Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаРукометТрансфери

Петорка потписује!

milan-kosanovicКао што смо и најавили, после успешно решене лиценце, мушки рукометни клуб се окреће другим битним стварима. Појачања стижу у тим Ненада Перуничића, који полако склапа мозаик.

Немања Грбовић пивот, Милан Косановић голман, браћа Радош и Милош Пешић леви и десни бек и Милан Павлов крило, потписаће за Црвену звезду! Косановић, браћа Пешић и Павлов су повратници у наш тим, док Грбовић долази из редова шампиона Црне Горе, Ловћена. Петорка је прошла целокупне припреме у договору са тренером Перуничићем, чекајући на расплет ситуације која на обострано задовољство има позитиван епилог.

Грбовић (24) је репрезентативац Црне Горе и долази из шампиона Ловћена, а носио је још дрес Будућности и Рудара. Косановић (30) је прошлу сезону провео у Данској и има завидно интернационално искуство, а у два наврата је бранио гол Црвене звезде. Милош Пешић и Милан Павлов с прошле сезоне играли за Слогу из Добоја, а Радош Пешић на Кипру, у екипи Строволоса. Сви имају интернационално искуство, осим Грбовића, који је имао озбиљног интересовања из Бунделиге овог лета.

Црвена звезда је добила одлична, искусна појачања. Сви наведени долазе у Црвену звезду као слободни играчи. Уз носиоце игре Брајовића, капитена Шљиванчанина, Анђелића и Алчаковића и талентоване Стошљевића и Павића од којих се очекује да у новој сезони дају свој печат, јасно о каквом се тиму ради, који је и прошле сезоне у ситуацији равној научној фантастици успела да избори опстанак у елити, а да је имала праведан третман заузела би место у врху. Али, највеће појачање Црвена звезда има на клупи. Једноставно, Ненад Перуничић.

Прва утакмица премијерног дуела првенства против Напретка је на програму у среду, 18.септембра, у „Шумицама“.

Желимо добродошлицу новим играчима и успешан период у Црвеној звезди!

Будите уз МЦЗ и пратите Рукометни клуб Црвена звезда!

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

7 comments

Zvezdaš сеп 17, 2013 at 13:29

Bravo! Veoma sam srećan da smo sve pritiske izdržali stoički, kao i naš trener Peruničić, i plus smo stvorili jak tim. Idemo svi koji budu mogli u Šumice sutra da podržimo naše rukometaše, ovo mora biti naša godina, jer su Partizan i Voša opterećeni igranjem u SEHA ligi i to se mora iskoristiti. Mislim da smo jači sigurno od Partizana, a od Voše ne znam tačno… Od ostalih jesmo.

Reply
dejca сеп 16, 2013 at 12:05

Bolje njima paznja da se posveti nego propalim fudbalerima… Sa kakvim su se sve problemi nosili i jos se nose, a ginu za klub!!!!

Reply
JA сеп 16, 2013 at 00:00

perune, hvala!

Reply
gavrilo princip сеп 15, 2013 at 18:55

tako je bre

Reply
dacha czv сеп 15, 2013 at 17:06

jludi ajmo svi u sredu u Sumice,da napunimo halu,da damo podrsku ovim momcima….

Reply
mirko cz сеп 15, 2013 at 16:07

Super,hvala Bogu da je i rukometni klub stao na noge…vratili smo se i u kosarci,vaterpolu u fudbalu jos kriziramo ali ne smemo da dozvolimo da nam opet gase klubove kao pre.Nikada nisam bio na rukometnoj utakmici,mislim da cu otici da gledam tu protiv napretka.

Reply
Kastro сеп 15, 2013 at 15:58

Ovi momci a pre svih Perunicic su zasluzili uslove da se bore za sampionsku titulu. Drago mi je sto je konacno SD odlucilo da pomogne rukometasima. Napred momci i dokazite da vredite

Reply

Leave a Comment