Moja Crvena Zvezda
КошаркаРегионална лига

Звезда сјајном одбраном до прве победе!

schilb_zvezdaЦрвена звезда је у 2. колу АБА лиге савладала Игокеу у Лакташима и остварила прву победу у регионалном такмичењу ове сезоне.

Изабраници Дејана Радоњића одлично су отворили сусрет и без већих потешкоћа предност увећавали током меча.

Игокеа – Црвена звезда 52:72 (9:17, 15:16, 13:22, 15:17).

Игокеа: Павковић 3, Мејс 7, Дозет 4, Јоровић 17, Гајовић, Галовеј, Гаћеша 2, Николић 2, Фрејзер 2, Бакић 8, Штембергер 3, Бунић 4.

Црвена звезда: Цветковић 4, Митровић 3 (3ск), Лазић, Блажич 4 (3ас), Симоновић 8 (5ск), Марјановић 11 (7ск), Раденовић 4 (3ск,3ас), Ристић 2, Тејић, Нелсон 14, Џенкинс 10 (3ск,3ас,3ул), Шилб 12 (6ск).

Играч утакмице: Чарлс Џенкинс (Црвена звезда), индекс 18.

У наредном колу, Црвена звезда у „Пиониру“ дочекује Раднички из Крагујевца у суботу од 21 сат.

1/4 – 9:17

Звезда након прве четвртине има +8 (17:9). Утакмица је почела доста чврсто, па су први поени пали тек у трећем минуту, када је Игокеа повела са 3:0. Наши кошаркаши су брзо успоставили контролу утакмице и окренули резултат, па су у једном тренутку имали и +10. Треба напоменути да Игокеа након прве четвртине има 9 изгубљених лопти.

2/4 – 24:33

И друга четвртина је протекла слично као и прва, са мало поена.  Звезда је средином четвртине стигла поенима Марјановића и до +13, али су се домаћи са две тројке вратили на подношљивих -9 за њих, што је поприлично активан резултат. Најбољи на полувремену у редовима Звезде је Марјановић са 9 поена и 3 скока. Оно што је занимљиво јесте да Звезда није постигла тројку у првих 20 минута (0/4 за 3 поена).

3/4 – 37:55

Комбинација Звездине одбране и Игокеине лоше игре су довели до тога да домаћи опет остану на малом броју поена у четвртини, само 13, с тим да су прве поене постигли у четвртом минуту. Звезда је у овој четвртини имала и максималних +20 (51:31) на минут и по пред крај четвртине. Наши кошаркаши су такође у овој четвртини постигли прве тројке, тачније две и то обе капитен Симоновић.

4/4 – 50:72

У последњој деоници меча Звезда је успела да одржи разлику стечену у другој и трећој четвртини, а у пар наврата и да подигне публику на ноге сјајним индивидуалним потезима Нелсона. Још једном се показало да ће главно оружје Црвене звезде ове сезоне бити чврста одбрана и брза транзиција, а после овакве партије може се рећи да је пораз против Широког, на срећу, био само лош дан.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

84 comments

DS RS окт 10, 2013 at 13:55

Atmosfera u Laktasima je bila fenomenala.Vise od pola dvorane je navijalo za Zvezdu.A najjace od svega,dodo od sramote nije mogao gledati cijelu utakmicu pa se povukao u 3/4 em sto gube,em sto izgleda kao da je Zvezda domacin!

A sto se igre tice,Igokee je vidljivo slabija nego prosle sezone.Monogi bitni igraci su im otisli,tako da imamo otvoren put da osvojimo Aba ligu,ali sve u svoje vrijeme.I dalje sam polovican sto se Radonjica tice,vidjecemo kakve ce biti ostale utakmice pa tek onda da odlucimo da li je dovoljno dobar trener za Zvezdu.A igraci,Bobi me odusevio sa takvom lakocom daje koseve,niko mu nista nije mogao.Dzenkis odlican,ne promasuje treba ga jos vise iskoristiti u napadu,dobar i u odbrani.Slib,dobar u napadu ali mora jos bolje u odbrani,i Jaka vrhinski igrac,odlican u odbrani ali ga nema u napadu.Treba se malo osloboditi i steci samopouzdanje.Maksimalno se trudio,ali njemu je dovoljan samo jedan kos da ga malo pokrene,tako da treba ga pozdrzati.Uglavnom su svi bili dobri.Jedina zamjerka su trice u prvom poluvremenu nismo dali ni jedne,a u drugom cini mi se samo 3.

