Moja Crvena Zvezda
КошаркаРегионална лига

Пораз Звезде у „Пецари“

Црвена звезда Телеком започела је сезону поразом на традиционално тешком гостовању Широком. Црвено-бели су поражени након веома неизвесне завршнице резултатом 80:79.

schilb_zvezdaИзабраници тренера Дејана Радоњића су веома добро отворили утакмицу и након само три и по минута имали су предност 10:2. Ипак, зонска поставка Широког стварала је велике проблеме Звездиним кошаркашима па је домаћин направио серију 13:5 и изједначио резултат. До полувремена се играло поен за поен, екипе су се смењивале у вођству које није било веће од четири поена. Уз звук сирене плејмејкер домаћих, Џонс, погодио је невероватан шут са преко пола терена па је домаћин са три поена предности (38:35) отишао на велики одмор.

Наставак игре није донео ништа ново. Играло се чврсто на обе стране, а Широки је одржавао минималну предност. Тако је било све до 26-ог минута када је домаћин искористио неколико грешака Звезде и направио серију 7:2 која их је одвела на шест поена предности (49:43). Широки је одржавао ту предност до саме завршнице трећег периода када је капитен Симоновић погодио важну тројку у последњој секунди тог периода и преполовио заостатак (58:55).

На старту последње деонице сјајни Симоновић је поново погодио тројку, изједначио резултат, а затим је и Нелсон постигао поене који су донели црвено-белима ново вођство после дуго времена (60:58). Тада се чинило да би Звезда могла да преломи утакмицу у своју корист, али то се није догодило. Поново су изабраници тренера Радоњића направили неколико јефтиних грешака које су вратиле домаћина у живот. А онда је поново уследио егал меч.

У последњи минут Широки је ушао са четири поена предности (75:71) пре него што је Нелсон погодио веома важну тројку са којом је вратио Звезду на пола коша заостатка. У следећем нападу Широки је промашио, али је Шилб направио велики пропуст дозволивши Билиновцу да ухвати офанзивни скок. Након тога се ушло у пенал завршницу у којој је домаћин био прибранији. Блажич је уз звук сирене погодио тројку са осам метара, али је то било довољно само да се ублажи пораз.

Широки – Црвена звезда Телеком 80:79 (13:17, 25:18, 20:20, 22:24)

Широки: Бабић, Катић 1, Микулић, Петровић 5, Билиновац 4, Каштропил 6, Колс 7, Бошњак 17 (5ас), Џонс 12, Бараћ 25, Бува 1, Рикић 2.

Црвена звезда Телеком: Цветковић, Митровић 5, Блажич 9, Симоновић 6, Марјановић 4 (5ск), Раденовић 7, Катић 11 (6ск), Ристић, Нелсон 12, Џенкинс 8, Шилб 12 (6ск, 4ас).

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

198 comments

Zen окт 7, 2013 at 19:32

Poražavajuće. Nije problem izgubiti od boljega u utakmici u kojoj ste dali maximum, ali Zvezda sigurno nije dala maksimum. Jesmo uljuljkani pobedama u pripremnom periodu i pojačanjima, ali ovo nije smelo da se desi timu koji je najmanje pet puta bolji – barem po pojedincima gledano.

E, tu stižemo do suštine. Gledajući zajedničku sliku tima, prošla mi je jedna misao, nešto kao zla slutnja, da je ovo tim načinjen od pojedinaca, ali da nigde ne vidim koheziju, niko ne povezuje ovaj tim u celinu, jednostavno ovo nije tim. I to se pokazalo na ovoj utakmici.
Iz ovoga se nameće sledeće: tim je trebalo nadograditi a ne skroz izmestiti, jer se tako ne dobija TIM, već ovaj zbir pojedinaca. Nije mi se dopalo izbacivanje Rakočevića, nije mi se dopala promena Savovića, nije mi se dopalo ni što Raško nije kapiten, a bio je najbolji prošle godine, zajedno sa Rakočem. To znači da su oni koji su bili najbolji kažnjeni.
E pa braćo i drugari, ovo se ne radi TIMU, a ako se radi onda slede ovakve kazne.

Možda prošlih godina nismo imali organizaciju,nismo imali para, ali smo uvek igrali srcem. Šta je ovo sada? Horda plaćenika? Ja mislim da niko od nas to nije želeo niti pomišljao na ovakvu Zvezdu. Postajemo bahati, a to nikad nismo bili. Čini mi se da ovo nije Zvezda o kojoj sanjamo.

Pisalo se kako se jako radi, kako su treninzi naporni, kako tim deluje superiorno, pobede su tu priču podgrejale, ali kako je moguće da niko nije video da je ovaj „tim“ ovoliko mekan i slab? Oni deluju kao da je sezona već prošla i kao da su morali da tako umorni odrade još par dosadnih utakmica?
Jel moguće da trener nije uvideo da je tim nemotivisan i umoran, nesiguran?
Da, treba da se pripreme da na početku i kraju sezone budu najbolji?
Njegova ili krivica onih koji su dovodili ove „zvezde“ u Zvezdu, ne znam…

Simonović u Zvezdi? Kapiten? Šta ovo znači? Čovek je više nego prosečan igrač. Možda on voli Zvezdu ili je i ranije bio navijač, ja ga ne poznajem, ali ako on treba da predstavlja nekoga na koga će tim da se ugleda, onda smo ugasili načisto.

Gotovo sam siguran da ovaj tim ništa neće napraviti i da ga ja neću gledati a ni podržavati. Zvezdu hoću, ali ovi plaćenici nisu moja Zvezda.

Reply
Zen окт 7, 2013 at 19:43

I da.. Pod hitno promeniti trenera! Ovaj čovek je neuspešan, neznalica i nepismen, jednom rečju ne zna ništa, i nema kapacitet da vodi Zvezdu.

Reply
kalio gulić окт 7, 2013 at 10:20

već sada me golica kako će nas grobari po ko zna koji put pomesti u košarci kao i u fudbalu,a stvar je tako jednostavna:samo treba pogledati u komšiluk i videti kako se stvara ekipa i rezultat a pogotovo kako se nešto osvaja.navijači moraju shvatiti da smo u košarci oduvek bili mali klub a da smo u fudbalu to postali.i nije problem što ne pobeđujemo već što to uvek rade grobari i niko drugi.priznajmo da je to naš kompleks!

Reply
Japaja окт 7, 2013 at 17:34

Da, treba progutati ponos, i učiti od njih.
Sistem je prilično jednostavan, ali za njega su potrebni ljudi koji žive za klub – od vrha do dna, od predsednika do poslednjeg igrača u rotaciji. Daleko smo od toga.

Reply
aca nis окт 6, 2013 at 13:59

Udari ih po dzepu od pocetka pa da vidis kad su im u pitanju pare kako ce da grebu i nogama i rukama da pobede. Vidim Redenovica, lik se na kraju smeje, briga ga savrseno sto gube. Oni su vec mislima na utakmici sa Lokomotivom, to je bitno jer nase vedete su vec evroligasi, glave su im u nebesima. Samo po dzepu od pocetka, nije ovo nba da statistika bude presudna, dzaba Silbu sto je odigrao dobro celu utakmicu kad na kraju na rezultatu 75:74 on se ponasa indolentno i daje sebi za pravo da ne gradi loptu gde je grac sirokog uzima i stavlja tacku umesto da damo mi poen iz te akcije. Valjda ce da se trgnu i shvate gde igraju.

Reply
Alex Unders окт 6, 2013 at 18:59

E, tu je problem, takve sitnice rešavaju sezone. To što je Šilb uradio niko ne vidi, a naš trener ne reaguje na takve stvari – prosto neverovatno. Znaš kad će to da se desi groblju – nikad. Da se jedan igrač cereka kad promaši jedno od ključnih bacanja, i da drugi ne odradi najosnovnije zagrađivanje kad se lomi rezultat – to se tamo ne prašta. Zato mi čekamo titule dok ih oni osvajaju…

Reply
marko окт 6, 2013 at 13:41

steta sto nije bila prijateljska..onda ste kraljevi parketa..odmah na pocetku nam dajte do znanja da nista posebno ne ocekujemo od vas..a za tebe radonjicu pitanje..kada imas vise nego duplo jaci sastav moras rutinski da dobijes tekmu..kako to da to nije bilo..kako..

Reply
Realan Zvezdas окт 6, 2013 at 13:10

Uzasno lose,nista drugo nema da se prica

Reply
Mani окт 6, 2013 at 10:07

Vidim odma atakujete sa svih strana i to mi je jako smesno, isto kao sto ce mi biti smesno sad kad vezemo 5,6 pobeda pa ce biti prica da osvajamo EL. I mene je zacudilo da izgubimo ovu utakmicu posle onakvih rezultata na pripremama ali tvrdim da imamo strasan tim i to cete uskoro svi videti!! Jedino sto mislim da bi mogli naci boljeg trenera ali treba sad pustiti Radonjica koji je prosao cele pripreme pa mozda nas sve demantuje!!! Ako nista drugo za kosarku se ne brinem za razliku od fudbala!!!

Reply
Šaka окт 6, 2013 at 13:01

На оваквим мечевима се губи титула, па прошле сезоне због оваквих пораза нисмо били први на крају лигашког дела АБА лиге. Поражени смо управо од Широког

Reply
Petak 13-ti окт 6, 2013 at 08:42

A ja kada sam pričao da Simonović i Subotić nísu za Zvezdu i još pojedina boranija lupali ste minuse.Jedna stvar ne zamlaćujmo se o tituli i aba ligi a kamoli o evro ligi kada sam video da smo jedva mega vizuru dobili sa nekih četri razlike sve mi je bilo jasno,nemamo Šampionski tim,nemamo trenera vreme će pokazati da li sam bio u pravu ili ne,kada mi boraniju ne možemo da dobijemo crno nam se piše!

