Moja Crvena Zvezda
ВатерполоЕвропска такмичења

Савић: Циљ је био прво место, не бих волео да извучемо Про Реко

Ватерполисти су уписали три победе на старту квалификација и обезбедили прво место у групи. Сутра ће знати са ким ће укрстити копља у даљем походу. Тренер Дејан Савић рекао је да је задовољан постигнутим.

dejansavicНадам се да ћемо да избегнемо Про Реко. Не зато што их се плашимо, већ због тога што би била велика штета да се једна од ове две екипе не пласира у Лигу шампиона – рекао је Савић новинарима после меча.

Истакао је Савић да његовим играчима није било лако али да су успели у својој намери.

Имали смо доста осцилација, као у прве две утакмице. На моменте смо играли онако како желим и испунили смо циљ који је био освајање првог места. Следи анализа наших грешака са овог турнира и морамо да променимо приступ утакмицама, али и неке тактичке ствари – додао је Савић.

Борис Вапенски је рекао да се његов тим још увек уиграва али да је сигуран да ће подићи форму и да су одрадили велики део посла.

Цео турнир смо били у тешком такмичарском ритму. Осварили смо циљ који смо зацртали што нам доноси лакшег ривала у следећој фази. Нисмо били на нивоу на целом турниру, јер се екипа још прилагођава – рекао је Вапенски.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

3 comments

emirko svemirko окт 14, 2013 at 11:48

Dobicemo i njih heheh 😀

Reply
Звезда шампион! окт 13, 2013 at 20:05

Какав је ово ретардирани систем.Звезда и Про Реко да се састану у квалификацијама,нема веће глупости ❗ ❗

Reply
zvezda окт 14, 2013 at 12:54

Pa Radnicki ih je pobedio i Mladost i Budvu.Ako vredimo moramo ih pobediti 😮 Svaka cast Radnickom sto je eliminisao Budvu i Mladost i zavrsio kao prvi u takvoj grupi bez poraza. 😎

Reply

Leave a Comment