Moja Crvena Zvezda
Млађе категоријеФудбал

Млађи кадети победници турнира у Софији

zvezda_omladinska_skolaТалентована генерација млађих кадета нашег најтрофејнијег клуба (дечаци 1998. годиште) учествовала је на међународном турниру у Софији.

Побеђени су редом Лудогорец 2:1 (стрелци Пановић и Романић), чувени Еспањол 3:2 (стрелци Пановић, Цветковић, Романић) и на крају домаћин турнира ДИТ Софија 5:0 (стрелци Живановић 2, Пановић, Алексић, Црнадак). Први стрелац турнира је Пановић, а за голмана турнира проглашен је голман Црвене звезде Станковић.

Тренер Александар Јовић је изјавио да је врло задовољан играма своје екипе и да не би издвајао појединце јер су тимски деловали на терену и да су на тај начин и дошли до успеха. Иначе, ова генерација је у прошлој сезони доминантно освојила Пионирску лигу Србије и тиме показала да у њеним редовима има играча који би уз напоран рад у предстојећим годинама могли бити носиоци игре и у А тиму Црвене звезде.

Осим млађих Кадета, и остале селекције омладинске школе наступиле су за викенд – од шест утакмица, забележено је свих шест победа. Ево и резултата:

Омладинци (1996), 5. коло Омладинске лиге Србије:
ФК НОВИ ПАЗАР – ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 0:2 (6. на табели, утакмица мање).

Кадети (1997), 5. коло Кадетске лиге Србије:
ФК НАПРЕДАК – ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 0:3 (Први на табели, утакмица мање)

Пионири (1999), 5. коло Пионирске лиге Србије:
ФК НАПРЕДАК – ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 1:5 (Први на табели)

Млађи кадети (1998), 3. коло I/А лиге млађих кадета Београда:
ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – ФК ДОМИНУС 5:0 (Први на табели, вратили се са турнира у Софији који су освојили)

Пионири II (2000), 3. коло I/А лиге млађих пионира Београда:
ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – ФК ДОМИНУС 7:0 (Други на табели, све победе али и утакмица мање)

Петлићи (2001), 3. коло лиге петлића Београда:
ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – ФК 8:0 (Први на табели).

Повезане вести

2 comments

veliki pravi zvezdas сеп 18, 2013 at 20:51

Bravo tako se igra za nasu Crvenu Zvezdu kadeti Crvene Zvezde ne kao ovi ovaj tzv prvi tim nase Crvene Zvezde obrukali su dres i grb nase Crvene Zvezde trebalo bi prvi prvi tim da se ugleda na vas kadeti nase Crvene Zvezde pozitivan pristup igri ,zato upravo Crvene Zvezde na celu sa Dzajom ,Covicem i Stojadinovicem ne dozvolite da ode ova generacija iz nase Crvene Zvezde ,odnosno pamet u glavu upravo Crvene Zvezde Dzajo ,Covicu i Stojadinovicu u vezi svakog djeteta nase Crvene Zvezde ponavljam dobar rad sa djecom Crvene Zvezde vise se puno isplati nego dovodjenje tamo nekih ne provjerenih stranaca 😀 😀 😀 😀 😀

Reply
Goran сеп 18, 2013 at 13:00

Čestitam! Tako se igra, a ne kao ove babe matore 🙂

Reply

Leave a Comment