Reply
Uliks окт 6, 2013 at 04:15

Ista situacija kao i prethodne sezone, svima minutaza mora da bude namirena. Nema od toga nista. Mora da se zna koja je prva petorka i prva petorka igra 28-35 minuta, ostali su tu da ih odmore i da naprave neku promenu na kratko, 2-3 napada. Ovim nista necemo dobiti. Svakako bih dodao jos to da se videlo krajem prosle sezone da Dejan Radonjic nije nikakav trener. Nama treba pravi trener, nama samo Kari moze da pomogne, ostali… nema tu uspeha. Ovde se na zna ko pija a ko placa.

Reply
aca nis окт 6, 2013 at 03:06

Uopste nisam ocekivao ovako kukavicku igru protiv tima kao sto je siroki. Jos na samom pocetku sam rekao da je pristup sramotan a sa druge strane, tim koji hoce da osvoji aba ligu ne sme da ime ovakve psiholoske barijere jer ocigledno da je to u pitanju. Ako nam skor na pocetku bude 0-2 kao sto je vrlo moguce, nece ni malo biti dobro jer sledi el i tad nista drugo ne ocekujem nego da nes razbije Lokomotiva. Elem, mi smo ekipa u tranziciji, jos se ˝pitamo˝ gde smo i jos imamo˝decje bolesti˝ a ovo je bas to. Nemamo vodju na terenu(Rakocevic otisao), veceras nista nije radilo, niko nije znao sta da radi a sa druge strane pobedjujemo evroligase na pripremama. Videcemo kako ce tim da se ponasa ne dalje i da li ce da pokaze karakter, jer ako su sampioni pokazace. Sumnjao sam da ce nam se pripreme obiti o glavu, ali ne bas ovako brzo i ne bas protiv sirokog. Sramota u svakom slucaju i sramota da ne umeju da odigraju napad na klasicnu zonu 35 min, i ja sam ludeo i sta sve ne, ali sezona je duga i ko god osvoji jadransku ligu imace oko 10 poraza, tako da ovo nije toliko bolno, samim ti sto je na pocetku. Upravi zameram sto su Nelsona opet ostavili samog skoro na jedinici(pomaze mu Aleksandar Cvetkovic koji konstantno stagnira), a ostale da podsetim da je Mitrovic za treceg krilnog centra, nikako za drugog ove sezone. U svakom slucaju, falio je Rakocevic 15-20 min, vodja je, mi nemamo takvog sad, takav se ne nazire, dobra stvar je sto je poraz na pocetku, mora da se skine trema i to je sve. Pozdrav svim pravim poznavaocima ove fantasticne igre.

Reply
Brutalno realan окт 6, 2013 at 01:19

Zabrinjavajuće da se gubi od ovih amatera,ali obzirom da nam je trener Dejan Radonjić,nije me mnogo začudilo

Reply
boban окт 6, 2013 at 01:10

Bruka i sramota od igre, a gospodin trener Dejan Radonjic definitivno nije za klupu Zvezde,katastrofalno je vodio ekipu a njemu uz rame je i Nelson koji je odigrao katastofalno.Prosle godine trener je smenjen posle drugog kola ove godine treba da se smeni posle prvog jer snjim se CRVENOJ ZVEZDI NE PISE DOBRO,dzaba pojacanja kad nema ko da to sve uigra i napravi ozbiljan tim.Sa ovakvim vodjenjem ekipe Zvezda nece nista uraditi ni u ABA ligu a kamoli nesto u EVRO ligu,SMENA TRENERA POD HITNOOOOO.
Pozdrav

Reply
MILAN KG окт 6, 2013 at 00:58

svake godine ista prica

Reply
moravac окт 6, 2013 at 00:35

G.Radonjicu,poveren vam je jako skup i kvalitetan auto. Danas ste ga ogrebali. Do naredne voznje imate obavezu da ga vratite u prvobitno stanje. Ako ga kojim slucajem, na daj Boze, na sledecoj voznji ulubite, oduzecemo Vam vozacku dozvolu a auto dati na upravljanje visprenijem i kvalifikovanijem vozacu. Molimo Vas da nas ne dovodite u situaciju,gore navedenu. ONE MORE CHANCE, mr. Radonjic!!! Pozdrav braci sa SEVERA!!!

Reply
hercegovac окт 6, 2013 at 00:12

Vjecito ista prica!!! posle jednog poraza , jebe se mater, svi su neznalice ,smjenjuje se trener svi u glas MRS IZ ZVEZDE, a posle „ne daj boze pbjede“ u EL bice kraljevi, Radonjic dozivotni terene ,igraci doktori kosarke …i tako u krug citav zivot E JEBO NAS KONJ!!!!!!

Reply
На северу од 1982 окт 5, 2013 at 23:39

Мислим мало ми је смешна више та прича о тешком гостовању у Широком. Па оно данас је било смешно. Полупразна хала а „ватрени навијачи“ имали од 11 до 16 година. Па није то више оно кад ти у препуној хали стоје над главом окореле херцеговачке усташе па од страха да те неко не тресне у главу гледаш да што пре завршиш утакмицу и одеш кући.

Reply
Hez окт 6, 2013 at 00:58

E, neka se neko setio i to da kaže. Ako je ono „vruć teren“ i „teško gostovanje“, propalo se.

Reply
dare91 окт 5, 2013 at 23:38

Jedan je RAKOCEVIC IGOR Dejane Radonjicu… !!!!

Reply
Srba окт 5, 2013 at 23:53

Eh sta bi dao da je on jos u timu

Reply
dare91 окт 6, 2013 at 10:57

Kapiten, vodja, LEGENDA!!!

Reply
Dio окт 5, 2013 at 23:23

Nisu mi jasne ove oscilacije 13 pobeda protiv boljih ekipa od Sirokog a sad ne mozemo da se sastavimo. Zvezda nema vrhunskog sutera koji ce da puni dok se ekipa ne pronadje. Kad ide ide svima kad ne ide ne ide nikome.

Reply
delijaMNE окт 5, 2013 at 23:04

Ajde Radonjicu… Imas moju podrsku!

Reply
Igor окт 5, 2013 at 23:02

Vlade Djurovic trener bez posla a za ovog naseg je ziva legenda. ❗

Reply
crni_redstar окт 5, 2013 at 22:59

slazem se sa skoro svim komentarima ali najbitnije od svega je da nam fali klasicna cetvorka koji bi nam doneo jaku odbranu,skok i agresivnost! razocarali su me kao nikada cini mi se!

Reply
Srba окт 5, 2013 at 23:55

Prosla godina skripala trojka a ova cetvorka. Pustiti Savovica a dovesti ovog Radenovica :facepalm:

Reply
NIKOLA окт 5, 2013 at 22:51

Nije mi jasno koju poziciju treba da pokrije ovaj Dzenkins, jedinicu ili dvojku. Nesto mi na pleja ne lici, a ako se opet ove godine oslonimo samo na kreativnost Nelsona i mozak Cvetkovica, onda nam je podvig da se ponovo plasiramo u EL i imamo par izgubljenih polufinala ili finala, zasta ce nam, to je sigurno, biti krive sudije, KSS, tvrdi obruci, meke lopte i ladne dvorane !!

Reply
Igor окт 5, 2013 at 22:50

Radonjicu putuj za PG imas najdominatnijeg centra lige kojeg celo drugo poluvreme drzis na klupi. 👿

Reply
NIKOLA окт 5, 2013 at 22:43

Jadno, bedno, osecaj odvratan, a toliko dugo sam cekao ovaj pocetak, sjajne pripreme, mocan tim, trofeji u najavi, pobedjeni silni Turovi, Nanteri, Zelene i ostale Gore..a onda jedva skrpljen tim, sastavljen sa budzetom koji imaju pojedini nasi igraci kao godisnju zaradu, nam ocita lekciju, utrpa ladno 80 poena, a mi se celog leta kunemo u odbranu, koja ce biti granitna. Neki Barac, 95 godiste, nas ubije, ubaci nam ladno skoro 30 poena, a mi se celog leta kunemo u odbranu, cvrstu, granitnu, ko nikad dosad…A nase vecite talente Cvetkovica, igraca bez ideje, suta, driblinga, i Mitrovica cemo cekati jos koju godinu…I jos jednu godinu treba istrpeti Simonovica, Lazica, a sad i ono drvo Radenovica… DOKLE BRE VISE…

Reply
crni_redstar окт 5, 2013 at 23:03

svaka cast. simonovic je isti kao prosle god-los! lazica negde mogu da istrpim jer jedini izgara ali simonovica nikako! dosta je! i to mi kapiten! kukala nama majka ako ne dovedemo cetvorku normalnu!

Reply
Nemanja окт 5, 2013 at 22:40

Ljudi, polako tek je krenula sezona, jesmo mi prosle sezone igrali lepo i dobro ali kad je bilo najpotrebnije nigde nas nije bilo. Polako ima vremena ako se odigra ovako isto na ovom nivou jos dva kola tek tad ce da se vidi da nista ne stima i tad treba da se reaguje, idemo dalje.

Reply
Guerrini Champion окт 5, 2013 at 22:34

Ajmo Radonjicevci…sto sad pljujete ovu neznalicu od trenera…ja kad sam pisao pre tri meseca da je ovo „Lazic broj dva“ lupali ste mi minuse…sta bi sad…I opet ce se desiti isto…izgubicemo sledecu utakmicu u Laktasima…Dejan ce otici,a docice neko novi…I onda sve iznova…privikavanje tog trenera na igrace,i igraca na njegov sistem…I onda cemo ponovo juriti fajnal-for…

Reply
Guerrini Champion окт 5, 2013 at 22:35

E da…Kapa dole Covicu sto se tice svega…ali covek ocajno bira trenere…to je cinjenica…

Reply
crni_redstar окт 5, 2013 at 23:05

a skot,almond,braun,samardzijski,simonovic…? sve su to i njegove greske,za sada videcemo za dalje.

