu ,nadam se da gresim

Reply
aaa авг 24, 2013 at 22:01

napredak nam je dosta prostora ostavljao i mislim da je utakmica koja bi najvise daudi odgovarala da napokon proradi , steta sto se povredio

Reply
Божа авг 24, 2013 at 21:52

Радује победа. Забрињава игра наше одбране у првих 20 минута. Да је мало више концентрације у нападу могли би смо још који гол дати. Све у свему 3 бода на гостовању. `Ајмо још три у Крагујевцу 😛

Reply
gledalac авг 24, 2013 at 21:48

Molim vas pustite komentar. Hvala unapred.

Reply
torh авг 24, 2013 at 21:48

Nazalost nisam gledo 1 poluvreme jer nisam mogao , koliko sam video u 2 smo bili ok . Ninkovic je fantastican , Mrdja ima odlican osecaj za prostor samo kondiciju da poboljsa . Zabrinjava me Marko Miric . Takodje malo se uplasim kad vidim pogled Martinovica 😯 NAPRED ZVEZDO

Reply
JedinoSever авг 24, 2013 at 21:47

3 boda u dzep. Ovako se dobija prvenstvo. Kraj utakmice uzeli 3 boda i to je to. Igru cu da komentarisem kad coveku dovedete pojacanja koja je trazio i posle odredjenog preioda uigravanja.

Reply
gledalac авг 24, 2013 at 21:47

Puna podrska svim igracima (sad sam sigurniji nego ikad!), osim Milijasa i jos dvojice, ali njima cu dati jos sansu da se iskupe, ali za KAPITENA leka nema! Covece batali FUDBAL, bolje ce ti ici BOCANJE! Sto puta sam rekao ne zasluzuje sansu i pohvalu, ali povukla me nostalgija, vise NE! MARS iz Zvezde, najveci panicaru u celoj ekipi!
Ninkovic, Pecnik, Mijailovic, Kovacevic objasnili kako se igra fudbal, Onjilo zalutao (ili se jos „trazi“), Vesovic djene-djene, Martinovic „silovatelj“ (kakve oci ima 😯 ) treba da se malo zapita o igri, Lazic 4- („dete“ je pa zato skolska ocena 😉 ), Mrdja- joj koliko ga „hoce“ lopta to je strasno 🙂 ali vidi se da se nije „druzio“ sa njom neko vreme, Mladenovic „se vraca u formu“ hahahahaha salim se, bio je dobar veceras, bez panike i kiksa. Stojanovic jos samo da skupi mu.. da izvede Milijasa i ovo je najbolja ekipa u Ligi, joj kako igramo „fucu“, milina, odbranu ne znamo i to je cinjenica, ali se bar setio da, ako ne mozemo da igramo pojedinacnu odbranu, mozemo da igramo timsku, gde su svi „ispred“ lopte i onda polako u organizaciju. Prekidi- rak rana!
Puna podrska klubu i svim „ubicama“ u njemu! DA! Posle ove utakmice, posle ove sramote od strane FSS, Sudijske organizacije (kriminalne formacije) i drzave… Puna podrska u svakom zadatku! Kakve veze imao ovo sudjenje i ovako ponasanje FSS, sa „ciscenjem sopstvenog dvorista“, jel ovi igraci nece da pobede, jel se ovi igraci ne trude za Zvezdu? (osim Milijasa naravno, ej da on ne zastiti ni jednog naseg igraca prilikom zutih karton, da se ne zauzme za njih, pa cemu onda TI na terenu? O Boze sto ga pohvalih, gledaj kako vraca!).
Kako ti kao fudbalski klub da iskazes (javno) nezadovoljstvo prema bilo kojoj strukturi FSS? Kako? To je pitanje od milion dolara… Tako su napravili sistem da, i da hoces, da se bunis ne smes. Pa da li su sudije zaboravile one stare „pesmice“: „Sudija Turcine, nap’i se kru’ne!“, a sad se ljute?
Puna podrska!

Reply
@ авг 25, 2013 at 00:49

Batali ti komentarisanje

Reply
mile авг 24, 2013 at 21:47

Bogme sam ja zadovoljan pobedom i sa tri boda.
Oni su mogli da vode 10:0??? Sto nisu, ko im je branio?
Sta bi bilo kad bi bilo… Nije za vas da gledate utakmice. Utakmica je da se nervira, navija, psuje, grizu nokti, moli Bogu, gleda… Sta vi hocete? Da NAM NIKO NE NAPRAVI SANSU? HA HA HA
Dragi moji, toga nema nigde na svetu, sto bi bilo kod nas.
Procito sam samo prvu stranu komentara i necu vise. Izgledaju… pomalo bolesni.

Reply
milos авг 24, 2013 at 21:48

Ne, mi hocemo da gledamo fudbal, vrlo prosto.

Reply
gledalac авг 24, 2013 at 21:50

Ti ne znas sta je to ni kad te lota pogodi u celo!

Reply
milos авг 24, 2013 at 21:56

ahahahaha, ma ti i vas jos nekoliko miliona sve znate, vidim sve nam napredno, ma sve cvetaju ruze. steta je sto se vas toliko zadovoljava pastetama i paradajzom

Reply
gledalac авг 24, 2013 at 21:59

Opet si se ofir’o. Cao! :mrgreen:

IgorNbGd авг 24, 2013 at 22:03

Nema bolje od paštete i paradajza posle pijanstva! Mada se kolje sa prženim jajima i jogurtom!

