Moja Crvena Zvezda
Други пишуФудбал

Нејц Печник: Морамо да побеђујемо

Словеначки репрезентативац и јуче се уписао у стрелеце на Куп утакмици у Новом Саду. Дан после меча, у изјави за портал „Мондо“ изнео је личне утиске о протеклом времену и нагласио да Звезда мора да побеђује и на наредним утакмицама.

DSC_0127На утакмици са Вождовцем Печник је играо под температуром, није издржао до краја, па је тренер морао да га изведе из игре.

„Против Вождовца ме је стигао вирус, баш ми је било лоше, али пробао сам колико сам могао. Мучио сам се од првог минута утакмице и на крају – ј..га“, омакло се везисти.

Ни јуче му није било лако, али је успео да скупи снагу и постигне гол.

„Имао сам здравствене проблеме и то ме је много истрошило, али полако се враћам. Било ми је тешко и јуче на утакмици, али мора се преко тога. Имам још три дан да се потпуно опоравим и скупим снагу“.

Тренутно је најбољи стрелац екипе са пет постигнутих голова. Ипак, Словенац није задовољан јер је Звезда већ на старту првенства просула битне бодове.

„Не иде како би требало, јер да иде не бисмо изгубили осам бодова. Индивидуално је добро, али увек треба боље и мислим да могу боље. Мислим да ћемо и као екипа да идемо на боље“.

Прилику да поправе стање на табели црвено-бели ће имати у недељу, на „Маракани“ против Спартака.

„Ма није то прилика, то се мора! Зна се шта морамо… Како год! Знамо да игра није како треба, али бодови се броје. Зато је битно да побеђујемо и кроз освајање бодова поправљамо игру“, јасан је Печник.

На крају је објаснио шта је потребно да би успели да преброде кризу.

„Када сам дошао, иако сам Словенац, знао сам шта је Звезда, али искрено то је стварно притисак… Треба да се навикнемо, а ако будемо побеђивали притисак ће бити мањи. Надам се да ће све бити добро“, додао је.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

31 comments

sale сеп 27, 2013 at 10:24

kad citam njegove intervijue dosta pricom podseca na Robija..

Reply
Goran сеп 27, 2013 at 10:05

3 titule sa Muslinom.

Reply
vanja сеп 27, 2013 at 10:58

Tacno je da smo sa Muslinom uzeli 3 titule ali ono je bilo drugo vrijeme i imao je vrhunski tim za nase uslove, ipak ostaje mi u sjecanju zadnja njegova sezona u kojoj je uporno forsirao na stoleru Joksimovica i Tutorica koji su gorj i od djordjevica,knete i lazica… Tada je pocela prica da se ugradjuje sa jednim menadzerom i zato je doslo do svadje sa Dzajom. Ne bih volio da nekom ovim pokusava da iziritira Dzaju ali sve ide ka tome, pitam se samo sto bi Muslin radio sa ovakvim potpredsjednicima mislim da bi bilo gore nego u lukicevo vrijeme. Jos je rano za tim menadzera u nasem fudbalu. Treba sacekati decembar i nagovoriti Grofa Bozovica da dodje, vrhunski trener koji je sam izjavio da mu je najveca zelja da jednog dana vodi Crvenu zvezdu.

Reply
DIMITRIJE'90 сеп 27, 2013 at 11:28

SLAVOLJUB MUSLIN!!!

Reply
Nenad сеп 27, 2013 at 09:33

Ne valja onaj link..

http://www.tolelopove.com

Reply
czbg сеп 27, 2013 at 12:03

Dosadan si.

Reply
Nenad сеп 27, 2013 at 09:19 Reply
mile сеп 27, 2013 at 04:02

Ne mora se nista, samo umreti.
Ne mora da pobedjujete, ali bi TREBALI bar protiv slabijih ekipa. Tu pobede NE SMEJU da dolaze u pitanje. Cisto da se ne brukate.
Dobar si, samo nastavi da dajes golove i da nas driblinzima podsetis na majstore koji su nekad spartali Marakanom.

Reply
srce na teren сеп 27, 2013 at 02:42

Pecnik je ove godine naj bolje pojacanje, bravo majstore samo tako nastavi a bilo bi lepo da se ostali ugledaju na tebe.

Reply
iz kluba сеп 27, 2013 at 01:45

U decembru Muslin peruzima klupu Crvene Zvezde.

