Moja Crvena Zvezda
Анализе

Резултати МЦЗ анкете – звездаши највише верују у ватерполисте, кошаркаше и одбојкаше

Некада (али у доброј мери и сада) фудбал је по важности био неприкосновен код нас. А како и  не би када су Маракани играли најбољи, а пред њима падали највећи. Сада су нека друга времена дошла, разни тимови односе бодове са Маракане док чланови управе воде рат против стручног штаба и играча. Стога и не треба да чуде овакви резултати анкете у којој се гласало о фаворитима за титулу.

vkgrbПретходне недеље, МЦЗ вас је питао: „Од којих мушких тимова нашег СД очекујете титулу? „, уз опцију да изаберете више одговора.

Највише гласова су добили актуелни шампиони Европе и Србије и освајачи домаћег купа, ватерполисти Црвене звезде (423 гласа). Одмах иза њих следе кошаркаши (392 гласа) и одбојкаши (325 гласова). Фудбалери нашег тима добили су 196 гласова, а најмање рукометаши (125 гласова).

Ватерполо клуб Црвена звезда се прошле сезоне суочио са бројним тешкоћама, управа овог клуба је  успела да сачува јединство међу играчима који су показали шта је част и шта је право звездаштво чак и када нема обећаног новца. Ове сезоне им је  учињена неправда, морају преко квалификација да крену у одбрану европског трона, али сви баш из ината (оног традиционалног српског) верујемо да ћемо одбранити сва три трофеја.

Кошаркаши су слабо стартовали, а онда у наредне две утакмице декласирали своје противнике и тиме донели преокрет у анкети у односу на период пре викенда и победе над Радничким. У четвртак се после 15 година враћамо на Евролигашку сцену, Арена ће бити пуна, а са онаквим приступом као против Радничког и Игокее, сигурно неће разочарати, без обзира на резултат.

Одбојкаши су и у најтежим годинама нашег СД-а били једина светла тачка. Пркосили су свим недаћама, одржавали континуитет, предвођени председником Боричићем из године у годину представљали Србију у Евро такмичењима као најмлађи тим. Ове године финансијска криза се и код њих осећа, прескочиће Евро наступ, али навијачи верују у њихову доминацију у Србији.

Шта више рећи о ситуацији у фудбалском клубу? Довољно говори и  то да јако мали број људи верује да и они могу до титуле. Нада, ипак умире последња.

Рукометаши су били на прагу гашења већ дуго времена, међутим упорност и љубав Ненада Перуничића нису дозволили да до тога дође. Момци су прошле сезоне, иако најмлађи у лиги уместо да се боре за врх, водили борбу за опстанак и лавовски је и добили. Ове године, ситуација је мало другачија, велико појачање имамо у Расту Стојковићу, а тим до сада није изгубио у пет првенствених мечева. Ако неко може да изненади, онда су то они. Не би им био први пут.

Нека ова сезона буде Звездина у сваком спорту!

У анкети је учествовало 573 гледаоца.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

5 comments

veliki pravi zvezdas окт 16, 2013 at 01:29

Za ovakvu anketu kriva uprava Crvene Zvezde pocevsi od Dzajica ,Kokeze ,Tonceva ,Covica preko neke komisije sportske komisije Crvene Zvezde preko Stojadinovica pa i do nekih ljudi i u omladinskom pogonu a jedan od njih je Vasljevic direktor omladinske skole Crvene Zvezde i trener Stojanovic zato je neophodna PRIVATIZACIJA CRVENE ZVEZDE ali da se ne dozvoli nikad vise dolazak tzv navijaca (delija )na MARAKANI ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Reply
zoran окт 15, 2013 at 23:33

a samponi?

Reply
Milek окт 15, 2013 at 21:23

ja vjerujem u horskop, ženski pol, crvene boje gradonačelnika NIša, vjerujem u horoskop… 😛

Reply
Mile окт 15, 2013 at 20:23

A u manekene niko neveruje?

Reply
emirko svemirko окт 15, 2013 at 20:23

Logicno… 😀

Reply

Leave a Comment