Aimar авг 24, 2013 at 21:57

Pa necu da se nerviram kada igramo protiv Javora,Napretka ili Vozdovca,njima laganih 3-4 komada,a nervozu bih ostavio za tekme u evropi,protiv ozbiljnih klubova…

Reply
gledalac авг 24, 2013 at 21:40

Puna podrska svim igracima (sad sam sigurniji nego ikad!), osim Milijasa i jos dvojice, ali njima cu dati jos sansu da se iskupe, ali za KAPITENA leka nema! Covece batali FUDBAL, bolje ce ti ici BOCANJE! Sto puta sam rekao ne zasluzuje sansu i pohvalu, ali povukla me nostalgija, vise NE! MARS iz Zvezde, najveci panicaru u celoj ekipi!
Ninkovic, Pecnik, Mijailovic, Kovacevic objasnili kako se igra fudbal, Onjilo zalutao (ili se jos „trazi“), Vesovic djene-djene, Martinovic „silovatelj“ (kakve oci ima 😯 ) treba da se malo zapita o igri, Lazic 4+ („dete“ je pa zato skolska ocena 😉 ), Mrdja- joj koliko ga „hoce“ lopta to je strasno 🙂 ali vidi se da se nije „druzio“ sa njom neko vreme, Mladenovic „se vraca u formu“ hahahahaha salim se, bio je dobar veceras, bez panike i kiksa. Stojanovic jos samo da skupi mu.. da izvede Milijasa i ovo je najbolja ekipa u Ligi, joj kako igramo „fucu“, milina, odbranu ne znamo i to je cinjenica, ali se bar setio da, ako ne mozemo da igramo pojedinacnu odbranu, mozemo da igramo timsku, gde su svi „ispred“ lopte i onda polako u organizaciju. Prekidi- rak rana!
Puna podrska klubu i svim „ubicama“ u njemu! DA! Posle ove utakmice, posle ove sramote od strane FSS, Sudijske organizacije (kriminalne formacije) i drzave… Puna podrska u svakom zadatku! Kakve veze imao ovo sudjenje i ovako ponasanje FSS, sa „ciscenjem sopstvenog dvorista“, jel ovi igraci nece da pobede, jel se ovi igraci ne trude za Zvezdu? (osim Milijasa naravno, ej da on ne zastiti ni jednog naseg igraca prilikom zutih karton, da se ne zauzme za njih, pa cemu onda TI na terenu? O Boze sto ga pohvalih, gledaj kako vraca!).
Kako ti kao fudbalski klub da iskazes (javno) nezadovoljstvo prema bilo kojoj strukturi FSS? Kako? To je pitanje od milion dolara… Tako su napravili sistem da, i da hoces, da se bunis ne smes. Pa da li su sudije zaboravile one stare „pesmice“: „Sudija Turcine, nap’si se kru’ine!“, a sad se ljute?
Puna podrska!

Reply
@ авг 25, 2013 at 00:50

Nema leka tvojoj zaslepljenosti i zadrtosti. Kapiten je danas vise klizao od sve i jednog. Trcao je i borio se, stoji da je par prekida izveo ne najsjajnije, ali nije bio los

Reply
gledalac авг 25, 2013 at 01:22

Da je brzi KORAK, samo jedan KORAK, ne bi morao da uklizava ni jednom i da gubi energiju, koje i onako nema dovoljno. Prekidi su kriminalni i vise su sansa za kontru protivniku, nego sto su pretnja po protivnicki gol, ti kao to neces da vidis ok. To je tvoje misljenje i nastavi da pratis fudbal, ali nema potrebe da prozivas i budes bezobrazan prilikom odgovora, to neopravdavam.

Reply
joda023 авг 24, 2013 at 21:40

ovako ići neće. loša utakmica našeg tima. toliko pogrešnih pasova još nisam video na jednoj utakmici. ako hoćemo titulu moramo bar loptu dodavati svojim, a ne protivničkim igračima. ovo nije dobro i ako se nastavi ovako nema od nas ništa.

Reply
gledalac авг 24, 2013 at 21:41

To ti je svaki Milijasev pas, ali svaki… Dobro mozda jos Vesovic…

Reply
joda023 авг 24, 2013 at 21:48

pazi brate ko god da je pasovi moraju biti mnogo precizniji, jer otvaramo kontre pogrešnim pasovima. ja mogu da razumem da dug pas bude pogrešan, ali kad su igrači na 2-3 metra jedan od drugog i ne mogu dodati jedan drugom to se zove neznanje.

Reply
joda023 авг 24, 2013 at 21:55

šta je ovde netačno napisano? pa da mi negodujete. jel je igra bila povezana? nemojte me zajebavati.

Reply
joda023 авг 24, 2013 at 22:00

pa bilo je i grđih komentara od mog pa ste puštali. uostalom igrali smo nepovezano i to je jedina istina. daleko od toga da pobeda ne valja , ali ova negativnost ka onome što sam napisao totalno neopravdana.

Reply
mile авг 24, 2013 at 21:39

Pobeda, jeeee
Nisam video komentare, nemam pojma kako smo igrali, ali vidim pobedu i tri boda sa gostovanja. SUPER.
Odoh sad na Yt da vidim gol i da citam kako smo odigrali.

