Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаКошарка

Када се Нелсон и Џенкинс забављају… (ВИДЕО)

622841_10151627372940952_780797446_o‘’Шта има брате?’’, рекао је Џенкинс на питање да каже нешто на српском. Тако је и започела права забава испред камера у режији Демаркуса Нелсона и већ поменутог Чарлса Џенкинса. Американци су убрзо ушли у кратку конверзацију на српском језику:
‘’Како си?’’, упитао је Нелсон, а Џенкинс је уз препознатљив осмех одговорио:

‘’Добро’’, насмејавши све присутне. Убрзо су бекови прешли на матерњи језик, а улогу водитеља је преузео Нелсон:

Па Чарлс, ово је твој први долазак у Европу. Како ти се свиђа град и како ти се свиђа европска кошарка – запитао је саиграча популарни Ди.

Питали су ме 50 пута то питање! – уз смешак је ‘’замерио’’ саиграчу Џенкинс, а затим наставио:

Треба ли да одговорим на ово питање? Ах, у реду… Београд је веома забаван, тренирамо веома јако… Град ми се јако свиђа. Баш као што си рекао ово је мој први пут да сам у Европи и драго ми је да имам такве саиграче као што си ти да ми помогну, јер да пратим самог себе, сам бог зна како би се то лоше завршило – поново је изазвао смех Џенкинс, а затим после краће паузе наставио:

Кошарка је доста другачија овде, доста се полаже на физичку спрему што је добро. Осећам се као да сам поново руки јер је ово све ново за мене, али ми је драго да имам овакве саиграче да ми помогну да се осећам добро – одговорио је популарни Ђенка саиграчу, а затим је он преузео улогу ‘’водитеља’’.

Ово су мене питали данас. Па, како ти се свиђа српска храна? Мени је храна иста као у Америци па ме занима какво је твоје виђење – шта је то уопште ‘’српска храна’’?

Храна коју сам јео овде у Србије је била веома добра. Домаћи специјалитети су стварно добри, а ја се трудим да готово сваки дан пробам нешто ново. Ресторани у које обично идем су одлични, али најчешће једем код куће где госпођа Сања кува за мене сваког дана. Она чини мој живот потпуно лаким јер ја не морам да бринем ни о чему – рекао је Нелсон и инспирисао Џенкинса да и он поздрави своју куварицу:

– Желим да поменем моју куварицу Мирну. Она је сада код мене кући и припрема ручак. Желим да је поздравим јер знам да ће гледати ово – махнуо је у камеру млађи од двојице бекова уз неизоставан осмех.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

5 comments

dusan сеп 28, 2013 at 17:33

vrh dres

Reply
mariachi сеп 28, 2013 at 14:45

Djenka CAR!! 😎

Reply
Deremo ih сеп 28, 2013 at 13:15

Djenka i Di!!!!!!!!! 😎 😎 😎

Reply
sof сеп 28, 2013 at 12:28

Волео бих Нелсона за капитена, на другом месту рашка. Симоновић је био капитен на припремама, не знам чиме је то заслужио.

Reply
Goran сеп 28, 2013 at 11:56

You play, we will sing.

Reply

Leave a Comment