Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаРукомет

Чолић и Мистрић за МЦЗ: „ Јагодина најтеже гостовање“! Субота, 19 часова!

Дерби 2.кола рукометне Суперлиге за жене игра се у Јагодини, где ће домаћа екипа дочекати Црвену звезду.

Сјајан старт наших девојака у првом колу против Железничара из Инђије, на Бањици и победа од 36:28 дефинитивно је дала дозу самопоуздања пред дуел у Јагодини. Јагодина је међу најбољим екипа у лиги и овај меч биће одлична провера да се види колико ова екипа Црвене звезде може у овом тренутку. Девојке у одличној атмосфери чекају пут у Јагодину, на репризу полуфинала Купа из прошле сезоне. Тада је Јагодина била успешнија и пласирала се у финале.

Јагодина је у првом колу, теже него што се можда очекивало, савладала екипу Миленијума 23:21. Црвено-беле девојке су сложне су у оцени да је Јагодина најтеже гостовање у шампионату.

IMG_8990
Марија Чолић

Радује одлична форма Катарине Радовић која је била најефикаснија против Железничара, која ће и против Јагодине бити највећа узданица нашег тима, уз Данијелу Мистрић, Аманду Марић и Марију Чолић на голу.

За МЦЗ пред дерби дуел у Јагодини своје утиске изнеле су капитен Марија Чолић и Данијела Мистрић.

Марија Чолић: „Сигурно да нас чека најтеже гостовање у целом првенству. Јагодина ће сигурно искористити домаћи терен, али и ми ћемо се потрудити уз помоћ наших навијача Делија, који сваке године долазе, да њихов терен учинимо нашим. Памтимо и дуел полуфинала Купа, све памтимо, али не претимо. Јагодина није противник коме се прети. Не дижемо ни белу заставу, али идемо хладне главе да покушамо да им пореметимо планове.“

danijela mistric
Данијела Мистић

Данијела Мистрић: „ Јагодина нам је најтеже гостовање. Оне су, по мени, једна од најјачих екипа у лиги. Борићемо се као и на свакој утакмици. Та утакмица ће показати где смо и колико можемо, али мислим да реално заслужујемо да будемо међу првих пет екипа на табели и да се пласирамо у Европу. „


 

 Позивамо све навијаче Црвене звезде из Јагодине, Поморавља и околине да дођу на утакмицу и бодре наше девојке, да заједно дођемо до успеха у суботу.

Јагодина – Црвена звезда, 2.коло рукометне Суперлиге за жене, субота 19 часова.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

3 comments

jagodina navija za zvezdu! сеп 21, 2013 at 12:42

Kao prethodnih godina imacete Veliku podrsku Delija iz Jgodine..
Jagodina Zvezdu voli!

Reply
Miljak сеп 20, 2013 at 20:44

jedno pitanje za admina jer ovo ona sala u sklopu marakane za koju retko ko zna koja je izgorela pre 30 40 godina ???

Reply
Nemanja сеп 21, 2013 at 01:20

Jeste brate, to je ta sala koja je renovirana skroz pre jedno dve godine..pozdrav

Reply

Leave a Comment