Reply
box87 авг 24, 2013 at 21:37

lupajte minuse koliko hocete, ali mi igramo jadno….ne mogu da shvatim da nam svaka ekipa iz lige tokom utakmice napravi dve 100% sanse…..ee to nije ozbiljan tim, a sa ovakvim sastavom, necemo ni biti….zao mi je Ninkovica, decko je stvarno klasa, to je evidentno, momak igra glavom, fudbalski pisemn, za razliku na primer, od vecine u timu….jos da dodam, za Martinovica….on je komandos i najspremniji, pa sto se valja po terenu svaku utakmicu po 5 puta i hvata za lozu……

Reply
M.V.P . авг 24, 2013 at 21:48

Zaaaasto se bre svi toliko uzbudjujete oko minusa, evo ti PLUS!

Reply
Pesho Sever авг 24, 2013 at 21:34

Ljudi nije ovo lose treba da budemo realni Nine i Pecnik danas najbolji,ali tvrdim da nama treba stoper,desni bek,levokrilni napadac i to bi stv bila jedna super ekipica ali nas SPORTSKI SEKTOR je nas najveci problem..

Reply
krvavi zvezdas-DE авг 24, 2013 at 21:33

da nam nije Ninkovic do sad bi imali nula boda…ista pesma ista prica..mucno..al nadam se kad dovede Kokeza Gogica i Vasilica da cemo sve razbiti 😳

Reply
MIlan авг 24, 2013 at 21:41

Nula prokletih BODOVA! Prvo stekni osnovnu pismenost, pa onda se izruguj nekom. Kako vas nije sramota da niste u stanju spojiti dve rečenice, bez pravopisne blamaže, a svima ste premni soliti pamet?

Reply
IgorNbGd авг 24, 2013 at 22:05

Da li ti misliš da neko vodi računa o pravopisu kad piše komentar na MCZ ili bilo kom drugom sajtu? Se*e mi se od vas pismenjakovića koji se*ete po internetu.

Reply
Milan авг 24, 2013 at 22:59

O tome se ne vodi računa, to se nauči u osnovnoj školi.Ali OK, zato izuzetno vodite računa kako se nekom narugati, bilo igraču, bilo drugom navijaču. To ne propuštate. Ogledalo, momče, ogeldalo je ključ. Nisi u stanju naučiti vlastiti jezik, a kritikovao bi nekog!?

Reply
Беране ЦГ авг 24, 2013 at 21:32

Pobjeda za samopouzdanje.

Reply
Ryber Palunko авг 24, 2013 at 21:32

Kako li živite vi kojima čitav život prođe u mrzovolji!? Niste se u stanju niti obradovati pobjedi, navodno, vašeg tima. Koja je to tuga. Žalim sve koji vas znaju i kojima čitav život prosipati ogorčenje, bijes i čemer.
Ne morate mi odgovarati, srećan sam što vas ne poznajem, niti ću.

Reply
gledalac авг 24, 2013 at 21:43

Amin!

Reply
milos авг 24, 2013 at 21:45

Izvini, molim te, bas je bilo super, jedva cekam sledecu utakmicu da uzivam u igri nasih momaka i novoj pobedi. Narocito me raduju susreti u Ligi Evrope gde cemo pokazati kako smo mi veliki i najbolji.

Reply
Ryber Palunko авг 24, 2013 at 21:50

Kažem ja, za sreću je potrebno malo. Recimo, ne poznavati tebe.
Uzgred, ako je ovo trebala biti ironija, onda je najbanalniji pokušaj iste koju sam u životu vidio. Imaš li ti imalo duha čovječe!?
A sad mi se skini ili promjeni ‘nick’ kojih ovdje imaš na desetine.

Reply
milos авг 24, 2013 at 22:02

zasto bih menjao ime, za pocetak. Drugo, to sto ti ne znas sta je dobro ili se zadovoljavas sa malim, dovoljno govori o tebi. Normalno je da covek negativno reaguje kada vidi da mu voljeni klub lici na vasar tim, e sad mozda je i tebi to dobro,a li ja eto koristim tv i komp i za neke pametne stvari, pa tako saznajem mnogo toga novog i dobrog (znas, ljudi lete u svemir vec 50 godina, ne odusevljava me sto JAT ide do Podrgorice). Zasto te uopste interesuje odlazak u evropska takmicenja ako se zadovoljavas sa ovim, pa to je sport, to je takmicenje, tu ucestvuju oni koji znaju ili nesto znaju, nas tu nema, matematika je vrlo prosta, a to sto ti nisi ozlojedjen i tuzan sto licimo na to sto licimo i to govori o tebi i tvom odnosu prema klubu. Pitaj Dzajica sta misli (igrom slucaja, znam ga, ali on to javno ne iskazuje, kao sto ni ja to pred Grobarima necu da pricam) . A sad slobodno uzivaj u svojoj zemlji Sentopiji…

Reply
gledalac авг 24, 2013 at 22:17

Pa normalno da znas Dzajica, zasto li sam sumnjao 🙄 :facepalm:

Ryber Palunko авг 24, 2013 at 23:22

Pa, ako poznaje tebe, ni zatvor mu nije teško pao.

gledalac авг 24, 2013 at 21:51

Ofir’o si se. Cao!

