Moja Crvena Zvezda
Најновије

Најава: Црвена звезда – Раднички (Крагујевац), Супер куп Србије за одбојкаше

Одбојкаши Црвене звезде играју данас меч за први трофеј у новој сезони. Црвено-бели се састају са екипом Радничког из Крагујевца, а меч почиње у 18 часова у Спортском центру Шумице.Odbojka-Zvezda

Црвена звезда је освојила оба до сада одиграна Супер купа Србије. Прошле године су вредан трофеј подигли у након меча са Партизаном (3:2), а 2011. пригрлили су пехар максималном победом над Војводином од 3:0.

Тим тренера Душка Николића је у прелазном року остао без три члана прве поставе. Капитен Михајло Митић је прешао у италијанску Перуђу, Милан Ћелић се обрео у Спартаку из Суботице, а Немања Јаковљевић је отишао у редове италијанског друголигаша Ителија из Милана. Екипу су појачали Рашко Јовановић из Железничара и Никола Јовановић из Јединства (Стара Пазова).

Нови капитен тима Душан Петковић, представљаће и у овој сезони, највећу претњу за све противничке тимове. Поред њега ударне игле тима биће Филип Стоиловић, који је на недавно завршеном Светском првенству за играче до 23 године, проглашен за најбољег примача сервиса. Ту су још поуздани репрезентативни либеро Филип Вујић и још два члана сребрног тима Србије до 23 године, Лазар Копривица и Вук Милутиновић.

Тим Радничког се појачао довођењем Угљеше Илића из Швајцарске и Марка Максимовића из Будванске Ривијере. Напустили су их Владимир Чедић, који је прешао у фински Хурикани, Немања Стевановић је отишао у Румунију, Јанко Ивовић у Катар, а у тиму више није ни Немања Радовић.

Пошто је централни догађај дана меч кошаркаша у Евролиги не очекује се велика посета, али било би лепо да црвено-бели имају што већу подршку, јер не игра се утакмица за трофеј сваки дан.

Црвена звезда – Раднички Крагујевац

17. октобар 2013, четвртак

СЦ Шумице – Београд

18:00 часова

Повезане вести

1 comment

INĐIJA окт 17, 2013 at 19:54

2:1 i dobijamo ih treci… Pitam vec stoti put, ima li neko da zna gde se moze uzeti dres OK-a? Nenormalno je dobar, a kapiten Petkovic jedan od najboljih igraca kojem sam gledao u ovom sportu. U iscekivanju odgovora..

Reply

Leave a Comment