Moja Crvena Zvezda
АнализеФудбал

Резултати МЦЗ анкете – Рајевац прави човек за тренера ФК-а

У недељи у којој су се сви бавили киксевима Црвене звезде у два узастопна кола, МЦЗ је желео да види мишљења својих читалаца по питању шефа стручног штаба. Црвена звезда се у међувремену вратила у трку за Партизаном, разлика је три поена, међутим резултати анкете не иду на руку  актуелном шефу струке.

rajevacПитали смо  Вас: „Ко је прави тренер за Црвену  звезду?“. Највећи број Ваших гласова је добио Милован Рајевац (29%). Тик иза њега, по броју гласова, налази се одговор „Ко год да дође, неће ништа променити“ (25%). Ова два одговора су убедљиво на врху, а за њима следе Марко Николић (12%), Владимир Петровић Пижон (9%), Славиша Стојановић и други страни тренер су добили исти број гласова (7%). На зачељу су Драгослав Степановић (5%) и Илија Петковић и Зоран Његуш (3%),

Дакле, навијачи желе коначно да клупи да виде нашег стручњака који је прославио репрезентацију Гане на СП 2010. Постоје индиције и да је председник клуба Драган Џајић још раније најрадије желео да види овог стручњака на клупи нашег клуба, међутим, Рајевац је увек демантовао било какве наводе о преговорима са њим. А и чињеница је да он захтева изузетне финансијске услове.

Други, по броју гласова, одговор наводи на неке непријатне закључке. Највећи од њих је да велики део навијача сматра да ниједан тренер не може значајно променити тренутну ситуацију нити утицати на учинак играча на терену, вероватно услед нездраве климе свуда унутар и око нашег клуба. Делује као да полако и навијачи дижу руке од борбе са ветрењачама, а једино у шта овим дана верују је та чувена приватизација клуба, што се видело и у прошлонедељној анкети. Наравно, нама Звездашима је био довољан синоћни меч са Спартаком, једна петарда на Маракани да поново почнемо да верујемо да наши играчи заиста могу до тог јединог циља којем сви заједнички тежимо. Надајмо се да нас неће поново разочарати, и то већ на Бановом брду следећег викенда.

У анкети је је учествовао 831 посетилац сајта.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

32 comments

veliki pravi zvezdas окт 2, 2013 at 01:09

Dzajo ,Covicu i Stojadinovicu hocemo da nasa Crvena Zvezda dobije fudbalsku akademiju koju ce da vodi tim ljudi od njih recimo petoro Pancev ,P.Ognjenovic ,Dujkovic ,Jugovic i Rambo Petkovic a da se ta akademija nase Crvene Zvezde nalazi na Obilicevom stadionu i otale da budu ubacivani igraci u prvi tim malo po malo Dzajo ,Covicu i Stojadinovicu evo jednog djecaka kojeg bih preporucio za tu buducu Zvezdinu akademiju http://www.mozzartsport.com/vesti/srpski-sin-filip-arsic-u-dva-meca-postigao-12-golova ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ 😀

Reply
Teks Viler окт 1, 2013 at 08:39

Kakav Rajevac,kao igrac je bio najgori bek Zvezde svih vremena,Djorina veza.Kad je tako dobar zasto nikog ne trenira 2 godine?Inace,na tv je izjavio da je navijac Partizana,ali eto,vremenom je zavoleo i Zvezdu.Nemam nista licno protiv njega,Zvezda ima dobrog trenera,bas me briga za anketu.Mislio sam da necu vise ovde da se pojavljujem ali me natera vasa anketa.Pustite vise Stojanovica ali i Stojadinovica na miru.

Reply
Spartanac окт 1, 2013 at 01:43

Eto……a covek je ceo UO da bude smenjen….i ko bi rekao da ce posle toga u dve utakmice u cetri dana da ima 8 0 skor……igracima je jednostavno lose krenulo…i problem je bio u glavi……JA SAM REKAO I ZA PINTA…..AMA BILO KOG TRENERA……DVE GODINE I GOTOVO!!!!!Ako nisi u stanju,kada pricam o nasoj ligi….da imas u roku 10 miliona eura….da placas igrace 2,5 ili 3 miliona i da igraju za platu od 400 000-500 000….dakle pricam o ljudima koji odmah daju rezultat….TI MORAS DA CEKAS I DA UIGRAVAS EKIPU….DA CEKAS DA SE NEKI PRIRODNI PROCESI U TIMU ODVIJAJU I GOTOVO!!!!Pose Muslina,…..dakle u poslednji devet godina promenili smo 18 trenera!!!!Pa Bajern bi propao a ne Zvezda…….inace najbolji trener u ligi je Marko Nikolic.