Reply
gledalac авг 24, 2013 at 22:05

Suvise si veliki smeker da bi ostavljao ovde komentare 😉 😎 :mrgreen:

Reply
CIGANIN DO GROBA!!! авг 24, 2013 at 22:31

Apsolutno si u pravu! Znam po nicku da si ovde već dugo. I prava je šteta što se ovaj odlični sajt natrpao kojekakvim čudnim likovima, jer je ovde bila dobra družina koja je poprilično argumentovano pisala o svemu u SD iako se naravno nismo u svemu slagali. A sad na momente nisam siguran da li su ovo neki komšijski provokatori ili sa fudbalom nemaju nikakve veze. Prosto se takmiče u pljuvanju svega u klubu, a neke uvrede koje sam ovde pročitao na račun Zvezdinih fudbalera, nisam našao ni među komšijskim komentarima na sportskim sajtovima. Vidim da komentare sve manje ostavljaju navijači koji su ovde nekad pisali. Očigledno su se i sami smorili sa ovim smaračima, koji u danu izmenjaju po deset nickova hvaleći sami sebe.
Pozdrav brate. I bez nervoze. Ako je za utehu, ovi stadion vide samo na tv-u. Toliko o njihovoj ljubavi prema Zvezdi.
„Nije internet napravio budale od ljudi, već nam je samo dao mogućnost da lakše vidimo kakvih sve budala ima.“

Reply
gledalac авг 24, 2013 at 23:35

Svi su oni „procvetali iz Toletovog rasadnika“ (mislim od saopstenja doticnog) 😀

Reply
Aimar авг 24, 2013 at 21:30

Mene iskreno zanima cime ste vi zadovoljni? Konkretno? Pa ljudi su mogli da vode 2-0 u prvih 15 minuta,osim gola koju smo jos sansu imali? Milijas i Onjilo su mi nabili pritisak 300,Milijas izvodi korner 15 puta,jedva dodje do prve stative,pa jel ume neko da mu kaze alo aj nemoj da izvodis vise,bezopasno je po protivnika kada ti izvodis,Onjilo je posebna prica,stvarno nemam komentar… Mogu da pohvalim borbu na terenu,ali igra u polju je tuzna,iskreno… Pozdrav

Reply
M.V.P . авг 24, 2013 at 21:29

Kakva dva potezaa Pecnika, juju 😀

Reply
milos авг 24, 2013 at 21:27

Da li vi imate kablovsku televiziju, da li gledate fudbalske utakmice?! Po vama je ovo dobro, vidi se boljitak?! Majko moja, pa nije ni cudo sto smo tu gde jesmo.
Srecno i na jedvite jade, uz milion gresaka i dva povezana pasa dobijemo Napredak iz Krusevca, ej Napredak iz Krusevca, izgubimo i to ubedljivo od javora, uz mnogo srece Jagodina ne izjednaci u Beogradu, pa dajte ljudi makar malo realnosti.

Reply
TBCZ авг 24, 2013 at 21:29

NE MLATI

Reply
Dobar glas авг 24, 2013 at 21:34

Bravo za komentar! Tuga, jad i čemer…

Reply
gledalac авг 24, 2013 at 21:53

Svi „cvecke“, vi mora da ste iz „Toletovog rasadnika“? 😆 :mrgreen:

Reply
Tole dozivotna авг 24, 2013 at 23:00

a ti si očigledno iz Čovićevog dvorišta

Reply
gledalac авг 24, 2013 at 23:36

E bar je „Covke“ u „nasem“ dvoristu 😉

Reply
ACA авг 24, 2013 at 21:26

Potpuno zasluzena pobeda, uz puno problema u odbrani. Odbrana dosta konfuzna u ovoj utakmici, narocito u prvom delu prvog poluvremena. Martinovic ne bi trebalo da izlazi visoko, u nekoliko situacija nesiguran. Vezni red dosta dobar. Sta reci za Nineta,bravo majstore. Uvek pravovremeni pas, svaki potez je vrhunski, uzivanje je gledati ga u dresu Zvezde. Milijas dosta pozrtvovan, borben, ali moze bolje. Pecnik odlican, gol i sjajan prodor. Napadaci opet zatajili, ali vidi se da ce Mrdja biti pojacanje.

Reply
skraby85 авг 24, 2013 at 21:22

Deco moja aj neka neko postavi snimak utakmice na youtube ako ima

Reply
DRagang авг 24, 2013 at 21:22

Pečnik, Nine, Lazić 😀
Mijailović,Vešović, Onjilo, Tenk, Bajko 🙄
Mrdja :facepalm:
Martinović 😯

Inače Ožeg dao gol Voždovcu ❓

Reply
Aleksa авг 24, 2013 at 21:20

A sta su delije skandirale kad je sudija prekinuo tekmu? 😛

Reply
skraby85 авг 24, 2013 at 21:23

prekinuo je zbog parole

Reply
Aleksa авг 24, 2013 at 21:34

A bilo je i neko skandiranje. Nisam razumeo sta su skandirali

Reply
Aleksa авг 24, 2013 at 21:36

A komentator je rekao da je zbog toga prekinuo onaj placenik tekmu. 😀

Reply
Vlada авг 24, 2013 at 21:20

Definitivno se vidi boljitak u igri. Odbrana je delovala malo konfuzno prvih 15 minuta, ali posle su igrali sasvim solidno. Pohvale sto smo ih stisli i posle datog gola, sto se bore za svaku loptu; definitivno jedna od bolji utakmica u nasem prvenstvu. Ninkovic, Kovacevic i Pecnik danas najbolji. Sudjenje dosta lose, olako svirao protiv nas, njima koji su bili dosta grublji u duelima dodelio samo jedan zuti karton i to posle 2 minuta premisljanja…