Reply
JedinoSever сеп 27, 2013 at 04:35

Da nije malo kasno!!! Sad treba sok terapija. Imamo Partizan i Vojvodinu do kraja, moze jos bodova da se pogubi dok se uprava ne sastavi. Muslin bi bio najbolje resenje.

Reply
Belziq сеп 27, 2013 at 04:47

I ja mislim da je kasno.Sada bi bilo najbolje jer se videlo u Novom Sadu protiv Proletera da Slavisa nije u stanju da ih razmrda,da im promeni pristup,a ako ovako budemo ulazili u utakmice bice crno pa cuci.Odma Muslin i da budemo sampioni.Al’ jes bre,zaboravi,ovi nasi tunguzi nista nece preko kolena!Ponavlja se slucaj Jankovic Muvinjo,nazalost.

Reply
realan zvezdas сеп 27, 2013 at 10:57

Kasno je to… Vec smo u debelom minusu…

Reply
veliki pravi zvezdas сеп 26, 2013 at 23:13

Tako je Pecniku samo napred zelimo da nasa Crvena Zvezda nastavi da pobedjuje dokazi ti Pecniku zajedno sa Ninkovicem da mozete da nosite nasu Crvenu Zvezdu do novih pobeda 😀

Reply
Čoki81 сеп 26, 2013 at 22:08

Dok sam trenirao fudbal, itekako sam primetio šta znači kad te neki virus, prehlada ili bilo šta omete da daš svoj maximum na terenu…Sad, kapiram trenera jer je Pečnik bio jedan od najstandardnijih do sad, što govore i golovi, ali opet rizik je to za tim jer ti uigravaš ekipu sa jednim, nepotpuno spremnim igračem, a odbacuješ one koji su potpuno zdravi i spremni da pokažu šta znaju…i šta biva, gubiš već u ranijoj fazi na koncepciji igre…setite se prošle sezone povrede Lazovića na samom startu derbija i kako je to uticalo na ekipu…nismo se vratili celu utakmicu,nažalost…mada bi i ja rizikovao i pustio ga da igra, jer je bio u to vreme jedan od naših najboljih… To je odseklo ekipu… Od 95, tačnije od skidanja sankcija, naša Zvezda se teško bori sa pritiskom i još teže izlazi na kraj sa tim kad je psihološka strana u pitanju…naši nikako da shvate da se utakmica igra svih 90 minuta… Danas,nažalost, sa evropskih takmičenja to se prenelo i na domaća, jer 6 godina nismo osvojili titulu… Naši igrači se teško bore sa pritiskom, krenu na juriš, pa stanu i padnu ako ne ide, teško se psihološki nose sa teretom jer titula je pod moranje…ne znam šta rade na treninzima, ali mi je prosto neverovatno da pored silnih trenera, koje smo izmenjali za ovih 6 sušnih godina, nije se pojavio neki dobar psiholog da malo vežba sa igračima van terena taktiku…jednom rečju, treba nam neki ,,nemac“, da nam pokaže šta je disciplina u igri… Evo, tekma sa Voždovcem pokazuje sve ono o čemu pričam, krenemo burno, posle neuspeha na proslavi, ne damo gol iz dobrih šansi, primimo gol kad se najmanje nadamo i to iz nekog kiksa, i onda počne panika…što više prolazi vreme bez datog gola, mi smo sve nervozniji…na prošlom meču imali smo celo jedno poluvreme pred nama i mi smo sve vreme preskakali sredinu terena, pokušavajući što pre da prebacimo loptu pred gol protivnika, jer „nismo imali vremena“ za izgradnju napada…ej, celo poluvreme… A šta tek reći kad dođemo u situaciju da smo prvi na tabeli…tad kao da nas neko juri, pa se potpuno izgubimo, što će reći, a svi smo primetili da nemamo više onaj pobednički mentalitet… Nemamo mi toliko loš napad, čak mislim da nam je to bolji deo tima, imamo očajnu odbranu, ali ta psihologija i teret koji nosi titula nas ubedljivo najviše koči, da pokažemo koliko vredimo i da li uopšte vredimo. Ako ostane ovakva razlika na kraju polu sezone, mada se ja ipak nadam da ćemo ih stići, obavezno promeniti trenera, iako mislim da smo ih imali i mnogo gorih, ali ovaj je mnogo loš psiholog i ne utiče dobro na igrače, a to su sve mladi momci koji tek treba da izgrade sebe,pre svega kao ličnosti…e da nam je sad Robi… Mada, mene plaši i trenutna uprava, koja ispoljava svoje hirove, zbog čega ispaštaju najviše igrači… NADAM SE DA ĆE BITI BOLJE!