Reply
crni_redstar окт 5, 2013 at 23:06

da ne zaboravim forsiranje covica,a na klupi nedovic

Reply
Guerrini Champion окт 5, 2013 at 23:21

Da upravu si…realno dosta gresaka oko struke pravi…finansijski je perfektan,ali u struci,bez obzira koliko on voli kosraku,nije mu bliska…

ja окт 5, 2013 at 22:34

nije mi jasno sta rade sa cvetkovicem, prosao je cele pripreme, ako misle da nije za zvezdu sto ga ne prodaju poklone il stave u fpm. decko ne provede u igri ni min ceo. vise nije klinac, a imam osecaj da bi kod svinje postao prvi plej

Reply
boris окт 5, 2013 at 22:16

Otvaranje kao prosle sezone, posle sjajnih pripremnih utakmica, katastrofalno otvaranje…

Reply
RUK окт 5, 2013 at 22:10

Ми већ две године за редом правимо „моћан“ тим, са „звучним“ именима и онда нас неки тотални анонимуси који играју за џабе „приземљи“. Срамота!

Reply
ja окт 5, 2013 at 22:29

pa dzaba mocan tim kad covic postavlja trenere debile…mada sad i nemamo mocan tim…silb je jedini igrac koji zna nesto..sve ostalo suvi prosek

Reply
forza stella rossa окт 5, 2013 at 22:00

Lose vodjena utakmica od strane Radonjica.Da nama Dzenkins i Blazic sede na klupi veci deo meca…katastrofa!?Djenka je igracina koju izgleda ne umeju iskoristiti kako treba…zalosno.Nelson dobija previse slobode,sut katastrofalan.Pored ovoliko kvalitetnih spoljnih igraca,lopta se uporno spusta pod kos gde se Bobi veceras pogubio.Radenovic sasvim solidan,kao i Silb.Sve u svmu,bice bolje protiv Igokee,igrali smo i u grcu.Veca minutaza i sloboda u igri za Djenku i bice bolje.Radonja ostaje najslabija karika ovog tima…

Reply
emontije окт 5, 2013 at 21:55

cele nedelje ustajem ujutru, idem na posao, radim vredno, trudim se…i slusam..o nekim legendama koledza, zverim, dvomesecnim pripremama, talentima, o nekim zvezdama koje su nam eto ucinile i dosle u nas klub, o nekim odbrambenim i napadackim sistemima igre i o ostalim baljezgarijama. a ja samo cekam vikend da se malo odmor, zaboravim na radnu nedelju, izadjem…a onda upalim tv i naletim…naletim na neke luzere koji ni 10 puta manje bogate od sebe ne mogu da dobiju. krenem da se nerviram , vikend mi postaje siv na nekoliko sati. ja samo trazim da ne gubite sremova, vozdoca i sl. jer svi znaju da ste vi mali to nije tajna ali makar nemojte da se brukate i da mi oduzimat savrsene vikende jer ne znam zasto ne mogu a da ne popi..im a niste zasluzili ni da znamo za vas posto vi ni rodjenu decu ne bi zaduzili a kamoli nas. realno.

Reply
aca nis окт 6, 2013 at 03:11

Najbolji komentar, tako se i ja osecam za vikend od ovih nazovi nasih sportista

Reply
Звезда шампион! окт 5, 2013 at 21:52

Баш смо слабо одиграли,уствари катастрофално,али још нема разлике за панику прошле сезоне смо имали 1-4 па смо били други.

Reply
Hez окт 5, 2013 at 23:34

Mislim da smo čak krenuli sa 0-4 prošle sezone?
Ali nije u tome stvar, poraz kao poraz, dešava se, nego je problem što ćemo opet u pola sezone da menjamo trenera. Ne sme se groblju davati takva prednost svake godine.
Problem je što Čović, koliko god uradio za nas, ne shvata da se on u stručne košarkaške stvari ne razume. On misli da je dobro, nakon dva poraza, menjati trenera, i sve tako u krug. FMP je tu strategiju krvavo platio, mi ne bismo smeli tako eksperimentisati.

Reply
BojanZecBL окт 5, 2013 at 21:46

Велико разочарење, да не кажем срамота. Еј, изгубити од Широког. То се није смјело догодити. Не потцјењујем Широки, али… Прочитајте им само презимена. Ниједно звучно име, а они нам скинуше скалп. Очекивао сам да ће ово бити наша сезона, јер је много уложено у клуб. Међутим, већ нас је прва утакмица спустила на земљу. Мораћемо још зноја да пролијемо како би освојили АБА или Српску лигу. Побједе током припрема су се ређале као на траци, али нисам хтио ништа да коментаришем баш из овог разлога, Ове се побједе рачунају и ово је битно, а не нека побједа против Турова, Меге или Бајерна. Колико би тек изгубили да немамо странце у екипи. Надам се да ће већ против Игокее да се дигну и врате у борбу та Ф4, јер ако стартујемо са два пораза биће густо као и прошле године.

Reply
zvezdas окт 5, 2013 at 22:28

mislim da nisi bas u pravu sto se iscudjujes zbog toga sto smo izgubili od sirokog.koliko ja znam mi smo samo jednom pobedili u pecari od 21 gostovanja,i to 2007 godine!!!!osim tog ‘sitnog’ detalja,gostovanje kod njih spada u red tezih gostovanja.kod njih se retko ko naigra.pozdrav.

Reply
sasas окт 5, 2013 at 21:43

Vratite Vukojcica ili mozda dovedite Trfunovica,nemogu da gledam vise ovog koji se samo hvata za glavu i nista drugo.

Reply
ja окт 5, 2013 at 21:36

a sta su to pokazali Bobi I Rasko? Bobi nabijao statistiku u menadzerskom klubu, Rasko rupcaga u odbrani, previse slobode ima u napadu, kao proslu odlicnu sezonu nema sanse da ponovi. Pa sta da ocekujemo da nas u EL pune sa 40 razlike??

Reply
Mirko CZ окт 5, 2013 at 21:31

Mislio sam da cemo bar odbranu da igramo dobro a za protivnicku zonu smo znali da nema resenja.Prosle godine partizan nas je dobio zonom jer m nismo imali resenje ali da ni ove sezone nismo u stanju da resimo taj problem pa to je katastrofa.Daj neki sut za 3 kad su dolazili svi su najavljivani kao dobri suteri…pa sto onda nema suta kojim se uglavnom i razbija zona.Niko ne moze vola da ubode.

Reply
zvezdas окт 5, 2013 at 22:31

mi nikada nismo znali da igramo protiv zone.a sto se tice toga da nas je i partizan predhodne godine pobedio zonom,koliko se ja secam nas partizan godinama pobedjuje zonom.onaj njihov retardirani trener,nezna nista drugo i da igra sem zone.

Reply
IvkecDS окт 5, 2013 at 21:27

Samo polako….Bice ZVEZDA sampion ima mocan tim

Reply
Nenad окт 5, 2013 at 21:26

A POSLE SE NEKI BUNE ŠTO SU IM SKINULI DRESOVE… http://www.mozzartsport.com/vesti/mladenovic-ne-zelim-da-propadnem-u-zvezdi

Reply
Misi'm окт 5, 2013 at 22:45

uvek neki poluraspad ima zamerku sto se nije prodao, 0 igrac, 0 covek, vrh bezobrazluk, i ako pusim 2 kutije pljuga dnevno, za njega sam tata u sportu, 2 godine ni gram misicne mase nije dobio, kao leptir u duelu…. da ne trunim dalje, mislim da svi vide o cemu se radi.

Reply
Ultras окт 5, 2013 at 21:14

Dobro svi znamo da Radonjić nema kapacitet da vodi Zvezdu, čovek sazove tajm-aut i ne zna šta da kaže!Pitanje je samo koga dovesti sada kad je sezona već počela…

Reply
zvezdas окт 5, 2013 at 22:34

odgovor…dovesti Djurovica.

Reply
Sladajac окт 5, 2013 at 21:10

Fakiy

Reply
DS окт 5, 2013 at 20:50

http://hotsport.rs/2013/10/05/radonjic-igra-u-odbrani-je-bila-posebno-slaba/ AAHAHAHAHAHAHHAH a ne zna reci da je napad bio jos slabiji,kao i da nema nacin da savlada zonsku odbranu.Toliko o njegovoj strucnosti

Reply
Marko окт 5, 2013 at 20:45

Vukoicic u kosarci,Robi u fudbalu.Otjerase obojicu a jedini donosili rezultate.Ee muko moja!

Reply
torh окт 5, 2013 at 20:45

VUKOICIC VLADA !

Reply
Aca окт 5, 2013 at 20:37

Po mom misljenju sva 124 komentara pre mene su bez komentara 🙂

Reply
Hez окт 5, 2013 at 20:36

A mi o EL pričamo… Pfff.

Reply
JedinoSever окт 5, 2013 at 20:31

Uzas. Znaci do 8 minuta dok su igrali coveka u odbrani igrali smo dobro, cim presli na zonu ode se u materinu…Pa cekaj, jel se vezbao napad protiv zone na pripremama?? Pa debeli i Jugosloveni ima da nas razbiju bez da se znoje!!! A to Radonjicu idi pa se uci na nekom drugom. Pesic bi sa ovim momcima bio na final 4!!! Samo me manite sa glupostima tipa tesko gostovanje!!! Sta ces kad odes Panatinaikosu na noge????? Covicu menjaj trenera!!! Eto ti ga Maljkovic, Ivanovic…..

Reply
vanja окт 5, 2013 at 20:30

Poceo sam da sumnjam da sam ja krivac za Zvezdine poraze, kada god odigram Zvezdu sa 100€ puknem, uzas. I sto sad odmah skacete na radonjica? Igraci jednostavno nisu htjeli da igraju ocekivali su da ce siroki da skine gace, e nema toga u aba ligi nego svaki mec mora da se grize.. Uzasan osjecaj je bio posle meca ali znam da ce prva lagana pobjeda da nas vrati na pobjednicki put.

