Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Стојановић: „Oчекивано тешка утакмица“

stojanovicШеф стручног штаба Црвене звезде Славиша Стојановић, честитао је играчима и једне и друге екипе на доброј утакмици, и изјавио да је срећан због остварене победе.

– Била је ово очекивано тешка утакмица, против квалитетне и растрчане екипе Напретка. У првих двадесет минута севало је са свих страна, и морали смо да извршимо малу корекцију у формацији како бисмо примирили противника. Након тога смо постигли погодак који је на крају решио питање победника и срећни се враћамо за Београд са нова три бода. У другом полувремену инсистриралии смо на сигурнијем пасу и контроли игре, и мислим да смо у томе успели. Хвала навијачима који су нам пружили велики ветар у леђа, и још једном показали да су нам велика подршка у свакој утакмици.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

15 comments

milos авг 25, 2013 at 18:31

Ti bre covece nemas pojma, ali pojma

Reply
Neso авг 25, 2013 at 11:15 Reply
Aleksa авг 25, 2013 at 03:19

Laziic je igracina za svoje godiste..Nadam se da vi veliki poznavaoci fudbala koji fudbal u zivotu nikad niste igrali shvatate da ima decko samo 19 god .Krnetu ste isto tako sjebali pa lik nema uopste samopouzdanja a nije los igrac.

Reply
AcoCzv! авг 25, 2013 at 12:40

Za krnetu necu nista reci ali za Lazica sve pohvale, nekad se zaista vidi da je vec dobro stasao 🙂

Reply
Делије 1989 авг 25, 2013 at 03:10

Играј бесплатно најбољу стратешку игру на нету и бори се за Србију:
http://www.erepublik.com/sr/referrer/RudarCZV
😀 😀

Reply
severac авг 25, 2013 at 02:54

ODMEREN…..Stojanovicu, svaka cast! ODGOVOR za nasu bracu. NEMOJTE „KIDISATI“ na malog Lazica, ne kayem da MORA igrati u prvoj postavi, ali decko korektno odradjuje posao. Imajte u vidu njegove godine. Pratio sam njegovo ponasanje; ima potencijal, ali nema iskustvo…

Reply
ivica vukovi'c авг 25, 2013 at 01:41

Slazem se sa g.Dejan CZ,treba se igrati sa dva klasicna napadaca,zasto ne probati ONJILO-MRDA od 1.minuta,mali Lazic previse „davi“loptu,i solira,za svojegodine,trba na klupu,nije los ali da se malo zamisli,sa MARTINOVICEM treba probati ovog malog ARAHU-a,ili OMEGE.U vezi GOGICA se ne slazem,on je puno bolji od KOVACEVICA iz Spartaka,videcete!Mali RAJKOVIC(stvarno sa VELIKIM SLOVIMA),u sledecem kolu na gol! A ovaj klovn?Pa stvarno,ljudi,dokle jos da ga trpimo?

Reply
Gabonski ljuututuk авг 25, 2013 at 07:50

Volim Bajka, cigos najveci, uvijek da sve od sebe, nikad nisam bio za njegov odlazak jer bi izgubili mnogo, on voli nas, zivot bi dao i jos mnogo lijepog bih rekao za njega, ALI ON NEMA ONO STO JE NAMA POTREBNO A TO JE SIGURNOST LJUDI, SIGURNOST!

Reply
Dejan CZ авг 25, 2013 at 01:03

Druze sa dva klasicna napadaca igraj, i nadam se da ce konacno Omega ili Arauho dobiti sansu jer nam duva kroz odbranu. Nije mi jasno da nismo mogli dovesti boljeg igraca od Gogica pa lik je zamena u Jagodini, ali ajde ok. Posle dosta licitiranja sa zadnjim veznim konacno je ta prica zavrsena

Reply
JACZ авг 25, 2013 at 02:44

za tvoju informaciju Gogic je Zvezdino dete. 🙂 ali dajmo coveku sansu, a iskreno ja mislim da je doveden kao zamena za Acu, sto je i normalno… 🙂

Reply
kobr90 авг 25, 2013 at 00:13

ovo je dovoljno: NINE DOKTORE

Reply
Drobnjak iz auta!!! авг 25, 2013 at 00:01

Tako je treneru, to mi se svidja, korekcija igre u toku utakmice ako ne ide. A ne kao nas Robi. Zapeo covek 4-3-3 pa i ako ne ide, nema veze, guraj na silu, nego to je sad manje bitno. Ono sto sam primetio u prva tri kola to je da Milos Ninkovic ima neverovatnu sportsku kulturu. Nisam ga video da je nesto progovorio sudijama dok ovi „nasi“ kidisu kao pas na kosku. Vidi se da je covek dugo bio van zemlje, bar sto se fudbala tice. Svaka cast.

Reply
mirko cz авг 25, 2013 at 00:36

Za onaj faul sto je sudija svirao ninkovicu na kraju utakmice ja ne znam kako se suzdrzao da ne prigovori,mada nejc i martinovic su dovoljno skocili na sudiju…ali definitivno Nine je pravi doktor fudbala,smeker.

Reply
gledalac авг 25, 2013 at 00:36

„Kidisao“ je i on, kada je Jovanetic sudio kontra-prekrsaj na 18 m, jer je ono bilo sramno sudjenje! Slazem se da je „previse“ kulturan za nas fudbal, tako da ce, valjda, nesto i nauciti od njega. Ima ko ce da „kidise“ na sudije 😀

Reply
Aleksa авг 25, 2013 at 03:21

Brat Martin kad je vec spicio onog navijaca moze i sudiju :mrgreen:

Reply

Leave a Comment