Reply
ShoNe окт 10, 2013 at 08:08

Silb igra odbranu na nivou Adama Morisona, mozda malo bolju.

Reply
Zen окт 10, 2013 at 02:20

Oduševljen pobedom ali ne i igrom, uostalom kao i većina ovde. Imamo jak rooster, ali ne delujemo kompaktno kao tim, niko ne povezuje ovaj tim u celinu, kao što je to radio Rakočević. Nadam se da će ekipa da se dovoljno upozna i „prodiše“. Očekujem više srca u igri, ovako su svi naplašeni.

Kao i većina naših trenera, svi pričaju o odbrani, niko o tome da se titule dobijaju dobrim odnosom između napada i odbrane. Zato su nam ruke vezane kad treba da šutiramo, ko da imamo sto kila na njima. Ista priča kao i sa Karijem, stiskaj, stiskaj odbranu, a kad treba da šutiraju – svi junaci nikom ponikoše.
Ovu utakmicu je dobio odbranom, jer je Igokea imala tragičan procenat šuta.
Ne kažem da ne bi dobili i da su bolje šutirali, ali vidi se da njihova ekipa nije ni nalik onoj od prošle godine.

S druge strane dopadaju mi se kontre, ali i tu je moglo mnogo brže da se igra. Sporo igramo, slab procenat trojki, a to u evroligi niko ne prašta i ne može se dobiti ništa.

Aba nam je prioritet, da bi obezbedili kontinuitet u evropi i igranju jakih utakmica, sticanju iskustva, pa i u finansijskom smislu.

Raduje me što su i mlađi počeli da dobijaju šansu pre svega Cvele,Luka i sada Ristić, oduševljen sam! Drago mi je i da Lazić ima dosta minuta u ovoj jakoj konkurenciji, njegova uloga dobija značaj, jer su svi ostali uglavnom novi u Zvezdi.

Reply
Pop окт 10, 2013 at 08:46

Ma 50 razlike nije dovoljno za tebe, pa nismo igrali protiv KK Mala Moštanica.

Reply
Pop окт 10, 2013 at 01:07

Još jednom da vas zamolim – ne nasedajte prozivkama protiv Čovića, to ovi teletabisi dolaze da ga pljuju, a vidim neki se primaju. Teletabisi dobro znaju od koga im preti najveća opasnost pa su se mobilisali.

Reply
marko окт 10, 2013 at 01:05

Odbrana odlicna,tu zaista nema zamjerki…Ali slazem se sa ostalima da mora sut mnogo bolji da bude,trojke nam idu jako lose za sad,ako to ne popravimo tesko cemo kroz evroligu…Raduje to sto su ovako rasporedjeni poeni,nema niko da se izdvaja nesto posebno kao prosle godine Rakocevic. On da 25+ poena ,a ostali zavisi kome je dobar dan pa se istakne uz njega.

Reply
stevo glogovac окт 10, 2013 at 00:51

znam da ce mi mnogi lupati minuse,ali moje misljenje je da uvijek selektiramo igrace bez srca i koji nisu za velike meceve…mnogo me plasi igra u napadu i opet ne mozemo da se uzdamo u sut za tri..jednostavno ne vidim igraca koji ce preuzeti odgovornost kada bude najvaznije…blazic djeluje kao uplasen ,takav utisak mi je ostavio i u reprezentaciji,ali sjajan atleta,velike mogucnosti samo mu fali srce….djenka odlican,od silba vise ocekujem sa distance…da nam je jedna odlicna cetvorka i pouzdan suter ova ekipa bi bila prejaka,ali bojim se da nam tacno toliko fali….ali nadam se da nisam u pravu i da ce me demantovati..pozz

Reply
Marko окт 10, 2013 at 06:54

Jaka Blažič je sve, samo ne bez srca. To ćeš da vidiš kad se privikne, pa on ni pripreme nije prošao sa ovim timom, veći je novajlija od Dženkinsa 😉 Uz to je mlad igrač, šta je onda naš Cvele ako Jaka nema srce? Slažem se da je tako znalo biti prošlih sezona, ali ovaj put ne bih rekao da to nedostaje ekipi. Napad će doći vremenom, kad se malo opuste i još bolje upoznaju, a do tada je bitno dobijati jakom odbranom.

