Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатКлупска дешавањаФудбал

Касалица: Волим да играм пред пуним стадионом

Без обзира на форму, позицију на којој игра или број минута проведених на терену, учинак Филипа Касалице у сваком сусрету је јасно уочљив. Бескомпромисни борац, велики радник, присутан на сваком делу терена, профил фудбалера којег би у тиму пожелео сваки тренер.

dsc_0228_resize_resize

Мала неопрезност одбране Радничког била је довољна Ужичанину да спретно, врхом копачке затресе мрежу Крагујевчана и трасира црвено-белима пут до трећег везаног тријумфа. Оваквих ситуација у преотеклом периоду је било много, па зато и не чуди што је тимове репрезентације Црне Горе и Црвене звезде готово немогуће замислити без хитроногог нападача.

– Најважније је да смо ми победили претходне три утакмице. Желимо да задржимо исти тренд и у наредном периоду. Због обавеза у националном тиму, нисам био са екипом на мини-припремама на Тари, међутим, на тренинзима се види да нам је предах добро дошао и да ћемо нашим навијачима донети доста радости у текућој сезони. Уверен сам у то – рекао је Филип који је на сусрету репрезентација Пољске и Црне Горе у 30. минуту ушао у игру, заменивши Мирка Вучинића.

Касалица још истиче да он и његови саиграчи не беже од улоге фаворита у наредном колу против суперлигаша из Пећинаца. Међутим, опрез је неопходан.

– У прошлогодишњем првенству, тим Доњег Срема нам је задао много проблема у оба сусрета, и у Новом Саду и на Маракани. Показали су тада да знају да играју фудбал, да су врло опасни, због чега је неопходно да у недељу, у сваком тренутку будемо на висини задатка и испоштујемо све захтеве стручног штаба. Уколико са великом вољом и максималном концентрацијом уђемо у утакмицу, нема разлога да стрепимо – наглашава Касалица.

Врло је вероватно да ће Маракана у недељу бити добро попуњена, што некада уме да представља додатни терет младим фудбалерима.

– Не слажем се са тим. У прва два сусрета одмах по мом доласку у Црвену звезду, у првенственим утакмицама против Спартака и Смедерева било је преко 40 хиљада навијача. За мене лично, не постоји већа инспирација и веће уживање од играња пред пуним трибинама. У недељу, када наш стадион слави 50 година од отварања, надам се истинском спектаклу у режији наших навијача. Са друге стране, на нама који будемо на терену је обавеза да им се одужимо, игром, головима и победом – констатовао је Филип Касалица.

Повезане вести

5 comments

veliki pravi zvezdas сеп 11, 2013 at 23:10

Da te vidimo Kasalica na terenu pa onda davaj izjave za sve sajtove pocevsi od Zvezdinog sajta zato samo rad ,red i disciplina Kasalice na treninzima nase Crvene Zvezde ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗

Reply
100% сеп 12, 2013 at 12:52

Pa ti onda „davaj“ izjeve :facepalm:

Reply
torh сеп 11, 2013 at 20:43

Uhhh , ovo je dobro . Dobre cemo pare od bosanaca da dobijemo za ovo …. Ssad kad Covic rokne tuzbu 😉

Reply
superheroj сеп 12, 2013 at 08:57

Ne govorim o parama već o ulaganju protesta na tu sramotu.

Reply

Leave a Comment