Reply
Душан авг 24, 2013 at 22:02

Драги пријатељу, ако будеш могао, погледај комплетан снимак утакмице и видећеш бар три катастрофална потеза Ковачевића. То од њега нисам очекивао. После досадашњих утакмица. Ако и мало познајемо фудбал, јасно је к`о дан, ми имамо 2 играча (и словима ДВА играча) Нинета и Печника, са могућношћу да изнад просека буду Мрђа и Мијаиловић. Наравно, и Дауда који данас није играо. Све остало, попут Касалице, Милуновића, Мирића, Оњила или Мартиновића, су НЕОБРАЗОВАНИ и НЕШКОЛОВАНИ фудбалери!!! Када ту додамо НЕИНТЕЛИГЕНТНЕ или „децу из наше школе“ (која годинама не постоји) Вешовића, Младеновића, Крнету, Лазића – ТО ЈЕ ТО! Срећа, у великој нам несрећи, је што jugosloveni имају најгори тим и најгорег тренерау последњих десет година. То нам је једина шанса!!! П.С. Борба против Толета и злочиначке судијске организације, која би једног дана требало да одговара за организовани криминал, МОРА ДА ДОНЕСЕ СМЕНЕ!!! Такође, имајући у виду горе написано, Славиша Стојановић још увек не може да се оцени, јер се о селекцији играча (осим Нинковића и Печника кога је он довео) пита колико и сви ми!? НЕМА ПРЕДАЈЕ – ДО ДУПЛЕ КРУНЕ!!! У мају следеће године…

Reply
gledalac авг 24, 2013 at 22:16

Gresis za Kovacevica, imao je samo jednu gresku, ali toliko dobrog je odradio da je to strasno, za sve ostalo se slazem. Ali bice bolji iz meca u mec, konacno to moze da se primeti 🙂

Reply
Nebo авг 24, 2013 at 21:18

Dali je moguce da Onjilo placen 450 000.!?a Mihajlovica ni na klupi,Mrdja za sada spor,trom ali ajde da sacekamo jos malo.. :facepalm:

Reply
M.V.P . авг 24, 2013 at 21:30

Mihajlovic, da, da udje sa klupe i za 10min da dopije dva zuta! :facepalm:

Reply
горан авг 24, 2013 at 21:17

Печник је физички наш најприпремљенији играч.

Reply
bojan62 авг 24, 2013 at 21:44

+vesovic i kasalica (trci presing i krpi pozadi non stop)

Reply
горан авг 24, 2013 at 22:22

Слажем се и за Вешовића који шпарта у оба правца и одрађује велики део посла по десној страни.

Reply
@ авг 25, 2013 at 00:54

Druze sta si ti gledao. Pecnik jeste dobar ali nije fizicki spreman. Igra pola sata odlicno i onda se samo seta po terenu i svadja sa sudijama. Njemu bas treba fizicke spreme da bi razvaljivao

Reply
CK авг 24, 2013 at 21:15

Da nam nema ludog Bajka na golu i Nineta i Pecnika gore, mogli bi sami titulu da odnesemo „komsijama“, ne bi trebao Tole to da radi

Reply
горан авг 24, 2013 at 21:18

На твоју несрећу их имамо.

Reply
CK авг 24, 2013 at 22:40

Ne lupaj. Kazem samo da nam treba jos neko osim njih trojice.

Reply
vedips авг 24, 2013 at 21:14

Pa sta reci???/nije tako lose moramo jos da se uigramo,moramo da imamo svakog momenta bar petoricu raspolozenih igraca.Milijas jbg? neznam ni sam,od Ace tenka ocekujem mnogo vise,pecnik nesto mu fali da bude ok,Onjilo takodje,Kasalica jbg? Nesto nedostaje nasoj Zvezdi,nadam se bice bolje

Reply
aaa авг 24, 2013 at 21:34

mislim da najvise nedostaje lazovic toliko polikontri a oni ne znaju gde idu i ne mogu 1na1 nista

Reply
@ авг 24, 2013 at 21:14

A gde ti je Milun, najbolji u mladoj reprezentaciji a ovde nema mesta ni minut

Reply
Dokle vise?! авг 24, 2013 at 21:26

…важно да има Мирић…

Reply
Daca9 авг 24, 2013 at 21:12

Ninkovic je igrac kakvog nema reprezentacija..vesovic dobar..jos malo momci da se uigraju i tim za titulu imamo..mrdja ima znanje,nema bas kondicije..samo napred,dobri ste..

Reply
milos авг 24, 2013 at 21:07

Kakav jad, kakva beda, pa bolje da odemo u stecaj, nego da ovako blatimo sveto ime. Jos kad covek na sve ugleda Mirica u crveno-belom dresu ne preostaje ti nista drugo nego da zaplaces.
Milioniti put – PRIVATIZACIJA

Reply
JedinoSever авг 24, 2013 at 21:06

Ono kad izadje majstor, a udje Ronaldo i to onaj Suboticki!!!!

Reply
dejca авг 24, 2013 at 21:02

Kako da uvalimo nekom Mladenovica i Vesovica?? 🙁
Jel ima neko ideju…?

Reply
Djape Delija авг 24, 2013 at 21:06

jel su ti rekli da Vesovic ne valja a?

Reply
dejca авг 24, 2013 at 21:09

Sta da mi pricaju, nisam slep!!! On veze nema… Kao i Mladenovic!!

Reply
горан авг 24, 2013 at 21:11

Bolje cuti.

Reply
Aleksandar авг 24, 2013 at 21:01

Vidi se „napredak“ u igri :mrgreen:

Reply
Saša авг 24, 2013 at 21:00

Mijailović ne može da igra. Nema od njega ništa.

