Moja Crvena Zvezda
Звездаши широм светаКлупска дешавањаКошаркаПрипреме

Кошаркa: Звездаши у хуманитарној акцији за малог Владу

Кошаркаши Црвене звезде Телеком последњих неколико сезона у припремном периоду играју утакмице хуманитарног карактера. Изузетка неће бити ни ове године.

522874890e1d3vladimir-djordjevic-710x405_headline

Дуел против минхенског Бајерна 2011. године представљао је Звездино учешће у акцији Битка за бебе, а од продаје улазница купљен је један инкубатор који је поклоњен Институту за неонатологију у Београду.

Прошле године црвено-бели кошаркаши у Краљеву су против Слоге играли меч „Срцем за Тамару“, а сав приход од улазница био је намењен петогодишњој девојчици Тамари Милићевић за лечење у Русији.

Ове године изабраници тренера Дејана Радоњића гостоваће у Панчеву. Руководство и стручни штаб црвено-белих за задовољством је прихватило предлог да у суботу, 7. септембра против Тамиша одигра хуманитарну утакмицу за Владу. Меч ће се играти у спортској хали на Стрелишту са почетком у 18 сати. Цене улазница су 250 динара за трибине и 500 динара за партер, а сав приход биће намењен петогодишњем Владимиру Ђорђевићу за лечење у Русији.

Сви који желе да помогну малом Влади то могу учинити уплатом новца на динарски жиро рачун Синише Ђорђевића 340-32110017-94 код “Ерсте банке“ са назнаком “Помоћ за Ђорђевић Владимира“. Као и из иностранства на девизни рачун Станке Ђорђевић ибан:РС35340764316401299932 СИФ-код је ГИБАРС22. Исто тако могуће је помоћи слањем празне поруке на број 1137 из Телеком и Теленор мреже.

Утакмица између Тамиша и Црвене звезде Телеком биће први меч отвореног типа за црвено-беле, уједно и прва прилика да Звездини навијачи на делу виде нови тим.

Дуелу са Тамишом претходи пријатељска утакмица са Пинар Каршијаком која је на програму у петак, 6. септембра. Овај меч је затвореног типа, игра се у дворани у Железнику, без присуства публике.

Црвено-бели су у досадашњем току припремног периода одиграли три пријатељске утакмице и забележили су исто толико победа. Савладана је краљевачка Слога (104:63), румунски Асесофт (92:74) и немачки Олденбург (71:61).

Повезане вести

Leave a Comment