Reply
INĐIJA окт 5, 2013 at 20:38

Vanja odlazi!

Reply
Vanja окт 5, 2013 at 21:21

😉

Reply
miki окт 5, 2013 at 20:20

Kao prvo svi smo znali da ako Radonjic ostane nema nista ni ove godine od trofeja! Nemam nista protiv coveka, ali koje je on to uspehe postigao pa da bude trener ekipe koja pretenduje na velike rezultate. Prosle godine je vodio Buducnost sa promenjivim uspehom, ne znam ni da li je pobedio i jednu utakmicu na strani a znam da je skoro sve sem partizana dobio kod kuce, ali to je nedovoljno jer mi moramo i na strani da pobedjujemo ako zelimo visok plasman. Pitam se da li je moguce da covic opet pravi istu gresku kao prosle godine sa Lazicem! I sad opet trebamo da izgubimo za redom ne znam koliko utakmica da bi doveo normalnog trenera…Po meni najveca greska je napravljena jer je ostavio radonjica da bude trener i jer je najurio Rakocevica, a koliko ja vidim tesko da ce neko moci da ga zameni… Covek je prvi deo sezone odigrao besprekorno dok je imao snage, jer naprosto nije moguce da igrac sa toliko godina provede na parketu 35 minuta i pri tom bude besprekoran. Jednostavno nije imao zamenu a ozbiljne ekipe ako hoce rezlutate moraju da imaju po dva dobra igraca na svakoj poziciji… Dakle dve velike greske su trener i olako odricanje od rakocevica… Voleo bih da gresim ali na zalost je tako… I da dodam da je sumnjiv potez i odricanje od Savovica pred sam pocetak sezone i to je ne objasnjiv potez za ekipu koja se sprema da ozbiljno igra prvenstvo i euro ligu.

Reply
aleksandar sd окт 5, 2013 at 20:16

Radonjicu sanjaj ti 11 za redom ili koliko vec tesko je prebrojati, Osvojen trofej posle 100 godina, VLADO LEGENDO! A oteran kao poslednji da ne kazem sta. Sinoc Mzt igra kao Barsa,lete ljudi po terenu.

Reply
Djoksonidis окт 5, 2013 at 20:14

A tek Lesic sto je odvalio u Zg. Partija zivota!!! Mi njega oterasmo , a forsirasmo Subija. Ok, davno proslo vreme…Imali smo i Marinovica na tacni za pleja,covek ima smesnu platu u odnosu na vecinu- danas 12 asistencija, eej! Pritom retko masi penal itd. Jos 60 tekmi nas ocekuje, moramo da se pristedimo sa emocijama, kako u pobedi, tako i u porazu…

Reply
sale1111111 окт 5, 2013 at 20:11

Da li mi imamo neku akciju ili ja nisam pazljivo gledao mec????

Reply
Ultras окт 5, 2013 at 20:20

Dobro si gledao. Nemamo.

Reply
Ultras окт 5, 2013 at 21:12

Nemoj da mi kradeš nick lepo sam ti rekao!!!

Reply
DejanS окт 5, 2013 at 20:10

Ne znam zasto mracite svi. I pre pocetka sam znao da u gostima Siroki i Zadar tesko mozemo da dobijemo. Ovo uopste nije neocekivano. Gubili smo tamo i sa puno vise razlike. Podrzimo ove momke, oni to i zasluzuju. Napred ZVEZDA

Reply
Djoksonidis окт 5, 2013 at 20:16

U pravu si.. Zadar,Siroki,Buducnost, jedan derbi .. i jos 2 da puknemo, a 20 da dobijemo-to je skor 20:6 i 99% 1. mesto pred plej of. Igokea za tri dana,uf…

Reply
Ultras окт 5, 2013 at 20:26

Zadar, Široki, Budućnost? A Cedevita, Radnički, Olimpija? Groblje da ne pominjem. Skor od 18-8 će biti garancija jednog od prva dva mesta pred F4, upamtite.

Reply
sof окт 5, 2013 at 20:06

Пуниће нас у ЕЛ ко паприке, Радоња нема ни 2 акције у нападу. Врати се Вукоичићу!

Reply
INĐIJA окт 5, 2013 at 20:08

Nije lud da se vrati. Voleo bih da vidim reakciju Covica kada nas Vukoicic unisti sa MZT-om!

Reply
sof окт 5, 2013 at 20:18

Вукоичић нам је донео 11 узастопних победа практично Ф4, било ми је криво што је отеран. Видело се још кад је Радоња дошао код нас да је лимитиран у нападу. Еј Вукоичић и са ЦЗ и са ФМП је имао позитивамн скор са Партизаном. Зашто је Нелсон силовао, а Блажић и Џенкис мало играли? Ни радоња је не зна инглиш, хаос.

Reply
ShoNe окт 5, 2013 at 20:04

Stvarno je sramota sta smo uradili sa Vukoicicem, da je on ostao, osvojili bi i Aba ligu i superligu.

Reply
sof окт 5, 2013 at 20:02

Един или Коле рекли су да Широки има буџет 200 000 евра!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reply
INĐIJA окт 5, 2013 at 20:04

Za kosarku je potrebno jedino srce, timski duh i kakav takav talenat. To je valjda i poslednjem laiku jasno. ANTI RADONJIC

Reply
sof окт 5, 2013 at 20:00

Још нешто, почињем да верујем да нам је стварно Неша Илић малер Звезди! Одлази ћелави па да освојимо неку титулу!

Reply
torh окт 5, 2013 at 20:03

Preporucujem ti Brankov , mada i Savski je dobar . Samo to brzo uradi !

Reply
aleksandar sd окт 5, 2013 at 20:03

Ahahahahahahahahah kralju!! da se nasmejem u ove teske sate. 🙂

Reply
INĐIJA окт 5, 2013 at 20:05

😆

Reply
Djoksonidis окт 5, 2013 at 19:58

Dobise nas sa dva igraca- Barac+Bosnjak indeks 52,a ceo tim Sirokog 74. Djenka,Rasko,Silb i admiral (prekasno budjenje) nedovoljni za trijumf. Zapazen Radenovic, za 18 min indeks 14. Cvele za minut i po 2 as i odmah na klupu. Mnooogo nam fale Bobijevi poeni, a nema vise Savovica da pokupi skok i ubaci po koji otpadak. Jednostavno preovladala je veca zelja kod njih (dvojice!) Sest godina zaredom nemamo pobedu u „Pecari“. Penali 14 od 24-smesno. Moja prognoza je 20:6 skor i 1. mesto pred plej-of.. u EL tesko do Top 16, ali ostaje nam Evrokup-grupna faza, pa odmah nokaut od osmine finala,

Reply
sof окт 5, 2013 at 19:58

Онолико безидејности у нашем нападу је невиђено, напунила су нас опет дечурлија Бошњак 18 год. и Бараћ 21 год. Страшно!

Reply
ShoNe окт 5, 2013 at 19:58

Ne razumem zasto komentarisete igrace?! Zar vam nije jasno da nas trener forsira igru iz mesta, bez kretnje. Svi stoje na svojim mestima, kad dobiju loptu, probaju jedan na jedan, a to je tako jednostavno cuvati, da je to smesno.
Ej, decaci od 10 godina ne igraju pik na izlaznu stranu, a nas trener upravo to forsira. Kretnje nelogicne, bez efekta, da svaka krenja prodje savrseno, da protivnici svaki put ostanu u bloku, mi opet nemamo cistu poziciju za sut, za jednostavan poen, jer nam je trener postavio smesnu igru i smesne kretnje.
Imam utisak da mu kretnje sluze samo da se potrosi deo napada, da prodju sekunde, pa da na kraju napada individualno resavamo. Pa tako cemo moci kad u ekipi budemo imali Dzejmsa i Duranta, koji mogu da preskoce kos.

Reply
qwak окт 5, 2013 at 20:41

uz to drzi nelsona ceo mec, djenkinsa i jaku izbacuje kada su u ritmu… ne znam sta da kazem.

Reply
ShoNe окт 5, 2013 at 21:48

Ma to je totalno nebitno. Mogao je drzi koga je hteo ceo mec isto bi bilo. Napad je postavljen nakaradno, tako da je njihova odbrana bez problema izlazila na kraj sa nasim individualnim pokusajima.

Reply
Marko окт 5, 2013 at 19:56

Ovo niko nije ocekivao,do juce smo bili favoriti za osvajanje Aba lige,ne znaci da jos nismo,ali ovu utakmicu smo ladno trebali dobiti!

Igraci imaju moju prdrsku,ali neke odluke mi nisu jasne.Prva od njih je Rakocevic,koji nam je znacio i dokazao da je spreman odigrati jos jednu sezonu i pomoci Zvezdi u Evriligi.Druga,odlazak Savovica sok jos veci.Umjesto njega dosao je neki grobar koji nakon promasenih slobodnih bacanja bez imalo stida pravi grimase kao da mu je drago zbog toga,i smjeska se.Moje je misljenje da on ni do koljena nije Borisu ni sto se kvaliteta tice,a ni ljudskosti.Nadam se da grijesim,jer nam ta pozicija skripi i potreban naj je dobar igrac,vrijeme ce pokazati svoje sto se njega tice,za sada je razocaravajuce.Sto se Blazica,Sliba i Dzenkisa tice smatram da su dobra pojacanja.Ali tu se javlja novi problem TRENER.Koji 2,3 min. prije kraja kad gori pod nogama drzi Blazica i Dzenkisa na klupi,alo pa to nigdje nema.Jaka je igrac dobrih fizickih predispozicija,razbijao je u Olimpiji.Vjerovatno se jos nije snasao,ali takva odluka je po meni uzasna.Isto tako i za Dzenkisa koji je najzvucnije pojacanje igrac koji dok je bio na terenu nije promasivao.Ne razumijem zasto njega i Sliba jos vise ne ukljuci u napad,takvi igraci donose rezultat.I sto ih vise imamo raspolozenih na parketu bolje za nas.Radonjih haha pa vecinu stvari ste i sami rekli lijeka nema protiv zonske odbrane.Njegovo famozno forsiranje odbrane se definitivno pokazalo,nema sta primili smo 80 pojena.Ma Vukoicic je tata za njega znao je da ukombinuje kao svaki normalan trener napad i odbranu,dok Radonjic napad zapostavlja,mada mislim da je to njegovo ne znanje.Da je Vlada tu razbijao bih sa ovim timom,i naravno ne bi dozolio da neki igraci budu olako pusteni.Sve u svemu,za ovo je najvise Covic kriv,realno,jer on o svemu odlucuje..A sto se tice Igokee,iz BL sam i ici na utakmicu,mada ovakva igra nam nista donjeti nece.Radnjica tjerati dok nije kasno.

