Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаФудбал

Ženski seniorski tim Crvene zvezde

Nova ekipa Crvene zvezde

Upravni odbor FK Crvena zvezda je na sednici koju je održao 10. juna doneo odluku o formiranju seniorskog ženskog tima FK Crvena zvezda.

Upravni odbor je ovlastio člana Andriju Kleuta i v.d. generalnog seketara Đorđa Stefanovića da pripreme Ugovor sa ženskim fudbalskim klubom LASK iz Lazarevca. Ovim ugovorom će naš klub potpuno preuezeti ŽFK “Lask” koji će u sezoni 2011/12 nastupati pod imeno FK Crvena zvezda, a potpuna fuzija dva kluba će se obaviti u roku od godinu dana.

Upravni odbor je doneo odluku da se za koordinatora ženskih selekcija izabere dosadašnji trener LASK-a i bivši sudija Darko Stojanović. Stojanović će biti i trener ženskog senorskog tima. Doneta je odluka da se formira Komisija za ženski fudbal kao i da Omladinska škola od naredne sezone ima najmanje jednu selekciju u koju će upisivati devojčice.

Upravni odbor je izrazio veliko zadovoljstvo što će Crvena zvezda u narednoj sezoni imati ženski seniorski tim kao i nadu da će ova odluka doprineti popularizaciji ženskog fudbala u Srbiji.

Повезане вести

7 comments

Comments are closed.