Moja Crvena Zvezda
АнализеКошарка

Резултати МЦЗ анкете – кошаркашима фали још једно појачање

Очекивања су порасла пред почетак нове кошаркашке сезоне, доведено је неколико нових играча, стекао се утисак да је екипа јача него прошле сезоне, максималан учиннак током припрема је обећавао пуно, међутим већ на старту се десио кикс. Широки је остао на свом паркету нерешива енигма за Црвену звезду. У претходних осам дана сте имали прилику да се у МЦЗ анкети изјасните о тренутном ростеру наше екипе, а резултате представљамо у овом тексту.

kk_timПитали смо Вас „Како сте задовољни тренутним ростером КК Црвена звезда?“. Највећи број вас је рекао да нам фали  једно појачање (39%). Међутим, немали број вас (33%) је изразило задовољство тренутним саставом. 15% сматра да нам фали и више од једног појачања, а 13% сматра да је овај тим кадар за изазове и очекивања у АБА лиги, али не и у Евролиги. Треба имати у виду да је скоро 80% гласова забележено пре меча у Широком.

Десио се пораз, а највише проблема противник нам је задао испод коша где су наши Марјановић и Катић, заједно са новајлијом Раденовићем и младим Митровићем одиграли испод свог нивоа. Стога је веровати да се недостатак овог једног појачања за који се определила већина учесника анкете, односи на позицију крилног центра или центра. На навијачким форумима се и даље ишчекује нови играч на тој позицији, међутим за сада је извесно да је ово тим за следећу сезону.

Сезона је почела лоше, али нека буде по оној народној да се први мачићи у воду бацају. Прилику  за поправни играчи Дејана Радоњића имају већ сутра, на гостовању Игокеи.

У анкети је учествововало 523 посетилаца сајта.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

13 comments

Forum smrdi окт 8, 2013 at 22:32

Fali nam plej, četvorka i petica. Evo i objašnjenja:
– Nelson nema kvalitetnu rezervu (a ni kvalitet 🙂 )
– Savović je bio jedina četvorka a njegova zamena Radenović je više nula
– Katić ide a Bobi je drvo.

Reply
Драган окт 9, 2013 at 09:59

Заборавио си двојку, тројку, и седам резерви :facepalm:

Reply
Brutalno realan окт 8, 2013 at 20:52

Zvezdi treba trener a ona neznalica Radonjić

Reply
Brutalno realan окт 8, 2013 at 20:52

pojma nema

Reply
zvezda окт 8, 2013 at 13:27

Ljudi treba da dovedemo Kesa i Darka. 😎

Reply
ShoNe окт 8, 2013 at 13:13

Nasim kosarkasima je potreban trener.

Reply
Pedja окт 8, 2013 at 12:25

Najveci problem u prvoj zvanicno utakmici je bio ne igranje Borisa Savovica i ne uigranost sa Radenovicem! Ali, mislim da ce sve doci na svoje…

Reply
Pedja окт 8, 2013 at 12:27

I da se dopunim, mislim da nam fale jos dva igraca (centar i cetvorka)!!!

Reply
Baki окт 8, 2013 at 12:23

Nama fale jos 2 kosarkasa, i to jedan dobar centar i jedna dobra cetvorka. Za ovako dugu sezonu mora se imati u rotaciji 6 visokih igraca, pogotovo ako ovi sadasnji i nisu tako mladi vise. Inace ce nas opet dervisi nadjacati. Evo, povredio se Rasko i sta cemo sada u narednih par utakmica?

Bio sam pozitiva u vezi ove sezone ali sada kada pogledam…4 stranca su sva na donjim pozicijama. Treba jednog od njih, po mogucnosti Amera, zamjeniti sa nekim dobrim centrom, dovesti jos jednog domaceg centra i to je to. Daj Boze da me demantuje, ali recimo oanj Silb bi mogao da se pusti…

Reply
qwak окт 8, 2013 at 13:13

po meni nedostaje klasican plej, jer sem malog cveleta, koga ne pustaju da igra, mi pleja nemamo. meni je stalno u glavi stefan markovic, ali ne znam sta se sa njim desava.
nedostaje i jedna jaka, skocna i brza 4/5, ili 5/4

Reply
ZVEZDA JE ZIVOT окт 8, 2013 at 14:32

Dzenkins?

Reply
ShoNe окт 8, 2013 at 15:14

Dzenkinsu ce trebati dosta da se privikne na Evropsku kosarku. Momak dribla loptu potpuno otvorenog garda, kao da igra basket, a ne kosarku.

Reply
qwak окт 8, 2013 at 16:49

dzenkins je kao kombo, a u stvari klasicna dvojka

Reply

Leave a Comment