Reply
M.V.P . авг 24, 2013 at 21:33

aahahahhahahahahaha, jesi ok???

Reply
Saša авг 25, 2013 at 08:50

Nisam mislio na njegove igračke kvalitete, već na njegovu rovitost. Očogledno je da obnavlja povredu i da ovako više nema smisla. Neophodno je da izleči povredu, dobro se rehabilituje, ojača i tek posle toga da ulazi dva tri kola 15-20 minuta i tek posle, ako sve bude OK da počinje utakmicu. Ovako nije dobro ni za njega ni za klub.

Reply
dejca авг 24, 2013 at 20:58

I sve po starom… zadnjih 20 minuta strahujemo za rezultat :facepalm:

Reply
dusan авг 24, 2013 at 20:54

milijasevi korneri su cudesno bezopasni

Reply
Горан авг 24, 2013 at 20:45

Мијаиловић за обостран клизећи добија жути картон а Реган за клизећи пролази некажњено. И овај са Арене уопште на коментарише спорне одлуке, а прошле недеље онај Радуловић само што није заплакао преносећи Раднички и Партизан.

Reply
Ryber Palunko авг 24, 2013 at 21:21

Pa na njega je Atheist Rap mislio s :’Radule, Radule, gaće ti se nadule’.

Reply
ZVEZDA JE ZIVOT авг 24, 2013 at 20:39

Kasalica jado veze nema, mrs napolje

Reply
Tuđman Franja Doživotna авг 24, 2013 at 21:19

Samo me zanima gde je onaj što je na severu od maričke bitke…stvarno nemam ništa protiv Kasalice,naprotiv,drag mi je dečko,ali kvalitet jednostavno ne poseduje za neki viši nivo.Još kritikuje Pečnika…jao jao,pao ovaj kad uđe uz top-formu biće najbolji uz Ninkovića.

Reply
Горан авг 24, 2013 at 20:38

Морамо дати још један гол из ових шанси да осигурамо победу и не ризикујем при крају.

Reply
ZVEZDA JE ZIVOT авг 24, 2013 at 20:37

Pecnik igrac utakmice definitivno, bravo majstore… Postaje moj omiljeni igrac!!

Reply
Saša авг 24, 2013 at 20:34

Onjilo :facepalm:

Reply
vedips авг 24, 2013 at 20:34

Ko vrati loptu bajku,celava mu keve.Ajmo bre u napad sta se cuva 1-0??????

Reply
ZVEZDA JE ZIVOT авг 24, 2013 at 20:31

Auu ovaj Pecnik je opasan…

Reply
boki авг 24, 2013 at 20:30

ima li ko da zameni ovog milijasa vola..

Reply
@ авг 24, 2013 at 21:10

Kuda ce veci vo od tebe

Reply
@ авг 24, 2013 at 21:11

Bruko ljudska, Miki je uklizao vise puta od sve i jednog

Reply
bob авг 24, 2013 at 20:27

6 minuta zakašnjenja? E sad idemo do kraja! Dok mu ne vidimo leđa!

Reply
frenky авг 24, 2013 at 20:20

ovi takozvani navijaci ce da klub da sahrane,niko drugi do njih.Svaka cast delije ili par vas vodja koji lozite klince,vazno je da vi budete u centru paznje.

Reply
Joe авг 24, 2013 at 20:18

Ja stvarno ne znam kako neko podrzava ovo, napravljen je cirkus od jos veceg cirkusa

Reply
beli авг 24, 2013 at 20:15

Ozeg zabio za vozdovac!!!!! Ne mogu da shvatim kako onjilo ima veci kredit kod trenera od Mrdje ili Mihajlovica..A nasa djeca igraju dobro tek kad odu iz kluba.

Reply
mb87 авг 24, 2013 at 20:12

Da li je Jokic u kombinaciji,tj na klupi? Licno bih ga voleo i na terenu barem 20-ak minuta…

Reply
borisgl авг 24, 2013 at 20:14

Na klupi je 🙂

Reply
Guerrini Shampion авг 24, 2013 at 20:30

Ovaj momak je juce potpisao za Olimpiju,cak se i slikao sa dresom u Ljubljani…e sad…ili su ovo oni ranije izjavili,pa je kasnije preneto ili su ovi nasi potpuno ne upuceni..

Reply
Kobe kobe авг 24, 2013 at 20:04

Ozegovic dao gol za Vozdovac

Reply
Ja авг 24, 2013 at 20:04

Ninkovic i Mijailovic najboji!

Reply
zvezda po ceo dan авг 24, 2013 at 20:03

Dobijam od nineta unikatni dres kao nagradu, za nekoliko dana idem da preuzmem 😉

Reply
Ja авг 24, 2013 at 20:04

Cestitam tebra 😆

Reply
zvezda po ceo dan авг 24, 2013 at 20:14

Hvala, slikacu se pa saljem na MCZ, trazili da objave slidzu 🙂

Reply
Ryber Palunko авг 24, 2013 at 21:28

Pazi se kad skreneš iza ugla. Najprije cigla u vugla, a onda uzmem dres i niko me nikad više neće vidjeti!!!
Moj savršeni plan!

