Moja Crvena Zvezda
БлоговиОбавештења

МЦЗ обавештење

Незванични портал СД Црвена звезда, Моја Црвена звезда, има обавезу да своје верне посетиоце обавести зашто у претходна два дана није било вести о инциденту на „Маракани“.



mcz_logoОд самог оснивања и почетка рада, портал Моја Црвена звезда има само једну, једину страну, став и истину. Зове се Црвена звезда. Највећи, најпопуларнији и најпраћенији колектив наше породице је свакако фудбалски клуб. Свакога дана, некада и сата, се дешава нешто у клубу трагично, комично или мање трагично и комично, а ви сте увек били добро информисани о томе. Немили догађај који се догодио у понедељак увече је прерастао у спрдњу медија и према играчима и према самом клубу, у којој ми нисмо желели да учествујемо. Циљ појединих медија је трка за што јачом ексклузивом, али они немају коме да штете, нити имају кочнице у свом послу. Зато је „Фарма“ најгледанија. Ми се никада нисмо крили иза истине, већ је увек транспарентно говорили, а сада нисмо желели да учествујемо у класичном срамоћењу наших фудбалера, чија је искреност искориштена. Критике и похвале за игру и однос увек  можете видети, али у овој игри не желимо да учествујемо.

Са друге стране, постоји још клубова у нашој породици о којима многи не пишу, јер немају користи или нису „атрактивни“ за медије а у предстојећим данима представљају Црвену звезду у најбитнијним такмичењима. Моја Црвена звезда има обавезу и задовољство да пише о њима. Одбојкашице Црвене звезде у уторак започињу учешће у Лиги Шампиона четврту годину за редом! Одбојкаши започињу одбрану трипле круне утакмицом Суперкупа у четвртак! Кошаркаши после 13 година учествују у Евролиги! Рукометаши се боре против свих и свега, а за викенд играју дерби против миљеника савеза из Ниша! Ватерполисте очекује спектакл против Про Река, у срамотној режији ЛЕН-а, а у петак започињу одбрану дупле круне у Нишу! Рагбисти играју највећи дерби рагбија у Србији против Дорћола! Ту су и рукометашице, кошаркашице… И они су Звезда! О овоме ћете увек моћи да прочитате на нашем сајту, као и до сада.

Сваки колектив СД Црвена звезда има апсолутну, безусловну и највећу могућу подршку сајта Моја Црвена звезда и увек ће имати. Увек смо ту да помогнемо, али никад нећемо учествовати у блаћењу и срамоћењу наших играча и клубова.

Хвала на поверењу, ми ћемо се увек трудити да будемо што бољи можемо.

Уредништво портала Моја Црвена звезда

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

31 comments

milos окт 21, 2013 at 16:44

Izuzetno postujem vas rad, pa i sa samom poteebom da nam se opravdate ovim putem ste potvrda da vredite i da vam je stalo, kako do kluba, tako i do ovog posla.
medjutim, ne slazem se sa tim da je trebalo precutati nemili dogadjaj, jer mislim da treba svima da nam bude zajednicki cilj da ocistimo tribinu od huligana. No, ko radi, taj i gresi, a opet, imate i prava na svoje misljenje.

Reply
Žile окт 17, 2013 at 15:24

Svaka vama čast na praćenju svih klubova SD Crvena Zvezda,ali to ne menja činjenicu da ste morali da se oglasite povodom zednjih dešavanja u fudbalskom klubu.Morali ste da osudite taj vandalski čin i da pružite podršku igračima,toliko puta ste ih opravdano kritikovali posle loših igara a sad je bilo vreme da se stane uz igrače i da im pokažemo da nisu sami(kad već u upravi sede mutavci koji i dalje ćute).Kažete da se ne krijete iza istine i da su svi iskoristili ovaj događaj da još više osramote naše fudbalere,pa zar vam baš to nije bio dovoljan razlog da se oglasite?
Sve najbolje u daljem radu.

Reply
AMAN окт 17, 2013 at 11:18

Sve lepo receno i sve je istina! NIJE SD SAMO FK!