Reply
marko окт 10, 2013 at 00:44

bio sam na tekmi i ljudi bobi je sef reketa..niko ne sme da pridje kosu od njega..svi su bili dobri jos vise treba da odigraju jaka blazic i radenovic..ostali dosta dobro po meni brza tranzicija lopte treba da bude u napadu..staticni smo i igramo pozicijono previse..u el treba brze..imamo najjaci roster u aba ligi..dvorana je bila gotovo komplet od nas cigana..zivela zvezda..

Reply
milos окт 9, 2013 at 23:56

Meni se ovde osim pobede, mnogo toga ne svidja. Mislim da su vise oni igrali veoma lose, nego mi toliko dobro. Tu pre svega mislim na nas napad:malo izgradjenih akcija, los sut za tri i opet boljka slobodnih bacanja. Ovaj sistem takmicenja nam odgovara, jer je nama potrebno vreme da se uigramo, jer ovo za sada i ne lici bas na ekipu.

Reply
Pop окт 10, 2013 at 00:51

Ma da, a Igokea neki dunđerski tim…tebi ni 40 razlike ne bi bilo dosta.

Reply
milos окт 10, 2013 at 18:44

ali 41 bi

Reply
aco окт 9, 2013 at 23:32

Pozdrav Zvezdašima….

vidim da su utisci o učinku pojedinih igrača različiri….ako dozvolite
…imao sam priliku pratiti uživo utakmicu….stekao sam
dojam da je Radinović odigrao solidno…mada daleko od onog što može i mora…. Po meni je Blažić sem dve istrčane kontre odigrao lošije od Radibovića….toliko…
lp

Reply
Manager окт 10, 2013 at 00:00

Solidan je bio Radinovic ali najbolji su bili Bobi Marinovic i Karlo Dzejkinson.

Reply
Fornicator окт 10, 2013 at 00:40

Hahahahahaha… Kult!

Reply
Vanja окт 10, 2013 at 00:59

auuu al me nasmija,san mi razbi 😉

Reply
mariachi окт 9, 2013 at 22:38

Svaka cast momci gledao sam sa uzivanjem. 😎

Reply
delija окт 9, 2013 at 22:33

Braco Delije polaka sa tom evroligom ajde da ove godine otkinemo domace prvenstvo, kup i aba ligu a evroliga moze da bude ogromno iskustvo za sledecu godinu, nemoj da bude kao prosle godine daj sve oci gladne a na kraju skoro nista.

Reply
Gašpar окт 9, 2013 at 22:23

moj komentar: dobro reče neko dole, nismo mi bili toliko dobri koliko su oni bili loši,rutinska pobjeda, ali sa ovakvom igrom nemamo ama baš nikakve šanse u evroligi, glavni je problem TROJKE, niko ne zna da pogodi a bez njih se daleko ne stiže, Nelson i Dženinks odlični, Radenović ako bude ovako igrao, nije dobro, Marjanović-dobar, ostali-srednja žalost ali eto i previše dovoljno za dodikovce, sve u svemu nisam nešto pretjerano zadovoljan, naravno, pobjedom oduševljen…pozdrav braći preko Drine>..

Reply
Mirko CZ окт 9, 2013 at 22:28

Slazem se sa tobom po pitanju suta narocito za 3p stvarno bar meni se ne svidja sto smo prvu trojku uboli tek sredinom trece cetvrtine mislim da imamo igrace koji mogu da pogode ali mi to oruzje ne koristimo.U odbrani jesmo bili dobri i ta odbrana nam je omogucila kontre i to je razlika u ovom mecu inace ni ja nisam odusevljen igrom bez obzira sto je ovo najveci poraz igokee u njenoj dvorani…videcemo protiv radnickog to ce nam najbolje pokazati kakve su nam sanse u EL ne treba odmah biti tako negativan.

Reply
Fornicator окт 10, 2013 at 00:45

Ma trojke će doći, nije to problem, pogledajte procente u karijeri naših igrača – nije to tako loše. Problem je u timskoj igri na oba kraja – odbranu uopšte nismo toliko dobro odigrali nego su oni bili mnogo loši, a u napadu imamo neoprostivo mali broj uigranih i pripremljenih akcija. To je razočaravajuće i to dobre ekipe kažnjavaju, srećom danas nije imao ko.
Uglavnom, zasad se ne vide rezultati rada u pripremnom periodu. Radnički će pokazati gde smo trenutno.

