Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаКошарка

Апел КК: Замените сезонске улазнице за трибине на време

sezonske kkКК Црвена звезда Телеком још једном апелује на све власнике сезонских карата за трибине А, Б, Ц и Д да на време изврше замену својих годишњих карата. Замена сезонских улазница за трибине је обавезна после одлуке управе клуба да власници годишњих карата за трибине за утакмице у Комбанк арени уместо на нивоу 400, буду смештени на нивоу 200. Из тог разлога морале су да буду одштампане нове карте са новом нумерацијом сектора и новим баркодовима. Како би сви власници сезонских карата за трибине могли да уђу у дворану и како не би било проблема са очитавањем њихових баркодова, неопходно је да изврше замену. Замена се врши на благајни стадиона ФК Црвена звезда од 10 до 20 сати.

Такође, подсећамо све навијаче да је од понедељка почела продаја улазница за меч првог кола Д групе Евролиге са Локомотивом Кубан. За ову утакмицу влада велико интересовање, а о томе сведочи податак да је за неколико сати продаје првог дана купљено чак 7000 карата. Улазнице за меч са екипом из Краснодара могу се купити на свим продајним местима Евентима (Комбанк арена, ТЦ Ушће, Дом омладине, Билет центар, књижаре Делфи и још 150 продајних места широм Србије) као и на благајни Маракане од 10 до 20 сати. Додатне информације о продаји улазница можете добити и путем телефона 0900 11 00 11 (цена позива из фиксне и мобилне мреже износи 48 дин/мин. Порез је урачунат у цену позива).

За меч са Локомотивом Кубан у Комбанк арени биће обезбеђена посебна места за особе са инвалидитетом, а све додатне информације могу се одбити путем е-маил адресе инфо@аренабеоград.цом.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

5 comments

srle окт 15, 2013 at 21:41

Da li moze da se zameni sezonska u cetvrtak na marakani?

Reply
jasim окт 15, 2013 at 14:38

čekajte malo , znači noćas se po vama ništa nije desilo ! ? Sram vas bilo plaćenici ! PODRŠKA IGRAČIMA ! UPRAVA NAPOLJE ! PLAĆENICI NAPOLJE !

Reply
Denis окт 15, 2013 at 15:30

To sto se desilo je bruka i sramota. Prvo plate kasne po pola godine, igrace vredja ko kako stigne, sada i ovo. Onda se cudite kada neki igrac nece da se vrati iz inostranstva kod nas. Stoji da mnogi ne zasluzuju dres Zvezde ali podrska sve i jednom momku, jer ponasanje „navijaca“ je za osudu.

Reply
bojan62 окт 15, 2013 at 12:50

nekome bolje da gleda teren sa centralnog dela sektora 400,umesto da zameni za 200 i gleda utakmicu po dijagonali (iz coska)

Reply
Boban окт 15, 2013 at 14:35

Nadmudrio nas Čovke. Bolje da smo ostali gore, al na sredini.

Reply

Leave a Comment