Reply
ShoNe сеп 26, 2013 at 21:43

Hoce trener da proba bez Nineta, pa ne zna kako da se pravda.
http://www.zurnal.rs/2013/09/26/ninkovica-bole-leda/index.html

Reply
ncz сеп 26, 2013 at 21:41

ma zasto bi pobedjivali,onda nije zanimljivo,dok ne padnu gace nema nista…

Reply
Milan 1 сеп 26, 2013 at 21:36

Hteo bih Rajkovica na golu i da nam od leta u odbrani ponovo budu Ninkov Adi i Tosic,a da se Mijailovic pomeri na stopera jer je odlican na bilo kojoj poziciji u odbrani. Na sredini bih voleo da vidim Kovacevica i malo ispred njega Ninkovica,Pecnika i Kadua (bilo bi odlicno kad bi se vratio),u napadu Dauda i Mrdja (Onjilo). Sa ovakvim timom uz normalnog trenera (Nikolic,Stepanovic) mogli bi smo nesto da uradimo,bruka je biti 7 godina bez titule.

Reply
CZV сеп 26, 2013 at 21:29

Uz Ninkovica jedini pravi profesionalac i krsten igrac,mada bih mozda njima dodao i Daudu.

Reply
Čoki81 сеп 27, 2013 at 00:08

Tačno, 3 najveća profesionalca i igrača sa najmanjim oscilacijama…!

Reply
sale сеп 27, 2013 at 10:29

aca tenk po meni je odlicno odradio 90% vremena na terenu i po meni trcao i za milijasa.njegova pozicija je nezahvalna jer malo ko vidi pravi ucinak.

Reply
zoran сеп 26, 2013 at 21:17

Jedan od retkih koji ostavlja srce na terenu..NEJC <3

Reply
Dragan сеп 26, 2013 at 21:56

Izvini majstore…Ostavlja i Aca Kovacevic.

Reply
Čoki81 сеп 27, 2013 at 00:10

I Kovačević polako izrasta u profesionalca, iako je dosta mlad…pravo pojačanje, nema šta!

Reply
laki сеп 26, 2013 at 20:45

Koji bi ovo igrac bio da moze da istrpi vise od 30 min punog ritma….
al dobar je ovako iskreno,vidi se da je fudbaler..

Reply
marko сеп 26, 2013 at 20:11

izmedju vasih izjava i djela na terenu postoji vec dugi niz godina velika prepreka..ona se zove fudbalsko znanje karakter i ono dole sto visi..ti si jos solidan kakvih je bilo i kiakvih ima ..sretno

Reply
marko сеп 26, 2013 at 20:08

izmedju vasih izjava i djela na terenu postoji vec dugi niz godina velika prepreka..ona se zove fudbalsko znanje karakter i muda..ti si jos solidan kakvih je bilo i kakvih ima..sretno

Reply
STARA ŠKOLA сеп 26, 2013 at 16:54

Pečnik je u odnosu na ove naše-Kristijano Ronaldo lično. Iskreno, nisam verovao u njega, ali pokazalo se da je ipak najbolje dovesti igrača kog želi trener. Da su doveli i tog Terlicija, možda bi sad bila druga priča. Šta je-tu je, moramo ovako dalje.

Reply
... сеп 26, 2013 at 21:31

Pa najbolje je dovesti igraca kog zeli trener,i tako ce trener da ima uvid u kvalitet tih momaka i sklopice najbolji tim. Dok ovako ne zna kako da se postavi kad mu dovode igraca kog u zivotu nije gledao,ili ga je gledao ali mu se ne svidja kako ovaj igra…

Reply
Manager сеп 26, 2013 at 16:51

Jedna stvar je sigurno zajednicka navijacima i igracima Zvezde-VELIK PRITISAK. Igraci protiv Vozdovca i Proletera igraju pod velikim pritiskom, ne daj Boze da budu morali da igraju derbi za titulu ima sve kolektivno srce da ih o’kine od straha kol’ka *uda imaju. A mi navijaci kad vidimo kako igraju skoci nam pritisak momentalno posebno kad Vesovic pocne da migolji udesno dok ne ode u aut ili centrira do obliznje crkve. Ni Nine ne igra ni upola kao kad je dosao izlgeda se i on propio kad je shvatio ko su mu saigraci.

Reply

Leave a Comment