Reply
Pop окт 10, 2013 at 00:54

Braći i sestre, biće još poraza i to je normalno. Da se ne bismo nervirali bolje nam je da od EL ne očekujemo previše. Bolje nam je da ABA i prvenstvo što već reče neko.

Reply
belocrkvani...... окт 9, 2013 at 22:13

bravo zvezdo!!!!!!samo pustimo ove momke da rade na miru,i osvajamo ove sezone sve.mislim da je dosao trenutak da se vratimo u pionir na aba ligu,i pruzimo podrsku ovim momcima….

Reply
Igor окт 9, 2013 at 21:59

E fala bogu da je poceo da koristi Bobija kako treba. ❗

Reply
Doche окт 9, 2013 at 21:55

Ljudi, ja stvarno ne kontam komentare tipa ocajni smo i slicno. Pa sjetite se pocetka prosle sezone kada smo zabijali preko 100 poena, pa na kraju kada je najvaznije nas nigdje. Ajde da vjerujemo u ekipu. Siguran sam da ce ekipa rasti, kao i forma. Pa ima li ko da vjeruje u to?

Reply
bojan62 окт 9, 2013 at 22:26

te komentare „ocajni smo,patlidzan je bolji“ pustaju uglavnom toletabisi koji ovde troluju

Reply
Alex Unders окт 10, 2013 at 03:17

Puštaju i oni i naši, meni se čini, ali ne smeta – neka su oni sjajno startovali a mi loše, neka svi misle da su oni bolji… a onda… 🙂

Reply
JedinoSever окт 9, 2013 at 21:54

Nismo mi toliko bili dobri koliko su oni ocajni. I dalje tvrdim da Radonjic nije za Zvezdu. Nama treba ozbiljan trener, tipa Pesic, Maljkovic, Ivanovic ako mislimo da napravimo nesto. Debeli i Jugosloveni ima da nas odvale kao prosle godine, samo zato sto nam je trener takav-kakav je. Pozitiva su Mitrovic, Ristic…i ostala deca koja polako pocinju da igraju.

Reply
Nenad окт 9, 2013 at 22:06

nije problem trener nego Čović,pitanje je ko želi sa njim da sarađuje

Reply
Duško Vujošević окт 10, 2013 at 07:01

Bravo! Evo ti kreker 😮

Reply
sof окт 9, 2013 at 21:54

Одбрана врхунска, али ме забрињава да и у овом мечу имамо лошу организацију у нападу, све се своди на индивидуалност.Сви силују поене из рекета, ван рекета лоше. А некако ми се чини да имамо већи офанзивни потенцијал него што показујемо. У 1 пол. смо требали да водимо више од 9 разлике. Ипак победа се није доводила у питање цео меч, а Радоња плашљивко уводи млађе тек у последња 2мин., морао је раније да осете варнице

Reply
Branko окт 9, 2013 at 21:53

Oce li mi neko objasniti sta radi Radinovic osim sto se keseri? :facepalm:

Reply
Nenad окт 9, 2013 at 22:08

pitanje za Čovića

Reply
jagodina navija za zvezdu! окт 9, 2013 at 22:39

Ajde ne ken.j.aj ,decko nije odigrao uopste toliko losu utakmicu!
sasvim solidno je igrao i centra ..
I sta ste zapeli sa tom evroligom.ove godine sta uradimo,uradili smo najbitnija su nam Aba,Kup i Domace prvenstvo koje nemamo jos od bombardovanja

Reply
Ajdúk Veljko окт 9, 2013 at 23:39

Bravo….

Reply
Звезда шампион! окт 9, 2013 at 21:52

Није лошеза почетак,ал може много боље.

Reply
SaleBG окт 9, 2013 at 21:51

Bravo! Cestitke na pobedi i odlicnoj odbrani. Napad je problem, i nadam se da ce Radonjic nesto poduzeti do pocetka takmicenja u Evroligi. Igokea ocajna, odigrali su katastrofalnu utakmicu i dozvolili Zvezdi relativno laku pobedu.

http://www.worldofbasketball.org

Reply
ivkecDS окт 9, 2013 at 21:51

Ovo je Zvezda a vidim nekim ne odgovara ni kad se pobedjuje!!!!!

