Moja Crvena Zvezda
КошаркаПрипреме

„Генералка“ кошаркаша против Турова

Кошаркаши Црвене звезде Телеком полако приводе крају припреме за наредну сезону. Црвено-бели су са тренинзима почели 5. августа и после уводног дела у Београду, базичних припрема на Златибору и 12 пријатељских утакмица, остао је још само један контролни меч до дуела првог кола АБА лиге са Широким који је заказан за 5. октобар.

djenkaИзабраници тренера Дејана Радоњића су у досадашњих 12 утакмица забележили 12 победа, а савладали су Слогу, Асесофт, Олденбург, Пинар Каршијаку, Тамиш, Будућност, Политехнику, Јенисеј, Мега Визуру, Нантер, Бајерн и Зелену Гору.

Генералну пробу црвено-бели ће имати у суботу у дворани Пионир против пољског прволигаша Турова. Утакмица је затвореног типа и игра се без присуства публике. Ово ће уједно бити и први меч црвено-белих у комплетном саставу пошто су се прикључили репрезентативци Рашко Катић и Јака Блажич.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

15 comments

ski сеп 27, 2013 at 10:50

upravo reaguj brzo i dovedi stefana markovica prije nego sto ga uzme panatinaikos ,dobro bi nam dosao jer je iskusan igrac i sjajan u odbrani , i pod hitno da se dovede jos jedan krilni centar !!! 😛

Reply
Nenad сеп 27, 2013 at 09:32 Reply
Runi сеп 27, 2013 at 09:20

Nemogu i necu da verujem da ulazimo u sezonu sa Radenovicem i Mitrovicem na poziciji cetiri. Sve pozicije su nam dobro popunjene sem te. Nece valjati ako niko vise ne dodje.

Reply
vanja сеп 27, 2013 at 13:45

A da je kojim slucajem Mitrovic otisao bilo bi pljuvanja po upravi. Sacekajte da pocne sezona pa sudite po rezultatima, bice veselo i bice dobrih rezultata samo im treba podrska kao nikad.

Reply
Nenad сеп 27, 2013 at 09:19 Reply
veliki pravi zvezdas сеп 26, 2013 at 23:58

Idemo samo napred do pobede kosarakasi nase Crvene Zvezde protiv Turova 😀 😀 😀

Reply
dusan сеп 26, 2013 at 22:33

videti jednom Milicica na severu sa koliko ljubavi navija,sve ce vam biti jasno….jedan je DARKO MILICIC

Reply
Gašpar сеп 26, 2013 at 21:35

ma, šta ste se ufatili tog Miličića, čovjek ne igra sto godina i ja lično ne bi volio da dođe u Zvezdu, a i gledam ga vrlo je prepotentan, voli da ga neko moli da dođe da igra, pa vi kako hoćete…

Reply
Zvezdas S сеп 26, 2013 at 21:20

Bicemo ove sezone dobri,mada Partizan ce biti jaci nego prosle sezone.Krmak najavljuje jos dva pojacanja na poziciji beka,i centra,sto jasno govori da ce biti 50% jaci u odnosu na proslu sezonu.iskreno da kazem malo se pribojavam,da ne dovedu Milicica,posto vidim da kod nas nece doci.Moram priznati da ce Partizan imati ove sezone izuzetno mocan tim,i teska srca moram da priznam da nisam siguran da smo jaci od njih.Pogotovo sto krmak,zna da dobro pripremi ekipu.

Reply
zvezdas сеп 26, 2013 at 19:48

da nije ona parada u subotu garant bi dali besplatan ulaz za navijace da ih pozdravimo pred pocetak sezone…

Reply
zvezda сеп 26, 2013 at 19:46

E ljudi imam jedno pitanje za sve vas… Na nekim sajtovima grobari pisu kako je skoro sve zavrseno i da Rakocevic i Milicic prelaze u partizan. Ja licno ne verujem u to, dal neko od vas veruje u to??? ❓ ❓ ❓

Reply
kobr90 сеп 26, 2013 at 20:22

alo decko nemoj biti smesan nije rakocevic mustafa,nije ni smrad kleo koji ne razume….milicic pomaze sever i nemoj da se nerviras taj nikada ali nikada ne bi igrao tamo!

Reply
Zen сеп 26, 2013 at 21:14

Nemoj da se navlačiš na te insinuacije. To je praktično nemoguće, kao prvo Miličić to ne bi uradio nikada, ali NIKADA. Rakočević isto tako. Možda mu je krivo što nije odigrao još jednu sezonu, ali s obzirom da ga čeka mesto u Zvezdi, teško da bi to uradio.
Isto kao što Lučić nikad ne bi prešao u Zvezdu, iako smo i mi mogli da im damo pare koje su dobili za njega od španaca. Na stranu što niko nikad ne bi to i pomislio, osim tako da nasekira nekog naivnog grobara.

Reply
torh сеп 26, 2013 at 23:54

Sine nemoj da te lazu

Reply
Darn сеп 27, 2013 at 00:57

Nema ništa od toga, garant! Miličić je okoreli cigan, ne bi igrao za njih, a ni svinja ga ne bi hteo sigurno – tamo mora da se ćuti i sluša, a Miličić to ne ume. Za Rakoča isto sumnjam da im je interesantan. Dovešće oni crnje…

Reply

Leave a Comment