Reply
milos окт 5, 2013 at 19:52

Poraz ko poraz nije strasan,tek je pocetak,ali brine igra Silba u defanzivi pre svega,katastrofalan u tom segmentu! Bobi isto los,iznenadili su nas sa udvajanjem na njemu! Nelson bez prave organizacije,ajde sto je omasio dosta,ali nije napravio balans spoljne i unutrasnje linije,to je uloga pleja,da probije prvu liniju i onda pas,a toga veceras nije bilo! Utakmica je izgubljena inteligentnim faulom Simonovica na sutu za tri,kad je Silb nemo posmatrao Bilinovca kako skace u napadu,i ono kad je Marijanovicu ispala lopta posle defanzivnog skoka! Radenovic solidan,najveci kiks nazalost po njega u kljucnim trenucima,kad je ispao iz defanzivne rotacije i Barac nam metnuo trojku! katic sebican i to bas pocinje da nervira,Mitrovic bas los,u odbrani nepostojeci,slabe fizikalije,nece od njega igrac za vrhunski nivo kosarke biti nikada,nazalost! Dzenkinsu ce trebati vremena da shvati da nema stajanja u coskovima i prepustanja odgovornosti drugima,stranac u Evropi mora da bude agresivan u napadu,inace vidi se da ima veliki potencijal u tom segmentu igre,ali cini mi se da je malo sporiji i da se kesa u odbrani,nadam se da gresim! Po meni Blazic mora da ima najvecu minutazu u nasem timu i da se igra gradi oko njega,sjajan igrac u najavi! i bez smene trenera molim,valjda smo naucili nesto iz protekle sezone,podrska Radonjicu i krvav rad!

Reply
Doctor окт 5, 2013 at 19:56

Bravo, ja to pricam! Momci koji su nam teki dosli nisu uigrani i ne moze se odamh ocekivati leprsavost, samo sto bih ja dodao da ovi momci nisu ni 10% pokazali sta mogu..! I svega nekolke smo kontre imali a tu smo najjaci..

Reply
INĐIJA окт 5, 2013 at 19:59

Slusaj ovog, nisu uigrani… Znas li koliko su pripremnih odigrali? Kada ce da se ugiraju? DO SLEDECE SEZONE?

Reply
Djoksonidis окт 5, 2013 at 20:09

Blazic i Silb su klase za ovu ligu!!! Djenka takodje. Moraju da imaju 30+ minuta po mecu,a li Radonja to ne (zeli da) vidi. Samo Bobi da proradi.Treba nam neki full centar koji ce da pokupi poneki promasaj i lagano poentira-Katic,Radenovic i Luka to nisu. Da su Boris i Igor ostali, bili bismo snazniji-pravi „tim snova“ . Nadam se da cemo tuci Igokeu i uci u seriju pobeda u ABA. Ocemo titulu! To nam je primarno!!! U EL sta uradimo

Reply
Milos окт 5, 2013 at 23:42

Ajde samo ti meni objasni druze kako mislis to da izvedes!? Da Silb,Blazic,Dzenkins i Nelson imaju po 30 min? Silb nam nece doneti mnogo radosti ako ovako nastavi da „igra“ odbranu,imali smo taj primer prosle godine sa rakocevicem,statsi su tu,imace on 15p,5s i 5a,ali ono sto nece pisati u statistici je koliko smo puta preko njega primili kos,ili nije zatvorio stranu pomoci na vreme itd itd…
Drugo,mi ako smo se zajebali sa Dzenkinsom u smislu da ne moze da igra pleja kvalitetno makar 10 min,nego samo cistu dvojku,najebali smo ga! Onda na 2-ci imamo 2 extra kvalitetna igraca,koji moraju/trebaju da imaju po 30 min da bi dosli do punog izrazaja,a kako to izvesti?

Reply
aleksandar sd окт 5, 2013 at 20:12

Samo oni koji nemaju kvalitet se vade na neuigranost.
Ako si baja pogodices trojku kad se lomi rezultat, za to ti uigranost ne treba. Vec 12,13 godina se vadimo na neuigranost, bolje biti realan i reci da Radonjic nije za Zvezdu. Zbog njega smo izgubili ono finale sa grobljem, mogli smo da ih dobijemo da je bio neki normalan trener ka o Vlada V. koji je nepravedno oteran.

Reply
ShoNe окт 5, 2013 at 19:47

Mislim da nam sadasnji trener nece dugo ostati na klupi, tako da nam Sale Nikitovic ostaje jedino i najbolje resenje, jer Vlada Vukoicic nije magarac, da mu se ponude milioni, cevek se nebi vratio.

Reply
Zoran окт 5, 2013 at 19:47

Ljudi,realno bez Rakocevica i Savovica ovaj tim je slabiji 30 posto,cim je na kraju prosle sezone Nelson produzio ugovor,covek koji ne moze da ubode slobodno bacanje znao sam da nam se ne pise dobro…Ja mislim da bi trebali lepo zamoliti Rakocevica da se vrati posto nije jos potpisao za nekog i treba dovesti Milicica ako mislimo da stignemo bar na F4 ABA lige.

Reply
aikido окт 5, 2013 at 19:44

upecali smo se u Pecari :facepalm: :facepalm:

Reply
aikido окт 5, 2013 at 19:43

Realno,ali realno,neću se smarati prvim porazom.Tješiću se neuigranošću i trenutnom neinspiracijom….Nadaću se boljem,kvalitetnijim izdanjima.Jest možda glupa konstatacija,jer ne volim iste takvog tipa,ali zbog pravila u ABA ligi,zaista je potrebno doći na poziciju prvih šest i igrati plej of.Do tada se uigravati.Šta drugo…Tako gledam na to.Nije bilo najbolje večeras,čak šta više,ali kako Cigo voli da se smije kada pada kiša (jer će poslije kiše sijati Sunce),tako i ja očekujem više.Ajmo!

Reply
Estrella Roja окт 5, 2013 at 19:39

Prizemljenje….da se pojedini navijači a bogami i uprava vrate u realnost.Pisao sam ranije da su Nelsonov ostanak i Marjanovićev dolazak loši potezi.Jer,Nelson ne može da bude plej,a realno očekivali smo boljeg igrača na petici,konkretno ribara 🙂 .Na kraju ostajemo bez Savovića kada nam je krilni centar bio neophodan,to pojedinci na raznim forumima objašnjavaju time da Radenović nije zamena već pojačanje,valjda su procenili da vredi za dva igrača 😥 .Isticao sam za Mitrovića da ,zbog svoje mladosti i nedovoljnog kvaliteta,ne može izneti na svoja nejaka pleća sezonu u kojoj imamo ambiciju kao nikad pre.Za sve to sam dobio silne minuse,nadam se da će uvideti da su krilni centar i plej neophodni za dalji tok takmičenje.Ako to znači otkaz Nelsonu ili Dženkinsu,neka bude!Realno, centri su nam tanki za Evroligu.Zašto je tolika disproporcija kod stranih igrača na bekovskim pozicijama,ostaće večita dilema.Pored svega verujem u bolje dane za klub.Pa koga bismo podržavali ako ne vaterpoliste i košarkaše?(copy/paste sa prethodne vesti o KK Zvezda)

Reply
Dule окт 5, 2013 at 19:51

Daj ne pričaj, igrači poput Mitrovića partizanu donose titule. Kad će da igra ako ne sad, pa reprezentativac je pobogu. Po tvojoj logici grobari svake godine ispadaju iz lige. 🙄

Reply
Estrella Roja окт 5, 2013 at 20:03

Da li to znači da treba da trpe rezultati da bi mi napravili igrača od Mitrovića,mislim da bi bila prevelika cena plaćena za taj luksuz.
Nažalost nemamo talente koje grobari imaju,pre svih Bogdanovića.Doduše,imali smo Nedovića ali je na volšeban način pobegao iz kluba,bolje reći,najuren je.Možda i u njegovom odlasku ima dosta simbolike kako se radi sa našim talentima u klubu.Mitrović neće postati vrhunski igrač,najviše može da dobaci,recimo,do karijere Lešića 🙁 .

Reply
Dule окт 6, 2013 at 02:09

E ovakvo razmišljanje je upravo razlog naših problema. Ne, nije Bogdanović u startu talentovaniji od Mitrovića. Kod njih vujošević forsira balavurdiju celo vreme. Gube redom do januara meseca i on kaže „kriv je Čović, kriva je država, kriv je bog otac, kriv sam ja-ali nisu kriva ova deca“. On skida pritisak sa njih i pravi igrače. Zauzvrat-oni grizu kao pitbul terijeri kad je najbitnije, tamo u maju mesecu. Mi svoje talente ponižavamo, tražimo tu neke četvorke sa strane, tražimo gotove igrače. Nema tu sreće, najbolji igrači odlaze u velike klubove a nama dolazi škart. Put je u tome da pravimo igrače, čuvamo Nedovića, čuvamo Bjelicu, Mitrovića i pravimo prepoznatljivu igru. Ovako, samo smene trenera, igrača. I onda se neko pita šta se dešava. Ma boli ljudi uvo strance za Zvezdom. Oni su tu zbog kinte. Neće oni ginuti na terenu zbog bilo čega. Kad sam gledao prošle sezone finale plej ofa groblje gine, bukvalno gine na terenu. Usadio im to debeli u mozak. Ovim našima to nije moguće usaditi, to su formirane ličnosti, zanima ih samo da odrade posao.

