Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаОдбојкаПрипреме

Звезди трофеј у Брчком

Црвена звезда, шампион Србије, освојила је трофеј намењен победнику 19. Меморијалног међународног турниру у Брчком, којим је обележена и годишњица оснивања одбојкашког клуба Јединство из Брчког (67 година).

muskarci ls1Пулени Душка Николића у великом финалу су савладали домаћина са 3:1, док је у мечу за треће место подгоричка Будућност била боља од првака Хрватске, Младост Марину из Каштел Лукшића, 3:1.

Пре свега морам да се захвалим људима из Јединства који су нас позвали на турнир. Било нам је прелепо, домаћин нас је лепо угостио и стварно су све супер организовали – рекао је Николић а затим додао:

Првог дана турнира ми смо победили Младост из Каштела са 3:0 а у другом полуфиналном мечу Јединство је било боље од Будућности. Сутрадан смо играли мечеве за пласман и морам признати да је то била лепа одбојка у ова два дана. Људи у Брчком су могли стварно да уживају у правој одбојкашкој представи.

Колико сте задовољни игром свог тима?

Обзиром да су нам ове утакмице биле прве од када смо почели са новом сезоном, искрено, презадовољан сам. Пружили смо лепе партије у обе утакмице, све је лепо изгледало. Наравно, има ствари на којима још треба да порадимо и да анализирамо, али обзиром да смо остали без три играча у постави, ово је задовољавајуће. Најбитније је да сви момци играју, да су поједини добили стартне улоге и да за сада то добро иде – каже тренер Звезде.

Наредни контролни мечеви су у Смедереву?

Да, 21. септембра играмо у Смедереву једнодневни турнир под називом Смедеревска јесен. У првој утакмици ћемо играти против домаћина а у вечерњим сатима и меч против Партизан Визуре. Тек смо почели, биће још утакмица до почетка сезоне и сигуран сам да ће нам сви добро користити – закључио је Душко Николић, тренер Црвене звезде.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

2 comments

nesa сеп 17, 2013 at 21:14

napred zvezda zvezda sampion,pozdrav svim delijama,

Reply
DeckyStrasni сеп 17, 2013 at 10:58

da li neko zna kako mogu da seulogujem na svoj profil. ja ne mogu da nadjem

Reply

Leave a Comment