Reply
sof окт 9, 2013 at 22:16

игокеа је била живи очај, а ми само солидни, јер морамо боље због у ЕЛ, ето зато. али ајде да верујемо да ће ова екипа расти што раније није био случај, али реално ми смо у нападу погубљени, све иде тако споро и неорганизовано

Reply
Mirko CZ окт 9, 2013 at 22:31

Ja ipak mislim da je igokea bila ocajna zato sto smo mi odigrali dobru odbranu,mnogo lako kritikujemo…

Reply
ivkecDS окт 9, 2013 at 23:07

Igokea nije mogla bolje,a pobediti u gostima sa toliko razlike je veliki uspeh,mozemo pricati sta hocesmo ali ova liga je mnogo jaka tako da moramo biti zadovoljni!!!

Reply
jigsaw окт 10, 2013 at 00:40

ako si ti onaj sto komentarise sve na Mondu, molim te ne truj nas sve na ovom sajtu

Reply
Mirko CZ окт 10, 2013 at 05:05

U cemu je problem?Ako ti se ne svidja moj komentar iznesi konkretno argument…nikoga ne trujem vec kao i svi ostali razmenjujem utiske o nasoj igri…mondo je obicno sr. i sta ja tamo radim nije bitno…a ti ako si navijac zvezde ja sam spajdermen.

Goran окт 9, 2013 at 21:51

Čestitam! Znao sam da možemo i bez Katića, a sa njim će biti još bolje.

Reply
Djoksonidis окт 9, 2013 at 21:50

Luka Mitrovic dodaje za Dusana Ristica,a najbolji evropski centar 1995. belezi svoje prve poene u crveno belom dresu : – )
Nadam se krcatoj hali protiv Radnickoj, pa da se vec nakon tri kola, pobedom popnemo na poziciju broj 3 😉

Reply
BOLE окт 9, 2013 at 21:49

Dobra odbrana ali me brine šut za tri nadam se da će Blažić proradit za sad je samo blijeda sjenka Rakočevića.

Reply
krvavi zvezdas-DE окт 9, 2013 at 21:49

silb blazic djenka—–martinovic omega gogic jadni li su majko moja

Reply
torh окт 9, 2013 at 21:47

LJUDI U SUBOTU SVI U PIONIR !! DA GRMI

Reply
Kosovac окт 9, 2013 at 21:43

Mislim da je ono protiv sirokog bio poraz zbog opustanja , tvrdim da ce ova ekipa rasti iz utakmice u utakmicu!

Reply
bojan62 окт 9, 2013 at 21:42

radonjicu majstore :))

Reply
Vanja окт 9, 2013 at 21:36

Pa vise komentara od grobara ima… ovo je dokaz da je ono u sirokom bio los dan ili nesto za kladionice, veceras se vidi da cemo biti mnogo jaki i da igraci kapiraju sto Radonjic od njih trazi u odbrani, ne pamti se kada je igokea na svom parketu dala ispod 60 poena.

Reply
Djoksonidis окт 9, 2013 at 21:55

Niko nikada, 52 poena im je novi negativan rekord 😉

Reply
box окт 9, 2013 at 21:24

ovi crnci slabi,ili ovaj radonjic ocajannnnnn,pa ajde malo cvetkovica mitrovica i oe mlade breee

Reply
Majstor окт 9, 2013 at 21:23

Evo dozivjeh u zivotu da vidim ,,genijalni,,potez trenera mijenja centra za tricu 🙁

Reply
ja окт 9, 2013 at 21:20

dok je nama dzajica i covica, grobari ne moraju da brinu

Reply
ja окт 9, 2013 at 21:36

ocajni smoooooooooooooooo

Reply
Goran окт 9, 2013 at 21:10

Ko će vama ugoditi?! Ni 15 razlike vam nije dovoljno. Ja bih ovde zabranio mlađima od 18 da ostavljau komentare.

Reply
krvavi zvezdas-DE окт 9, 2013 at 21:03

pa ovaj Blazic covek zalutao u kosarku…da nam nije Bobi pukli bi ko bas

Reply
marko окт 9, 2013 at 21:00

Sporo, sporo, spoto!
Za sada samo kontre valjaju!
Boli me K za odbranu! Nisamo dosao da gledam ragbi!
Interesuje me ofanziva! Kosarku igrmao ljudi!