Mora se iz temelja menjati postavka. Treba nam više naše dece. Treba nam strast. Hoću posle tajm auta da se ori „ZVEZDA“, a ne „let`s go“.

Reply
aikido окт 5, 2013 at 19:37 Reply
ShoNe окт 5, 2013 at 19:35

Da bi sa Smradonjicem osvojili nesto, moramo u eikipi imati Krisa Pola, Kevina Duranta i lebrona Dzejmsa.
Sad imamo kvalitetnu ekipu, najkvalitetniju u ABA ligi, ali sa Smradonjicem nista osvojiti necemo.

Reply
13od13, a sad kad ........... окт 5, 2013 at 19:33

tresla se gora rodio se MRAV

Reply
Doctor окт 5, 2013 at 19:28

Znao sam ja da ce odmah poceti (vecina decaa!) da psujete i kritikujete! Jeste lose su odigrali, to se ne moze promjeniti, ali vidite neko kaze zasto blazic sjedi na klupi, zasto ovaj ne igra itd.? UIGRAVAJU SE I DALJE, e to je MANA, al shvatam, i vjerujem u ove momke koji ce kroz 4-5 kolo kao prosle sezone poceti da igraju onako kako se od njih ocekuje! Momci, dajte da ih podrzimo, siguran sam ali 100% da ce nam ovi momci to vratiti! Lupajte minuse nema veze, ovi MOMCI imaju punu podrsku, zivi bili pa vidjeli!

Reply
marko окт 5, 2013 at 19:39

A kako mi to UVEK lose odigramo!? Zasto Siroki nije odigrao lose danas? Alo ljudi o cemu pricate! Pa ti ljudi su odigrali do sada 12 utakmica! I sta smo mi od svega toga danas videli!? Neku akciju? Dobru odbranu? Sta!?
– Mi smo losi (ocajni u organizaciji)… I to je to… Ne znamo portiv zone, i nema dalje! Tako ce nas i ubijati (zoan) ove sezone!

Reply
Doctor окт 5, 2013 at 19:49

Da je tebe pitam „strucnjak“… Kad su se prikljucili Blazic, Katic, Radenovic? Ne moze Nelson ili Cvele koji zovu akciju da ih krivis jer ova 3ca ne znaju sta da rade, tacnije dobro kretanje ne znaju.. E sad da se ne bi prepucavali, ostavi neki komentar posle 4 5 kola, pa onda reci nesta! Pripremne utakmice su jedno takmicarske drugo, ako se razumijes u basket znas o cemu pricam!

Reply
marko окт 5, 2013 at 19:51

Pa ako nisu uigrani, zasto ih forsira! Lepo pustis one koji su od pocetka na pripremama i cao… Znaci smanjis minutazu Blazicu, Katicu, Radenovicu na minimalnu… Pustis one „uigrane“… I dobijes…

Reply
Doctor окт 5, 2013 at 19:58

Pa zato sto nam brzo dolazi EVRO LIGA, a tu se ne uigrava, kad ce ako nece sad?!

marko окт 5, 2013 at 22:18

A nama je EL prioritet!
– EL treba da odigramo opusteno… Jer nam je cilj ABA liga… Jer samo preko nje mozemo ponovo do EL…
– I meni je prioreitet ABA i nasa Srpska liga!

milos окт 5, 2013 at 19:27

e moj covicu nikad nista nisam rekao protiv tebe al sad uzas da jedan amater od trenera vodi zvezdu prvo oterali ste rakocevica drugo oterali ste savovica doveli onog smotanog radenovica trece ocete sto evra za godisnju cetvrto imate jednog pleja opet peto nemas cetvorku ti mislis da smo mui ludi igra spora bezidejna zajebancija po terenu ej njihov budzet dvesta hiljada a nas sve neke zvezde u ekipi

Reply
Goran окт 5, 2013 at 19:25

Ajte malo se smirite, tako je i Arsenal puko prvu utakmicu pa sad razbija.

Reply
Alexis окт 5, 2013 at 19:27

Arsenal ima trenera.

Reply
Alex Unders окт 5, 2013 at 19:24

Radenović se cereka nakon promašenog ključnog bacanja?! Zabole njega qrac, dokopao se ugovora, a za Zvezdu – baš mu puca…

Reply
aikido окт 5, 2013 at 19:39

Who’s the fuck is Radenovic? 😆

Reply
aleksandar sd окт 5, 2013 at 19:21

Za sve ovo je kriv Covic. Ne krivite trenera nije on kriv nego ovaj sto ga je postavio tu nije on kriv sto ne zna da napada zonu. Toliko sujetnog coveka nisam video kao Covica, Namerno oterao Rakocevica sa izgovorom da ne zna odbranu i da se ne uklapa, a Milicic je zeleo da dodje ali ovaj mu je nudio smesnu cifru za koju ne igraju ni igraci u manjim klubovima. To je covek koji ne trpi Zvezdase vec se on predstavlja kao najveci, Primer Dzajic. Rakocevic,Milicic. Doveo ovog trenera koji je o Zvezdi govorio sve najgore u svoje vreme dok je bio u Buducnosti. Nama igra jedan Radenovic koga z.a.b da skace za loptu, pola grobara nam je u timu svi Zvezdasi oterani i sta da pricam videlo se sve malopre. Gorka istina.

Reply
Goran окт 5, 2013 at 19:24

Ne lupaj bre.

Reply
Nenad окт 5, 2013 at 19:28

Čović je zlo, samo da se dokopa neke vlasti, da naudi nekome, da pokaže da je od nekoga bolji, zabole ga za Zvezdu, ne oseća on ono što mi osećamo, on Zvezdu ne voli

Reply
aleksandar sd окт 5, 2013 at 19:32

Gorane, cinjenice su to a ne lupetanje. Svako ko je i malo upucen u neke stvari zna o cemu pricam.

Reply
Alex Unders окт 5, 2013 at 19:26

Ne lupa, bogami, ništa. Čović odlučuje i o treneru i o igračima. Kako samo nije video da Radonjić nema ništa što je potrebno klubu sa ambicijama, nije mi jasno…

Reply
homer окт 5, 2013 at 19:33

o čemu ti to ? da li znaš šta donosi privatizacija? pričate o privatizaciji zvezde (konkretno u fudbalu) a smeta vam što jedan čovek o svemu odlučuje !?? Čović je dao svoj kapital u KK i jasno je da ima pravo da o svemu odlučuje !

Reply
Nenad окт 5, 2013 at 19:36

ima kada kupi klub, problem je što se on ponaša kao da mu je tata ostavio Zvezdu

Reply
aleksandar sd окт 5, 2013 at 19:48

Problem je sto on uvlaci Zvezdu u sukobe koji ovom klubu ne trebaju, koji su protiv njega on manipulise masom i okrece ih protiv Zvezde. Nista nije bolji od onog vujosevica isti su obojica,svoj licni sukob prebacuju na navijace i klubove. On je komunjarski kadar a sto dodje u njihove ruke to propada zna se.
Manipulacija o bog zna kako jakoj Zvezdi su se pokazale pre neki sat. Prosle sezone nas je Rakocevic vadio skoro svaku utakmicu i on je doveo klub u Evroligu a ne Covic. Taj i sti Rakocevic bez koga bi smo bili na 7 mestu. Realnost burazeru.

Reply
Nenad окт 5, 2013 at 19:26

konačno neko da kapira ko je Čović, bravo za komentar

Reply
Ultras окт 5, 2013 at 19:29

Svi znamo kako se radilo sa trenerima u FMP. Ako tako nastavi i kod nas (a izgleda da hoće) nigde stići nećemo. Mora da se razdvoji – on da brine o finansijama, a neko drugi o struci. Ovako ne ide.

Reply
aleksandar sd окт 5, 2013 at 19:30

I jos nesto, ne mogi da shvatim da Jenkins koga je danas islo neverovatno svaki sut pogadja i trener ga izbacuje napolje, ne verujem gledam i cudim se, umesto da se igra na njega on ga izbacuje napolje posle 3 minuta. Umesto da se igra na Silba i Jenkinsa samo da pucaju 3ke oni se nabijaju pod kos. Radonjic je bre Bata Djora.

Reply
profa amater окт 5, 2013 at 19:16

I jos nesto, ova ekipa je slabija od proslogodisnje……. I koji zaljubljenik ce da da 100 evra da gleda Marjanovica, Simonovica, Katica, Cvetkovica …….

Reply
Goran окт 5, 2013 at 19:24

Do pre 3 sata si pričao drugu priču. Trener je kriv po meni.

