Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаФудбал

Milovanović se vraća u Francusku

Dejan Milovanović

Nekadašnji kapiten Crvene zvezde Dejan Milovanović sledeće sezone, po svemu sudeći, neće braniti boje našeg kluba. Deksa je na početku minule sezone došao na pozajmicu iz francuskog Lansa, gde nije imao veću minutažu. U prvom delu sezone je proveo dosta vremena na terenu, a bio je i strelac pobedonosnog gola u prvoj utakmici protiv Čukaričkog. Ipak, već tada se videlo da to nije onaj stari Milovanović. Sve je krenulo još gore po njega na zimskim pripremama, kada se posvađao sa upravom i trenerom, Robertom Prosinečkim.

Zbog ispadanja Lansa u francusku Ligu 2, Deksa će verovatno nastaviti karijeru u nekom drugom klubu. Za njega su zainteresovani ovosezonski učesnik Lige Šampiona, izraelski Makabi iz Tel Aviva i nemački Keln.

Povodom svega ovoga, Milovanović je rekao za Žurnal:

Prvo se vraćam u Lans, pa ću videti šta ću dalje. Niko iz uprave Zvezde nije razgovarao sa mnom, što znači da napuštam Marakanu, a gde ću nastaviti karijeru još uvek ne znam. Postoji zainteresovanost nekoliko klubova, međutim, još nema konkretne ponude“-navodi Milovanović

Deksa je rekao i da mu teško pada sezona bez trofeja, ali vidi i sebe među krivcima za taj podatak.

Nisu ispunjena očekivanja. Delom sam možda i sam kriv, jer sam došao nespreman i nisam bio na nivou svojih mogućnosti. Zimus je bilo određenih problema, malo sam igrao tokom proleća, tako da ne mogu da budem zadovoljan. Idem dalje, a Zvezdi želim sve najbolje“-zaključio je Dejan Milovanović.

Повезане вести

1 comment

Comments are closed.