Moja Crvena Zvezda
Рукомет

Најава: Спартак Војпут – Црвена звезда

Рукометаши Црвене звезде сутра одлазе у Суботицу како би се изборили за нове бодове у првенству. Као домаћин очекује их екипа Спартака.

IMG_3992Један реми и две везане победе, леп почетак наших момака. У прошлом колу остварена је значајна победа над Металопластиком која је је донела екипи потребно самопоуздање. Дебитовао је и Растко Стојковић, полако се улази у такмичарски ритам.

Сутрашњи Звездин ривал тренутно заузима друго место на табели са освојених пет бодова. Суботичани су у првом колу били бољи од ПКБ-а, у другој утакмици су савладали Раднички, а у трећем колу ремизирали са Колубаром. Црвено-бели имају исти број бодова и тренутно су трећи.

Пред изабраницима Ненада Перуничића је озбиљан задатак. Сигурно је да сви желе да одрже победнички низ и наставе са добрим партијама. Спартак ће имати предност домаћег терена, али надамо се да ће црвено-бели имати подршку својих навијача из војвођанског града.

Спој младости и искуства могао би бити пресудан. Неколико наших играча су већ на самом старту првенства показали завидну форму, а како време буде одмицало не сумњамо да ће и други достићи свој максимум.

За Црвену звезду ће дебитовати и последње појачање, Радош Пешић, који је због повреде и лиценце пропустио протекла два меча. Позивамо све навијаче из Суботице и околине да дођу и пруже подршку момцима на утакмици.

Спартак Војпут – Црвена звезда

5. октобар 2013, субота

СЦ Дудова шума – Суботица

19 часова

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

4 comments

Rape Delija окт 4, 2013 at 22:26

A da li ce igrati Milan Corovic?

Reply
Zvezdaš окт 4, 2013 at 20:45

Očekujem da momci pruže maksimum i da pobeda neće doći u pitanje! Šta je Spartak za jednu C.Zvezdu? dakle, ako hoćemo titulu, a hoćemo, moraju redom padati rivali, ime nije bitno…. Veoma važan meč!

Reply
laki окт 4, 2013 at 19:06

Ima li DELIJA na severu Srbije?
😎
Nadam se da će atmosfera biti kao u Šumicama.

Idemo SVI u Dudovu šumu!!!!

Reply
Zvezdaš окт 4, 2013 at 20:46

Nema toga mesta na svetu, osim Afganistana i tome sl. gde Delija nema!

Reply

Leave a Comment