Reply
Stefan окт 5, 2013 at 19:14

HAHAHAHAH UZAS.Ala smo poletjeli nakon onih 13 pobjeda.Neko je tada spomenuo da poslje toga mozemo puci,i da su to duplo slabiji protivnici,cak i ja sam mu tada dao minus,a vidim da je bio u pravu.Cutao sam po pitanju Radonjica,ali desilo se ono sto sam i ocekivao.Trener koji apsolutno nista nije mogao protiv zonske odbrane prosle sezone,svoje ne znanje potvrdio je i sada.Odbranu treba forsirati ali se izmedju nje i napada mora naci neki balans.Najbolji primjer za to je bio Vukoicic.Covjek kojem svinja nista nije mogla,sa kojim smo osvojili kup,a njemu se moramo i zahvaliti za ulazak u Evroligu,jer je on vecinu toga obavio.Apsolutno nikakvih rjesenja u napadu,a ta cuvena odbrana koju on forsira nije se ni vidjela.Ne razumijem zasto ne iskoristi Sliba,Dženkinsa,Blazica u napadu to su igraci koji mugu donjeti rezultat a ne samo spustanje lopte do centra,Marijanovic udvojem i nigdje pojena,pa njegove akcije bi i onaj koji se ne razumije u kosarku mogao procitati.Zal ostaje za ovom utakmicom.Slijedi Igokea duplo jaci tim od Sirokog sta ce biti ni sam ne znam.Ali ovakva igra i taktika naseg trenera nam nista donjeti nece.Vidim da kritikujete Nelsona,ne znam sta ocekujete jeste se ispromasivao ali na kraju nije nista slabiji od drugih.Bukvalno je sam na pozicija pjela jer Cvetkovic blaga veze nema,a sto se tice ovog Radenovica taraba,samo me zanima cija li je ideja da nas Savovic napusti,jer njegova sigurno nije.

Reply
INĐIJA окт 5, 2013 at 19:15

“Neko je tada spomenuo da poslje toga mozemo puci,“
Pitam se ko je to.. 😆

Reply
šimin окт 5, 2013 at 19:27

Ne mogu da verujem da ima ljudi koji brane Nelsona i kada odigra kao što je odigrao danas. Uz šut iz igre 3/12 reći “nije nista slabiji od drugih“ je smešno. Mada, na kraju, i jesi donekle upravu – čovek nije kriv što ga nisu najurili na kraju prošle godine i doveli pravog pleja.
Ali s druge strane, pljuvati dečka koji nije skoro ni igrao, a uz to je jedino “dete kluba“ u timu, je jako nisko i tendeciozno. Cvetković u toku protekle 2 sezone dobija 5 minuta po utakmici, pa onda komentarišemo da nije ništa pokazao. Za to vreme ništa ne bi pokazali ni mnogo bolji ni iskusniji od njega.

Reply
marko окт 5, 2013 at 19:43

Ja kritikujem Nelsona, zato sto nije ni jednu akciju u napadu iskreirao kako treba! A za promasaje mu ne zameram, zna se da je los suter… Bez prave organizacije nema ni igre… Tj. igracemo ovako, na individualni kvalitet, samo sto sad nema Igora! Pa kad muvamo loptu 15 sekundi i nista ne napravimo kolko smo bezidejni, damo je Igoru… A sad nece biti igora… Tako da… Bez dobrog pleja, nema ni igre…

Reply
homer окт 5, 2013 at 19:14

rekao sam posle pobede nad onim nesrećnim turcima da ako sada izgubimo od Širokog onda je to „crna magija“ kao u fudbalu !!! i eto !!!

Reply
profa amater окт 5, 2013 at 19:13

A sta smo drugo ocekivali od ekipe ciji je kapiten Simonovic…….

Reply
emontije окт 5, 2013 at 19:13

odakle bilo kome u klubu ideja da je radonjic dobar trener? mislim problem je toliko ocigledan da jedino da si slep ili totalni amater pa da ga ne vidis…
za trenera je neophodna harizma, inteligencija, hrabrost, znanje, iskustvo.
sta ima ovaj? i mislim da ste upravo izgubili jedno hiljadu sezonkih karata ali nema veze covicu ti donosis odluke zar ne?! e pa donesi jednu sada, posto si zadrzao radonjica iako je to i navijacima od 7 god. bilo jasno da ne treba ,pa nadoknadi te karte. radonjicu ovasj poraz je sramotan. sledeci put 4 meseca na taru amateru…

Reply
Aimar окт 5, 2013 at 19:12

Nemamo cetvorku,nemamo pleja,prespori smo u napadu,u odbrani jos sporiji…Sve u svemu,ako je ovo pravo lice ovog tima,tesko nama,nadam se da gresim i nadam se da je ovo samo jedan los dan….

Reply
homer окт 5, 2013 at 19:11

ovoga sa Katićem sam se i plašio ! Radonjić samo potvrđuje moje mišljenje da nije trener za ovakav tim !

Reply
Šeša окт 5, 2013 at 19:11

O Marjanoviću ne vrijedi trošiti riječi…

Reply
Šeša окт 5, 2013 at 19:10

Radenović maši bacanje u zadnjoj minuti i smije se nonšalantno.. grobara dovodimo a tjeravamo Savovića! pa gdje to ima..

Reply
Šeša окт 5, 2013 at 19:11

tjeramo*

Reply
torh окт 5, 2013 at 19:09

Kakva je to Radonjiceva odbrana kada od Sirokog primimo 80 poena ? Pa nas ce u Evroligi ka*ati sa po 40 +

Reply
homer окт 5, 2013 at 19:08

BEDNO !!! Ako je nešto dobro u ovome onda je to što će Radonjić da odleti pre EL !!! 😈

Reply
INĐIJA окт 5, 2013 at 19:08

Pravo je uzivanje gledati kako euforicari iz stanja podrske treneru i neopisive srece zbog pripremnih, prelaze u ocajanje i ODJEDNOM im isti ne odgovara. Odoh po kokice!

Reply
šimin окт 5, 2013 at 19:45

Nisam bio od, kao ih ti nazivaš, euforičara, ali ne mogu ni tebe da razumem. Ja nikad ne mogu sebe da nateram da navijam protiv Zvezda, ma koliko znao da bi nam, na duže staze, eventualni poraz dobro došao.

Reply
INĐIJA окт 5, 2013 at 19:56

Ne obrci teze i ne izmisljaj. Lepo ti pise da je lepo videti te euforicare koji su napusavali svakog ko bi rekao bilo sta protiv Radonjica, a sad to isto i oni rade!

Reply
šimin окт 5, 2013 at 20:10

Ništa nisam obrnuo, samo sam jednostavno zaključio. Citiram te: “euforicari iz stanja podrske treneru i neopisive srece zbog pripremnih, prelaze u ocajanje i ODJEDNOM im isti ne odgovara“. Očigledno je da u očajanje prelaze zbog poraza, a ne zbog nečeg drugog. A ti, očigledno, uživaš u njihovom očajanju, koje je, zaključujem po drugi put, izazvao poraz.

Reply
INĐIJA окт 5, 2013 at 20:33

Vrati se jos jednom na moj prosli komentar jer ocigledno slabo zakljucujes.

Andrej окт 5, 2013 at 19:06

Cak i ako uzmemo kao olaksavajucu okolnost da je pocetak sezone, prva zvanicna utakmica, kako oceniti igre Nelsona i Marjanovica na skali od 1 do minus beskonacno…Sve u svemu, ostaje nada da cemo uskoro videti tu celicnu odbranu zbog koje su se najveci umovi u nasoj upravi i strucnom stabu zahvalili na saradnji Rakocevicu i Savovicu…

Reply
Milenko окт 5, 2013 at 19:06

Jaku odbranu igramo,sveli smo Široki na 80 poena?!Zar ne može nešto da krene kako treba,samo nerviranje!

Reply
torh окт 5, 2013 at 19:04

Ako Radonjic ne zna da napada zonu , jel zna barem da se izdere kao covek ? Ne zna se ni ko nam tajmaut vodi

Reply
Zvezdas S окт 5, 2013 at 19:03

Radonjica treba pod hitno oterati dok nebude kasno.Protiv Igokee gubimo 100%.imacemo u prva dva kola skor 0-2.Ako se ne promeni trener,ubedjen sam da Partizan uzima titule u ABA I domacem prvenstvu.Apelujem na upravu kluba,da se dozove pameti,i da nedaju podrsku ovom gubitniku od trenera,koji nas je skroz unazadio.

Reply
Alex Unders окт 5, 2013 at 19:06

Igokea će nas otresti s pola snage.

Reply
Zvezdas S окт 5, 2013 at 19:10

Druze 100% posto skor ce biti 0-2,nisam po prirodi pesimista,ali dok nam je Radonjic ,trener osudjeni smo na propast.Ovom nasem timu treba dobar i iskusan trener,a ne trener tipa Radonjica.

Reply
aleksandar sd окт 5, 2013 at 19:08

Covic mozda? pa sad smo u tek zeznutoj poziciji, da zamenimo ovog ko god da dodje ima da se vadi da on nije birao igrace, cele pripreme prosli sa ovim trenerom i sad da se menja sistem opet IZ GODINE U GODINU ISTA PRICA. JEDAN TRENER VODI PRIPREME DRUGI DODJE POSLE 2 UTAKMICE DOKLE CE COVIC DA SE IZIVLJAVA SA ZVEZDOM I DA POSTAVLJA OVAKVE LJUDE NA MESTO TRENERA I JOS MU DAJE DA DOVODI IGRACE?!! Nikad mu necu oprostiti sto je Oterao Rakocevica NIKAD!!!

Reply
šimin окт 5, 2013 at 19:03

Не знам које селектирао ову екипу, Радоњић или неко други, али већ на првој утакмици се видело да то није добро урађено. И даље немамо плејмејкера, јер је Цветковић закуцан за клупу, а играју нека изнуђена решења, тако звани комбобекови – играчи који не умеју да организују игру па се не могу назвати плејмејкерима, али су и катастофални шутери па се не могу назвати ни боковима шутерима. Због таквог решења на позицији организатора игре смо и изгубили титуле прошле године, јер када противник повуче ручну и принуди нас да играмо на постављену одбрану Нелсон нема никаква решења сем да силује и проба сам да пробија. Очигледно да ће иста ситуација бити и ове године, посебно када противник постави зону. Нека будала је мислила да ће бити боље ако доведемо Нелсона 2 (Џенкинса), али он не доноси ништа ново у игру и противник нас веома лако чита. Шилб је типичан амерични играч у Европи, коме је важна само лична статистика и ништа друго, а то се могло посебно видети код једног спорног поена, када се “јављао“ записничком столу, као да је постигао гол у вечитом дербију. Успут, и Раденовић делује као да неће бити ни бледа сенка Савовића.