Reply
krvavi zvezdas-DE окт 9, 2013 at 20:52

gledao sam g.lodare..strasno igraju..imaju sve…mi nemamo sanse sa ovom bledom igrom sta da trazimo protiv njih..jos lakse ce da nas napune nego prosle godine

Reply
ShoNe окт 9, 2013 at 20:54

Mozda su i jaci nego prosle godine. Svakako igraju bolje nego prosle godine, a mi mnogo losije nego prosle godine dok je bi Vlada…

Reply
Libijac окт 9, 2013 at 20:57

sta mozda, jaci 25 %!!! Prosetace se kroz prvu fazu evrolige!!!

Reply
krvavi zvezdas-DE окт 9, 2013 at 20:57

slazem se..duplo su jaci od nas..ipak je ovo nasa slaba ekipa..samo smo se nalozili pre pocetka prvenstva

Reply
Goran окт 9, 2013 at 21:49

Ajde grobačino, idi u Zagreb. Jel moguće da ste baš toliki kompleksaši?!

Reply
Branko окт 9, 2013 at 21:49

Za vas cetvoricu skim su oni igrali u prva dva kola i gde ( kuci ili nastrani).Ostalo kako su prosli prosle sezone a kako su zavrsili ( da nebese Zvezde).

Reply
Delije Niksic окт 9, 2013 at 20:51

Igra nije najbolja ali u odnosu na meč protiv sirokog ovo je mnogo bolje.napad nije dobar ali odbrana odlucno djeluje.

Reply
ShoNe окт 9, 2013 at 20:56

Odbrana je mnogo skormna, samo sto Igokeai igra ocajno.
Napad je mozda i slabiji od odbrane, ali za sad fino funkcionise ovo silovanje, guranje pod kos, teglenje, klasicno igranje na misice.
Mnogo je smesno kad neko komentarise i ne ume sam da primeti, nego ponavlja za komentatorima, kojima je placeno da pricaju, a ne da znaju i vede.

Reply
crni_redstar окт 9, 2013 at 20:48

uopste miovo ne mirise na dobru gorinu,za sad dve ocajne utakmice,trojka nam je misaona imenica,fali klasicna cetvorka,mislim da realno radonjic mora da pokupi prnje. sem odbrane i par kontri,ja ne videh nista kvalitetno od zvezde.simonovic ocajan skakac.

Reply
Libijac окт 9, 2013 at 20:59

pa sta je Radenovic?!

Reply
crni_redstar окт 9, 2013 at 21:44

ocigledno balvan!

Reply
nele окт 9, 2013 at 20:45

ae ne mracite…u odnosu na proslu utakmicu,ovo je super..

Reply
krvavi zvezdas-DE окт 9, 2013 at 20:48

super je kad ovi izgubili 20 lopti..samo pola da su dali od toga mi bi opet bili u minusi..igra ocajna..nemamo ni jednog ko zna trojku da pogodi

Reply
Pavle окт 9, 2013 at 20:42

Mi smo losi al je igokea ocajna….

Reply
nebo окт 9, 2013 at 20:41

Ne vidim trojku ko moze da pogodi,osim eventualno Simonovica… :facepalm:

Reply
ja окт 9, 2013 at 20:32

koliki je promasaj ovaj marjanovic

Reply
krvavi zvezdas-DE окт 9, 2013 at 20:37

corav si..vidis da jedini Bobi igra..ostali nemaju pojma..bezidejno

Reply
bogalji окт 9, 2013 at 20:31

realno,lose igramo

Reply
box окт 9, 2013 at 20:21

pa gde bre gledateee

Reply
ZVEZDA JE ZIVOT окт 9, 2013 at 20:23 Reply
Djoksonidis окт 9, 2013 at 20:18

Djenka, Silb – gospodari zvezi ABA lige :))) Odbrana nam je za 10!

Reply
ZVEZDA JE ZIVOT окт 9, 2013 at 20:18

Dobri smo za sad..

Reply
box окт 9, 2013 at 20:10

gde ima prenos

Reply
bice na noz окт 9, 2013 at 20:07

nemam poverenja u radonjica ne zna da kontrolise minutazu sto je rekao onaj kod tegija nas 😕

Reply
krvavi zvezdas-DE окт 9, 2013 at 20:03

pocelo mucenje

Reply

Leave a Comment