Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаРукомет

Рукометашице контрама до друге победе (32:27)

Рукометашице Црвене звезде су у оквиру 3.кола шампионата савладале Војводину са 32:27, (15:22).

rukometasice oktobar 2013Пред око 100 навијача у СЦ „Бањица“, Војводина је боље отворила меч, енергичније и брзо стигла до почетне предности. Црвена звезда је стизала предност новосађанки углавном преко контри које је отварала Аманда Марић и головима Катарине Радовић. Доста грешака у игри нашег тима током већег дела првог периода игре када ништа није полазило за руком.

Први пут Црвена звезда је повела 11:10 у 22.мин, бравуром Марићке, када је дриблингом избацила две противничке играчице и постигла погодак. У последњој деоници првог полувремена Црвена звезда је промашила седмерац и неколико прилика из контри, али је капитен Марија Чолић одлично бранила. Пропуштена је прилика за већом предности, па је на крају полувремена Црвена звезда водила 15:12.

Војводина је поново боље отворила полувреме, стигла предност, али Чолићка је подигла одбранама екипу. Седмерац и две контре су преломиле утакмицу у корист црвено-белих, а када је Аманда Марић поновила бравуру из првог полувремена, победник је био познат.

Консолидовале су се девојке, одиграле одлично у одбрани и повећавале разлику која је у једном тренутку износила 8 голова. Боља игра у другом делу је донела победу, а контрама су црвено-беле решиле меч. Разиграле су се Јевремовић, Мистрић и Радовић. Друго полувреме, осим уводних минута, у потпуности је припало нашем тиму који је забележио другу победу у шампионату. Новосађанке су успеле да смање разлику и ублаже пораз на крају.

Најефикаснија је била Данијела Мистрић са 9 голова (5 из седмерца), Бојана Јевремовић је постигла 7, а Катарина Радовић 6 голова. Аманда Марић, Лајла Џафић и Милена Милојевић су постигле по 3, а Лапчевић се једном уписала у листу стрелаца.

У следећем колу, следеће среде 9.октобра, девојке гостују у Кикинди, истоименом противнику.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

1 comment

xaxa окт 2, 2013 at 22:11

ima li jos slika?

Reply

Leave a Comment