Reply
Shate окт 5, 2013 at 19:20

Ma realno i tog Cvetkovica cekamo tri godine. Sve neki talenat. Kod Nedovica se odmah znalo. Cim je prvu za Zvezdu odigrao. A evo i onaj mali Bosnjak iz SIrokog. Lik je 95. godiste…

Reply
šimin окт 5, 2013 at 19:31

Čekamo ga da proigra na klupi. Ne znam koliko imaš godina, ni da li se sećaš Đorđevića u Cvetkovićevim godinama. partizan je u to vreme trpio mnoga sr..a koja je Đorđević pravio na terenu da bi jednog dana dobili igrača koji im je, na kraju, doneo i titulu prvaka Evrope. A moglu su jednostavno i kratkovido rešiti problem: Đorđevića zakucati za klupu, a lepo pustiti Obradovića da igra.

Reply
Shate окт 5, 2013 at 20:06

Pa ne daje povoda da ga uvedu. Evo danas, predvodio je dva napada, jednom je vratio loptu coveku koju mu ju je dao (Silbu), a drugi put se izvukao na sut i promasio. Ti ako si plej, pozovi neku akciju, promeni ritam, organizuj napad. On se utopio u sivilo. Najpametnije bi za njega bilo da ga proslede u Radnicki, tamo bi imao minutazu, i znali bi da li je za Zvezdu ili nije.

Reply
šimin окт 5, 2013 at 20:12

Slažem se sa ovim na kraju, mada mislim da je to trebalo uraditi još pre dve godine, kada se videlo da se ne računa ozbiljno na njega. Mislim da je sada i malo kasno, jer je dečko dve godine presedeo na klupi.

sasa окт 5, 2013 at 19:02

MA OVO ZA BODOVE NIJE BITNO VAZNE SU 13 PRIPREMNIH POBEDA

Reply
Alex Unders окт 5, 2013 at 19:01

Kakve smo mi paljevine, JBT! I sa ovim trenerom da se osvajaju trofeji – znate kad? Nikad.
A i pojačanja što su… Lako je sipati iz svih pozicija na prijateljskim utakmicama, ali kad su bodovi u igri, tu se vidi ko je ko.
Tako da je sad jasno da u sezonu ulazimo tanki na pleju i četvorci, sa bekovima koji sramno ispadaju u pick & roll igri, i sa nabeđenim pojačanjem na centru. Još ako znamo da Raško (njemu svaka čast) teško može ponoviti prošlu sezonu… 🙁

Reply
Nenad окт 5, 2013 at 18:59

tesko da se racuna na nesto sa ovakvim Nelsonom, katastrofa, mi ne mozemo u sezonu sa takvim plejom

Reply
dexy122 окт 5, 2013 at 18:59

Ajde da sacekamo jos bar jednu ili dve utakmice pa da odlucujemo. U Pecari smo izgubili i prosle sezone. Tada su imali jaci tim. Igraci su dobri. Vidi se ko je duze sa timom, a ko nije. Ali muka mi je tog prokletstva prvog kola i u fudbalu i u kosarci. Ako je neko kriv to je trener, ali ponavljam. Ajde da sacekamo ipak bar sledecu utakmicu.

Reply
Nenad окт 5, 2013 at 19:01

to prokletsvo prvog kola smo nekako sami sebi nametnuli, naravno da ovo nije merilo ali je Nelson bio katastrofa, teško sa takvim plejmejkerom da uradimo nešto, Široki je utakmicu dobio na srce, na želju

Reply
Goran окт 5, 2013 at 18:59

Sklanjajte Radonjića, ali ODMAH!

Reply
aaa окт 5, 2013 at 18:59

radenovic totalni promasaj u odbrani katastrofa u napadu i ne ucestvuje iako ima 7p ko je gledao kako ih je dao jasno mu je , na 4 moramo da se pojacamo

Reply
Alex Unders окт 5, 2013 at 19:02

Au, šta je Savović bio za ovoga, tek mi je sad jasno…

Reply
BOLE окт 5, 2013 at 18:58

A ne treba nama cetvorka igrat ce kilavi Mitrović pa dečko pojma nema primio od ovog Baraca on i Radenovic 25 poena u evro ligu ima da im daju 50 dobri igraci poput Kleize. A ŠTO JE SAD RADONJICU NEK TI SIMONOVIĆ IGRA KRILNOG CENTRA.

Reply
torh окт 5, 2013 at 19:06

Bolidu jedan pa ni Mitrovic sa ovim iskustvom ne moze da bude prvi izbor na 4 . Treba nam bolji igrac gde ce Mitrovic pored njega da igra , ali dzabe kad prodajemo Savovica

Reply
Shate окт 5, 2013 at 19:15

Ne prodajemo! Dajemo mu otkaz. Velika razlika

Reply
nele окт 5, 2013 at 18:58

gubimo 2-3 min pre kraja utakmice, a Dzenkins i Blazic na klupi..o lele

Reply
! окт 5, 2013 at 18:58

Mi hocemo da igramo Evroligu ???

Reply
aleksandar sd окт 5, 2013 at 18:58

Kakva smejurija od igre protiv ekipe kojoj je budzet 200 000e. Ni jedna izgradjena akcija nista, sramoto od trenera odlazi sledece nedelje gubimo jos jednu zna se! Rakoc vrati se bez tebe smo 0! Milicic sa pecanja da dodje ove bi naslagao. Covek je hteo da dodje ali Covic zakera i nece ga u klubu to se zna, kao i Rakocevica, izbegava Zvezdase koji su veci od njega i pravi se da je najveci Zvezdas na svetu a u stvari je on kriv za sve ovo.

Reply
Branislav окт 5, 2013 at 18:57

Do večeras smo bili favoriti za osvajanje ABA lige !
Sa ovim trenerom ne možemo mi ništa osvojiti!

Reply
john окт 5, 2013 at 18:57

Ekipu sa ovakvim cetvorkama je sramota gledati… Savovicev slucaj ce, ako se nista ne preduzme, odluciti sezonu…. Sramota

Reply
Alex Unders окт 5, 2013 at 19:04

Tačno, takve stvari odlučuju sezone – od prvog kola se igra na ono gde si najtanji, i svaki će trener iz ABA lige nadmudriti Radonjića bez četvorke. O Evroligi ne treba ni govoriti…

Reply
monteniger окт 5, 2013 at 18:56

Pa ovo je strasno. Gde mi gubimo bodove. Na nebitnim i malim utakmicama. Sledece kolo Igokea ponovo gostujemo i sta ocekivati kad su izgubili od ovih amatera. Eeee majke mi muka mi je od svega.

Reply
comi окт 5, 2013 at 18:53

E ovo je vec komedija

Reply
INĐIJA окт 5, 2013 at 18:53

Treba im dati vremena da se uigraju! Bice bolje! Stizu pojacanja! Napred Radonjic! Proleteri ujedinite se!

Reply
INĐIJA окт 5, 2013 at 18:57

Zivim za trenutak kada cu lepo ko covek moci da iskritikujem jednog pojedinca iz kluba za kojeg mislim da nece nista dobro doneti u buducnosti, a da me dvadeset osmorica odma ne iskituju. To je bio slucaj sa Mladenovicem, Milijasem, Maksimovicem, Radonjicem..

Reply
CZV окт 5, 2013 at 19:02

A sta je problem ? Sto imas vise minusa nego pluseva ? Svako ima pravo na svoje misljenje,ti a i svi ostali. Ti ostavi komentar a drugi ce da ocene da li im se svidja ili ne. Ne razumem zasto se toliko opterecujete tim plusevima i minusima…

Reply
INĐIJA окт 5, 2013 at 19:05

Ne min i plus nego NAPUSAVANJEM, jer verovatno rusim sada vec tradicionalnu euforiju pred pocetak sezone. Zvezda sa ovim slepcom nece nista uzeti ni ove sezone pored jakog tima!

Reply
marakana окт 5, 2013 at 18:52

naviko sam da od nasih igraca u svim sportovima ocekujem svasta, ali ovo nisam ocekivao ! muka mi je vise od tih losih startova i anemicne igre nasih najboljih igraca.

Reply
aleksandar sd окт 5, 2013 at 19:02

A reci ti meni koji su to igraci koji prave razliku sem Silba i delimicno Jenkinsa. Jako tanak tim bez igraca koji je krvavi zvezdas do koske koji ima damu da pogodi kad je tesko. Ovi se sve dodaju i niko ne sme da sutne i na kraju sut pada na Nelsona koji je bio istrosen vec posle 3 pokusaja. Sve na njega ide.

Reply
šimin окт 5, 2013 at 19:06

Какву разлику прави Џенкинс?

Reply
marakana окт 5, 2013 at 20:09

dobro tu je i katic, nismo mi igrali protiv barselone pa da nam ne znam ko fali na parketu !

Reply
torh окт 5, 2013 at 18:52

Kao neko ko se u kosarku razume moram da kazem ovo
Za poraz je kriv trener Radonjic , covek ne zna da napada zonu . Kada protivnik postavi zonu mi smo pogubljeni , skroz . Vrlo neprijatno su me iznenadili Nelson i Bobi . Moramo da se presaberemo i da igramo , napred Zvezdo

Reply
marakana окт 5, 2013 at 18:59

radonjic se danas obrukao, ovo ni nasta nije licilo .

Reply
delija 1979 окт 5, 2013 at 18:52

kad budemo imali trenera mozda i osvojimo nesto

Reply
bogalji окт 5, 2013 at 18:52

TOLIKO O JAKOJ ZVEZDI!!

Reply
pera окт 5, 2013 at 18:52

ako dovedemo jos 8 igraca imacemo ozbiljan tim za evro ligu

Reply
Igor окт 5, 2013 at 18:54

Ili ako dovedemo trenera.

Reply

Leave a Comment