Reply
Mrlja окт 17, 2013 at 10:23

Poštovanje za najveći Zvezdaški sajt u Srbiji
I svaka čast na pokazanom nivou svesti kada su mediji u Srbiji u pitanju. Veliki plus za vas.

Reply
ЦЗХН окт 16, 2013 at 23:56

Такве ствари се дешавају спонтано…скупи се критична маса,па када се догоди ИСТОК нико се неће чудити.Ја пређем око 650 км и када дођем нема ПУНИХ ТРИБИНА,него се кличе разним ликовима који су умислили да имају тапију на Звездаштво.Неће тако више клинци одрастати…ЦИГАНИ ЋЕ НАЋИ НАЧИНА ДА ПОЗДРАВЕ СВОЈЕ ШАМПИОНЕ А НВО НЕКА ТРИБИНИ ДА ИМЕ ПО НЕКОМ ОД СЕВЕРНИХ КИМИЈА!

Reply
Larionov Fetisov Makarov Krutov Kasatonov окт 17, 2013 at 00:27

postujem, ali ipak ima 550 km.evo meni je prvom krivo sto hn nije jos blize.

Reply
ЦЗХН окт 17, 2013 at 11:52

Можда идемо другим путем…638.тачно!

Reply
Estrella Roja окт 17, 2013 at 15:02

Sreca moja pa sam najblizi Srbiji, al ipak imam skoro 400km…. Pozdrav za HN iz BP 🙂

Reply
Larionov Fetisov Makarov Krutov Kasatonov окт 17, 2013 at 23:05

od tvrdjave forte mare do mog dvorista tacno 550km,ja sam 10km od marakane.relacija hn-morinj,niksic,zabljak,pljevlja,zltibor,rudnik, mladenovac,bg.inace vise idem u hn nego na adu,pozdrav.

Reply
ЦЗХН окт 17, 2013 at 23:13

Свака част…надам се да ћеш стално и долазити.Рачуница је небитна,ево доказа да може фино да се поразговара.

Gagi окт 16, 2013 at 23:48

Ja samo ocekujem od vas koji mozete da okupite veliki broj navijaca da nesto predlozite neku akciju! Ako samo budemo posmatrali i cutali ovo ce lose da se zavrsi poz.

Reply
ЦЗХН окт 16, 2013 at 23:30

Ово би вам пило воду да нисте брисали текст који је био један од квалитетнијих.Ја имам један ник,један мејл…лако ме је исконтролисати.Немој да буде да водим прљаву кампању итд…САДА СТЕ ИСПАЛИ ЈОШ ЉИГАВИЈИ ЈЕР ПОДВИЈАЊЕ РЕПА МАСКИРАТЕ ПРИЧОМ О ТЗВ.МАЛИМ СПОРТОВИМА.Утопићете се у РСБ а онда заједно силујте оне који желе.Медији који су опширно преносили су исти они-МОНДО,МОЦАРТ-са којих сте небројено пута узимали информације.

Reply
Mrvica окт 17, 2013 at 00:50

Ne mozes da kazes da se mcz krije iza malih sportova kada je jedini sajt koji ozbiljno prati sve sekcije sd-a. To sto ti samo zalazis na vesti u vezi sa fudbalom govori o tebi i tvojim interesovanjima. Mi koji pratimo i druge sportove ovde uvek mozemo naci sta nas zanima. I jedno je kada mondo, mocart, sportal prenose bezazlene izjave, a drugo je kada se necije izjave zloupotrebljavaju i koriste za sprdnju.

Reply
ЦЗХН окт 17, 2013 at 11:55

Стиди се…ја пратим биквално сваки чланак о тзв.малим спортовима и то могу да провјере сви из МЦЗ.То што ти криво интерпретираш јесте твој проблем.Ко жели да схвати-схватиће-и до сада су пратили мале спортове а фудбал је био у првом плану.Проблем је настао када су уклонили текст о навијачима који је објављен прије инцидента.