Reply
zvezda po ceo dan авг 24, 2013 at 21:44

Nema potrebe, uzecu i za tebe jedan a ti budi na cosku da preuzmes ;), Sto si tako mrzovoljan? Pa pobedili smo 😛

Reply
Dejan BL авг 24, 2013 at 20:00

Mrdja i Milunovic umesto Onjila i Pecnika (stoji da je Nejc dao gol ali nema snage ni za poluvreme) i nema zime za pobedu. Mrdja je nas najbolji napadac u to sam ubedjen

Reply
Dejan BL авг 24, 2013 at 20:09

Vidim pokupio sam minuse, verujem da je zbog Pecnika. Nisam rekao da je los, ali da nema snage za citav mec a Mrdja sigurno moze da donese prevagu. Odo gledati drugi deo, pa na kraju cete videti da mnogi niste bili upravu. Pozzzzz

Reply
dusan авг 24, 2013 at 20:00

ne mogu da verujem da stojanovic ne moze da vidi da 4-2-3-1 NE mozemo da igramo. Ocajno delujemo u defanzivi. Igraj bre 4-4-2. Milijas se trudi ali ne moze da igra to sto sada igra. u toj konstalaciji ni kovacevic ne izgleda dobro. mirisavljevic deluje kao mesi. i da li ovaj onjilo moze da da gol bilo kome osim nama?

Reply
delijaMNE авг 24, 2013 at 19:59

E SAD CEMO DA SE ZATVORIMO I DA PRIMIMO GOL ILI DVA!

Reply
A авг 24, 2013 at 19:58

Zigic je za Onjila Ronaldinjo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Reply
Mikan авг 24, 2013 at 19:57

Nine MASTER! 😀

Reply
Горан авг 24, 2013 at 19:57

Беспотребан жути картон Мијаиловићу јер се радило о судару где су оба играча ишла клизећи стартом на лопту. Није било намере да се повреди играч.

Reply
Горан авг 24, 2013 at 20:00

Иначе оно играње руком играча Напретка у њихових 16 метара је судија могао а и није морао окарактерисати пеналом. У неким ранијим сезонама смо гледали како се Партизану суде такви једанестерци када им је требало за резултат.

Reply
АцоЦзв авг 24, 2013 at 19:57

Тргли смо се коначно после датог гола, напред Звезда !

Reply
marko авг 24, 2013 at 19:54

jeli milijas igra za zvezdu ili za napredak..zasto mi to trpimo i gledamo..zar takav igrac koji ne moze nista da igra 90 min..pa dzaba jedan korner i jedna duga lopta kada izgubi 15 lopti na sredini..odbrana nam opet duva promaja treneru znas li popraviti to..ajmo dalje dati drugi..napred zvezdo..ovaj lazic dribla na stoperu 2 igraca o boze dragi..

Reply
delijaMNE авг 24, 2013 at 19:57

Sta si ti gledao?
Nadji drugi link…pravi..

Reply
Горан авг 24, 2013 at 19:59

Милијаш је исказао велику борбеност и пожртвованост и игра солидно за сада тако да не видим чему толико пљување по капитену?

Reply
Iznogud авг 24, 2013 at 20:03

Goran pravo u metu. Ima ljudi koji i gledaju utakmicu

Reply
Spartanac авг 24, 2013 at 19:48

Ljdi,hajte molim vas ostavite jedan link da valjda ,da radi….ubih se trazeci,sta god otvorim ne radi!! 🙄

Reply
Spartanac авг 24, 2013 at 20:07

Brate,tebi hvala,ali ja kada otvorim link meni ne krece prenos…..jel treba da idem na neku opciju,ili neko podesavanje……?

Reply
Aleksandar-MKD авг 24, 2013 at 19:57 Reply
Denis авг 24, 2013 at 19:47

Opet nam duva kroz odbranu i opet nema sanse za Omegu. Zbog cega? I isto tako opet jedan klasicni napadac, jer Kasalica ne igra u samom vrhu. Opet pitanje zbog cega Stojanovicu?

Reply
dejca авг 24, 2013 at 19:51

Pa da bi igrali sa 2 spica mora Milijas da izadje !!!

Reply
Denis авг 24, 2013 at 19:56

Kako druze glava? Izjava meseca.

Reply
Stefan авг 24, 2013 at 20:10

pa igraju 2 napadaca, kasalica je napadac

Reply
Denis авг 24, 2013 at 20:15

Jeste Kasalica napadac, ali na ovom mecu ne igra napadaca, lik je predaleko od gola

Reply
dejca авг 24, 2013 at 19:47

Stvarno ne vidim Milijas sta igra 🙁

Reply
Srba авг 24, 2013 at 19:48

Umij se pa mozda i vidis 😀

Reply
Dejan BL авг 24, 2013 at 19:58

Pa druze da nisi ostavio deset komentara za ovo prvo poluvreme mozda bi nesto i video. Gledaj utakmicu a mani se komentarisanja za vreme meca.

Reply
Mikan авг 24, 2013 at 20:38

Dao sam ti minus i dao bih ti jos 100 njih!

Reply
Srba авг 24, 2013 at 19:46

Nekada sam bio ponosan sto sam Zvezdas i Delija, ali to se jednim delom promenilo zbog ljudi koji vode ovaj sever i zbog ljudi kakvih ima i na ovom sajtu. Koji je smisao da se na svakoj utakmici peva nekom politicaru, tipa Cedi? Skandiraju protiv njega 10 min, cemu to. Sa tribina treba da se ori pesma vezana za klub, drugo je kada se peva protiv Toleta i slicno, to je ok, ali ovo nema smisla nikako

Reply
dejca авг 24, 2013 at 19:48

Unistice Sever!!!

Reply
ja авг 24, 2013 at 20:05

A tek Dunjicu, uzas!