Reply
sof окт 1, 2013 at 00:49

Ма који Рајевац, бољи је Пижон од њега то мислим без зезања.

Reply
DrMilCzv сеп 30, 2013 at 23:57

Stojanovicu puna podrska!
Siguran sam da je dobar potez uprave sto su ga ostavili.
Konstantno su se, proteklih godina, smenjivali treneri posle par losih rezultata. Dodje novi, malo se trgnu, pa opet pad,pa novi trener.
Ako su se godinama ponavljale iste greske, zasto opet?!
Kontinuiran rad ovakvih igraca i ovog trenera ce donijeti rezultate, u to ne sumnjam.
Imao je muda da promijeni taktiku. Igramo konkretnije nego ranije. Ima kikseva pozadi, ali Boze moj, ne moze do savrsenstva dovesti posle par mjeseci. Ima njuh za dobrog igraca (pokazao sa Pecnikom,istrpio Daudu, Mrdju)…
Dosta prepucavanja oko novog trenera. Mi ga imamo.
Slavisa Stojanovic!

Reply
ЦЗХН сеп 30, 2013 at 21:33

Написали сте као да је добио 70%… ❓ 😕 ❓

Reply
laki сеп 30, 2013 at 21:31

Ako osvojimo titulu,red je da se bar vecina sa oivog sajta skupimo negde i olesimo se 😀

Reply
Суба Цзв сеп 30, 2013 at 23:24

МА браво! 😀
Само да однекуд не бане Милијаш, не би га могли намирити ни сви са овог сајта, заједно са уредницима :facepalm:

Reply
Spartanac окт 1, 2013 at 01:38

odlicna ideja!!!!!!!!!!!!! 😀

Reply
laki сеп 30, 2013 at 21:24

Bas ste sto*a ispala sa ovom anketom,kako se trener oseca kad cita ovo,ako cita uopste? 😛 i to nakon pobede od 5-0 praviti ovakvu anketu…

Reply
Darn окт 1, 2013 at 00:51

E baš mi ga je žaaao…

Reply
veliki pravi zvezdas сеп 30, 2013 at 20:53

Hocemo privatizaciju sto prije nase Crvene Zvezde i da nasu Crvenu Zvezdu preuzmu Arapi ili sejici jer je to jedino pravo resenje za nasu Crvenu Zvezdu ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ 😀 😀 😀

Reply
D сеп 30, 2013 at 22:37

Arapi ili sejici? hahahahahahah

Reply
Darn окт 1, 2013 at 00:52

Neumoran si, analfabeto.

Reply
Markoni сеп 30, 2013 at 20:32

Pitanje u anketi je postavljeno neprecizno. Nisam glasao jer nije bilo Kapela, Murinja i ser Aleksa na listi ponuda. Pustite ovog čoveka da radi svoj posao, on nam je najmanji problem trenutno.

Reply
... сеп 30, 2013 at 21:55

Sada je najmanji problem, a pre deset dana bio vam je najveci problem. Kako nije problem covek koji je izjavio da nema potrebe da ubacuje Omegu jer ce i on napraviti kiks, pa se ispostavilo da nije bio upravu, a dalje nema potrebe da se ulazi u analize njegovog rada.

Reply
Markoni окт 1, 2013 at 00:25

Kome nama? Kome se ti obraćaš odgovarajući na moj post? A što se tiče Omege, naravno da je kiksnuo i to nekoliko puta, samo što iz toga nisu pali golovi. Videlo se da je nesiguran i da igra pod pritiskom, a o uigranosti da ne pričam. Koga god od ove četvorica da stavimo na mesto štopera biće problema, a za to je najmanje kriv trener koji je kukao od kako je došao da mu kupe bar jednog krštenog centralnog beka.

Reply
Miljan сеп 30, 2013 at 20:10

MCZ uopste se niste poneli lepo ovom anketom prema nasem sadasnjem treneru!
I ako ga ovde vecina kritikuje taj covek ce osvojiti titulu u to sam ubedjen! I na kraju ce mu svi dati podrsku da nastavi sa radom i uvede nas konacno u Evropu!

Reply
Aleksandar-MKD сеп 30, 2013 at 20:28

U pravo si Miljan, ne treba da se pravi dodatni pritisak na trenera i ekipu od strane MCZ ni od navijaca.
Treba uprava da odluci dali treba da se promeni trener i kada, a ako treba to mora da se izvede brzo i dosvesto pravog.
Pozdrav!