Reply
Forum smrdi окт 17, 2013 at 01:44

Novljanine, svaka čast! Neka si naglas rekao sve – i da imamo i mi naše „Kimije“, i da pevamo nekima sa „tapijom na zvezdaštvo“, i da nam na našem forumu zamazuju oči bednim izgovorčićima…
Ljutio sam se na neke starije navijače što su pisali „Zauvek Cigan, nikad Delija“ – e, pa, sad shvatam u čemu je razlika.

Reply
BojanZecBL окт 17, 2013 at 08:22

Само Циган, никада Делија! Звезда ооооо….

Reply
ЦЗХН окт 17, 2013 at 12:02

Управо тако-Цигани су оличење Звездаштва а Делије група грађана која је утриповала да нас је научила Српству,Православљу,Звездаштву…као да ми неби били поносни на „славне претке“ да није њихових племенитих гестова.

Reply
Nikola окт 17, 2013 at 18:14

Текст нема никакве везе са инцидентом, јер је написан и склоњен пре него што се инцидент и десио. Нашу подршку ниједан спортиста Црвене звезде не мора да осети кроз било какав текст, јер смо ЈЕДИНИ који испрате уживо бар 6-7 спортова, без обзира да ли долазе Делије, да ли је борба за опстанак, да ли је за титулу. Спортисти Црвене звезде то веома цене, за разлику од једног дела посетилаца сајта који користе сваку прилику да нас за нешто критикују. Ако смо ти љигави, ти иди тамо где ти одговара. Ми се трудимо у складу са могућностима да вам што више приближимо СД Црвена звезда, не боримо се за “лајкове“, посете, ексклузиве. Тешко да било где можете да оставите коментаре какве остављате овде, али изгледа да смо будале због тога. Трудиш се, трошиш новац за ово, а онда те неко још и пљује.

Reply
ЦЗХН окт 17, 2013 at 22:00

Ја сам раније и рекао да текс нема везе са инцидентом-зато је мистерија зашто је уклоњен а то није први пут.И раније су пар пута волшебно нестајали.Нећу рећи да сте сви исти али гест је за осуду.Објавите спорни текст опет,па да видимо… 😆

Reply
mariachi окт 16, 2013 at 22:50

BRAVO MCZ!! 🙂

Reply
Marko Vozdovac окт 16, 2013 at 22:32

Kapa dole momci!

Reply
Mrvica окт 16, 2013 at 22:43

Pa ima na sajtu i devojaka. 😀

Reply
Marko Voždovac окт 16, 2013 at 23:54

I devojke 🙂

Reply
homer окт 17, 2013 at 07:04

bravo devojke bravo devojke bravo devojke …

Reply
INĐIJA окт 16, 2013 at 22:32

Bilo bi dobro, sto kaze kolega, da napravite jedan glavni kalendar na vidnom mestu gde ce crvenim slovom biti oznacena utakmica nebitno kog kluba i sportskog drustva i kada se predje misem da pise ko igra i kada – nista vise. Jel ima leba od toga?

Reply
Estrella Roja окт 17, 2013 at 15:05

Kilo kulenja castis, i sve ce ti bit omoguceno…. Stari su to prevaranti 😀

Reply
zvezda po ceo dan окт 16, 2013 at 22:28

Svaka vam cast!

Reply
Рајко окт 16, 2013 at 22:20

Свака вам част. Један предлог могли би сте да направите неки календар на сајту и да означите ког датума игра који тим (нешто слично као што је на сајту кк-а, само за све селекције СД ЦЗВ).
Поздрав само тако наставите.

Reply
baba simana окт 16, 2013 at 22:15

Alal vera autoru/ima teksta. Naklon do poda, pogotovo za drugi pasus.

Reply
torh окт 16, 2013 at 22:15

Molim vas ne spominjite nista vezano za FK ovih nekoliko dana dok traje kosarkaska groznica . Da uzivamo malo u sportu , jer se u FK sport odavno izgubio …

Reply
Pero окт 16, 2013 at 22:10

Kapa dole. Lepo je znati da se neko pridrzava etike u radu. Zaista je sramotno na koji nacin su ostali mediji tretirali fudbalere.

Reply

Leave a Comment