Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатДруги пишуФудбал

Пет голова орасположило црвено-беле

Победа против Спартака, пет голова у мрежи противника, смањена бодвна разлика у односу на „вечитог ривала“ донели су осмехе на лицa фудбалера са „Маракане“.

IMG_2315-1Ни тмурно и кишовито јутро нису могли да покваре расположење црвено-белих који су са пуно енергије одрадили јутарњи тренинг, а неки од њих су остали још да тренирају.

Марко Мирић је нешто раније завршио тренинг због болова у колену, док је било приметно да леђа и даље муче Милоша Нинковића.

„Изгураћу још утакмицу са Чукаричким па ћу репрезентативну паузу пробати да искористим да санирам болове“, рекао је Нине, а преноси „Мондо“

Фудбалери Звезде полако враћају самопоуздање, а двојица младих штопера су наставили да тренирају и по завршетку тренинга. Наиме, Јован Крнета и Дарко Лазић су наставили са радом, они су центрирали један другом и увежбавали скок игру која је слаба тачка црвено-белих када су у питању прекиди противника.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

20 comments

sreks1 сеп 30, 2013 at 23:48

A da to pod temperaturom je posebna prica…Igramo protiv drugoligasa u kupu i ako ne igra Pecnik u problemu smo…Smesno…Od svih pojacanja samo njega konstantno gura jer ga je on doveo…Arauho,Onjilo,Omega,Petkovic,Gogic,Mrdja…Arauho ni debitovao ali zato ovaj mora da igra i bolestan…Pa nije on Ronaldo…

Reply
sreks1 сеп 30, 2013 at 23:45

E moj druze,malo ti znas o fudbalu…Ovo sto on igra je smesno…Znaci udje u tri sanse i moze da stoji a po desnoj strani duva na sve strane…Znaci ko da gol po tebi moze da radi sta hoce…Usao je u sanse..A presetao 75 minuta…Sve sanse Spartaka su bile preko njega i Vesovica…Ali polako oparavice se Laza i Pecnik ce na fosnu a mi cemo onda liciti na pravi tim…Tako da Mrvice do tad uzivaj u njegovim igrama ako Stojanovica ne sutnemo ranije…

Reply
NemanjaS90 сеп 30, 2013 at 19:38

Ко да су дали 5 комада Реалу а не Спартаку. Не ложите се, још су ово исти они манекени који не могу добити Доњи Срем (са играчем више) или Вождовац и Јавор.

Reply
sreks1 сеп 30, 2013 at 19:18

Nejc Pecnik je za 90 minuta pretrcao 1,2 km…Ubedjen sam da se nije oznojio ali je nazalost morao da okisne…A Stojanovic je sinocnom izmenom jos jednom pokazao da je nula trener…Menja Vesovica koji moze da trci 3 dana a ostavlja Pecnika koji ne moze da stoji 3 sata…Petku svaka cast…Vrh igrac…

Reply
Mrvica сеп 30, 2013 at 21:46

Druže, ajde ne seri, molim te. Ti znaš koliko je on pretrčao? Pa i da je pretrčao 500 metara našao se u šansi bar 3 puta, samo se seti one lepe akcije u prvom poluvremenu. U Novom Sadu je igrao pod temeperaturom. I još uvek je najbolji strelac ekipe.

Reply
Sasa Cetnik сеп 30, 2013 at 18:30

Nije tema izvinjavam se,kupio bih kosarkaski dres u Nisu ili preko interneta ako neko zna bio bih zahvalan.

Reply
Sasa Cetnik сеп 30, 2013 at 22:08

Hvala ti najlepse od srca.Nista bez brace.

Reply
emirko svemirko сеп 30, 2013 at 16:32

Smatram da kada bi igrali u ovoj postavi da bi gazili redom: Rajkovic, Vesovic, Martinovic, Omega, Mijailovic, MIlijas, Ninkovic, Kovacevic, Pecnik, Mrdja, Dauda. Na klupi : Arauho, Petkovic, Mladenovic, Kasalica, Milunovic, Onjilo,Bajkovic. 😀 😀

Reply
miki сеп 30, 2013 at 16:22

Ja ne znam koliko je nas ovde pisalo kako ne mozemo da igramo sa jednim spicem i jednim poluspicem itakmice protiv donjeg srema i ostalih indijanaca… Pa zar mi koji smo ne strucni to vidimo iz aviona a treneru Stojanovicu je to tek postalo jasno na utakmici sa Spartakom??? To dovoljno govori o njegovoj strucnosti, ali uprava na zalost i dalje forsira ovog ne strucnjaka!
Sto se tice ostalog mogu da kazem da nikada nismo imali jaci napad, a slabviju odbranu, i jednostavno jedina sansa nam je da igramo najmanje sa dva spica, skroz ofanzivno, jer i ako primimo 1-2 gola opet cemo da damo vise nego sto smo primili!
Dakle samo ofanziva Zvezdu spasava u ovom trenutku dok se ne dovede klasican desni bek i jos jedan dobar stoper…

Reply
dexy122 сеп 30, 2013 at 22:27

Ja jedino treneru zameram izmene koje su pogresne i u pogresno vreme. On je igrao sa dva spica i pre, ali jednostavno problem je bio sa glavama. Sada izgleda dobro, ali mora to jos bolje.

Reply
krvavi zvezdas-DE сеп 30, 2013 at 15:26

u zimskom prelaznom roku pod hitno jednu crncugu za stopera umesto ovog nesposobnog Martinovica ..ostali su za sad ok

Reply
dusan сеп 30, 2013 at 15:57

olabavi malo sa rasistickim komentarima. ovo je ipak sport.

Reply
Darn сеп 30, 2013 at 16:08

Pa dobro – nije čovek mislio ništa loše.

Без оваквих шала. Админ

Reply
Milovan сеп 30, 2013 at 20:38

A koje je boje Omega?!?

Reply
delija_101 сеп 30, 2013 at 16:53

Bez crnca nema udarca.

Reply
emontije сеп 30, 2013 at 15:12

ali koliko nam je odbrana suplja to je jezivo. pa ovaj tuzni spartak je trebao jedno 3 kom da nam da, nije mi jasno kako smo mi i dobro prosli pored onog cernomoreca.
vesovic ne postoji u defanzivi i jednostavno ne moze to da igra. lepo je kada imamo brzog desnog beka ,koji dribla u stilu deni alvesa ali on je u defanzivi jednostavno pola gola i to treba izbegavati.
petkovic takodje, ne vidim nista u njemu ali ajde da sam se prevario.
stoperi isto jeza, postavljanje ne postoji.

poruka za upravu:
sve u svemu na zimu odmah mozete da planirate 2 stopera i desnog beka ako zelite bilo sta u evropi.

Reply
Darn сеп 30, 2013 at 16:11

Stvarno je jezivo gledati naš zadnji red. Svaka utakmica, bar nekoliko 100% šansi za bilo kog rivala. Nećemo dobro proći ako se tako nastavi, jer čim ne dođu golovi (kao što su juče došli) bićemo u problemu.

Reply
sof сеп 30, 2013 at 15:10

Браво вежбајте. У било каквим офанзивним прекидима смо безопасни, не знамо да бранимо ни дефанзивне прекиде ни контре.

Reply
torh сеп 30, 2013 at 14:34

Navijace ce jedino titula da oraspolozi !!!!!!

Reply

Leave a Comment