Reply
Miljan сеп 30, 2013 at 21:01

Nije da branim coveka nego je stvarno tako! Sto ga diraju sada? Ako mu je uprava dala poverenje – ta istaaa uprava koju smo MI pucem doveli sto se sada mi mesamo? Vi mislite da fudbaleri i strucni stab ne citaju ovaj sajt? Citaju i te kako 😀
I najjace od svega su izglasali Rajevca!!! Selektora Zlatiborskog okruga!

Reply
Nikola M. сеп 30, 2013 at 22:00

Trener sam treba da zasluzi poverenje navijaca. Ako on i procita ovaj tekst i ako je pravi covek onda ce jos jace da zapne da sve razuveri.
Ja licno, kao pisac ovog teksta, verujem da sa ovom ekipom i igrom kao u prvom poluvremenu protiv Spartaka mozemo da ostvarimo gorepomenuti cilj, a ako moj tekst i ova anketa sputaju trenera na tom putu, rado cu snositi svu odgovornost.
Pozdrav i hvala na kritici. 🙂

Reply
Sladajac сеп 30, 2013 at 20:07

Dzabe ste krecili(narucene ankete) !!!,,,novi trener Zvezde bice Miodrag Grof Bozovic!!!… 🙂

Reply
ssss сеп 30, 2013 at 20:11

Pa bolji je od Rajevca za klasu..Samo nije jasno sto i Dujkovica nije bilo u anketi, nego sve sami slepci..

Reply
Nikola M. окт 1, 2013 at 11:32

U anketu su stavljeni samo oni za koje postoji kakva-takva mogucnost da dodju u Zvezdu. Verovatno bi veliki broj glasova dobili i Muslin i Prosinecki i Zenga, ali…

Reply
ssss сеп 30, 2013 at 20:00

Dujkovic za trenera!!!

Reply
kobr90 сеп 30, 2013 at 19:55

voleo bih da vi svi koji ste glasali za rajevca mi navedete klubove koje je vodio,bez gugla…..ne znam ni ja covek ima oko 50 godina ja znam da je vodio borac cacak i ganu…..sa borcom nepoznat ucinak,sa ganom igrao dobro,sto i nije toliko tesko,imaju vrhunski tim a spremni su kao zivotinje….ne kazem da je lako njih voditi,al nasu zvezdu je tese 10x…veliki je pritisak zbog 6 susnih godina….nama treba stranac koji ima autoritet kod kog igraci ne smeju da izlaze u provode,da dolaze pijani na trening,da on uvede red da ne radi ko sta hoce i da se postuje disciplina,svako ko prekrsi bio on ninkovic milijas bajko itd bude odstranjen iz tima….ne kaze se dzabe disciplina kao u vojsci,nama treba neko ko ce pritisak preuzeti na sebe ko ce rasteretiti ekipu,robi je bio pravo resenje,al se nasao u pogresno vreme na pravom mestu….on da ima ovaj tim danas mi bi bili 5 bodova ispred svih….

Reply
dexy122 сеп 30, 2013 at 22:33

Stranac nije uvek resenje. Slazem se s tobom da nam treba autoritet. Posto Muslin nece da bude trener, ja sam za Grofa Bozovica. Ali mi imamo trenera tako da podrska nasem sadasnjem treneru.

Reply
... сеп 30, 2013 at 19:40

Glupost,ocajan trener samo izvikan,Stepanoviceve ekipe igraju lep fudbal,Njegus je odlican mladi trener,dok se Nikolic u Srbiji dokazao i neko od njih treba da bude nas buduci trener. Jedino izuzetak mogu da budu Zenga,Muslin,Djukic i Antic.

Reply
marko сеп 30, 2013 at 19:36

hahahhaah Rajevac! aahahhahahhahaha 😆
– Pa dal’ ste Vi ljudi normlani! Kakv bre crni Rajevac! Pa taj da valja sad bi radio negde! Sve njegove ekipe igraju ocajan fudbal! Samo ne znam po kom kriterijumu su ga „preporucivali“ ljudi! Ali ajde…
– Sto dalje bre od „Marakane“… Kakav crni Rajevac P*** M*****…

Reply
torh сеп 30, 2013 at 19:33

Nama je Kokeza glavi problem

Reply
krvavi zvezdas-DE сеп 30, 2013 at 23:22

napolje KOKICA i TONCICA

Reply
sof окт 1, 2013 at 00:52

неће ДБ-овци да оду

Reply

Leave a Comment