Moja Crvena Zvezda
ОсталоЏудо

Николићева и Остојић шампиони Балкана

09092013-sampioni-balkanaОдличан викенд за џудисте Црвене звезде на Првенству Балкана за сениоре у Румунији.

Милица Николић (до 48 кг) и Бошко Остојић (до 81 кг) освојили су титуле шампиона док се Милица Бодирогић (до 78 кг) окитила бронзаним одличјем.

Млада Милица Николић је златним одличјем на Првенству Балкана за сениоре на најбољи начин потврдила одличну сезону и почетак врхунских резултата у конкуренцији најискуснијих такмичара. Све мечеве у Румунији, Николићева је решила ипоном.

– Заиста сам срећна због ове медаље и због чињенице да сам у потпуности оправдала поверење стручног штаба. На мени је сада само да наставим са одличним резултатима – рекла је Милица Николић.

Бошко Остојић и овим златним одличјем на Првенству Балкана, још једном обрадовао љубитеље врхунског џудоа и навијаче Црвене звезде.

– Све је протекло управо онако како смо планирали. Драго ми је да сам у конкуренцији одличних такмичара успео да освојим златну медаљу и тиме још једном потврдим квалитет у конкуренцији до 81 килограма – истакао је Бошко Остојић.

Да су нам Милице овог викедна у потпуности осветлеле образ, доказала је и млада Милица Бодирогић. Кадеткиња Црвене звезде блистала је и у конкуренцији сениора.

– Бронзана медаља је подстрек за још боље резултате у будућности. Имам још увек пуно да радим и управо то је оно што ме чека. Уверена сам да ће се и овај рад исплатити и да ћу врхунским резултатима обрадовати све навијаче наше Црвене звезде – рекла је Милица Бодирогић.

Повезане вести

Leave a Comment