Reply
Iznogud авг 24, 2013 at 20:05

Smesno je sta vodje rade od severa. Nije ovo ni bleda senka nekadasnjeg severa i huka sa tribina. Nisu mi samo jasni likovi koji pevaju te pesme. Neka svi ucute pa kada vodje vide da je muk valjda ce da skontaju da politici nije mesto na tribini

Reply
Guerrini Shampion авг 24, 2013 at 19:45

Mijailovic igracina,a o Ninkovicu nemam reci…Ali ovaj Viktor veze sa vezom nema…sve ono sto sam pricao o njemu ispostavlja se da je tacno…

Reply
ZVEZDA JE ZIVOT авг 24, 2013 at 19:34

UUu dobro smo se spojili, dobra igra..

Reply
delija_md авг 24, 2013 at 19:32

Ninkoviću svaka čast. Ako se zadovolje ovim golom, biće svega.
Sjajna atmosfera u Kruševcu.

Reply
Marchelovb авг 24, 2013 at 19:30

Vreme je bilo vise da i mi povedemo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reply
ZVEZDA JE ZIVOT авг 24, 2013 at 19:30

Ma ovaj Mijailovic je igracina !!!

Reply
beli авг 24, 2013 at 19:30

nije miki al nije ni vazno…ali Nine donosi prevagu i to ogromnu..kako ce igrati kad bude u formi..

Reply
ЦГ авг 24, 2013 at 19:29

Ocemo bre 4-4-2!

Reply
CzvBoys авг 24, 2013 at 19:29

Ovaj Nine je doktor,decko igra fenomenalno.Ajde Zvezdo,nema stajanja.Moramo bolje igrati inace ce ovi dati gol i eto belaja.

Reply
beli авг 24, 2013 at 19:32

Mijailovic pokazuje kako treba da igra bek,Ninetu svaka cast,samo da napadaci prorade..

Reply
aleksandar авг 24, 2013 at 19:29

Milijas ima da nas upropasti. Najgori je. Pod hitno da reaguje stručni štab. Ovo vise ne može da se trpi

Reply
ZVEZDA JE ZIVOT авг 24, 2013 at 19:29

Ma to je to, Ninkovic majstor, Mijailovic sjajan ofanzivan bek, Pecnik na mestu i 1-0, tako je bree !!!!

Reply
demax75 авг 24, 2013 at 19:27

Mozemo samo da se lozimo,ali sustina je da smo goli k…c !
Dadosmo gol ali nista to ne menja.

Reply
ZVEZDA JE ZIVOT авг 24, 2013 at 19:27

Toooooo Pecnik majtore igracino !!!

Reply
dejca авг 24, 2013 at 19:27

I sever bolje da skandira VESOVICU ODLAZI!!! Jer veze nema!!!!!!!!

Reply
dusan авг 24, 2013 at 19:26

mi smo besmislena ekipa

Reply
M.V.P . авг 24, 2013 at 21:43

Ti si maloooo zalutao, ovo je sajt mojacrvenazvezda.net nije „grobarski“

Reply
ZVEZDA JE ZIVOT авг 24, 2013 at 19:26

PA dal si ti Stojanovicu normalan, sto puta je dokazana da veze nemamo kad igramo sa jednim napadacem… Utuvi to u svoju glavu!!! Ubise nas bre

Reply
marko авг 24, 2013 at 19:25

svaka milijaseva lopta je njihova kontra i sansa strasno je gledati milijasa vise neka se goni u pm..

Reply
Denis авг 24, 2013 at 19:42

Goni se ti u pm. Covek je izgubio dve lopte, a ostali sigurno niti jednu. Alooo slepci kada cete biti objektivni

Reply
dejca авг 24, 2013 at 19:25

Ajde lupajte minuse ali MILIJAS je JADAN!!!!!!!! 🙁 🙁

Reply
Denis авг 24, 2013 at 19:42

Ajde pa sto bi on sada bio jadan? Najvise puta je uklizao od nasih igraca to je sigurno. Imao je i par dobrih poteza, nista posebno, ali niko nesto i ne odskace. Ne kontam ljude poput tebe

Reply
M.V.P . авг 24, 2013 at 21:44

Idi na fejs pa skupljaj lajkove, jer ti je jedino to i bitno, cuo si verovatno negde da neko „pljuje“ po Milijasu, paa adje ii ti, da ispadnes veliiiiki „strucnja“ i faca, okanii se toga!!!

Reply
delija_md авг 24, 2013 at 19:24

Kad sam napisao da nam je važnije da napravimo ekipu i nađemo normalnog trenera nego da vičemo „Tole,lopove“ eto sad. Mirosavljević 3 šanse u 15 minuta. Nadam se da ćemo nekako ovo riješiti u svoju korist.

Reply
ZVEZDA JE ZIVOT авг 24, 2013 at 19:19

Opet ovaj igra sa jednim napadacem, jbt dan!!!!

Reply
dejca авг 24, 2013 at 19:18

Kad sam napisao pre da nasi ne skacu, dobih 15000 minusa…

Reply
beli авг 24, 2013 at 19:12

Krusevac grad fudbala,atmosfera odlicna,ne znam da sam gledao neku utakmicu na strani u ovakvom ambijentu…zao mi jedino sto Mrdja ne igra u prvoj… Milijas daje prvi gol…

Reply
JedinoSever авг 24, 2013 at 19:03

.ebo vas Jovanetic!!!!

Reply
Garac авг 24, 2013 at 18:56

Ima li negde prenosa?

Reply

Leave a Comment