Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатДруги пишуФудбал

Ковачевић: Увежбан „неспоразум“ са капитеном

Иза младог Александра Ковачевића је још једна сјајна утакмица. У 21. минуту је био асистент троструком стрелцу, Драгану Мрђи, одлично је обављао дефанзивне задатке, а у другом полувремену је са капитеном Милијашем извео уиграну комбинацију за прекид. Мало је недостајало да све то Милош Нинковић крунише голом.

IMG_4937У суботу на тренингу заједно са капитеном увежбавао сам прекид, сличан ономе који се пре неколико дана појавио на интернету. Изгледало је као да смо неодлучни ко ће да упути центаршут, што је уствари био део плана. Нинковић се извукао на другу стативу и мало је недостајало да намерни “неспоразум” резултира голом. Једноставно, све нас је ишло на сусрету против Суботичана. Постигли смо пет голова, контролисали игру и верујем да је ово увод у серију утакмица које ћемо одиграти у континуитету – истакао је Ковачевић за званични сајт црвено-белих.

Следећа препрека на путу је Чукарички. Екипа која је пријатно изненађење овогодишње сезоне.

Добро се познајемо. Неколико њихових играча је играло у Црвеној звезди, док их са клупе одлично води тренер Влада Милојевић. Имаће велики мотив да се докажу и очекујем тешку утакмицу. Са друге стране, ми желимо да покажемо да можемо у серији да понављамо добре игре, а победом на Бановом Брду бисмо то сигурно на најбољи начин показали. Имамо читаву недељу да се добро спремимо за утакмицу, и надам се да ћемо са нова три нова бода отићи у добром расположењу на репрезентативну паузу -рекао је  популарни Тенк.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

11 comments

Lazaris сеп 30, 2013 at 21:43

Mi nemamo uigrane akcije iz kornera,slobodnjaka, ne secam se kad smo zadnji put dali gol glavom.Kada je Antic vodio Srbiju imali su akcije i koliko su golova samo davali Ivanovic i Zigic.

Reply
bobo сеп 30, 2013 at 20:53

ajde ne budite lenji i pogledajte sinocne sanse suboticana,koliko ovaj momak ne prati do kraja…od 4 sanse 3 puta je njegov igrac bio u sansi…
fakat da trci da hoce i da moze,jos to da popravi i extra……

Reply
bobo сеп 30, 2013 at 21:06 Reply
sreks1 сеп 30, 2013 at 19:25

Bravo Aco po meni si najbolji igrac od pocetka sezone…Jedini svaki mec igras konstantno a o tome koliko pretrcis za jednu utakmicu je za svaku pohvalu…

Reply
Darn сеп 30, 2013 at 16:12

Dobra fora iz prekida, ali mora još mnogo da se radi, i na ofanzivnim i na defanzivnim. Tu smo baš tanki.

Reply
andrej сеп 30, 2013 at 14:42

Ovaj momak je sve bolji i pokazuje da smo s pravom ovde kukali da ga uprava dovede pre svih ostalih! Hrabar, pozrtvovan, konstantan, jak i sa i bez lopte, a eto ima cak i dobar pas i odlican centarsut. Samo nastavi tako Aco!

Reply
Dijabola сеп 30, 2013 at 15:55

Ima tenk i sutinu!

Reply
dexy122 сеп 30, 2013 at 22:24

Najbitnije je sto je jedan od retkih zadnjih veznih koji se ne plasi da krene napred i pokrece akcije.

Reply
Panteri FMP сеп 30, 2013 at 14:06

Aleksić nikada neće biti vrhunski golman jer uvek učestvuje u nameštanjima.Prošle godine protiv Partizana,a ove protiv Crvene Zvezde

Reply
Звезда шампион! сеп 30, 2013 at 15:06

А значи признајеш да намештате ❓

Reply
Mirko CZ сеп 30, 2013 at 14:02

…sinoc je sve dobro uradjeno samo da je jos Nine bolje zahvatio loptu.Prekidi su u nasoj ligi mogo bitni tako da ono,na tome treba raditi.

Reply

Leave a Comment