Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаРукомет

Реми рукометаша, неискуство победило таленат

Рукометаши су уписали реми на почетку нове сезоне. Црвена звезда је угостила Напредак из Крушевца, а меч је завршен резултатом 32:32.

rkЦрвено-бели су помало нервозно отворили меч, тако да је после десетак минута игре резултат био 6:6. Млади Брајовић и Павић  су одмах најавили добре партије постигавши неколико феноменалних голова. Средином првог дела игре Звезда успева да се резултатски одвоји (12:10). На голу бриљира млади Антељ, а предност доноси Брајовић.  У последњој деоници првог полувремена Звезда игра одлично. Гости из Крушевца немоћни на терену показују своје незадовољство примитивним понашањем и грубим фауловима који нису санкционисани. Један такав фаул над Војом Брајовићем довео је до међусобних чарки и подизања тензије.На крају првог полувремена наши рукометаши су имали предност од четири гола (18:14). Феноменални Брајовић је уписао чак девет погодака.

Гости су у другом делу кренули агресивно и смањили предност наше екипе. После многобројних несанкционисаних фаулова, судија је показао црвени картон Миљковићу. Наш тим је наставио добро да игра. Одличан је млади голман Антељ, а сјајни Шотић и Брајовић одржавали су Звезду у игри када је била са два играча мање. Десет минута пред крај утакмице, црвено -бели су држали предност од четири гола (28:24). Наши момци су ефектним головима одговорили на грубост Крушевљана. Одличне игре Шотића, Алчаковића и Павића. Милутиновић је сјајан у дефанзиви, док је Антељ феноменалан на голу.

Имала је Звезда победу у џепу, али је неискуство победило. Два минута пред крај наш тим је водио са два гола разлике, али гости су стигли до незаслуженог изједначења. Шотић није успео да погоди у последњој секунди.

Најефикаснији у нашем тиму били су: Брајовић 11, Шотић 7 и Анђелић 5.

Црвено – бели су играли пред тек неколико стотина гледалаца, а највећу подршку су им пружали њихови нови саиграчи који нису могли да играју на овој утакмици. Младим момцима је недостајала подршка са трибина да демолира противника.

Црвена звезда: Антељ, Ћоровић, Пернар 1, Шљиванчанин, Алчаковић 4, Леовац, Павић 4, Шотић 7, Цупара, Огризовић, Мартиновић, Анђелић 5, Брајовић 11, Поповић, Стошљевић, Милутиновић

Напредак: Радошевић, Јовановић, Бојановић 4, Цупковић 4, Ћирковић 3, Михајловић 3, Жупањац 7, Бабић 1, Сукић 3, Рајичић, Гојаковић, Миљковић 1 (црвени), Станојчић 1, Зубић 4, Стојковић 1

Судије: Ковач и Милосављевић

Гледалаца: 100

На терену: Борис М.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

11 comments

Rape Delija сеп 18, 2013 at 23:46

Sad kad se prikljuce iskuni igraci, mozemo do titule sigurno, najvise ocekujem od Brajovica i Milana Corovica nekadasnjeg kapitena 🙂

Reply
marko сеп 18, 2013 at 20:43

ako hocete titulu morate bre taj grb hrabrije da nosite..i vi i fudbaleri i kosarkasi..pomalo ste kukavice za zvezdu..ali ajde kad svi budu igrali bice valjda bolje..

Reply
Mrvica сеп 18, 2013 at 22:26

Ovim momcima ne mozes reci da su kukavice. Pocni malo da pratis desavanja u RK-u.

Reply
Pop сеп 18, 2013 at 23:19

Ma daj bre, muka mi je više od tih plačipička. Igraju ko babe.

Reply
Zvezdaš сеп 18, 2013 at 20:30

Deklasiraćemo ih u Kruševcu u revanšu, isto kao i prošle godine. Šteta morali smo ovo dobiti…

Reply
HA,HA,HA сеп 18, 2013 at 20:05

Ma Perune dovedi Karabatića,Žila,Hensa …… isto bi koštali a valjda bi nekog pobedili.Ili si ponovo izgubio zbog “MLADOSTI I NEISKUSTVA“ -smešan si !!!

Reply
Mrvica сеп 18, 2013 at 20:08

Druže, malo se informiši koliko godina imaju Brajović, Šotić, Anđelić, Antelj… Ne seri tu preko tastature, molim te.

Reply
Ne jedi сеп 18, 2013 at 22:22

Jel TVOJ Perun plakao !!????
HA,HA,HA ……

Reply
Zvezdaš сеп 18, 2013 at 20:31

Pa čuješ li ti da nam najbolja pojačanja nisu igrala zbog sertifikata, a u drugo kolo smo svi na okupu. Inače razbili bi ih!

Reply
zvezda сеп 18, 2013 at 19:46

Vazno da smo svi kukali kad je trebalo da se ugasi klub a sad niko nece da pomeri svoje dupe i ode da ih gleda! 500 cigana iz BG ako ne moze da se skupi svaku utakmicu dzaba nam i ovih 40000 na fudbalu…
Napred rukometasi!
Pozdrav svima

Reply
Lav сеп 19, 2013 at 21:11

Bravo,brate!Sramota jedva nas 100 doslo!

Reply

Leave a Comment