Moja Crvena Zvezda
ТрансфериФудбал

Čava predstavljen na Marakani

Miloš Dimitrijević

FK Crvena zvezda je danas predstavila prvo pojačanje. Boje našeg kluba u naredne tri godine nosiće Miloš Dimitrijević, bivši fudbaler Rada, koji je bio na pozajmici u Kjevu. Tim povodom, novinarima se obratio i Goran Vasilijević, zamenik sportskog direktora.

Za nas je danas počeo prelazni rok. Miloša znate svi, bio je naša želja i drago mi je da smo se dogovorili. Mislim da će predstavljati veliko pojačanje za nas, samim tim što je bio velika želja i Roberta Prosinečkog i kluba. Znate ga kao igrača Rada koji je bio u Kjevu. Igra veznog igrača, i mislim da će u Zvezdi imati šansu za veliki napredak – rekao je Vasilijević.

Miloš Dimitrijević je u svom prvom obraćanju kao igrač Crvene zvezde rekao:

– Prezadovoljan sam što sam potpisao za Zvezdu, smatram to velikim korakom u svojoj karijeri. Srećan sam što sam našao dobru soluciju za mene i nadam se da će svi biti zadovoljni sa mnom, a u to ne sumnjam.

Istakla je nova Zvezdina “sedmica“ i da mu mnogo znači što će raditi sa trenerom kao što je Robert Prosinečki.

– Mislim da je za svakog igrača najbitnije da ga trener hoće, da zna njegove kvalitete. Meni je baš to bilo mnogo bitno, i to je jedan od razloga mog dolaska. Prosinečki je veliki trener, stručnjak, igam na poziciji koju je i on igrao, i presrećan sam što ću sa njim raditi.

Dimitrijević kaže da se ne plaši konkurencije.

– Nisam se još uvek upoznao sa konkurencijom, ali u svakom klubu sam imao konkurenciju, to je nešto normalno za svakog igrača. Što se tiče saigrača, poznajem Andriju, igrali smo zajedno u Radu, a znam i još par igrača. Imaju veliki kvalitet i nadam se da ću im pomoći da Zvezda pobeđuje i da bude još bolja – rekao je Dimitrijević.

Novinare je zanimalo da li Milošu predstavlja opterećenje to što mu je otac igrao „sa druge strane Topčiderskog brda“.

– Ne predstavlja mi nikakav problem. Ja poštujem očevu karijeru i očev klub. Ali, sad pričamo o mojoj karijeri, o meni. Odrastao sam u Francuskoj, ja sam dete Nanta, tamo sam naučio da igram fudbal. Osim toga što poštujem Partizan zbog oca, nemam nikakve veze sa njima, i nije mi nikakav problem da potpišem za Zvezdu – jasan je Dimitrijević.

Goran Vasilijević je upitan kada se očekuju nova pojačanja.

– Po novinama se svaki dan pojavi nov igrač koji bi trebalo da dođe u Zvezdu.  Ali kao što vidite, mi malo pričamo dok ne završimo posao. Tako je bilo i sa Milošem, nismo hteli da dajemo nikakve izjave. Adžić je u Brazilu, pregovara sa igračima koji nas interesuju, imamo i ovde igrače koji nas interesuju, što je i Robi rekao. Kada završimo posao, obavestićemo javnost kao što je bio slučaj i sa Milošem. Ali, možete da očekujete narednih dana da će biti još potpisa – rekao je Vasilijević.

Повезане вести

37 comments

Comments are closed.