Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Ковачевић: „Ма какав Партизан..“

kovacevicПриликом летошњег прелазног рока причало се да је Алексаданар Ковачевић био на корак од преласка у редове Партизана. На све то, за „Спорт“, Тенк каже:

„Да, дошле су и до мене те приче… Било ми је смешно колико људска машта може да буде бујна. Звездаш сам одмалена и све то око Партизана је чиста глупост. Нико из Спартака ме чак није питао ни да ли бих размислио о преласку у Хумску. Знали су какав ће бити мој одговор“  истакао је Ковачевић и објаснио како је отишао са Маракане пре две године.

„Тадашња управа је растурила целу моју генерацију, која је била одлична, с Ђуричићем, Ћосићем, Деспотовићем, Мркелом… За мој одлазак су криви Владан Лукић и Иван Аџић, који ме као тадашњи председник и спортски директор нису удостојили ни разговора. Састао сам се само с Гораном Негићем, који ми је пренео њихову понуду једногодишњег уговора и да идем на позајмицу, што нисам хтео да прихватим.“

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

6 comments

Darn окт 3, 2013 at 03:32

Nikad neću shvatiti zašto se toliki broj naših bivših fudbalera (a pretežno su bili kapiteni, veliki Zvezdaši, i ostavljali srce na terenu) aktivno uključio u projekat sistematskog uništavanja kluba… Piksi, Lukić, Adžić, Ivić, Bunjevčević… I još neki… Svi su dali doprinos da budemo ovde gde smo sada. Siguran sam da su to dobro naplatili… Pa neka im je na čast.

Reply
nina окт 2, 2013 at 23:15

nas tenk !!! <3

Reply
Ultras окт 2, 2013 at 15:05

Smrdljivi Lukić i Adžić uh kad se samo setim da su oterali Pižona kad je bio prvi i doveli svog kuma Kratko Ostanića, te sezone smo lagano mogli da osvojimo titulu!!!

Reply
Mirko CZ окт 2, 2013 at 12:24

Tako je brate,lepo kazes oterao me taj i taj…sad te volim jos vise.Ne volim ljude koji stalo paze da se nekome ne zamere i onda samo cute i trpe.

Reply
laki окт 2, 2013 at 10:42

Uf sto volim,kad bi svi rekli lepo imenima ti i ti su krivi,onda bi se znalo!

Reply
Spartanac окт 2, 2013 at 10:30

Ja bi za ovo terao u zatvor!!!!!Nema……jedu nas bre ko kancer…….kada krenes da otpetljavas sve u Zvezdi,ne mozes bre da se izvuces,da sve registrujes…… :facepalm:

Reply

Leave a Comment